- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
senior tag
válasz oidipus #1083 üzenetére
Na jelentem müködik a gépecske. oidipus ugyanaz van nálad is mint ami nálam volt.
Az a lényeg hogy FAT fájl renszerre legyen formázva a SD kártya és arra rakd rá a 5 fájlt amit
kelzsoca linkelt be, ami a rar-ban van. Az volt a gond hogy fat 32-re formáztam windows 7 alatt a SD kártyát, és verification failed-el dobott ki engemet is.
Az a legjobb ha belerakod az SD kártyát egy másik androidos teloba és azzal leformázod, és ugy rakod rá a fájlokat gépröl és menni fog a frssités.Nekem ez segitett és neked is fog az tuti.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
válasz oidipus #1080 üzenetére
vidd be szervizbe. nem tudom.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Exelsior
senior tag
válasz oidipus #1045 üzenetére
Nem baj tesó már ketten vagyunk xD.
Habár szerintem csak újra kéne másolni a fájlokat ott lesz a gond.
Kéne egy SD adapter!! neked van? messze laksz? esküszöm megörjit hogy 42ezrem elment ez a szar meg itt van és nem müködik. sorry csak kezdek kikészülni XDSamsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz oidipus #1033 üzenetére
Szia
Formája meg az SD kártyát, majd máshol be az 5 fájt az SD-re.
Ezután a hangerő fel gombot tartsd nyomva, majd nyomd le a power gombot is mellé, ameddig a zöld szöveget nem látod.
Végig kell fusson a telepítő hiba nélkül, majd pár perc múlva, be kell töltődnie az Androidnak.Ui: Szedd le újra a csomagot, de ne módosíts rajta semmit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- 3D nyomtatás
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Belépőszintű gaming monitorok jöttek az AOC fémjelzésével
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Eladó Apple iPad Pro 11" 2. generációs - 1TB tárhely, wifi+Cellulár (LTE - 4G) sim kártyás tablet.
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest