- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
válasz
helixP #16601 üzenetére
Cubaltum 0.2.6-tal nekem működött.
(#16602) barca0519951: A Clockworkmodot rakd fel így
rErEaT Update 5Megjelent a Gravity 360 Huawei U8100/U8110/U8120-ra is
Elméletileg csak az FM rádió nem működik, de írta valaki kommentben, hogy a Holo Launcher nem indul -
Jacak
senior tag
válasz
helixP #16445 üzenetére
Szívesen.
Igen,van egy rakat karakterkészletem az sd-n,Font Changerrel szoktam átállítani(advanced mode-dal),egyszerre többet is használok,mást a sima,s mást a vastagbetűkhöz,stb.
Amennyire lehet,"kibelezem" a telót.
#16446-Pitagi:
Nincs mit,szívesen neked is,véleményem szerint ez egy elég jó ROM,nekem ez a 7. már a telón,de meglepően jó,és stabil. -
Jacak
senior tag
válasz
helixP #16383 üzenetére
Szia! Bocs,h. csak így eltűntem,sok a problémám mostanában,sajna.:-s
Tessék,itt vannak a képek http://yanworld.wen9.net/screenshotfiles.zip ,s ha vmi kérdésed van,írj nyugodtan,akár mailben is,a címem a profilomban.S ha netán érdekel esetleg egy droidos maillista (fórum,beszélgetések,appok), akkor is írhatsz.
-
Madridista84
csendes tag
válasz
helixP #16409 üzenetére
Igen, még két másik géppel próbáltam, de ugyanez volt a helyzet. Egyébként a windows meghajtónak látja a telefont és mikor rányomok kiírja, hogy a windows nem tudja olvasni a lemezt, mert sérült vagy nem kompatibilis a windows op. rendszerrel. lolololololo romja van fent. Aki meg tudja oldani a problémát annak nagyon megköszönném, már fél éve szenvedek ezzek az USB problémával
-
Jacak
senior tag
válasz
helixP #16377 üzenetére
Pfh,az a baj,h. olyan ritkán jártam erre az utóbbi jópár hónapban,h. már full elfelejtettem,h. h. kell képet belinkelni... :/
Egyébként,melyik része érdekelne?
Csak mert én sokmindent átberhelgetek(meg folyton átállítgatok ezt-azt),ami a kezem közé kerül,s így nem feltétlen mérvadó másnak az,ami nálam látszik... :p -
Zoly75
aktív tag
válasz
helixP #15015 üzenetére
tutira át kéne rakni valamivel...
én mondjuk inkább learchíváltam titanium backuppal.
Amit vissza tudtam rakni a telefonba, azt visszaraktam, a többit uninstalálltam
kártya csere után titanium backuppal visszaállítottam.
csak akkor az új sd kártyára a titanium backupos cuccokat is át kell másolni -
Jacak
senior tag
válasz
helixP #13620 üzenetére
Én ( most még) csak az 5.1-es FZF-fel kapcsolatban tudok nyilatkozni,az 5.2-est csak lehúztam az sd-re,de még csak belekukkantottam,h. mik is vannak beletéve,telepíteni még nem telepítettem.Viszont az 5.1-essel kapcsolatban annyit tudok wifiügyben mondani,h. nem tapasztaltam a gyári ROM-hoz hasonló beragadást,persze,az adatforgalmazást ne kapcsolja ki az ember a beállítások alatt,illetve más ilyen progiban,mert akkor valszeg a wifi is gondban lesz...
-
pitius
tag
válasz
helixP #13323 üzenetére
Hmm...akkor telefonfüggő is. Eddig csak olyat olvastam (többnyire panaszt), hogy egy rakás készüléken, aminek nincs 2.1-nél nagyobb android verzió hivatalos támogatása, annak ez az istenért nem elérhető.
Nem lehet, hogy az a Google Maps a "Brut" verzió azon az SE X10 mini pro-n?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest