- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bubu126
tag
Annál még nem működött a PC kapcsolat. Ha próbálgatni akarod akkor e kettő között válassz:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=950491ITT%5B/L és itt a AnrylCM22-t vagy http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=937389 és itt pedig a v2.2-set. Ezekkel már nincs ilyen probléma. Csak az FM rádió hiányzik belőlük. Sajnos az app2sd-t nekem sem sikerült beüzemelni, bár elvben tudnia kéne. -
qltsar
veterán
fel sem tudod rakni a java-t? amúgy android sdk-t pont pár napja raktam fel egy barátomnál, szintén win7 64bit, valami el van cseszve a telepítőjével szerintem, ugyanis azt hiszem a második ablaknál amikor leellenőrzi a java-t, hogy fel van e telepítve a gépre ott megkattant, én meg nagyba néztem, hogy mi van. aztán haver véletlenül nyomott egy vissza gombot, majd újra előrét, és utána már látta a java-t
tegnap raktam újra a win7-emet (32 bit) de nálam is ezt csinálta, annál az ablaknál nyomtam egy visszát, aztán újra előre, és jó lett
egy próbát megér nálad is.
-
Camel
csendes tag
Köszönöm a választ,
igen egy task killer van rajta, hasznos programnak gondolom, megjelent párszor frissités, azokat letöltöttem. Uninstall, és rakjak rá más fajta task killert? Esetleg még lehet egy Battery Solo Widget. Ez mutatja az akksi állapotát %-ban, és celsiusban...
-
qltsar
veterán
ja hogy mindenképp azt akarod, hát akkor cska rakd fel
mr edition-től merítetem a maláj romos processzorbuherálást. most már feltudod rakni, mivel a malaysian firmware van a telódon. //amúgy énis olvastam a fórumát, láttam valakinél feladta a küzdelmet az 1.9, amúgy hibás benne az autorun.iso, tehát ha rákötöd gépre, és engedélyezve van az automatikus indulás a cd/dvd-knek, akkor mindíg hibát fogsz kapni//
jah és ha kinézetével problémád van, akkor nem nagyon tudsz mit csinálni, mert nem kompatibilis tomao frameworkjeivel a rom, ha esetleg le akarnád cserélni//legalábbis nálam nem engedte//
-
Z0C!
őstag
telefonos vírus igen kevés van...a nagy számlát nem feltétlen vírus okozhatja, hanem emberi "mulasztás" (hülyeség)...
kapsz SMSt, ami hivalkodó...válaszolsz rá...itt már ráutaló magatartás következtében elfogadtad a feltételeket.
kb olyan mint a FaceBookon a nyerj TVt vagy szifont...
soha senki nem fog nyerni..kb ennyi. -
Steve1207
veterán
Klassznak tűnik, tényleg jó darab, állítólag a Foxconn gyártja ők pedig a minőségre törekednek. Viszont 1.6-os androiddal jön, igaz lesz frissítése 2.1-re nemsoká.
Szolgáltatásokban visz mindent, viszont én keveslem az aksiját, általában az ilyen készülékekbe ahogy nézelődtem 1500-asokat raknak már sorozatban.
A támogatás és a mod rom fejlesztés szintén kérdés számomra, mivel én szeretek ilyenekkel foglalatoskodni, hogy kicsit jobb és jobb legyen
Mindenesetre megjegyzem, ki tudja! -
Steve1207
veterán
Nem rajongok a gmail szinkronizációért. Viszont pl a custom rom-on csak úgy indult el rendesen a naptár, ha egyszer szinkronizálom, addig nem tudtam bejegyzést se írni bele.
Szóval lényeg számomra az, hogy net nélkül is meg tudjam ezeket csinálni és bármi hiba folytán egy mappából vagy file-ból vissza tudjam gyorsan állítani a telefonkönyvet meg sms-eket.
Majd még nézelődök, de lehet marad végszükséges esetben a gmail...
Köszi az ötleteket!R2D2 pedig
-
wwenigma
Jómunkásember
atolvastam hazafele a leirast. performance modot ne hasznalj, az mindig maxon kuldi a procit. helyette ondemand-ot allits be, a nyitokepernyon pipa a seton bootba meg oda is 122-528at lojj be.
ezen kivul a profilesnel allits prioritast, screenoff 60, battery15 55, normal marad 50en. igy valtakozni is fognak szepen...
advancedben szinten pipa a setonboothoz, a niceloadnal talan 1re allitva jobb, de ezt meg ertelmeznem kell!
mod: battery15 powersave es 245mhz kombinalas elegge megfekteti a telot, javaslom ott is a max frekit hasznalni.
-
wwenigma
Jómunkásember
igen, lefele mukodik de feljebb nem rakja az orajelet. mivel alapbol 600on ketyegne ez gondot nem okozna, szvsz a nem tul eros akku miatt lett lejjebb veve. johetne mar a 2.2, xda-n akik teszteltek pozitivan nyilatkoztak sebessegrol.
most epp azon megy a vita, van e letiltott 3d core a procban, es lehetne é engedelyezni valahogy
-
törölt tag
kipróbáltam, köszi szépen!
azt tapasztaltam, hogy a menü egy kicsit szét van hullva, és egy picit lassabb a navigonnál.
viszont jobban navigál, például ismeri a sógoromék utcáját (vidéki kis falu), míg a navigonban nem volt benne.azt hiszem az igo-t fogom használni
mod: kaptam még egy igo-t egy másik fórumtárstól, most azt is letesztelem...
-
Samus
addikt
Jó, de azért maradjunk annyiban, hogy mindkettő okostelefon, saját operációs rendszerrel...
kelzsoca: mégis mi az, amiért az 5800 ennyivel jobb? Jó, Barátnőmnek is ilyen van, néha én is elkérem, de valahogy ez a Symbian nem az a Symbian. Semmi csicsa, kőkeményen mintha csak és kizárólag üzleti vonalat képviselne. Nem is mondanám túl gyorsnak, és bár minden funkciója megvan, és teljesíti is, amit papíron tud, és nekem tetszik is, még ha műanyag, akkor is, de vágyom egy kis csili-vili effektre itt-ott, hogy szép legyen. Megjött az SPB, az már ad is valamit, de olyan érzésem van, hogy testreszabhatóságában a Droid messze veri. Mit gondolsz?
-
Kicsirics77
veterán
a tárcsázó részben ugye van egy telefonkönyv rész is ha ott nyomsz egy menü gombott akkor magyar ott is mert az 1,5-ben teljesen angol volt minden
telefonszám kijelzéssel kapcsolatban:
3 előfizetéses SIM kártyát tettem bele és mindháromra azt írta hogy ismeretlen,beletettem egy vitamaxot és egyből kiírta a számot hozzá.elég érdekes a szitu az üsz. csak makogott hogy mi van -
Gloob
addikt
Én a 2.1 Custom Rom-on semmilyen task gyilkot nem használok a Pulse-on, pedig annak kevesebb memóriája marad szabadon. Minek? Az op ugyis felszabadítja ami neki kell és akkor amikor kell. És arról sem kéne elfelejtkezni, hogy a task-killerek is csak a memóriában vannak. Egyik oldalon memóriát szabadítasz fel vele, a másik oldalon meg lefoglalod a memóriát. Minek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest