Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1753 üzenetére
Végigzongoráztam az 1.hsz-ben lévő leírást a modem beállításához.De hiába rakom a beállításokat default-ra és állítom be manuálisan,akkor sincs net.Hiába van térerő meg írja hogy csatlakozva van nem tudom elérni az internetet.
.Wifi nem megy.Meg a modem csatlakozási hajlama is eléggé random.Bekapcsolom a gépet majd rádugom a modemet.De általában csak a 2. kísérletre ismeri fel.Leveszem a modemet és vissza akarnám rakni.Van amikor elsőre megy van amikor ötödikre.Lehet be kéne néznem a Telenorhoz beállítások végett,de nem biztos hogy ők jártasak a témában.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1748 üzenetére
Tök jó,most már az Xpad is felismeri.Viszont még mindig nem tökéletes.Miután megjelent a "működik" felirat egyből mutatja,hogy van térerő.Meg az APN-nél lett automatikusan Telenor internet meg telenor MMS beállítás is.Csak működni nem akar a net.Nem nyit meg semilyen oldalt
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1744 üzenetére
Hmm..PC-n sem akaródzik menni.USB-re fel,telepítem a software-t.Elindítom a programot majd "Dial" és nem tud csatlakozni.Látja a Telenor EDGE jelet (74 %),meg kaptam egy sms-t,hogy Szia! Hibàs csatlakozàsi kìsérletet érzékeltünk hàlòzatunkon, ezért elküldjük a helyes beàllìtàsokat készülékedre. djuice.Majd jött egy köteg sms tele krixkraxal meg pár számmal.
-
kovi1970
csendes tag
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi #1502 üzenetére
Ismét érdekes...amikor ez a hiba előjött,az akksi 49%-ot mutatott.Wifi-t bekapcsoltam,megírtam a post-ot és közben hallgattam zenét.Mire megírtam,az akksi lement 14%-ra (pedig csak pár perc volt).Viszont mikor lement az akksi %-a,utána megint rendesen játszotta le a zenét,akadozás nélkül.Hm...
-
robotx
csendes tag
válasz
szilchi #1224 üzenetére
Nálam ez elég gyakran előfordul. Amíg a rendszer fel nem állt rendesen elég furcsán viselkedik a gép. Nálam nem csak a home gombikon, hanem a többi is csinálja a hülyeséget. A felrakott programok számának növekedésével ez egyre gyakoribb. Hiába linux az android alapja, ez egy igencsak windows-os vonás. Nálam is még az angol van fent.
-
f_david
tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
szilchi #1054 üzenetére
Teljesen normális hogy akár naponta kell tölteni.
Ebben a tabletben azért nem gyenge hardver van, illetve a 7"-os képernyő, mint legnagyobb fogyasztó is fogyaszt.
Attól hogy alvó módba küldöd, még megy a gép, ezért is merült le.A fele ekkora kijelzővel, és gyengébb hardverrel szerelt telefonokat is naponta kell tölteni
A Task killer programokat pedig el kell felejteni, az Android nem Windows, itt a memóriakezelés másképp működik.
Az hogy kilövöd programmal a "futó" alkalmazásokat csak arra jó, hogy rövid időn belül, vagy azonnal azokat újra el kell (el fogja) indítani, tehát nem hogy használ még árt is
-
tjb007
nagyúr
Ha volt már Androidos telefonod akkor már nagyjából el tudod dönteni, hogy jó e gyári vagy sem (plusz van hely bőven szóval nyugodtan felrakhatsz többet is kipróbálásra). Amint nem ajánlok az a Firefox, zabálja a memóriát mint a fene (mondjuk az PC verzió sem különb csak ott jobb esetben nem 400MB RAM -mal kell gazdálkodni).
Plants vs. Zombies -t csak az Amazon Appstore -jában érhető el, sajnos máshonnan nem tudod megvenni.
Az Amazon Appstore ugyebár alapból számunkra nem elérhető azonban meg lehet oldani, hogy az ingyenes alkalmazásokat le lehessen tölteni.Videolejátszóból a MoboPlayer ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videó stream letöltése
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- MIUI / HyperOS topik
- Óra topik
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- További aktív témák...
- Jó állapotú Apple iPad 8 32GB GOLD ! 1 Hó Jótállás
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- SzoftverPremium.hu
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest