- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Honor 90 - modellalkat
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Band karkötő
Új hozzászólás Aktív témák
-
gadna
csendes tag
Sziasztok.
Egy ilyen tablet vásárlása elôtt állok.
Meg tudná nézni valaki, hogy az Adobe Air fut-e rajta, és ha fell lehet rá tenni, akkor elindul- e olyan program, aminek szüksége van rá?Köszi.
-
tjb007
nagyúr
Nem kellett volna újraindítanod az egészet, szimplán csak a vissza és home gombot kellett volna bőszen nyomogatnod és bezárult volna magától, utána elindíthattad volna újra és jó lett volna.
Mellesleg el lett mondva, hogy a friss Skype -ok fagynak, mindenki használja a régebbi verziók egyikét, azokkal nincs probléma (igaz azokban videohívás sincs). -
ravebp
senior tag
nem a program telepítés hibája volt a dolog...
Egyszerűen eltűnt a teljes belső memória...
csak teljes újratelepítéssel állt helyre, és factory resettel..
Mit gondoltok? visszaviigyem garanciára? vagy mi történhetett?Rave
-
haxxika
senior tag
Szerintetek autós töltőt lehetne a tabhoz szerezni? Nekem az is elég lenne, hogy a gyári töltőcsatinak milyen és mekkoraa feje van....
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
ravebp
senior tag
nah a következő történt velem.
Felraktam a skypeot, majd miután fagyott gondoltam újraindítom, hátha akkor jó leszz.
Power gombal kikapcs, meg ilyenek, újraindítás....
Erre ez a bxxi teljesen visszaállt alapra...
Hát az mi...
ezt fejtse meg vkiRave
-
tjb007
nagyúr
Eddig senkinek sem volt ilyen jellegű problémája (vagyis egy valakinek volt de ha jól emlékszem nála megoldódott).
Két lehetőség van:
1. Kifogtál egy hibás példányt
2. Nem szereti a routeredetPróbáld ki egy másik routerrel is, ha azzal sem jó akkor a géppel van probléma.
(#585) joe999
Akkor az nem BDRip volt.
MoboPlayer kell csak, semmi más, rányomsz hosszan a fájlra és rányomsz a soft-decoding -ra.[ Szerkesztve ]
-
icon
senior tag
Ja elfelejtettem, a leggagyibb kínai iphone utánzat is...
Sanszos, hogy ezzel a kütyüvel van valami...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
icon
senior tag
Szerintem nem itt van a baj... érdekes, az ezeréves Nokia N97-em, egy legendásan rossz hírű TP-Link USB-wifi adapter, de régebbi laptopjaim, sőt céges laptopok is csont nélkül csatlakoznak, sőt látják is a routert, egyedül eddig ez nem...
Nem, biztosan bennem van a hiba...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
ravebp
senior tag
nektek melyik skype megy?
Nekem folyton kifagy...
átküldehtné vki a müködőt, amin megy a videóhívás is...Rave
-
icon
senior tag
Beszarás.. fél méterre az írja, hogy not in range... igen, persze
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
icon
senior tag
Nah, mostmár nekem is van 1 példány... első blikkre nem tudom a wifimmel összehozni (US Robotics USR5461)
Egy TP-Link usb-wifi kártyával együttműködik, ezzel meg nem...http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
sharp000
csendes tag
okééé köszi
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz sharp000 #569 üzenetére
Készülni fog egy 1. hozzászólás, abban lesz majd feltüntetve minden a géppel kapcsolatos információ, többek között ott lesz elérhető a honosított szoftver is, leírással-mindennel.
Pontos időpontot nem tudok, érdemes majd pár naponta benézni a fórumba.
(#570) Luissimo
Igyekszem
[ Szerkesztve ]
-
sharp000
csendes tag
De akkor bisztos lesz majd magyar nyelv is ?
-
tjb007
nagyúr
Lényegtelen, hogy te milyen hangot szeretnél ha egyszer az a hangsáv AC3 -as.
Most próbáltam ki ezek közül kettő 1080p -s mkv -t, az AAC -s bármiféle akadás nélkül ment a gyári lejátszóval míg az AC3 -as verzió szoftveres dekódolással lejátszva kegyetlenül szaggatott.
720p -vel nem tudtam kipróbálni de annál talán nem akad.
Mondjuk sok értelme nincs egy 800x600 -as kijelzőn Full HD filmeket nézni (hacsak nem megy tovább tévére) de ugye mindenki azt csinál amit akar. -
haxxika
senior tag
Most láttam, hogy kijött az új frissítés a skypehoz (MUST 2 HAVE!), amivel már sikeresen mennek a videohívások. Froyotól használható a hátlapi kamera, jelen esetben a padon ugye az előlapi kamera. Most próbáltam ki, tökéletesen megy, végre lehet normálisan videotelefonálni
-
haxxika
senior tag
Köszönöm szépen, megnézegetem őket, csak előbb szerezzek egy microsd-t, mert állandóan kéregeti már a többi játéknál és elég hosszú folyamat mire defyből akku ki- memkari ki- teló vissza be - tabletbe sd be - játék majd minden vissza... Ugyancsak 16 gigáson gondolkodok de már a hd filmekhez illene egy normális sebességű
-
Chaser
legenda
-
sharp000
csendes tag
Jó kószönöm szépen amugy gondoltam h a xpad 70 szembe pisili szóval nála maradok csak kíváncsi voltam és hétfőn már megyek is megvenni a speedshopba nem állít meg a nyelv és kelzsoca mondta hogy nemsokára magyar nyelv is elérhető lesz
Ja és a kérdésem ti melyik marketet használjátok ? -
sharp000
csendes tag
Tudom nemide tartozik de mi a véleményetek erről iRobot Apad TabletPC 10" a jószágról és ezen van magyar nyelv ?
-
tjb007
nagyúr
Csak az tudom leírni amit próbáltam (meg más is), végigpróbálni az összes fellelhetőt szerintem senki sem fogja
Amik biztosan mennek:
Cut the Rope
Air Attack HD
Angry Birds (összes)
Chess Free
Pick a Stick
Samurai II: Vengeance
Splinter Cell: Conviction[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
válasz sharp000 #554 üzenetére
Egy kis angol tanulás senkinek sem árt...
Mellesleg az alap billentyűzet magyar nyelvű, tehát ettől már nem kell félni...
Mondjuk én felraktam a Multi Ling keyboardot, valahogy jobban megszerettem, nem tévesztek vele betűtHa valaki megtenné nekem, hogy összeszedi a futtatható játékokat akkor azt nagyon megköszönném
-
kelzsoca
félisten
válasz sharp000 #551 üzenetére
Ha ezen múlik hogy beruházol egy gépre, akkor tedd meg nyugodtan, mert általam elérhető lesz hamarosan a Magyar nyelvű rendszer is.
(#548) opeter87
Class4-et már nem ajánlom, ha egyszer befektetsz micro sd kártyába, én minimum class6-os vennék, de ha jó áron ki tudsz fogni class10-et az sem rossz
[ Szerkesztve ]
-
sharp000
csendes tag
Hát ez rosszhír :/ de köszönöm a gyors választ és könnyen ellehet rajta igazodni ennyi még a kérdésem
-
sharp000
csendes tag
Hali lenne egy nagyon fontos kérdésem ugye ezen van magyar nyelv???
-
opeter87
senior tag
Sziasztok!
Ma beléptem én is a tulajok közé... eddig nagyon frankó kis gép. Gyorsboltban vettem és már volt benne otg átalakító, valamint a tok tényleg iszonyat büdös
Egy kérdésem lenne, milyen memória kártyát ajánlotok bele? méret és márka is érdekelne, valamint az hogy class? - elég bele a class4 vagy kell a gyorsabb kártya? -
Chaser
legenda
Na jó, probléma az AC3, de desktopon ha belövöm a playerbe hogy stereo mód, akkor stereoban megy és nem kell 5.1 kódolnia a gépnek...nem mintha gond lenne neki Tábla lejátszóknál nincs ilyen lehetőség? Ez az egyik szempont nálam amiért venném, van egy 2.5 terás vinyóm, jó kis mobil media kombó lenne vele az egyebek mellett.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kelzsoca #541 üzenetére
Akkor aki azt mondja akadás nélkül megy az 1080p úgy érti, hogy normál stereo hanggal és csak 5.1-gyel akad? Végül is az nem lenne gond, nincs digit erősítőm csak egy analóg meg olyan helyeken is használnám ahol szintén nincs, csak a tv beépített erölködője.
-
kelzsoca
félisten
Az itt található mintafájl volt a tesztalany: [link]
x264_1080p@3.8Mbps.mkv
Hardveres kódolásnál akadás nélkül, de némán játszotta az anyagot, szoftveres kódolásnál szaggatva, de hanggal játszotta le, több lejátszóval is próbáltam, illetve az SD kártyám lassúságát kizárva (class4) átraktam az anyagot a NAND-ra, hogy ez se legyen limitáló tényező.
-
MZ-PER-X
csendes tag
Visszatérve a WIFI-re. Több helyen lévő brand routerekről van szó, mindegyikkel ugyanazt teszi. Volt egy jogos kérdés egy esetleges nem odaillő program telepítéséré vonatkozóan. Nem tudom, gondoltam rá.
Mivel még sokat nem veszíthetek, leresetelnm a gépet, de a "tűs" reset gomb csak újraindít. Tudjátok, hogyan kell gyári default pozícióba visszalőni a Hölgyet? Köszönöm. -
joe999
tag
válasz chriss23 #527 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok a béna, de nekem hardveres dekódolással viszi az 1080p-t is viszont nincs AC3hang. Szoftveres dekódolással van AC3, de akadozik még a HD DivX is, így viszont elég macerás, mert nem akarok kódolgatni. Nincs olyan lejátszó, ami hardveres dekódolás mellett szoftveresen viszi az AC3-at?
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
A hivatalos Twitter alkalmazást innen tudod letölteni: [link]
Sajnos azt, hogy a Market nem találja kompatibilisnek egyes alkalmazásokat nem lehet javítani semmivel sem, talán egy olyan programmal ami kvázi elhiteti a Market -tel, hogy ez egy olyan gép amivel az alkalmazás már kompatibilis. A másik lehetőség a kompatibilitás ellenőrzésének kikapcsolása lenne de ezt a Google úgysem fogja megtenni.(#525) haxxika
Gondlom a hang AC3 -as, szoftveres dekódolással kell lejátszani.
[ Szerkesztve ]
-
chriss23
tag
Én nálam a Market legújabb 3.x verziója fut és tökéletes, szinte szaggatás mentes. Vannak progik, amik ezen sincsenek fent. A töltéssel nekem még nem volt problémám viszot 10 óra töltés után sem megy fel az aksi 100%-ra nálam sem. A Go Launcher EX 2.39 valóban tökéletes lett a 800x600-ra és gyorsan szépen működik még az effectekkel is!
[ Szerkesztve ]
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
haxxika
senior tag
Nekem vmiért érdekes ez a mobo player... Játszanám le a 720p mkv-t, kép van, nem szaggat, hang sehol... megoldás?
-
levee82
csendes tag
-
szityus
csendes tag
Sziasztok!Lassan 1 hete nyúzom a gépet.A véleményem a 3G adapter inkompatibilitást leszámítva EDDIG pozitív.Még 1xSEM fagyott ki!! DE már második napja tapasztalom, hogy ha töltés közben használom, a töltés meg-megszakad.Ha kimozdul az optimális helyzetből, leáll a töltés. Azt hiszem ez egy ilyen jellegű mobil készülék esetén nagyon gáz.Ti már találkoztatok a jelenséggel?Kíváncsi vagyok, hogy csak én fogtam ki egy hibás darabot, vagy anyaghiba/rossz minőség-ből eredő visszatérő probléma lesz-e? Ha esetleg vkit érdekel, én ezen az oldalon sok olyan progit megtaláltam, amit a market nem mutat.(én most a 2.3. -as marketet futtatom a gépen és viszonylag "sok" programot nem talál) http://androiddev.orkitra.com/download/apps/ Simán lementem pendrive-ra és onnan appinstaller-rel telepítem. Nem vagyok egy android mágus, de ha mindennapi használattal kapcsolatos egyéb tapasztalatokra kíváncsi valaki, szívesen állok rendelkezésre.
-
haxxika
senior tag
na ahhoz meg én leszek lusta... lehet XDA-ra kellene átvonulni, legalábbis nekem ez jutott eszembe, ugye ott minden fent van és elég sokan keverednek át oda... konkrétan a defymhez is onnan szedtem mindent na meg tippek trükkök is honnan máshonnan...
Köszönöm szépen
-
Chaser
legenda
Ott se lenne könnyebb olvasgatni Én a magam részéről már tojok rá, most lett volna időm megcsinálni, csak sok az ellenző. Mondván még túl korai, túl kevés embernek van. Az nem baj ha noname kínai vackoknak van külön topik ahol 50hsz se lesz, de ennek ne csináljunk, mert kevés embernek van. Az hogy napról napra egyre többen veszik nem gond, az ellenzők biztos a wayteq-től kapnak infot és majd az 1000. vásárló után nyitnak neki topikot. Na én úgy vagyok vele hogy ehhez a logikához túl hülye vagyok, irkáljunk csak össze-vissza, én amit akarok megtalálom, aki meg nem az úgy járt. Köszönje azoknak akiknek akarja. Csinálj egyet te, mert engem már abszolút nem érdekel a dolog És grat a géphez.
-
haxxika
senior tag
Végre megjött a tablet hozzám is, kaptam hozzá OTG adaptert is és tökéletesen megy vele.
Írtátok, hogy lesz majd ehhez egy olyan fórum ahol minden össze van írva, mert nagyon nehézkes így keresgélni ebben a fórumban...
Normális videotelefonálásos skype-ra mikor látni esélyt?OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Zolesz007
őstag
SPB Mobile Shell 3D-t Próbálta már valaki? Működik rendesen?
Fold 5
-
Chaser
legenda
Érdekes, nálam a desktop csinálta ezt sima lan-on, sleep után nem élt a hálózat, csak ha kihúztam a modelből a kábelt és vissza, vagy latiltottam a lan-t és újra engedélyeztem. Mindez volt XP alatt, W7 alatt eltűnt a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Whisky topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest