- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Garmin topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Ezért is a legjobbnak a tsmc tűnik. Mert ha openai chip, ha Google ha Huawei ascend (mondjuk egy politikai enyhülés után) ha Nvidia azokat valakinek le is kell gyártani.
-
ddekany
veterán
Én ezért nem mernék amúgy hosszú távra nVidia-ra fogadni a részvény piacon, és nem azért mert "AI lufi", meg DeepSeek R1 (ami mint tudjuk krumplin fut... ha van benne 400GB HBM memória...
). Google ha jól tudom már jobbára a saját TPU-jára alapoz. MS és Tesla saját megoldásának felfutásáról viszont nem tudok... nehéz még cégen belül is lenyomni az nVidia-t, viszont, ahogy érik a technológia, és így nehezebb a gyors fejlődés, előbb-utóbb a különbség is olvadni fog. -
Kappantyú
kezdő
Hát, előbb vagy utóbb, de ezt meg kell lépni...különben az nvidia bármennyit elkérhet az AI chipjeiért.
Biztos kezdetben kissé döcögni fog a dolog, de ha kiforrja magát, akkor hatalmasat lehet spórolni, arról már nem is szólva, hogy az nvidia részvényei is jót esnek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 12 (kerett kopott) / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

). Google ha jól tudom már jobbára a saját TPU-jára alapoz. MS és Tesla saját megoldásának felfutásáról viszont nem tudok... nehéz még cégen belül is lenyomni az nVidia-t, viszont, ahogy érik a technológia, és így nehezebb a gyors fejlődés, előbb-utóbb a különbség is olvadni fog.