- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
AMD Power #9824 üzenetére
Hát, nem tudom.
Nekem volt a kezembe N8, és azért fém. Tehát nem a nyöszörgős gagyiműanyag valami.
A kijelzője kapacitív amoled, 12 MP-es kamerája van, HD videót rögzít, stb, stb. De egy ilyen árú készüléktől nem is várok többet, csak szerintem az N8-hoz hasonlítás kicsit merész volt.
-
roti86
őstag
-
roti86
őstag
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #5667 üzenetére
Nemhogy inkább felraknál egy Ferraris képet.
Egyébként én még mindig kicsirics 1.3.2-re épült romját használom és sem lassúnak nem mondhatom, sem pedig memóriazabálónak. Netezek vele telefonálok kb napi 30-40 perceket és így kb 2 naponta töltöm.AdwLaunher + BW + Ferrari wallpapers a Marketről ami ezt a kinézetet adta egyébként.
Korábban volt itt szó egy olyan pc kliens progiról ami most már androidos telókhoz is jó nem csak Sony Ericssonokhoz - annak mi a neve? -
mkRoland
senior tag
válasz
AMD Power #3790 üzenetére
wikipedia
Állítólag gyorsabb lesz, Flash-tartalmakat támogatja, app2sd nélkül is lehet a programokat a memória-kártyára telepíteni (már amelyiknél ezt a fejlesztők engedélyezték), valamint a telefon wifi-s router-ként használható lesz. Eddig az utolsó kettőt csak root-jogokkal és külön app-pal lehetett megoldani, most pedig az op.rendszer részei lesznek ezek az opciók. -
-
pitius
tag
válasz
AMD Power #3596 üzenetére
Én most a telefont, sima telefonként használom(azaz próbálom az okos részeit nem használni), napi 10 perc wifi(hogy tudjam hány fok van odakinn), napi 10 perc játék, és kb. napi 20-30 perc beszéd....(éjszakára kikapcsolva - kb. este 11-től reggel 6ig), ötödik napnál tartok és az akksi 40%on áll...
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #3596 üzenetére
Van benne valami. Én részemről a beállítások - mobilhálózatok - adatszolgáltatásnál ki szoktam venni a pipát, Valamint amikor a telót nem használom akkor a beállítások - fiók és szinkronizálás beállítások - háttéradatoknál is kiveszem a pipát és persze a GPS és WIFI is ki van ilyenkor kapcsolva. Így jelentősen visszaesik a fogyasztás. Ha meg ezek közül mégis kell valami akkor a Quick Settings progival gyorsan vissza lehet bármit kapcsolni vagy a Beautiful Widget gyorsindító widgetjeivel.
-
icemad
nagyúr
válasz
AMD Power #3400 üzenetére
Tudom, hogy jó, én már évek óta használom különböző mobilokon. De custom rom-ba építve nekem még soha nem indult el. Kíváncsi lennék a megoldásra.
Más: Nem tud valaki olyan programot, amivel egyszerre több programot lehet telepíteni sd kártyáról? Winmonál és symbiannál van ilyen.
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #3300 üzenetére
Így van nekem a Voda 400 Surf Plus csomagom van ( a teló így 1 ft volt, de előtte is hasonló csomagom volt így szvsz mindegy) és így 100 mega után van korlát, de mivel én alapból gprs területen lakom így a lassításból semmit sem szoktam észrevenni.
Na meg itthon van Wifi is.
-
pitius
tag
válasz
AMD Power #3167 üzenetére
320*240 AVC(H.264), AAC hang, MP4 kiterjesztés, akár a saját belső lejátszóval.
De keress rá egy korábbi hozzászólásomra, ott bővebben leírtam a tapasztalataimat.
(milyen progival jó konvertálni...stb.)Én mostanában Act1 player-t használom, mert jó a kezelőfelülete, de korábban a Rockplayer-t preferáltam.
-
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power #3167 üzenetére
Eddig nem sok progit próbáltam, gyári lejátszó, Act1 Player, Rock Player. Itt megjegyzem, hogy 3 formátumot próbálgattam: divx, xvid (srt felirat), mp4.
Gyári lejátszó mp4-re tökéletes, ha ráégeted a feliratot akkor olvasható, igaz pici, de megszokható én simán tudom olvasni közben. Akadásmentesen játszotta a videt.
Az act1 player annyiban különbözik számomra a gyáritól, hogy jobb a kezelőfelülete és elméletileg kezeli a feliratokat. Viszont csak mp4-et látott, divx és xvid tömörítésű avit nem.
RockPlayer: ez kezelte az xvid és divx tömörítésű videókat is, plusz a feliratot is mellettük. Felbontásilag 320 fölött volt mindegyik, egyik egy hdtv-s sorozatrész felirattal (olyan 600x akármennyi kb a felbontás, most nem nézem meg). Szóval lejátszott mindent szépen. Eddig ez tűnik a legjobbnak.
RP mellett szól az is, hogy nem muszáj ráégetni a feliratot. Én meg vagyok elégedve az mp4-el is méretileg, gyorsan átkonvertálom ami kell és mellédobom a feliratot. Még az elejében teszteltem divx-xvidet, ott beszaggatott és lassú volt, amiket most másoltam azokkal nem volt gond, kicsit talán a betöltésnél, de folyamatosan játszotta és nem csúszott a hang se.
Valahol olvastam régebben, hogy a RP az xvideket gond nélkül viszi, de a divxekkel nagyobb felbontásban már gondja van. Részemről maradt ez a lejátszó egyelőre.
-
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power #3165 üzenetére
Hirtelen azt olvastam, hogy rommá törtem, mondom azt csak nem kellene
Nekem 2,5 napot bírt legutóbb, volt benne fél óra beszélgetés, 3 óra wifi, fél óra filmnézés, nyomkodás-programtesztelés (elég sok, vagy 30 biztosan) meg naptár értesítő kijelzés/beállítgatás is sokszor, mert volt hogy elrontottam. Ez eddig a rekordom ilyen használat mellett.
Viszont azt néztem, hogy 1,5 óra alatt feltölti teljesen a 0-ról, szóval az elég gyors. -
Kicsirics77
veterán
válasz
AMD Power #3143 üzenetére
qr code olvasó:jól jön ha csak ez van meg és akarsz valamit telepíteni
csak hogy tudd mi is ez -
duo
addikt
válasz
AMD Power #3094 üzenetére
a BT beállításaid nézd meg telefon láthatóság vfagy ilyesmi. még nem küldtem vele semmit de gépről töltöttem rá BT-n keresztül csengőhangot.az ment
-------------------------------------------
vmi angol nyelvű fórumon [ehune] azt mondták hogy nem gáz ha nem ébreszt kikapcsolt állapotban mert ne bootolgasson smartphone-al az ember mert akkor sok akksit zabál, legyen bekapcsolva mindig, standby vagy flight modeban lehet hogy ébreszt. és mégis kíméli az akksit.
és kipróbáltam, repülő mód, telefon lezár képernyő kikapcs. és életrekelt, ébresztett.úgyhogy ez a megoldás még lehet hogy jobb is mint a kikapcsolt állapot; már ha igaz amit az akksiról írtak...
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #3045 üzenetére
Igazság szerint ez nem is téma (az Adw.default téma volt az alap) hanem csak a marketből letöltött Ferrari Wallpaper-ből állítottam be háttérnek a kimis képet és ehhez igazítottam be a Beautiful widgeteket valamint a naptár widgetet és raktam ki pár ikont amit sűrűbben használok.
Még ha nem is a mi oldalunk az alapja a facebookos csoportnak én lájkoltam. (mennyire magyartalan ez a szó, de nincs rá magyar megfelelő sajna)
Sajnos a lookout továbbra sem akar nekem lejönni, nincs valakinek külön telepítője hozzá amit meg tudna osztani velem?
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #3021 üzenetére
Nem kell annyi hozzá, ez fix, viszont a telepítés végett azért illik 128 megás karinál nagyobbal nekiindulni. Nekem egy 2 gigás van azon kényelmesen elfért - igaz nem is pakoltam fel minden országot, csak hazánkat és a szomszédos országokat kivétel Ukrajna, oda biztosan nem fogok soha menni, ha meg más országba megyek esetleg akkor a map könyvtvárba bemásolom a hiányzókat. Megvan a teljes Európai csomag - ennek is köszönhető hogy a laptopomon a teljes Voda 845-ös könyvtáram (minden telepítővel térképekkel együtt) már több mint 3 giga.
Mint azt láthatjátok az én képernyőm nincs túlcifrázva talán egyesek szerint még zsúfolt is, nekem így kényelmes. ja és nem Ferrari fan vagyok hanem Kimi drukker - de nincs WRC-s megfelelő hátterem ami ide jó lenne, vagy Lotus F1 képem idénről.
-
Lasy
veterán
válasz
AMD Power #3017 üzenetére
Lehet van frissebb navigon.
sajna nem használtam még egyszer sem, és nem a netes karim van a telóban.Én még mindig a BRANDON fóliát használom, és egyből a vásárlás utáni napon tettem fel azóta is jól végzi a dolgát. Megnaradt a KP500amból, és pici levágás után tökéletes lett.
-
viw
aktív tag
válasz
AMD Power #2830 üzenetére
talán vírus mindenre van. max. csak nem tudunk róla...
lookout,
droidsecurity két terméke - egyikhez okosítás kell, de free (Anti-virus Free) verzió is tökéletes! én is ezt használom.
WaveSecure - van akinek ilyen is kell.nagyon sok van, mindenkinák mások az igényei
ajánlom még a adfree-t ez a reklámokat távolítja el, az alkalmazásokból is! így kevesebb sávszél kell. mert ugye a reklám is netről jön.
-
wwenigma
Jómunkásember
-
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power #2795 üzenetére
A proci sebességét lehet vele állítani. Alapból a minimum 245Mhz, és ezért vettem lejjebb, hisz ha nem csinál semmit a teló, minek "pörögjön" ennyin. Jelenleg 4-5%-ot esett az akksi 6-6,5 óra elteltével. Ha nem csal az emlékezetem máskor ilyenkor már 90%-on szokott járni, de csak pár nap múlva tudok biztosabb információkkal szolgálni.
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #2744 üzenetére
A Navigon biztosan, sőt párhuzamos sávokat is autópályán besorolást is a sávokba - Pesten amikor a Corvin mozit adtam meg célnak direkt jelezte hogy olyan helyre tartok ahol nagyon nehezen lehet a célt megközelíteni.
2 nap folyamatos bekapcsolás is elmúlt már fél órával és 39%-os az aksi. jól bírja a kicsike.
-
Bogyi007
veterán
válasz
AMD Power #2729 üzenetére
Van egy fórumoldal is ahol sok minden található. Regelni kell hozzá, de gyorsan megvan.
-
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power #2688 üzenetére
A doboz tartalmazza ugye: teló, akksi, usb adatkábel (nem szabványos a telós csatija) és egy hálózati töltő adapter. Ez olyan, hogy csatlakoztatni kell hozzá az adatkábelt, mivel nincs kábele. Van még egy kis használati útmutató, de ez elég semmitmondó, 10 perc alatt több mindenre rájön az ember ha nyomkodja
-
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power #2686 üzenetére
Navigon-t használok. Elég jónak tűnik, de a többiek többet tudnak szerintem róla mondani, mivel ők többet használták (általában pozitívak a vélemények), én most teszteltem először a gps-t. Autópályán akart vinni, de még nem mentem bele a progiba, tuti ki lehet kapcsolni, hogy azt ne használja, általában az újratervezés egyből megvolt. Nyomkodni nem igazán volt alkalmam a készülékem mert vezettem
szóval csak akksira voltam kíváncsi mennyit húz rajta, meg közbe mondta ugyebár mit csinál.
Más:
CallRecorder progik: leteszteltem párat (CallRecorder 1.0, vRecorder, recoroid, CallRecorder 2.8.0 (ez egy másik fejlesztőtől)
Szóval az összes csak kihangosítva ad normális minőséget a hívó féltől, mivel a telefon mikrofonjával veszi a hangot az összes progi, legalábbis ezek. Így alig hallani a másik felet a visszajátszáson. Mindenesetre használatát tekintve a CallRecorder 1.0 a legjobb, nagyon egyszerű kis progi, névvel együtt elmenti a felvételt, jelzi a menüsávon ha aktív, valamint később is hogy felvétel történt. -
Steve1207
veterán
válasz
AMD Power #2656 üzenetére
AMD Power: Én használtan szereztem egyet, 2 hetesen 25-ért. A kijelzőjét tartotta kicsinek az eladó és optimusra váltott. Szerintem teljesen megéri újonnan is használtan is.
Más:
Akksihoz hozzászólva nekem volt eleget usb-n, de próbálom teljes egészében lemeríteni az utóbbi napokban.
Tegnapelőtt éjfél körül vettem le a töltőről, azóta volt fél óra telefonálás, 1 óra gps, 2-3 óra wifi, fél óra játék, pár fénykép, plusz azért nyomkodtam a készüléket sokszor. Most 20%-on áll az aksi. Szóval jó 1,5 napnál tartok. Mintha kicsit javulna az üzemidő, hogy teljes egészében lemerítettem az utóbbi napokban.Az ébresztő nálam is jól működik.
A Task Killer megoldás pedig jónak bizonyul, a FancyWidget nem frissítette az órát, de úgy néz ki most, hogy kivételnek felvettem frissül rendesen
(azt hittem, hogy a launcherproplus kavart be)
Kérdés: Nem tudtok egy jó hívás felvevő progit? Ami rögzíti a bejövő-kimenő beszélgetéseket. A CallRecorder 1.0-t használom, de ha nincs kihangosítva a hívó fél hangja alig hallatszik a felvételben. Erre keresnék alternatívát.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest