- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Rendereken a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
PZMike
csendes tag
Egy kommentelő vevő szerint csak 13,7 cm széles eszköz fér bele, tehát passzentosan megy bele.
" The clips that keep the tablet in place go only as far as 13,7 cm"
De itt végre már odaírja valaki a méretet!
Sok ilyen tokot néztem már én is, de a hiányzó méret adatok miatt nem mertem megvenni. -
PZMike
csendes tag
Én is megvettem tegnap, ahol kinéztem, ott 44.900,- volt délelőtt, de mire odaértem este
már csak 42.784,-A böngészője szupergyors és az angry birds is gyönyörűen megy rajta,
torzulás és lassulás nélkül.Próbáltam rajta kicserélni az android market-et, de nem engedte letörölni a gyárit.
Minden gyári programnál az uninstall inaktív volt.Próbálkoztam bluetooth-on összelőni a Nokia e52-mmel, de nem ment.
Egyátalán lehetséges? A nokia e52 bluetooh-on kiadja az Internetet,
mert notival winxp-vel és win7-el tudja (PC suite-tal), csak milyen progi kellhet az androidra?
Azt írta: paired, but not connected.A speedshopnál az OTG kábelről nem tudtak semmit,
azt mondták, ha a forgalmazó azt mondja, akkor lesz.Sajna usb billentyűzetes tokot ebben a méretben nem kapni, remélem csak egyelőre.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Az OpenAI nem kér Musk 97,4 milliárd dolláros vételi ajánlatából
- Háztartási gépek
- Politika
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- Fujifilm X
- Ilyen konfigurációban érkezik a Xiaomi 15
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 64GB Wifi Lila Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4012
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6/128gb - Makulátlan, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Apple iPad Air 6 (2024) 13" 128GB - Újszerű, Apple garancia, akár beszámítással
- UMAX VisionBook 8a Plus tablet
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest