- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
f_david
tag
Egyébként jól érzem, hogy külföldön nincs még nagy és aktív közössége a gépnek?
-
kelzsoca
félisten
===============
Elkészült az 1. hsz.
===============[ Szerkesztve ]
-
ClaydovE
aktív tag
A beépített videólejátszó program lájta a pen drive-ot usb hibakeresés mód bekapcsolása mellett. Lehet, hogy rosszul emlékszem hogy az es file explorer látta a pen drive-ot, viszont raktam fel egy qqplayer nevű lejátszót sajnos az sem kezeli. Van valami jó videó lejátszó ami kezeli a pen drive-ot is (a beépítetten kívül)?
Üdvözlettel: ClaydovE
-
ClaydovE
aktív tag
Van egy kis gondom, a frissítés előtt bedugtam a pen drive-ot a tabletba az otg adapterrel, gond nélkül felismerte és olvasta is. Most olyan problémám lenne, hogy bedugok egy (több fajtával is néztem) pen drive-ot és ki is irja a tabet hogy felkészíti a használatra, de egyetlen egy program sem látja (es file explorer pl.).
Próbáltam kikapcsolni az usb hibakeresés módot, amit a frissítés miatt be kellett kapcsolni. Valakinek volt ilyen gondja?
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
kovi1970
csendes tag
Üdv!
Lehet, hogy már volt, de HDMI-re milyen felbontású képet lehet kirakni?
Lehet a teljes 1920x1080-at vagy csak a 800x600-as LCD képernyő felbontását?
HDMI közben az LCD is aktív vagy elsötétedik? Vagy ki lehet választani?
Köszi. -
chriss23
tag
Nekem nagyon bejön a frissitett rom. Elspre felment gond nélkül és mindezt a tabin 1 az 1ben meg tudtam oldani. Ezzel a rommal benchmarkban sikerölt elérnem a 2814 pontot, de a chainfire-ben már be volt állitva a qualcom plug in. A játékok szépen futnak, de még mindig van, ami nem megy. Pl nova 2. A fagyások száma is a töredékére csökkent, mint eddg. Köszi a romot és up neki!
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
NightLord
tag
Aki tokot keres a géphez, annak ajánlom a figyelmébe ezt.
Ugyan nem 1000 forintos kategoria, ellenben bõrbõl van, es pont erre a méretre (7", 4:3) keszult, tehat pontosan illeszkedik bele a wayteq.
[ Szerkesztve ]
-
k.daniel91
tag
Köszönöm szépen.
-
tjb007
nagyúr
válasz
k.daniel91 #1180 üzenetére
Hogy pontosan melyik milyen azt nem tudom megmondani de ha annyira a gyárira van szükséged akkor parancsolj, innen le tudod tölteni.
-
k.daniel91
tag
Tudom, hogy a Marketen van egy csomó de nekem kifejezetten olyan kellene, mivel tetszett benne h megjelölte a telepített APK-t, valamint az hogy nem kellett egyesével elfogadni, hogy Igen biztos telepítem, hanem amiket kijelöltem azokat egyből rakta is fel. Esetleg tudsz ajánlani olyant?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
k.daniel91 #1175 üzenetére
Van a Marketen millióféle, szedj le onnan egyet.
(#1176) szilchi
Fizikailag annyi van benne, amit te látsz az a felhasználó által el/felhasználható mennyiség.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
k.daniel91 #1175 üzenetére
Szerintem nem véletlenül került ki belőle.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1176 üzenetére
Megoldódott.
Data 511 MB total / 276 MB free és RAM 425 MB.Nem tom mért így írja de én értelemszerűen a RAM-ot néztem.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
szilchi
őstag
Nálam azt írja a gép,hogy 425 MB Ram van a gépben.Nem 512-nek kéne lenni?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
k.daniel91
tag
Kelzsoca köszi szépen a magyarosított 2.2-t.
Valaki feltudná valahova tölteni nekem a régi 2.2-ben lévő AppInstaller alkalmazást?
Az új 2.2-ben nem találtam és számomra igen hasznos alkalmazás volt.Köszönöm.
-
tjb007
nagyúr
Nálam speciel a legfrissebb verzió (amiben a nem támogatott modelleknél is be lehet kapcsolni a videotelefonállás funkciót saját felelősségre) már a bejelentkezésnél kifagy.
Amikor legutóbb próbáltam működött, elindult, be is jelentkezett de akkor meg a videotelefonlás engedélyezésénél fagyott le.
Talán a 2.3 -nál már nem lesz ilyen probléma.[ Szerkesztve ]
-
aag
őstag
Meg szeretném kérdezni, hogy jelenleg működik-e már a Skype videótelefonálás?
-
szilchi
őstag
Pont ez volt nálam is
.Egy régi 1 GB-os/FAT-re formázot kártyával próbáltam kelzsoca romját feltenni,mert tudok szerezni egy 3G-s modemet.De ezzel nem ment,mindig SD mount error volt.A 4 GB-os SD-vel/Fat32/ már tökéletesen ment elsőre.
-
kelzsoca
félisten
Hamarosan elkészül az 1. hsz. is, tjb007 kollegával rakjuk össze
[ Szerkesztve ]
-
aag
őstag
válasz
kelzsoca #1160 üzenetére
Na-jó, akkor próbálok türelmes lenni. De ha ilyen jó a kapcsolatod, nem kérdeznéd meg, hogy nálunk kb mikor lesz kapható? Hetek, vagy hónapok? Mert ha teszemazt csak húsvétra várható, akkor kapom magam és veszek gy 7"-ost. De ha mondjuk csak 3 hét, hát azt azért már csak kivárom.
-
kelzsoca
félisten
A kis 7"-os is masinát is a WayteQ ajánlotta fel (ezúton is köszönöm) éppen a support miatt, ezért mondtam, ha látnak bennem fantáziát továbbra is, akkor valószínűleg a 10"-ra is menni fog a support.
Ezek a módosítások a honosításon kívűl, még csak apróbb változások, ha kijön a 2.3-as rom az rendesen meg lesz dolgozva
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A mostanit sem vette hanem a "gyártótól" kapta a plusz support biztosítása érdekében.
Ha nincs szükséged 10" -ra akkor meg nyugodtan megveheted a 7" -os változatot mivel eltérés csak a kijelző méretében/felbontásában lesz (plusz a kamera 1,3MP -es lesz, kapacitív gombok és az már 2.3 -mal fog érkezni).[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Mit takarnak azek a módosítások?
Ehhez még nagyon nem akartam hozzányúlni, a lényeg a honosítás volt, így apróbb módosítások vannak:
- Teljes rendszer honosítása
- Market kicserélve 2.3.4
- MarketUpdater eltávolítva
- Google Maps frissítve
- Gmail frissítve
- Apn.conf fájl kicserélve
- Óra font kicserélve[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz
kelzsoca #1150 üzenetére
Tudom
De végül is lényegtelen mert a te verzióddal is angolul használtam volna.
Van egy FW Update nevű program ebben az új szoftverben, ezzel már recovery nélkül is lehet frissíteni ?Jéé, ebben a verzióban már a lockscreen is el tud fordulni.
(#1153) kelzsoca
Mit takarnak azek a módosítások ? Mert akkor felrakom azt, még nem laktam be az új rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
robotx
csendes tag
válasz
chriss23 #1147 üzenetére
Én is felraktam a 3.1.3-as marketet, de még régebben találtam egy leirást amivel az vending apk-t alá lehet irni a zipsigner programmal.
Inputnak a letöltött apk-t beadni
kimenetnek mondjuk /sdcard/market.apk
aláirás modja: platform
<Sign the File>Az igy aláirt apk egy fájlkezelöböl nálam gond nélkül felmegy.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Ó, hogy az a........
Ugyebár múltkor elszállt az egész rendszer a gépen, visszaállt gyári állapotra.
Gondoltam ez egy jel és ideje lenne frissíteni.
Ma rászántam magam.
Kelzsoca féle ROM letölt, SD -re felmásol, gépbe be, recovery elindul, can't mount SD card hibaüzenet fogad. Na mondom f@sza. Nyomtam egy újraindítást, fekete képernyő fogad, gombokra semmi reagálás. SD ki, újra leformáz (FAT), felmásol, vissza a gépbe, reset, recovery bejön, helyzet ugyanaz. Na mondom megpróbálom egy másik kártyával a nem honosított verziót. A másik kártya egy 4GB -os, FAT32 -es volt, a biztonság kedvéért leformáz újra (FAT32 maradt), gyári frissítés felmásol, be a gépbe, reset, recovery elindul, frissítés elindul, a gép újra él. -
szilchi
őstag
Valaki tudna mondani valami jó offline mapot?A google maps csak nettel jó.
-
szilchi
őstag
Köszönöm a seítséget
,megvan a root is és a market is már 2.3.4-es.
-
f_david
tag
-
oidipus
csendes tag
Lefrissítettem a kütyüt, vettem hozzá mini USB - USB átalakítót de semmilyen eszközt nem tudok rá csatlakoztatni. Próbáltam már csomó pendrivet, egeret, akármit semmivel nem megy. Nem tudom mi van.
-
szilchi
őstag
Fel akarnám tenni a 2.3.4-es Market-et,de már a SuperOneClick programnál megakadok.Kiírja,hogy "waiting for device" aztán nem történik semmi.Gép feltöltve,SD kártya kivéve belőle.Ez van ha simán ráteszem az usb kábelre és ez van ha "USB storage mode"-ban van.
[ Szerkesztve ]
-
icon
senior tag
De viszont a magyarított rommal valamiért stabilabb a mobilnet...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
icon
senior tag
-
icon
senior tag
nálatok van néha olyan, hogy a Marketről letölteni szánt progi "download paused" üzenettel megáll a letöltés?
-
Lokarson
tag
Én nálam is ez volt; nálam a megoldás:
"Megoldódott a probléma, le kell tiltani és újra engedélyezni kell a 3G-s kapcsolatot és ekkor már működik".Valahogy az automatikus kapcsolódás nem jön össze, ekkor 3G-s kapcsolat tiltása és újbóli engedélyezése megoldja a gondot. Néha a Wifi kapcsolattal kell ezt csinálni, hogy legyen 3G-s kapcsolat.
Remélem ez segít...
"Ha jön a világvége kimegyek majd külföldre, ott nem talál meg elrejtőzöm előle..."
-
kelzsoca
félisten
xPAD-70 mobilinternet beállítás
A modemmel kapcsolatosan:
A gyártó által támogatott USB modemek:
(Az azonos típusú modelleknél eltéről hardver illetve szoftver verziók létezhetnek, melyek befolyásolhatják a Tablet PC-vel való együttműködést.)[ Szerkesztve ]
-
PZMike
csendes tag
Egy kommentelő vevő szerint csak 13,7 cm széles eszköz fér bele, tehát passzentosan megy bele.
" The clips that keep the tablet in place go only as far as 13,7 cm"
De itt végre már odaírja valaki a méretet!
Sok ilyen tokot néztem már én is, de a hiányzó méret adatok miatt nem mertem megvenni. -
Kukti
tag
Sziasztok!
Átnéztem a fórumot, de nem találtam választ a problémámra, pontosabban volt valakinek, de nem láttam rá konkrét megoldást.
A lényeg: adott egy Ilyen xPad-70-es kütyü, frissített firmware a Wayteq honlapjáról, plusz egy állítólag vele kompatibilis E173-as Huawei stick. Beállítottam mindent, ahogy itt és máshol is írták de a mobilinternet kapcsolat Disconnected marad, vagy ha át is vált akkor sincs net.
Látja, a modemet, látja a hálózatot, csak éppen a netre nem megy fel. APN -t is állítgattam már, meg voltam benn Telenor-nál, de csak néztek mint borjú az újkapura.
Ja a pint is letiltottam külön gépen is.ha valaki találkozott hasonlóval és tudna iránymutatást adni azt megköszönném.
-
tjb007
nagyúr
10db rendelése esetén 40 forinttal lenne olcsóbb darabja de ugyebár ezt a 10 darabot csak egy címre lehet rendelni így itthon fizetni kéne a postázásért ami amúgy ingyen van 1 darabnál is.
Szóval a lényeg, hogy nem olcsóbb több darabnál.(#1116) f_david
A méretekre kell figyelni. A lényeg az, hogy nagyobb legyen mint a gép mérete (188 x 143 x 12.5mm). A linkelt tok mérete 22.6 cm x 16.0 cm x 3.5 cm ami alapján úgy néz ki, hogy passzolna bele.
[ Szerkesztve ]
-
f_david
tag
Meg is van
http://www.tinydeal.com/protective-case-synthetic-leather-shell-cover-skin-for-7-inch-tablet-pc-computer-cca27062-p-22916.html
btw, szerintetek egy ilyennel össze lehetne lőni?
http://www.dealextreme.com/p/80-key-qwerty-wired-keyboard-w-protective-leather-case-for-7-8-tablet-pc-black-81329
-
szilchi
őstag
válasz
f_david #1111 üzenetére
A 410-s hozzászólásnál van egy tok,amibe passzol ez a gép.Ha megkérded tjb007 elvtársat
,biztos megmondja hogy melyik kínai kereskedőtől vette.
[ Szerkesztve ]
-
f_david
tag
Sziasztok!
Végre én is a wayteq tulajok táborába tartozom, eddig remek a kütyü.
Talált valaki a neten használható keménytokot hozzá? Az sem lenne baj, ha valami bőr lenne.
Üdv,
-
szilchi
őstag
válasz
kelzsoca #1108 üzenetére
Az Ipod touchon is volt,ami elötte volt.Pedig az is kapacitív.Ártani nem ártott neki,főleg mikor a nővérem a kiélezett körmével játsszott a PvZ-vel meg az Angry Birds-el.Szívem szerint a hátuljára is tennék,hogy sokáig ebben az állapotban maradjon.De lehet szerzek neki kemény tokot.
-
icon
senior tag
Engem lányom megszívatott, levette a hátsó bárkódról a fóliát így a bárkód iszonyat módon kopásnak indult
-
szilchi
őstag
Kösz.Augusztus végét olvastam,de akkor ezek szerint csúszik.
Spb tv-t valaki próbálta?Nekem mindig az van,hogy nem tud a szerverhez csatlakozni
-
szilchi
őstag
Gondolkodtam,hogy veszek fóliát a kijelzőre.Vaterán láttam is párat,volt 1000-ért meg 7000-ért is.Az áron kívül minőségi különbség is lehet?
Zenelejátszókban hogy tudok playlistet csinálni?Ipodban jó volt,hogy tudtam bármennyit csinálni gépen is vagy itunesban.Itt valahogy nem találom a funkciót.
A 2.3-as Androidról még nincs megjelenési infó?
-
4marul4
tag
Hat, ha jol latom elobb-utobb mindenkinek eljon a szivas az eszkoz kapcsan...
-
oidipus
csendes tag
válasz
Exelsior #1094 üzenetére
A következő a helyzet:
- Megformáztam a kártyát FAT-ra, próbáltam telepíteni a gyári upgradet, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT-ra, próbáltam telepíteni kelzsoca magyarítását, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT32-re, próbáltam telepíteni a gyári upgradet, nem ment
- Megformáztam a kártyát FAT32-re, próbáltam telepíteni kelzsoca magyarítását, nem mentA megoldást egy véletlen hozta, mert a végén csak és kizárólag 1 gigás kártyával, FAT-ra formázva. 2 napig szenvedtem vele a micro-2 gigás sd kártyával. Érdekes módon sehol nem írták le egy százezredik fórumon kívül, hogy csak azzal próbálkozhatok.
Úgyhogy megoldódott, FATtal, 1 gigással, a magyar fordítás is felment rá.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest