- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
palacka
csendes tag
válasz
pantomimes #9833 üzenetére
Basszus!
Kereshettem volna életem végéig! KÖSZI!!! -
elfelejtette
veterán
válasz
pantomimes #9830 üzenetére
A szakik szerint egy lítium aksit simán hazavágsz, ha 3x teljesen lemeríted.
25% környékén már érdemes rádugni a töltőre. -
Biga123
addikt
válasz
pantomimes #9624 üzenetére
Lehet egy battery-stat wipe segítene..
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #8844 üzenetére
Framework-öt mindig lehet cserélni. Én most a 2.3 mézeskalácsot használom.
-
tomao
tag
válasz
pantomimes #8520 üzenetére
deviantarton keress rá arra a szóra, hogy suave és találni fogsz egy két jó dolgot
-
vinacarlos
tag
válasz
pantomimes #7811 üzenetére
köszi. tweetdeck-et használok, csak kíváncsi voltam, hogy nektek jó-e.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #7642 üzenetére
Felesleges ilyenkor megilyedni, szinte lehetetlen tönkretenni a telefont, hogy ne tudd visszahozni az élők soraiba, ha meg ezt tetted, akkor a vodánál sem fogják tudni visszahozni, így cserélni fogják. Ha mást nem is az alaplapot tuti.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #7638 üzenetére
Nem volt de soha nem szabad lemeríteni hogy kikapcsoljon, lehet csak sokáig kell töltened lehetőleg USB-ről, ugyanis ennyitől nem hal meg.
-
Steve1207
veterán
válasz
pantomimes #7456 üzenetére
Ha a RockPlayer nem viszi rendesen az mp4-et akkor a többi se fogja jobban lejátszani. Szerintem az átkonvertálással is lehet probléma van, hisz az mp4-et zökkenőmentesen kell vinnie a készüléknek.
Igaz a videólejátszó váltogatást nem értem pontosan, lényegében nem akarja lejátszani semmi más ezek szerint? Vagy olyannal akarja megnyitni ami úgymond nincs is? -
hodostamas
addikt
válasz
pantomimes #7454 üzenetére
Ezt nem próbáltad még?
-
pantomimes
aktív tag
válasz
pantomimes #7450 üzenetére
Rockplayerrel harware decoding mode-ban nem indul el a videó, visszalép a menübe, software decoding mode-ban elindul, de kicsit akad, gondolom az alap lejátszó kellene, de nem tudom mi a neve így még rákeresni sem tudok, nem tudná valaki megnézni nekem mi a neve?
-
pantomimes
aktív tag
válasz
pantomimes #7422 üzenetére
Ha valaki tud segítségemre lenni légyszi írjon, köszi.
-
TaylorPro
addikt
válasz
pantomimes #7069 üzenetére
Nyisd ki a szemed.
-
TokLac
senior tag
válasz
pantomimes #7046 üzenetére
Talán ha levennéd a hátlapot, akkor láthatnád hogy az előlap festett fém lemez. Téma off.
-
Steve1207
veterán
válasz
pantomimes #6919 üzenetére
A brutális fogyasztást jól visszaforgattad... már nem merül le soha?
AMD Power: nem sok különbség van hozzá, én teszteltem a telót 2 froyo verzióval ami ugyanaz kb. Annyiból lenne jó, hogy elmondhatjuk, hogy froyo
De azért pár progi sokkal felhasználóbarátabban van kialakítva, nekem ezért jött be főleg. Ezeket megpróbáltam, de nem sikerült átnyomatni a 2.1-re, hogy működjön..
-
BigT
senior tag
válasz
pantomimes #6872 üzenetére
ha ez nem válik be, szerintem töltsd fel 100%-ra az akkut és méress rá, hogy valóban annyi, amennyinek lennie kell. Egyébként vicces (annyira nem is), de mióta olvastam az akku gondod és még gondolkodtam is, mi lehet a bibi, az enyémet is elkezdte zabálni valami... De azt hiszem, tudom az okot.
-
BigT
senior tag
válasz
pantomimes #6864 üzenetére
nem lehet, hogy valami gáz van az akksiddal? akár gyári hiba?
-
qltsar
veterán
válasz
pantomimes #6864 üzenetére
ha nem jutsz tovább, akkor ha van kedved próbáld ki a romomat.
-
qltsar
veterán
válasz
pantomimes #6861 üzenetére
próbálj meg nem overclockolt romot használni, hátha az a baj. Nekem sem esik ennyit egy este alatt, pedig megnézek két sorozatot(avi), kicsit még böngészek (~30perc), és most van 88%-on.
-
BigT
senior tag
válasz
pantomimes #6856 üzenetére
egy éjszaka alatt esett ennyit?
sms backup+ talán jó lehet a mentésre.[link]
-
Steve1207
veterán
válasz
pantomimes #6760 üzenetére
Ajánlom figyelmetekbe ezt az időjárás progit: PalmaryWeather for Android
Tegnap teszteltem, elég korrekt és átlátszóságát is úgy állítja az ember ahogy akarja. Widgetileg is bőséges.Az akksi fogyasztás nem jellemző ennyire. Van, hogy beakad néha és húzzad, de ennyire nem szabad. Én újraraknám a rom-ot teljesen gyárira és úgy tesztelném a régit aztán más rom verziókat amelyikkel használod (pl régebbit, MrCustom 1.32, 1.62, LR 1.1, 1.2) Ezek elég stabil romok voltak.
Milyen másik teló? Engem csak a kijelző zavar, hogy "kicsi" a felbontás. Vígan el lehet ezzel is lenni, de androidnak célszerű a nagyobb, inkább csak a magasságával van bajom, lehetne pl 400 px magas akkor már elférne a bill és átláthatóbb lenne álló helyzetben, ha rajta van.
Részemről várom a Voda945-öt, addigra ki tudom tapasztalni ezt eléggé. Mindenesetre én maradok az olcsó kategóriában, ezt a tudást is eddig az 50-60-es androidok tudták, bár mostanság feljebb szalad ennek az árszegmens felszereltsége.Az sms probléma okaként szét...-tam a telót, volt fent gyári, régi, saját rom, egyikkel se kaptam, de mostmár addig csinálom, míg nem kapok valamelyik romnál SMS-t első induláskor
Tesztelek egy 1.9-es MR-t nemsoká, aztán megnézem az LR 1.7-et és hasonlókat.
-
duo
addikt
válasz
vélhetően nem egyformák a felhasználói szokásaink, de azért leírom.
én másfél naponta töltöm ha használom (ez nálam telefonálást jelent, meg sokat olvasok a telóval, ebben még benne van az nyomkorászás, némi játék. netre csak a market miatt megyek, új szoftverekért adott esetben.
ha visszafogottan használom tehát mindössze mérsékelten telefonálok vele, akkor kb 3 nap.
1.9.Mr. rom tovább csupaszítva gyári smsprogi, kamera app, google talk, street, youtube voice dialer és társai legyalulva, JIT enabled. autostarts telepítve. éjszakára repülő módba rakom. (így ébreszt) háttéradatok, adatszolgáltatás kikapcsolva. és erre telepítgettem a saját alkalmazásaimat másik kamera appot, handcent smst, játékokat stb.
a tájolást én kikapcsoltam (samsungos fórumokon mondták hogy ez egy napot jelent az akksinak AZON a telón.) jah csak 2g hálózatot használok, és ki van kapcsolva a mobilnet.(tisztában vagyok vele hogy közel hagyományos telefonként használom a droidot, de az én felhasználói igényeim ilyenek és azért jó tudni hogy ha szükséges akkor bekapcsolok ezt azt és hajrá a lehetőség megvan)
szóval ezt csak azért mondom, hogy ez ilyen. ha használod, merül.Egyébként meg figyelni kell a netet hátha lesz vmi utángyártott bikább akksi hozzá.
mint annó a motorolaL7: a 850 vagy 890 milliamperes akksiját cserélgették az emberek 1500-asra.(korlátozott ideig volt itthon is kapható) -
Lasy
veterán
válasz
Amelyik időjárás nem 5 percenként frissül az nem sokat ér.
Sokat használtam, mind a teszt képek is mutatják, de csak az volt jó amit 5perc, vagy 1 óra frissítésre állítottam, a napi 1 frissítés csak arra jü, hogy egy átlagot tudj meg.
3betus navihoz mennek fel a hangok, a letöltött zip fájlt csak simán tedd be a voices mappába
-
duo
addikt
válasz
pantomimes #6709 üzenetére
marketben letöltöd az autostarts progit, meg az automatic task killert. sztem segít
Lasy: jóvan nem gond. de majd azért szólj ha van valami. meg én is nézem a shared oldalad
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #6709 üzenetére
Nem foglalkoztam vele egyáltalán.
Ezt nekem is el szokta játszani, de én nem tudok meglenni az adatkábel nélkül, mert melóban is a tuning végett a gépen lóg...
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #6609 üzenetére
Doc.rar
-
duo
addikt
válasz
pantomimes #6512 üzenetére
automatic task killer
elég jól testreszabható. marketen fent van. egy darabig használtam nem rossz. -
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #6512 üzenetére
ott van 3 részletezés is lehetséges.
használati idő
indításszámoló
alkalmazás nevevagy az akkumulátor-előzmény -nél
CPU-használat
- utolsó lecsatlakozás óta
- összesen a bootolás óta
- mindösszesensimtu:
pontosan melyikre gondolsz?
launcher pro-ban lehet állítani. -
Steve1207
veterán
válasz
pantomimes #6487 üzenetére
Alapból is van ilyen az akkumlátor használatnál az infók között.
Egyébként nem létszükség a TaskKiller, mivel bekellene zárnia a progikat bizonyos idő elteltével, de dobd fel az AdvancedTaskKillert pl és éjszaka utolsó használatkor lődd ki vele a progikat. Van akinél előfordul ez, van akinél nem. Nálam is néha bekattan és húzza az akksit, de ezzel megoldódott a probléma. -
Z0C!
őstag
válasz
pantomimes #6386 üzenetére
market : DesktopVisualiser.
letöltöd, felrakod. és kiválasztod az alkalmazást, hozzá az ikont.ennyi
-
Z0C!
őstag
válasz
pantomimes #6363 üzenetére
sense ikonokat letöltöd, és LP-n meg használod
ma letesztelem a Winampot hazafeleúton.
van jókis TCS meg AC/DC -
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #6317 üzenetére
Én mióta van az ADW azt használom, és megvagyok vele elégedve.
Nem használok hozzá semmi témát, mert a frameworkömet úgy csinálom meg ahogy nekem tetszik. -
pitius
tag
válasz
pantomimes #6312 üzenetére
Tartalékba ezért szoktam feltenni ADW-t. Habár nálam még nem mondta be az unalmast eddig az LP.
-
Z0C!
őstag
válasz
pantomimes #6309 üzenetére
LP-vel mi volt a gondod?
-
Bogyi007
veterán
válasz
pantomimes #6173 üzenetére
Ment üzenet.
-
qltsar
veterán
válasz
pantomimes #5906 üzenetére
khm...legújabb launcher pro: [link]
___________________úgy néz ki bukjuk egyenlőre a froyo-t, ugyebár a huawei 8150-es 2.2-őt próbálja kallt_kaffe portolni, eddíg semmivel több sikerrel mint a szeptemberi próbálkozásnál.
ahogy már említettem pár oldallal előbbre, a készülékben atheros ar6000-es kártya van, a 8150-esben, viszont Broadcom.
Nem is ez lenne a probléma, mert a drivert én is megtaláltam (mármint az ar6000-eset, amit bele lehet(ne) integrálni a rendszerbe), azonban nem kompatibilis a 2.6.32-es kernellel.
még ez sem lenne nagy probléma, de downgrade után (2.6.29-re) sem hajlandó működni a wifikátya.
___________________tomao: szerintem próbáld meg a malájromos normál 600mhz-es integrációt majd a kövi romodba, ha kell elküldöm a nandbackuppal kimentett boot.img-t, meg ami kellhet még, csak írj.
azért gondoltam erre, mivel olvastam, hogy nemcsak nekem van ilyen problémám, viszont kompatibilis a romoddal, mostis ezt használom -
oidka
tag
válasz
pantomimes #5474 üzenetére
beallitasok -> telefon nevjegye -> akkumlator hasznalat
--
(#5458) Z0C!: jewels az egyetlen jatekom -
Z0C!
őstag
válasz
pantomimes #5474 üzenetére
felesleges Task Killert használni...igazából CSAK az eszi az akksit..
-
tomao
tag
válasz
pantomimes #5380 üzenetére
hát felteheted az 1.6-ot és akkor nem fog menni, vagy felrakom csak a jelenlegi kernel patchet, de attól gyorsabb lesz a procid, nem baj az?
-
Zoly75
aktív tag
válasz
pantomimes #5221 üzenetére
Nekem pont a kioldási minta volt macerás... :-)
-
oidka
tag
válasz
pantomimes #5152 üzenetére
az en tapasztalatom az, hogy leginkabb a wifi fogyasztja az akksit.
erdemes kikapcsolni ejszakara, igy nekem 1-2%-ot merul a 20-30% helyett.
semmilyen task killert nem hasznalok. -
qltsar
veterán
válasz
pantomimes #5092 üzenetére
Nalam is volt ilyen jelensèg, szinten legalacsonyabb fényerônél.
tomao azert nem jó mert a transparencys t nem lehet lpvel hasznalni, meg. nem atlatszo minden ikon ès így ronda lesz a notibar.t -
tomao
tag
válasz
pantomimes #5092 üzenetére
ez másnál is előfordul? fél órán át néztem a telefont minden fényerősségi szinten, de nem láttam hibát, xda-n is jelezték páran, nem tudom mi lehet
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4736 üzenetére
Az meglehet, ha túl nagy a kódolása.
64-esre tedd le. -
sesshou
senior tag
válasz
pantomimes #4613 üzenetére
Milyen hírekből? hol hallottál róla?
-
tomao
tag
válasz
pantomimes #4420 üzenetére
aki eljut oda, hogy custom romot tesz fel, annak már gondolom navi programja is van, akkor meg minek a maps..
én egyébként a co-pilotot tudom ajánlani
-
tomao
tag
válasz
pantomimes #4414 üzenetére
ez olyan hiba, amit benéztem, szedd le aztán tedd fel marketről, rosszul voltak szignálva a berakott programok.. az új romban már jók lesznek,
viszont nem lesz benne maps, mert szerintem senki sem használja, ha meg igen ott van a marketen, ezért mindenképp szedd le tedd fel
-
Steve1207
veterán
válasz
pantomimes #4391 üzenetére
Beállítások > Vezeték nélküli és hálózati beállítások > Mobilhálózatok > Acces Point és ott van az mms.
Egyébként mms küldés aktiválva van a voda központban? Mert ha nincs akkor jó beállításokkal se lehetett régebben küldeni mms-t. -
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4334 üzenetére
kicsit olvasva ott írtam titanium backup. katt az SMSikonra, és megjelenik egy menü, ahol tudod menteni, és uninstallálni
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4322 üzenetére
elég uninstallálni a gyári üzenetkezelőt, és megvan oldva a problémád.
Igen olvastam már, de nagyon sok hiba volt, és az u8850re épült ha jól tudom, ezért nem is olvasgattam tovább.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4313 üzenetére
titanium backuppal ezt meg tudod oldani, hogy kitörlöd.
NINCSEN 2.2, amint lesz mindenki arról fog írni itt.
addig felesleges kérdezni is.igen system/framework/framework-res.apk
-
Z0C!
őstag
válasz
pantomimes #4313 üzenetére
nekem is ez a baj.
alapvetően nekem picivel gyorsabbnak tűnik ez a Tomao-s ROM.
bár lehet hogy csak nincs megpakolvaTomao. ha erre jársz.
Jó, fain a rom, csak ez az SMS dolog nemazigazi.
nekem napi 2-300smst szükséges(kell) írni...megoldható hogy javítanád ezt a hibát? -
pantomimes
aktív tag
válasz
pantomimes #4303 üzenetére
Na, levettem a handcent-et, sajnos még mindig nem jó az alap SMS, új üzenetnél nem lehet címzettet hozzáadni telefonkönyvből (Tomao ROM). Handcenttel akárhogy állítgatom ha elfordítom a telót átvált alap bill-re, lehet hogy érdemes lenne a ROM-ba integrálni a handcentet és az alap sms küldést kihagyni?
-
BigT
senior tag
válasz
pantomimes #4305 üzenetére
köszönöm!!!
-
BigT
senior tag
válasz
pantomimes #4303 üzenetére
akkor megnézem majd kicsirics romját újra, na meg nekiállok átolvasni mindent, hogy is megy a rom csere....
-
BigT
senior tag
válasz
pantomimes #4299 üzenetére
sejtettem, hogy nem úszom meg
Melyik főzött rom-ot érdemes most lerántanom? kicsirics korábban sokat emlegetett verzióját keressem, vagy már van új, jobb? -
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4286 üzenetére
ez is csak beállítás kérdése. tuti enable smiley van beállítva.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4282 üzenetére
már folyamatban van.
SMS is a gyárira, és a telefonálás is.a handcent-en állítsd be, hogy automata forgatás legyen neki is.
-
pantomimes
aktív tag
válasz
pantomimes #4282 üzenetére
Javítom magam
Most kaptam SMS-t a bar-ról indítva néztem meg és kilépéskor eltűnt a bal felső jelzés
Már csak az zavar, hogy SMS íráskor ha elfordítom a telefont, akkor handcent-ről visszavált alapra, tudom, telhetetlen vagyok
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4279 üzenetére
A handcent-el lehet.
Szerintem nézd meg, hogy megy-e, mert én még nem próbáltam. és nem is küldök SMS-t sokat. -
Z0C!
őstag
válasz
pantomimes #4212 üzenetére
Sony fontot használjátok. nekem negyon bejött
csak ne kellene hosszan nyomni hogy ékezetet kapjak. -
Kicsirics77
veterán
válasz
pantomimes #4182 üzenetére
mindkettő jó de ha lehet én maradok az 1.3.2-nél nekem ez vált eddig be a legjoban
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4188 üzenetére
Ha nem wipe-olod akkor megmarad!
3 romra együtt.
V8 nincsen benne.Köszi nekem is tetszik a kék összeállítás.
csak a framework is elérhető a lasy v2.0, és a 2.1 a mappából.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #4182 üzenetére
SDkarit nem kell formázni, elég csak a wipe, de az sem fontos, de célszerű.
Sajna ez a mod kimaradt az sms romból, de máris keresem rá a megoldást, a gyárival volt ilyen lehetőség? Esetleg a Handcent sms?
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #3818 üzenetére
SMS lehet.
a flash SMS így jelenik meg, de akár egy extra progi is lehetett. -
BiTye
csendes tag
válasz
pantomimes #3606 üzenetére
Nekem ment a rootolás meg minden egyéb w7-en, nem volt para semmivel...
Valaki tudna ajánlani jó launchereket?
Openhome, Launcher Pro Plus okés, soroljatok még párat pls.
-
Z0C!
őstag
válasz
...ez a sok ismeretlen progi..
-
Z0C!
őstag
válasz
win7 alatt rootoltam. simán, gond nélkül.
csak ne felejtsd el levenni az akksitcardiotrainer progi.
ez micsoda?ha ilyen GPS-es megtett út mentése, akkor inkább a SportyPal-t ajánlom
-
Lasy
veterán
válasz
1.
szerintem kell mennie win7 alatt is rendesen.
2.
igen vissza lehet állítani a mentettet a módosított romra is. -
fattyu666
tag
válasz
pantomimes #3211 üzenetére
Küldtem PÜ-t.
-
fattyu666
tag
válasz
pantomimes #3208 üzenetére
Lithium Music Player...szerintem.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #3203 üzenetére
miért nem csinálsz egy mentést, és megtudod.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #3190 üzenetére
Én ezt a twitpic-el oldottam meg.
Bogyi007:
Én még mindig nem hiszek ebben a virusban.
De nem hiszem, hogy csak az orosz oldalakon lenne ilyen alkalmazás, mert nekem is lejött, de utána töröltem is, és nem küldött semmi SMS-t sem.Igen a TASK killer-hez nén linkeltem a leírást, de Én is csak találtam.
Csak egy délutánt nem voltam itt, és mennyi hozzászólás kerekedett, nem győzőm visszaolvasni, és kikeresni ki nem kapott választ a kérdésére.
-
viw
aktív tag
válasz
pantomimes #2833 üzenetére
hivatalosról nem tudok, de arról igen,h. az XDA-n már hegesztik...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
pantomimes #2833 üzenetére
2.2 - majd eccercsak.
LauncjherPRO - valóban eszik, de nem sokat, valami beallitasi problem lehetett.
Más: An3Dbench a marketről letölthető, minimális összehasonlitasi alap lehet mas telokhoz. Szoftveresnek tunik, ezt irta XDA-n egy srac.
Calendar sync néha mukodik neha nem, szerintem ez a nem megfelelő időzóna-beallitas miatt van. Magyarorszag nem valasztható a telón, a calendarban pedig az az alap nekem...
AMD Power: vitamaxos vagy? Azokkal a simekkel kell csak cseszekedni, mentsd le a szamokat PC-re es importald gmailes cimtarhoz. Illetve a telon nezd meg hogy Névjegyek/Menü/Névjegyek kezelése/Masolas SIM kartyarol látja-e. Sajnos ez a probléma volt masnal is.Utana ha sikerült es beallitgattad mindenesetre mentsd le SD kartyara a cuccokat.
-
Tedra
csendes tag
válasz
pantomimes #2563 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, csak nálam állandó jelleggel. Tiszta gyári rom, semmi alkalmazás nincs telepítve. Azt hiszem viszem vissza gariba.
-
Lasy
veterán
válasz
pantomimes #2563 üzenetére
Én 90%-ban USB-ről töltöm, és nem tapasztalok ilyet.
-
sagesz93
addikt
válasz
pantomimes #1193 üzenetére
mindegyik az apn-t írja át
a lényeg az, hogy mikor uninstallálod a progit, akkor be legyen kapcsolva a net, szóval ne legyen átírva semmi..
ugyanazt csinálják, amit te is megtudsz, csak így egyszerűbb...
ennél jobb megoldás nincs. -
sagesz93
addikt
válasz
pantomimes #1189 üzenetére
apndroid, quicksetting
elöbbi widget, utóbbi egy kicsit összetettebb progi, nem csak apn-t tudsz benne állítani(fényerő, hang, wifi, gps, ilyesmik) -
sagesz93
addikt
válasz
pantomimes #1141 üzenetére
t-mobile pulse-nál 192 mega ram van, és csak 25-35 az elérhető, akármit csinál vele az ember....
-
tomiee85
senior tag
válasz
pantomimes #1141 üzenetére
Nekem is szokott ugrálni ha fúj a szél mert a középső gomb ha szelet ér akkor rohangálnak a kezdőképek. Sajna ez beltéri telefon leginkább (jó az a gomb de elég sok vele a szívás)
-
pitius
tag
válasz
pantomimes #993 üzenetére
Banyek, erre nem gondoltam volna...
Ha nem is elsőre, de tényleg óriásit javul a hangminőség pause-kihúz-visszadug-play műveletsorra...Ettől függetlenül gondolkodom egy stereo bluetooth cuccon, mert próbáltam egy autós ketyerével-autóhifivel, és elsőre teljeskörűen működött. Az autós cuccról frankón lehetett vezérelni a zenelejátszást, illetve a hívásindítás-fogadást is.
-
tomiee85
senior tag
válasz
pantomimes #940 üzenetére
kisülés = használod és nincs töltőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Parfüm topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest