Hirdetés
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Átcímkézett TCL modellekkel nyit az Alcatel
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlerock
aktív tag
Az elején kellhet pici türelem. Nem találtuk a közös nyelvet a kezelőfelülettel. Minden vett parancsot színes villogással jelez kivéve, ha hangerőt állítasz. A távirányítón elérhető mélyhang kiemelést a telefonon nem találtam meg. Nem szabad elfelejteni, hogy ez egy hangprojektor, azaz szemből van a legjobb hangja, de az tényleg kellemes. Érdekes dolog, ha a tv-n is hagysz kis hangot, onnantól kicsit régi mozis élménye van az embernek
A Gyűrűk ura néhány csatajelenete jópofa lett tőle...
-
Peet91
aktív tag
Berendeltem egyet, ha úgy lesz időm, írok róla hosszabban. Úgyis rég pötyögtem logout-ra
-
littlerock
aktív tag
válasz
ghorinka86 #2 üzenetére
Ha esetleg veszel egyet, írd meg a véleményedet te is...
Amúgy lassan a kínaiak ezen a területen is átveszik az uralmat...
Kellemes a név, egész igényes az anyaghasználat, jó a hangja... Szóval minek másik? -
ghorinka86
csendes tag
válasz
littlerock #1 üzenetére
Köszi az infót. A cikk is jó, de az inkább olyan, mint egy specifikáció bővített változata.
-
littlerock
aktív tag
Pár hónapja használok egy ilyet... Nagyon pozitív meglepetés volt. Nem házimozi, de kellemes a hangja. Van ugye Sub kivezetés, de egy aktív láda ára mellett már jobban megéri kb 40.000-ért megvenni a következő szintet. Nálunk optikai kábelen van rákötve a tv-re, illetve telefonról (az alkalmazást feltelepítve ugye azzal is be lehet kapcsolni) Spotify, no meg a projektor is BT-vel csatlakozik.
Utóbbival (Blitzwolf BW-v7) a Top Gun egészen kellemes élmény... 120" képátlóval
Nem vérprofi, cucc éves keresetért, hanem egy ma már filléres, de kellemes darab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Projektor topic
- Path of Exile (ARPG)
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest