- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz
LamaCube #10098 üzenetére
Probald meg ujra rakni. Nekem tokeletesen mukodik. Eddig semmi bajom nem volt vele, s villamgyors is. Nekem ICS bol csak az animalt elfordulas hianyzik itt, ertelme nem sok, de telon mar mgszoktam.
De egy biztos, nalam igy az uj rendszer kiraly.
Bocsi az ekezet mentessegert, de nem magyar a billentyuzet. -
LamaCube
addikt
Nem is az elfordulástól bolondul meg, hanem szépen kiszámolja és átlépek másik ablakba és vissza, akkor már -221746,00B-ír ki. Ha visszaállítanám gyári állapotra, akkor a visszaálna a frissítés előtti rendszer? Azzal semmi bajom nem volt. Olyan, mintha hajtaná a procit és a gput is valami, vagyis mindig meleg azon a részen a hátlap.
[ Szerkesztve ]
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
Hát lehet várnom kellett volna ezzel az új frissítéssel... 1 hónap alatt eggyszer se fagyott le, most meg 3x . Ugyanazokat a programokat tettem fel. Nézem a belső tárhelyet 440mb-ból 36 mb-ot használ aztán elfordíitom a tabletet és -217000 b ír ki. Újraindítás után megint jó, de elfordítom a tabletet, akkor megint meghülyül. Eddig számomra csalódás. Gyári pdfjj olvasó nem volt rajta az előzőn volt és azt szoktam meg. Magyar nyelvű volt, most adobe readert használok.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Gargazsul
tag
Az lehetséges, hogy sz eszköz gyorsabb lett?
Mintha az auto fényerő is működne már. Amíg vki nem viszi el próbálgatom s frissítéssel.üdv, Balázs
-
LamaCube
addikt
válasz
tjb007 #10092 üzenetére
Na megvolt az első csontra fagyásom
. Indexen néztem volna egy indavideót, amivel eddig nem volt gond. Most meg leállt a böngésző és utána újraindult a tablet, majd a wayteq logónál kifagyott. Csak a reset segített
-
LamaCube
addikt
Feltelepítettem az új ics-t. A kérdésem az lenne, hogy azokat a fájlokat törölhetem-e amiket fel kellett másolni?
-
Pistiboy88
aktív tag
Na, már nálam az új rom muzsikál. Sebességben eddig meggyőző. Szépen szalad. A gyári launcher is gördülékenyen szalad. Wifi ok.
Na, röviden ennyi. -
kelzsoca
félisten
válasz
Dominator #10086 üzenetére
Frissítés a 70i-re kellett, hiszen a kiadott szoftver még a régi kernelt tartalmazta, illetve gondok voltak a wifi-vel is, custom rom pedig, mint ahogy említettem korábban, csak akkor ha sikerül beszerezni a forrást.
(#10087) LamaCube
Nyugodtan csinálhatod úgy is.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Sajnos letelt a szerkesztési idő.
Az baj lesz, ha az sd kártyát letörlöm és bekapcsolt tabon keresztül rátöltöm ezeket a fájlokat és utána kikapcsolom, majd recovery stb.. Sajnos nincs kártyaolvasóm, de max a telefonba beleteszem és úgy teszem fel a fájlokat.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz
kelzsoca #10083 üzenetére
Letörlöm ami benne van 4 gigás sd kártya. Mivel kb. 4 program van rajta azt letöltőm újra.
Egyébként várok vele pár napot, megvárom a tapasztalatokat, mert így a biztosabb nekem. Eddig se volt gondom a "régivel", de ha ti azt mondjátok, hogy ez jobb akkor nyugodtan lecserélem
Legalább tudom mit kell csinálni.
Nagyon szépen köszönöm![ Szerkesztve ]
-
levi.hungary
tag
Már nem emlékszem, hogy olyankor mi van ha többszöri letöltés és telepítés után is a gép újraindításakor eltűnik minden beállítás?
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
LamaCube #10082 üzenetére
A letöltött csomag 5db fájlt tartalmaz:
1. factory_update_param.aml
2. u-boot-aml-ucl.bin
3. uImage
4. uImage_recovery
5. update.zipEzeket fel kell másolni kivétel nélkül az SD-re.
Értelemszerűen az SD-t nem árt törölni vagy formázni (vagy a frissítésekre egy külön SD-t eltenni)
ui: ha valami nem tiszta, kérdezz nyugodtan, abból még baj nem lehet
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
válasz
tjb007 #10080 üzenetére
Letöltöttem és a letöltött romot kicsomagolatlanul megnyitottam az md5-el. Majd a másik ablakban egy 32 karakteres szám betű kombináció jött elő. Ez a kombináció megegyezik az itt leírt számsorral, akkor ezek szerint a rom letöltése hibátlan. Kicsomagolom az üres sd kártyára (az updatet nem) és a leírtak alapján telepítem?
A tabról az alkalmazásokat letöröljem és úgy töröljem az sd kártya tartalmát vagy csak töröljem az egész sd kártyát?
Bocsi, de kezdő androidos vagyok még mindigKözben látom válaszolt kelzsoca
Köszi mindenkinek![ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
LamaCube #10079 üzenetére
Ha windows-t használsz, akkor ezzel a kis programmal, letöltöd-telepíted-elindítod, majd betallózod a netről leszedett csomagot, és a kapott számsort összenézed azzal amit a frissítéshez odaírtam, ha egyezik, akkor a csomag hibátlan, és nem sérült letöltés közben.
Linux esetén egy terminalból beállsz abba a mappába ahová letöltötted, majd kiadod ezt a parancsot: md5sum Wayteq_xTAB_70i_20120620.zip és kiadja a számsort.
Ezután kibonthatod, és az 5db fájl módosítás/változtatás nélkül (nem az update.zip-et sem kell kibontani) felrakod egy SD kártyára.
-
tjb007
nagyúr
válasz
LamaCube #10079 üzenetére
Érdemes felrakni, az MD5 -öt ezzel tudod ellenőrizni, és igen, az update.zip -et nem kell/nem szabad kicsomagolni.
[ Szerkesztve ]
-
LamaCube
addikt
Én nálam eddig nem volt probléma az ics-el tab70i-vel. Érdemes frissíteni az újra?
Én már ott elakadtam, hogy hogyan kell leellenőrizni a letöltött fájlokat
A kicsomagolt fájlok között van egy update mappa ami be van csomagolva azt nem kell ugye kicsomagolni?HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
kelzsoca
félisten
Már ott is leírtam, de akkor újra, a frissítések fel fognak kerülni a szerverre is, de mint páran észrevettétek a napokban voltak gondok a szerverrel.
Mint ahogyan ez is, úgy a 100is-re általam kirakott szoftver is=>> gyári!!!
Amennyiben saját vagy mások által módosított szoftver kerül ki, az minden esetben jelezve van/lesz, mint eddig is
[ Szerkesztve ]
-
Arcanis
aktív tag
Üdv! Felraktam a gyári ics-t xpad 70-re, pár dolgot felraktam rá (beautiful widgets, két játéj: fruit slice és cut the rope, es file explorer, anysoft keyboard, opera böngésző) viszont nem kapcsol ki. Már vagy 5 perce forog a kör a kikapcsolás dialógus ablakban. Tapasztalt valaki ilyet?
szerk: abban a pillanatban, hogy lehúztam a töltőről (95%on állt) kikapcsolt.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
(#10068) Prien
(#10069) ClemiIgen, a 3.0.8-as kernel, és a wifi is javítva lett.
-
kelzsoca
félisten
=========================
Wayteq_xTAB_70i_20120620
=========================Gyári, módosítatlan szoftver!
MD5: 7764371ecff05d72697eacf62753dada
A szoftvert CSAK és kizárólag xTAB-70i -re tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, ellenőrizd vissza (MD5) majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára.
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban).
● A hangerő + és power gombot nyomd be és tartsd lenyomva ameddig a második zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a második zöld szöveg engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd pár perc múlva már a gyári rendszer fogad.A sikeres frissítéshez pár hasznos infó:
● A frissítést minimum 50%-os akkumulátor töltöttséggel végezzétek vagy töltőre csatlakoztatva.
● Ha megoldható, használjatok 1-2-4GB-os micro-SD kártyát a frissítésre.
● Az SD kártya ne legyen sérült vagy hibás és az 5 fájlon kívül lehetőleg más ne legyen rajta.
● Az internetről letöltött csomagot mindig ellenőrizzétek vissza (MD5), hogy biztos hibátlan fájlokkal dolgozzatok.======================================================
AZ ESETLEGES ADATVESZTÉS VAGY A KÉSZÜLÉKBEN KELETKEZŐ KÁROKÉRT FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK!
MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE VÉGEZZE EL A MÓDOSÍTÁSOKAT!
======================================================[ Szerkesztve ]
-
kmate07
csendes tag
-
Arcanis
aktív tag
válasz
tjb007 #10060 üzenetére
Igazából érdekelne a véleményetek az említett három romról (üzemidő, sebesség, kompatibilis alkalmazások, stb. szempontok alapján)
Nagyon tetszik pl az ics virtuális gombsora (sokkal kényelmesebb számomra) de huzamosabb ideig csak a gb-t használtam (főleg barátnőm használja a tabletet)
-
Arcanis
aktív tag
válasz
tjb007 #10031 üzenetére
Köszi a segítséget! Végül vettem egy másik sd kártyát és felraktam azt amit javasoltál .
Elképzelhető még az is, hogy valami kosz ment az sd kártya foglalatába (de mindenesetre az előző 1GB-os kártya már koros volt)
(#10055) bbgin: én is aggódtam kicsit, de nagyon strapás ez a tablet ; )
Azt szeretném megkérdezni még, hogy szerintetek az xpad-70-en
- melyik az a rom amelyik a legjobb üzemidőt nyújtja?
- illetve melyik az, amelyik a legjobb felhasználói élményt nyújtja? -
tjb007
nagyúr
válasz
kmate07 #10057 üzenetére
Attól függ, hogy minek a szemszögéből nézzük.
Ha a billentyűzetéből akkor a tablettel van a gond mivel nem ismeri fel, ha pedig a tablet szemszögéből akkor meg a billentyűzettel van gond de lényegen ez nem változtat.Igen, egy másik, hasonló billentyűzettel működhet de megvan az esély arra, hogy kifogsz egy ugyanilyet mint most.
-
ßrainiac
addikt
válasz
kelzsoca #10054 üzenetére
Nyomkodtam a gepet azota es szarnyal, nem tudom mit csinaltal vele xDD
(Gpu clock-on allitottal)
Szuper jo az egesz es orakat hasznaltam, semmi fagyas nem volt,
azelott csak neha raneztem es mindig wifi befagyas vagy full fagyas
volt, eddig viszont egy reset sem kellett, egyszoval "kiraly" vagy! -
ßrainiac
addikt
válasz
kelzsoca #9287 üzenetére
Szeretném hálámat kifejezni e szuper rom elkészítéséért, egy megváltás volt bekapcsolni vele újra a 70i-met
pontosabban a szüleimnek lesz, holnap adom oda nekik. A wifi mod nagyon hasznos, anélkül gyakorlatilag hasztalan lenne az egész készülék, mert nem is kapnák meg az üzeneteimet egyből. Még nem teszteltem nagyon, de első ránézésre még gyorsabb is a scroll
Kelzsoca FTW
-
tjb007
nagyúr
válasz
kmate07 #10044 üzenetére
Attól, hogy lehet rá billentyűzetet csatlakoztatni még semmi (és senki) sem garantálja, hogy mindegyikkel működni is fog. Kifogtál egy olyan példányt aminek a drivere nem található meg a kernelben. Ezzel sajnos nem tudsz mit kezdeni.
(#10049) Diamond500
Rakd repülőgépes üzemmódba.
-
raketyi
csendes tag
válasz
Diamond500 #10047 üzenetére
Köszönöm, tényleg működik!
-
Diamond500
senior tag
Létezik olyan app amivel ki tudom kapcsolni a modemet? Szóval amíg filmezek' addig ne zabálja az aksit a mobilhálózaton lógás. Macerás minden alkalommal kihúzni a masinából ráadásúl az usb csatinak se tesz jót gondolom. Amit találtam csak a mobil adatforgalmat tiltja, de a modem aktív marad.
-
raketyi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Wayteq 70i-m van, és sorozatokat szoktam nézni rajta (Bs player) az a gondom, hogy az ékezeteket kikockázza. Esetleg tud vki olyan videolejátszót, ami normálisan mutatja? (a felirat nincs beleégetve, csak letöltve hozzá) Köszönöm! -
invent
csendes tag
Segítség kellene android programok(apk) pc-re történö letöltéséhez a Google Play-ről. Találtam is egy Real APK Leencher nevű programot ami a google fiókon kívül egy készülék azonositó (Divice ID) kódott igényel.
Kérdés az, hogy az xTAB-70-nél (gyári ICS) hogy tudom ezt megismerni (telefonoknál ez *#*#8255#*#* lekérdezhető)??
(Tudom, egyszerüen telepíthetnék a marketröl, de amire telepíteni akarok, azt a market jelenleg még nem ismeri fel!)
Mind ez persze nem lenne probléma, ha tegnap ellent tudok állni a MediaMarkt csábitásának és nem gyüjtök be egy uj táblát 30e-ét (MyAudio series 8 HD). Mentségemre szolgáljon, hogy kb. tudtam mire számihatok (garanciak, support:???)
Első benyomás alapján nem is olyan rossz (lehetne sokkal rosszabb is!), de az xTAB70 nálam marad!
-
kmate07
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék kérni egy kis segítséget.
Van egy xpad-70 es tabletem és vásároltam hozzá egy billentyűzetes tokot.
Ilyet:( nem erről az oldalról hanem ebayről, de ilyen a tok, elméletileg 8")
A tablet belemegy, meg is tartja, de rádugtam és nem működik, nem érzékel semmit.
A gépre dugva a billentyűzet működik. Mi lehet a probléma?
A tabon a wayteq hivatalos oldalán található ICS van fent.
Előre is köszönöm!Üdv.:
Máté -
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #10042 üzenetére
Most elkezdem egyesével leszedni az appokat. A KingSoft Office például lövésem nincs miért van készenlétben a memóriában. Most azt eltávolítottam. A következő az NFS Shift lesz, és ha úgy is fagy, akkor sorban a Widgetek. A Naplóban annyit látok csak, hogy a hálózat csatlakozással kinlódik, illetve azzal próbálkozik egyfolytában.
Rá kell jönnöm melyik app okozza a galibát, különben ha megint visszateszem, kezdi előlről a fagyást.
Ha üresen használom, csak a gyárilag telepített appokkal, sose tudom meg melyik a gázos. Gondolom ez a rendszer nem olyan mint a Windows, hogy hátrahagy szemetet, és elkonfigurálja valami a rendszert, ami aztán úgymarad miután leszedtem akkor is.
De ha ennél is lehet ilyen, akkor fordítsam meg a folyamatot, és először üres gép, aztán egyesével kezdjem telepíteni a programokat?A naplófájlokból amit eddig küldtem valami konkrétabb nem derül ki?
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
Elkiabáltam, 14:07-kor megint lefagyott, illetve itt állt le a naplózás. Elkezdem uninstallálni ami a memóriában fut, legalábbis amit az ESTaskManager kiír. Más ötletem már tényleg nincs.
-
Clemi
veterán
válasz
kelzsoca #10039 üzenetére
Most estig nem bántom, hagyom így, bár az az érdekes, hogy jóval régebben tettem át fix 10-re a wifi csatornát, minthogy a fagyások elkezdődtek volna. Ha így visszagondolok, valamikor utána kezdett el fagyni, miután felkerült rá a Chainfire3D és az NFS-Shift, bár az is igaz, hogy volt a fagyások előtt jónéhány frissítés is, de persze a fene se figyelte, hogy mik voltak azok.
-
Clemi
veterán
Kérdés: Vajon okozhatta a fagyásaimat, hogy a Routeren a wi-fi csatorna fix 10-re volt állítva? Tegnap még lefagyott este, és utolsó lépésként átkapcsoltam a csatornát auto-ra, lesz ami lesz, és azóta nem volt fagyásom.
-
-
Arcanis
aktív tag
válasz
tjb007 #10029 üzenetére
Az a különös, hogy ha nincs benn microSD kártya, akkor nincs ilyen fura mintás kép, csak wayteq logó kb 3-4 percig, majd kikapcsol a készülék.
szerk: sd kártya nélkül van recovery is, úgyhogy szerintem menni fog a GB rom felrakása. Csak előtte feltöltöm csutkára. (Kikapcsolt állapotban merül egyébként az akksi?)
(#10031) tjb007: nem, de azt fogom csinálni (gyorsan keresek egy másikat)
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Ha szervizbe megyek, miket vigyek?
készülék+gari mellett kell az eredeti doboz+tartozékok is..?
vagy elég a készülék, meg a garipapír? (esetleg a doboza) -
Arcanis
aktív tag
Üdv!
Egy érdekes problémával fordulnék a kedves fórumhoz:
Kb. fél hónapja felraktam az xPAD 70-emre a hivatalos ics-t (első hsz-ből "WayteQ xPAD-70 Ice Cream Sandwich") viszont voltak problémák (pár alkalmazás állandóan bezáródott) így felraktam a "WayteQ_xPAD_70_Nextgen_v1"-et, megvoltak a wipe-ok (működött minden)Ezek után ismét felraktam a hivatalos ics-t (ugyanúgy wipe-oltam mindent recoveryben, majd a leírás szerint a "második zöld felirat" után felment rendesen) és működött frankón, nem voltak FC-k -> gondolom a wipe hiányozhatott? Egyedüli problémám a görgetés volt, de apex launcherrel már jó volt a rendszer (csak pár alkalmazást tettem rá, dropbox, opera, temple run, es file explorer)
Végül tegnap 1 hétnyi nyaralás után elővettem a készüléket és nem kapcsolt be (pedig töltőn is volt két órát), pontosabban a wayteq logó előtt apró színes képhiba jellegű vonalak villannak fel, majd jön a wayteq logó aztán egy idő után sötét lesz minden.
Mi a teendő ilyenkor? Rémlik, hogy volt már ilyesmi (furcsa vonalak / minta boot közben) a fórumban, nekiállok visszakeresni.
Előre köszönöm a segítséget!
-
Prien
addikt
Mire megjön a friss ,új rom a 70i-re, addigra mindenki lecseréli?
Kérdés,hogy mikor jön.
A kevés is több a semminél.
-
ClaydovE
aktív tag
Mázlista
Remélem nekem is elviszik egy-két héten belül, mert akkor idén elmarad a nyaralás.
Gargazsul: Én kommendáltam a tiédet már valakinek, aki alkudozott velem a 28e-ért, mert neki csak számlával együtt lett volna jó, az meg nekem nincs róla csak garlevél.
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE
-
densoft
tag
Egy kis help. Indításkor a Wayteq feliratnál lefagy a tab. Reset nem segít.
Valami ötletetek lenne hogy lehetne feléleszteni? -
elpatkorado
aktív tag
Sziasztok Lenne egy kérdésem, valaki rendelt már innen? GPSstore Kéne egy kis tapasztalat, hátha valakinek van.
-
tjb007
nagyúr
válasz
counterbill #10009 üzenetére
Ugyanaz a SoC van benne mint a 70i -ben, tehát maradt minden a régi.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
counterbill #10002 üzenetére
37-ért elég jó ár.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Autós topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Csataálca
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- iPad 3, és Lenovo M10 Plus csere, vagy eladó
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Ipad Pro 11 (4. generáció) 256 GB - Wi-Fi + Cellular (Telekom) + Apple Pencil
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest