- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
hát igen, mindenki másként szereti. de azért azt hozzáteszem hogy nincs egy hetes android ismeretem. ezt a widget-et, és a home alkalmazást,és a live hátteret most találtam a market-en. majd alakul még szépen. bele kell jönnöm. de szerintem abban már biztos vagyok hogy nem lesz még egy zárt oprendszeres telóm.. maradok az androidnál!!
szerk: mert álmos vagyok és elírtam.
-
BRIKLY
veterán
-
BRIKLY
veterán
akkor inkább ezek közül válogatok...
-
-
petri
tag
Köszönöm! Még annyit, hogy a sok leírás teljesen összezavart, és már fogalmam sincs melyik boot progikat, és rom-ot kellene felraknom.(nem kellett volna annyit olvasni) Az a lényeg, hogy ne kísérleti fázisban levő legyen, mert elsőre egy stabil alapot szeretnék. Egy átlagos tippet kérnék, azután meglátom hogyan tovább. Valahol azt írták, hogy a z4boot kell 845-höz, leírásokban viszont nem ez van.
? Köszi!
-
icemad
nagyúr
Hali Tomao. Rég hallottunk felőled. Ezt a frankó órát az időjárásjelzővel melyik programmal csalogattad elő?
Ma észrevettem a livehome-ban, hogy nem csak a betűtípust lehet benne egyszerűen cserélni, de a betűtípus méretét is!!! Nagyon nagyon tetszik ez a home progi.Tilos a warez a fórumon! Több ilyen linket nem szeretnénk látni.
[ Módosította: ollie ]
-
qltsar
veterán
hát ez nekem még mindíg nem tetszik
az appdrawer konfigurálhatósága egy kalap äđĐ$...nemértem miért olyan nehéz belerakni egy olyan opciót mint launcher proba...ez nekem magas
most jött ki zeam launcher is a napokban, azt is feljesztgetik szépen, olyan kevés ramot eszik, hogy hihetetlen
ha nem akadna az appdrawere mint adw-nek, és el lehetne tűntentni az ikonokat az alsó sorból akkor le is váltaná a launcherpro-t, remélem egyszer megcsinálják...talán nem olyan nagy feladat egy full screen, shortcut buttonok nélküli appdrawert belehegeszteni egy launcher alkalmazásba.
-Nokia-: szerintem nem lesz bajod, feltéve, ha nem simkártyával együtt veszed. -
tomao
tag
nos csináltam egy új témát, nem írok semmit a képek magukért beszélnek, látszik a pozitív és a negatív oldala is, továbbra is adw és zeam launcher kell hozzá, illetve megy a launcher proval is a multiscreen live wallpaper használata mellett (én ezzel használom)
fekete óra nem árt ha jelenleg fehér
szerintem elég jó lett
-
Steve1207
veterán
Feltelepítettem. Az elejében nem jött be, lassúcskának meg furának tűnt, de aztán begyorsult és megy klasszul. Első értelmes live wallpaper
Viszont kicsit furák a fehér objektumok és szövegek a kijelzőn, olyan töredezettek a széleik meg kicsit "szürkébbek" és ez nem tetszik egyelőre.. -
icemad
nagyúr
Hali. Ingyenes tárhellyel nem is próbálkozol? A ucoz eléggé érdekes, szerintem az elég a cikkekhez, meg chathez. A fileokat meg dropboxba töltenénk, és linkelnénk a cikkekhez. Én csináltam már egy 845-ös oldalt ucozban, de azt csak magamnak, hogy a fontosabb cikkeket elérjem egy helyről.
-
hodostamas
addikt
-
tomao
tag
na felraktam végre rendesen az új oldalra magyarul is a romot
-
tomao
tag
találtam rá megoldást ezzel a programmal minden gond nélkül lehet formázni a kártyákat
-
Steve1207
veterán
Alap sms progival megnézve se kapom meg az újakat és alap gyári voda rommal se kaptam új üziket. Lehet csak behaluztam és valami teendő bukkant fel a notification báron.. Mindenesetre eddig minden sms-t megkaptam, lehet csak a progi hülyült be, nem 100% egyik se, de a rendszernek jónak kell lennie.
Memkarit pl egy másik telónban leformázni (nokiával eddig prímán ment a dolog, ha semmi más nem látta), vagy digifényképezőben sd átalakítóval.
-
tomao
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest