- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vannak már képek a Pixel 9a hivatalos védőtokjairól is
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
Új hozzászólás Aktív témák
-
counterbill
senior tag
Sziasztok! Pár napja rendelkezem egy xtab 70i vel. Lévén ,hogy közel 2 éve használok androidos telefont alap ,hogy rootolnám legalább a készüléket. De sajnos sehol nem találok leirást hozzá. Végig olvasgattam jo pár oldalt itt is és tudom ,hogy ez nem konkrétan 70i forúm de hátha tudna valaki segíteni. Igazából csak átirnám a gyártót HTCre egy-két program kompatibilitása miatt. Válaszokat előre is köszönöm
Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
tjb007
nagyúr
Gyerekek, nem kell beleszólni, mindenki azt csinál amit akar a saját tulajdonával.
Ha azt mondja ért hozzá akkor ért hozzá, max. téglát csinál belőle, viszont ha ez bekövetkezik akkor senki se jöjjön ide panaszkodni/sírni és a gyártót se szidja mert nem csinálják neki meg garanciában.Na csá, most megyek és megszerelem a szomszéd Bell 206 -osát.
[ Szerkesztve ]
-
lobedoc
tag
válasz
apeelme #6089 üzenetére
Az u-boot az egy univerzális bootloader, ami működik sokféle architektúrán. Az IDE-ket csak azért kérdeztem, hogy ha kell valamit kódolni, akkor melyiket ajánljátok. XML-hez weblap szerkesztéshez, és sok mindenhez a notepad++ -t szoktam használni. Eclipse-et java programozáshoz használtuk, portoláshoz is kell gondolom programozás. Az android működését értem, azt is, hogy ugyanúgy mint a linuxoknál, itt is van kernel, ami arra való, hogy a rendszer jól használja a hardvert, azt a zImage-t először samsungoknál láttam amikor még olyan telóm volt, gondolom ez is hasonló ami az xPAD-hoz van.
-
Brutális eb
addikt
válasz
gabor94 #6091 üzenetére
Akkor reklamálj a torrent oldalon.
A patcher miatt még warez tehát nem itt kellene kitárgyalni.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
törölt tag
Custom rom készítésnek én pl csak akkor mertem nekiállni, amikor már 10-15 féle telefonon meg tudtam csinálni a szokásos recovery és romcserét, visszaállítást bootloopból, rendszer újraparticionálást. Recovery, boot dumpolása is alap, ha nem akarod órákig túrni a netet egy gyári imgért. Na ezek után sok sok olvasás és kész romok értelmezése után csaptam bele és először picike változtatásokkal a gyári romon, nem egyből forrásból egy komplett romot kell fordítani.
-
gabor94
tag
válasz
Brutális eb #6090 üzenetére
Warez ....
Patcherrel olyan mint ha megvettem volna,frissítést is kapok.... -
Brutális eb
addikt
válasz
kelzsoca #6086 üzenetére
Köszi mert nagyon csodálkoztam.
Persze nyilván forrás nélkűl nem lehet dolgozni(#6088) gabor94
Megvetted 4 ezredesért?
Ha igen akkor érdemes dobni egy levelet a supportnak.
Minden más esetben warez és nincs megoldás.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
apeelme
addikt
válasz
lobedoc #6083 üzenetére
azt hiszem alapjaiban nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal, pedig úgy egyszerűbb lenne segíteni is...
mit szeretnél egy komplett fejlesztői környezettel (Eclipse), és mit szeretnél egy sima kód editorral (Notepad++)...mi az a feladat amit meg akarsz oldani? ezt tisztázd magadban...mert kicsit azt érzem hogy most beleugrottál és majd csak jó lesz valamire...
mindkettő használható bizonyos esetekben, de egyiksem kötelező...én speciel nem használok semmilyen IDE-t...de kérdezek akkor én, hátha így könnyebb lesz:
- tisztában vagy-e az android működésével elejétől a végéig (kernel-től a GUI-ig)?
- tisztában vagy-e - xPAD esetében - az android működésével u-boot-al megspékelve? -
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #6084 üzenetére
Nem Neked szántam, gabor94-nek írtam.
Ahhoz hogy bármelyik gépre xPAD/xTAB-70-re el lehessen valamit érdemben kezdeni nekünk (custom romhoz) szükségünk van a forrásra.
-
Brutális eb
addikt
válasz
kelzsoca #6081 üzenetére
"Ha kiadják a 70i forrását, akkor neki tudunk állni a portolásnak apeelme-vel, egyébként nem fog menni."
Hmm ez most akkor egy félhivatalos állásfoglalás,hogy xpadra nem jön az ICS?
Vagy valamit nem értek.Biztos nekem akartál válszolni?Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
apeelme
addikt
válasz
gabor94 #6080 üzenetére
a 100s bootloader-ét (BIN fájl) felküldve az xPAD-ra - vagy más eszközre - téglaként, kutyát dobálni, levélnehezékként még használható az eszköz...persze ha otthon van a páciens JTAG-elésben...még orovosolható...talán
jah majd elfelejtettem a bootloader felírásának semmi köze az updater-script-nek...ugyanis jóval előbb történik...[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #6079 üzenetére
Ha kiadják a 70i forrását, akkor neki tudunk állni a portolásnak apeelme-vel, egyébként nem fog menni.
Ha minden adott, akkor sem 2 nap egy ilyen portolás, az mellé még más egyéb gépekkel is foglalkozok/foglalkozunk.(#6080) gabor94
Itt nincs hátha, tudom/tudjuk mi kell hozzá, és jelenleg semmi nincs.
==============
Más, nem a saját készülékre készült szoftvereket senki ne akarjon felküldeni a gépére, mert valóban pár pillanat alatt ki lehet nyírni bármelyik gépet, annyit meg nem ér az egész.[ Szerkesztve ]
-
Brutális eb
addikt
Mi a francért nem tudtok várni türelemmel?!
Szerintem legroszabb esetben pár hét és itt a gyári addig meg simán jó a ginger is ahogyan eddig is.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
apeelme
addikt
válasz
lobedoc #6076 üzenetére
az updater-script módosítása egy huszadrangú dolog a portolásban...iszonyat mennyiségű meló van előtte, és nem is biztos hogy sikerül...
ha tényleg érdekel a téma akkor nem elijesztésképp de:- linux mint elsődleges op.rendszer mély ismerete, használata...és nem a grafikus környezetre értem
- ha konkrétan xPAD érdekel akkor u-boot-ban mélyedj el
- SDK használata (ADB,DDMS...stb.)
- egy kis C,JAVA,XML
- verziókezelő rendszerek ismerete (pl. git)
- szerintem ez legyen a kezdőoldalad:developer.android.com
- iszonyat mennyiségű szabadidő és elszántság
- és még sorolhatnám annyi mindennel kell, és kellene tisztában lenni mielőtt nekilátszsaját tapasztalatom alapján mondom hogy közel fél év mindennapos olvasás és tanulás után mertem előszőr hozzányúlni egy APK-hoz, hogy módosítsak benne vmit...hozzátenném...nem sikerült...egyébként minden infó megtalálható a net-en csak meg kell találni, ha megvan akkor pedig rengeteget olvasni...
(#6077) kelzsoca: én azon lepődök meg hogy mindig jön valaki és azt hiszi hogy 1db fájl kicserélésével, vagy ~2perces munkával megoldja azt amit a gyártók fejlesztői hónapokon keresztül nyomnak...nonszensz
[ Szerkesztve ]
-
lobedoc
tag
válasz
Brutális eb #6068 üzenetére
Igen, itt van a linkje: http://wayteq.eu/hu/sw-update-xtab100-ics_v1
Ebből már tuti át lehet portolni. Még kezdő vagyok az androidos témában, de utánanézek, hogy miként tudnám portolni?! Update script-nek az xPAD-70-ét belerakom, meg megnézem, hogy a többivel mit tudok kezdeni. Itt találtam jó leírásokat portoláshoz: http://www.freeyourandroid.com/ -
TOZOLI72
csendes tag
válasz
gabor94 #6067 üzenetére
Sziasztok,
Én is várom már az ICS-t az TAB70-emre. Legfőképpen azt várom tőle, hogy többet fog bírni esetleg az akkumulátor ezzel az oprendszerrel. A 2.3.4-ben a cellakészenlét vitte el az akku nagy százalékát, a szervizben azt mondták ezt sokan jelezték és az ICS-ben ki is lehet majd kapcsolni (én csak wifi-n netezek a kütyüvel).
Valaki aki már 70i-vel rendelkezik és vállalkozókedvűmegírná, hogy mennyit bír az akkumulátora kikapcsolt cellakészenléttel (normál használat mellett)?
Esetleg tapasztalatok akkumulátor töltöttség hosszabbításra... -
Brutális eb
addikt
válasz
gabor94 #6067 üzenetére
Jaja várom padra én is.
100-ra m,ár egy ideje elérhető olvastam a topikjában.[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
szucs2
tag
válasz
gabor94 #6065 üzenetére
Hát tessék.
Úgy tűnik törödenek a vásárlókkal a WayteQ-nál :
WayteQ xTAB-100 szoftverfrissítés - Ice Cream Sandwich v1
Android v4.0.3 operációs rendszer v2.3.4 helyett.
Csak így tovább ! Szuper.
[ Szerkesztve ]
-
gabor94
tag
Már kidobhatnák végre az ICS-t ...
-
kisml
tag
válasz
Victoryus94 #6063 üzenetére
köszönöm
-
kisml
tag
és még 1. a temple run laggol rajta?
-
kisml
tag
válasz
Brutális eb #6057 üzenetére
pl fruit ninja, angry birds, temple run
Xpad-70-en -
-
kisml
tag
játékoknál zavaró a 4:3?
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6048 üzenetére
nah ez kb. már a hihetetlen kategória
, azért talán segítene ha közölnéd hogy milyen készüléked van (xPAD v. xTAB), és milyen rom-ot, Launcher-t használsz...segítünk
-
Brutális eb
addikt
Szia nem szeretnélek megbántani de van topik az alkalmazásoknak.
Esetleg írhatsz a fejlesztőknek.És a keresőt is lehet használni itt a topikban.
Le lett már írva ezerszer,hogy hogyan lehet egynéhány játékot működésre bírni.
Olvasd el próbáld ki tuti recept nincs.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
xD4N1
csendes tag
Hello. Leszedtem másik telefonon real racing 2 asd fájlokat, felraktam a tabletre, de a grafika nagyon sötét, a kocsik tiszta feketék, a háttér meg fehér xD.
Néztem videót és ezen a tableten simán futnia kéne
Valaki tud segíteni?
Előre is kösz. -
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6048 üzenetére
Vidd vissza szervízbe.
De ha van lehetőséged elötte kérlek vedd videóra a jelenséget és linkeld be ide köszi.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Victoryus94
őstag
Szerintem nem fut rajta kevesebb program, mint az azonos árú tableteken. És amik futnak, azok normálisan, akadásmentesen. Nekem jobban tetszik a 4/3 képarány, a 16/9-es nagyon vékony. (csak hát ugye a mobilok ilyen alakúak..)
Nekem tetszik a WayteQ xPAD-om.. ha lecserélném az max Samsung Galaxy TAB, vagy iPAD lenne (de ezekre nincs pénzem). =)Ráadásul most jött ki az új xTAB70i Android 4.0-val, új generációs processzorral. (szerintem megér 40k-t..
)
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
válasz
Brutális eb #6046 üzenetére
..............
Nem. Nem működik... -
sid87
senior tag
Ma megnyomkodtam mind a kettő tabot (70i és concorde 7015)
Tapasztalatok:
A concordenak valahogy csúnyább a képe, pixelesebb. A másiknak nagyon szép.
Viszont az hogy sok program nem kompatibilis a 70i vel, meg hogy nem hivatalos Google partner vagy mi az zavaró. Ha szebb képe lenne a 7015nek akkor még gondoskodnék rajta..
Ennyire gáz az hogy 4:3mas? Sok program utálja ezért?iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Brutális eb
addikt
válasz
kisgabor87 #6045 üzenetére
Amikor piros elengeded....
[ Szerkesztve ]
-
kisgabor87
tag
-
apeelme
addikt
válasz
kisgabor87 #6041 üzenetére
az alapvető dolgokkal illendő lenne tisztában lenni, ezzel magadnak és mindenki másnak is rengeteg időt spórólnál, persze egyszer mindenki volt kezdő, és ha választ kapsz a kérdésedre azt nem megkérdőjelezni szokás hanem megköszönni...
[ Szerkesztve ]
-
Herbieh
csendes tag
-
fa4hu
őstag
Az EA-játékoknál tapasztaltam ilyet. Engedte megvásárolni Google Play-en (a built.prop sem volt átírva más gépazonosítóra), telepítettem is, de nem volt hajlandó letölteni a játékot. Természetesen, amire ez kiderült, már nem lehetett visszakérni a pénzt. Egyet tehetsz: feltelepíted valamelyik elterjedt telefonra, annak SD-kártyájára letöltöd az állományokat, majd átmásolod a WayteQ SD-jére. Természetesen mindezt jogtiszta módon, azaz mindkét gépen élesíteni kell azt a fiókot, amelyikre megvásároltad a programot (bár, ebben az esetben csókoltatom az EA-t, ez nem korrekt megoldás, sőt, átverés...).
-
Herbieh
csendes tag
válasz
kisgabor87 #6038 üzenetére
(#6038) kisgabor87: hosszan rajta tartod az ujjad, majd lehuzod a kepernyo aljan megjeleno "kuka" ikonra
(#6036) fa4hu: +1
[ Szerkesztve ]
Let it be.
-
kisgabor87
tag
Szeretném megkérdezni, hogy azt a google kereső sávot ami az ”asztalon” kint van, el lehet távolítani valahogy?
-
xD4N1
csendes tag
Real racing 2-t hogy tudom megcsinálni?Mert leszedtem marketről,elindìtottam kiirta hogy download in progress és 0%on maradt. Ott hagytam 20 percre és még mindig 0%on volt.Mit lehet ezzel csinálni? A segìtséget előre is kösz
-
kelzsoca
félisten
(#6032) Herbieh
(#6033) fa4huA romokat gyári recoveryvel kell telepíteni.
A játékokhoz pedig megfelelő fájlkezelővel (pl: root explorer, ES file stb..) keressétek meg a system mappában a build.prop fájlt, és módosítsátok a következő részt:
ro.product.manufacturer=Wayteq
erre:
ro.product.manufacturer=HTC -
Herbieh
csendes tag
hy
a kovetkezo lenne a problemam:
adott egy xPad70, legujabb kelzsoca nextgen_v1 rommal.
a keszulek rendben mukodik, leszamitva, hogy a jatekok jo reszenel inditas elott vagy alatt visszalep a fomenube
ezt az elso hozzaszolasban olvasottak alapjan probaltam orosolni, azonban amint cwm-bol feltelepitem az update-et, 58 MB ala esik a rendelkezesre allo hely nagysaga (a telepitest az olvasottak alapjan halozatba bedugva es anelkul is probaltam), valamint ugy tunik alapallapotba helyezi a gepet.
ugyanez igaz a cellakeszenletet kiiktato update-ra.Valakinek, elsosorban a szakiknak van ezzel tapasztalatuk?
[ Szerkesztve ]
Let it be.
-
kisml
tag
és szerintetek ez a jobb vagy egy 1.generációs galaxy tab?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Waikiki #6012 üzenetére
Ott nincs, itt meg van.
A MoboPlayer -ben mindig át kell állítani a kódolást Windows1250 -re függetlenül attól, hogy a 40eFt -os xTAB-70i -ről vagy a 180eFt -os HTC One X -ről van szó.Az 1.hozzászólás tartalma (kivéve az általános rész) csak és kizárólag az xPAD/xTAB-70 -re vonatkozik, így szeretnék megkérni minden xTAB-70i tulajdonost, hogy amit ebben a topikban talál (ROM, patch stb.) azt ne rakja fel vagy ha mindenáron fel akarja rakni akkor előtte kérdezzen.
(#6021) kelzsoca
Neki xPAD-70 -e van
[ Módosította: 7 ]
-
kelzsoca
félisten
szeretném megkérdezni, hogy a rootolás kockázatos-e?
Ameddig nincs meg a gyári szoftver telepíthető formában, igen az.
illetve mennyire kockázatos a hangkódolás, vagy mi feloldása?
Ezzel egyelőre várj, mert nemrég jelezték, hogy sistereg a hang AC3 lejátszás alatt, meg kell nézni ez mitől van, mi okozza stb..
Természetesen, ha gondolod mindkettő megoldható, mint eddig is saját felelősségre.
(#6020) Raypapa
Nincs elfelejtve ez sem.
[ Szerkesztve ]
-
Raypapa
tag
válasz
Polllen #6000 üzenetére
Igen, ezt már említettük néhány ezer hozzászólással ezelőtt, de azóta még a szoftverzsonglőr urak sem tudtak hozzászólni (vagy ezt a részt állítani a saját verzi(j)óban... persze elképzelhető, hogy nem is lehet...)
Vettem hozzá egy remek kis Sennheiser CX 485 agybatolós cuccot, azóta a külvilág kizárásával tudom élvezni a kellemes lágy dallamokat...
(a vizes nevű bótokban 5K)
Persze a szoftveres beállítási lehetőség sokkal olcsóbb lenne maroknyi vájtfülű sorstársunknak, de a kivitelezőnek gyötrelem is...[ Szerkesztve ]
-
kisml
tag
hali!
Most vettem egy Xpad-70 tabletet. szeretném megkérdezni, hogy a rootolás kockázatos-e? illetve miben különbözik az xtab-70 és az xpad-70?
illetve mennyire kockázatos a hangkódolás, vagy mi feloldása? -
ee-boy
csendes tag
Az előbb elfelejtettem írni, hogy király lett az ICS forgatási anim.
-
ee-boy
csendes tag
Sziasztok!
Apeelme ROM-járól igazán írhatna már valaki, kinek milyen tapasztalatai vannak ezzel kapcsolatban! -
Brutális eb
addikt
-
Waikiki
tag
válasz
Victoryus94 #6010 üzenetére
MX Player:
- felirat külön beállítás nélkül jó
- videó lejátszás szaggatásmentes
- szaggatott zúgás az AC3-as filmben.Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Waikiki
tag
válasz
Brutális eb #6011 üzenetére
Én most nem elvi lehetőségekről beszélek, hanem tényről: nincs vele máshol gond, legyen az Linux vagy Windows. Kipróbáltam, ékezetek rendben, kivéve 70i alatt.
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Brutális eb
addikt
válasz
Waikiki #6009 üzenetére
A lejátszó app beállításaiban keresd.
"semmilyen más rendszeren nincs velük gond"
Ez butusság.
Még asztali winen is lehet sz@ar a felirat ha nem megfelelően van kodolva illetve a lejátszo konfigurálva.Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Waikiki
tag
válasz
Brutális eb #6008 üzenetére
És azt konkrétan hogyan? Merthogy ez az első eset, hogy a feliratfájlokban a karakterek rosszul jelennek meg, semmilyen más rendszeren nincs velük gond.
Update: Dice Playerrel:
- 720p-s videónál az ékezetek és a hang (=AC3) rendben, a kép viszont szaggat;
- XVID + MPGA-s videót el sem indítja[ Szerkesztve ]
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
Brutális eb
addikt
válasz
Waikiki #6007 üzenetére
Állítsd át a felirat kódolást mielött bugot kiáltasz.....
Nekem a filmek tökéletesek mindenféle felbontásban és hangsávval.Dice playert használok.
(#6006) apeelme
Jó cucc de én igazán már a gyári icst várom remélem azt is megdolgozod majd.[ Szerkesztve ]
-
Waikiki
tag
válasz
Waikiki #5998 üzenetére
További bugok:
- Movie Player / Mobo Player a magyar ékezetes betűk helyett szexi, távolkeleti írásjeleket mutat;
- eddig egyetlen egy filmnél próbálva: az AC3 hang a feltelepített licensz fájl (lásd #1) ellenére folyamatos, periodikusan szaggatott zúgást produkál[ Szerkesztve ]
-
xD4N1
csendes tag
A modern combat black pegasust is letöltöttem(mondjuk az gameloftos),és az se ment normálisan,pedigbsd fájlokat tableten szedtem le.Hogy tudnám normálisra megcsinálni?
-
xD4N1
csendes tag
válasz
Brutális eb #6003 üzenetére
Ugy se megy
megpròbáltam real racing 2n de nem töltött semmit,pedig MARKET-röl szedtem
-
Brutális eb
addikt
Vedd meg a merketről az erdeti cuccotMajd szerezd be más forrásból az sd tartalmát .
[ Szerkesztve ]
-
xD4N1
csendes tag
Hello.
Letöltöm az ea games játékokat,elindìtom és ilyenkor elkezdené letölteni az sd fájlokat,de csak azt irja, hogy download in pogress, ott csinálja20 percre, és még mindig ezt irta és 0%on volt,és minden játéknál ezt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- új bontatlan iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple garanica
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple Watch Ultra 2 49MM, Esimes, Kártyafüggetlen , Tartozékaival, Újszerű állapotban
- Galaxy Tab A9+ 5G dobozos,független 128GB/8GB ,Graphite,Makulátlanállapotú,Garanciás 2027.01.18-ig..
- Apple iPad Air M2 13" Blue Wifi + Magic Keyboard MediaMarkt gari
- Apple iPad Pro 10.5 2017 Cellular+Wifi 4GB/64GB
- Amazon Kindle 10th gen (2020)
- Gigaset QV1030 tablet 2/16 GB 10.10" 2560 x 1600 IPS Nvidia Tegra 4 / Eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest