- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz
pitius #15382 üzenetére
Ugyanez volt csak nekem a képernyő bal felén fent volt ilyen foltom.
De ez már a múlt. Teljesen kicserélték az enyémen is a kijelzőt s új védőfóliát is tettek rá.
És úgy láttam hogy valamivel icipicit másabb volt a gyári szoftver rajta. de nem sokáig megyek s teszem is fel vissza a kicsiris romot. -
Bogyi007
veterán
válasz
pitius #14878 üzenetére
Nekem is foltos de víz sosem érte még csak eső sem.
Körbekutattam mindent és megtaláltam elvileg minden papírját amit a futár adott amikor kihozták a telót (számla, jótállási jegy, Nyilatkozat a Vodafone "Hűségprogramja" keretében vásárolt kedvezményes áru/akciós mobiltelefon készülékhez (24 hónap) stb)
Ezeket elég lesz bevinni (meg persze a tartozékokat) + egy meghatalmazást mivel a teló fater nevén van de én használom?
-
chris94
tag
válasz
pitius #14167 üzenetére
Kb azt jelenthette,amit leírt,h csak head-set jó normálisan hozzá
Amúgy a szerényebb hangerő elkerülésére érdemes olyan Media Playert használni, amiben EQ is van.
Ilyen a MixZing - ami ráadásul ingyenes, bár mostanában megjelent egy Upgrader ami fizetős, de az elvileg csak a reklámokat tünteti el meg ilyenek
A másik a PowerAMP.
Ez is jó lejátszó, de a Free verza csak pár hétig használható -
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
pitius #14152 üzenetére
Nem hiszem, hogy megéri megjavíttatni. Kb. 7-8ezer egy érintőpanel ennyiért szerintem találsz ugyan ilyen telefont itt hardverapron működőt de persze én már nem vennék ilyet mivel eléggé kiöregedett szerkezet ez már.
Ha használt telefonban gondolkozol és nem akarsz túl sok pénzt költeni rá akkor én ezeket javasolnám: SE X8, X10 mini/ mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Me, Samsung Galaxy mini
és esetleg Huawei Ideos X3
Az első 3 igaz kb ezzel a telefonnal van egy szinten csak minőségben ezerszer jobb és ahogy én néztem van rájuk 2.3 ROM amiben minden működik nem úgy mint a 845-re.Illetve most láttam ezt Samsung Galaxy Y ezen gyárilag 2.3 van és nem egy túl drága gép még újonnan sem.
-
ló úr
őstag
válasz
pitius #13355 üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám vele,igaz 2.1 el használom! Van olyan 2.2 hozzá minél nem szopás a képrnyő kalibrációja? mert énnekem ami volt fent 2.2 jóvolt,azt leszámítva,h folyamatosan kalibrálgatni kellett,de nagyon sose volt fasza,nagyon sok melléütést produkáltam vele,és eszméletlen rossz volt használni a kijelzőt,ha vki tud jó 2.2-t hozzá szóljon,aminél ez nincs meg,jah és újraindításokkor szintén bűnrossz volt visszaállt mindig a kalibrálás előtti állapotra.!
-
qltsar
veterán
válasz
pitius #13098 üzenetére
prbóáld meg az egyik régebbi verziós marketet telepíteni, viszont töröld a system/app-ból a marketupdater-t, mert különben felfrissíti automatikusan. ebben a package-ben megtalálod az egyik régebbi vending.apk-t, próbáld meg visszamásolni a system/app-ba. [link]
nálam gyönyörűen települnek a programok amúgy netes felületről, úgyhogy nem tudom mi lehet a gond
nálam akkor csinált ilyet a telepítés, ha beállítottam, hogy mindent alapból az sd kártyára telepítsen, na ezt sok program nem szereti, még ha támogatja is az sd-n való működést.
állítsd vissza a telepítési helyi-értékeket az alapértelmezettre, és próbáld meg újra felrakni a kívánt alkalmazást.
-
-
qltsar
veterán
leírást olvasd el, egyértelmű a telepítő, flashelős rész is van benne.
Viszont szeretném a türelmeteket kérni, pontosabban azokét, akik OC-t használnak/használtak eddíg, ugyanis az oc patch nem fog működni ezzel rommal. este feltöltöm a módosított változatot az oldalunkra, megértéseteket köszönöm.
-
vASalo
tag
van ott link:
"1. Letöltöd az installer.zip fájlt, és egy tetszőleges helyre kicsomagolod a számítógépre."
üdv, vASalo
-
Steve1207
veterán
Én azt használom főként a gyorsasága miatt, pedig a térképe lassan 1 éves, de nem volt eddig gond vele (bp-n nem közlekedek, többi hely meg kb ugyanaz)
Z0C!: szerintem a beállításaidat menti le (kb a kedvencek elrendezését), plusz a telefonkönyvet, mivel ebben nem lehet külön exportálni, mint a gyáriban. Nekem azért van fent az is, havonta általában csinálok egy mentést. Nem hinném, hogy másra alkalmas lenne a regisztrálás.
-
Lasy
veterán
És akkor mindenki a címlapra tenné ki az egészet annak mi értelme lenne?
Kitetted, de csak a címlapra annak meg sok értelme nincsen, mert amit kikerül más is akkor az eltűnik.
Ezért nem kell a címlapra kitenni, csak megjeleníteni.Amúgy a fórum részére ki tudod tenni simán.
-
Lasy
veterán
Amíg nem engedélyezzük addig nem jelenik meg, és a címlapra nem írunk ilyet ki.
boxfun:
http://code.google.com/p/android-wifi-tether/downloads/listEz nem jó?
-
pantomimes
aktív tag
Ez is egy megoldás, de mióta nem használok task killert (amiről még mindig nem vagyok meggyőződve hogy felesleges) azóta próbálok csak olyan appokat felrakni amik szükségesek és használom őket, van olyan, mikor egy app jópofa, érdekes (pl. smartcity, camera360) de igazából sosem használtam.
Szerintem 2 home app már luxusHa azért kell tartani 1-et plusszba, mert a másik kissé fura és lehet hogy bemondja az unalmast, akkor inkább az ADW-t használom.
Ennek ellenére ha valaki tapasztalta azt a nagy akksifogyasztást amit én és szerinte az ADW az oka, akkor szívesen visszatérnék a LauncherPro-hoz -
Bibby
addikt
Igaz hogy kicsik a gombok, de ettől függetlenül eddig a legjobb lejátszó. Kicsit halkabb mint a gyári, de ha a preamp-ot felnyomom maxra akkor oké.
Végre találtam jó internetrádió-lejátszót is, böngészőből megnyitja és kész is.Arra van bármi megfejtés hogy hangerőgombokkal ne állítsa a csengőhangot? Mert hiába némítom le, elég egyszer véletlenül benyomni és már nem is néma... ez szerintem elég rossz megoldás.
-
Darth_Revan
veterán
Egyszerű.
Csak fel kell telepíteni a Connectify nevű programot, aminek a segítségével úgy megtudjuk osztani a Wi-Fi-t, mintha Hot Spot lenne a notebook, ezt már az alap Wifi kereső is látni fogja és netet is megoszthatjuk a segítségével.Kipróbáltam, ment Android Market, a letöltött Opera Mini és Blizzard Authentikator, valamint a Youtube kliens is.
u.i. Windows 7 alatt megy csak.
-
Steve1207
veterán
Helyreállító módban, hangerő le + hívás vége+bekapcs, amikor ottmarad a kis homokóra. Annyi hogy cmd-ben (parancssorból) így hívod meg a mappájából:
fastboot-windows.exe flash:raw boot boot-swap-overclock-v845.img
(természetesen a mappában legyen benne az img)
Legegyszerűbb, ha totalcommanderben belemásolod a dolgokat a mappába, alul meg bemásolod azt a sort a szövegmezőbe és enter, szépen lefut és kész is.Én felraktam az OC-t és JIT-et. Gyorsulás érezhető, mint utánam lévő hozzászólásban is írták bootolás gyorsabb, névjegyzék is pörög, folytonosabb úgymond, navigon is gyorsabban indult.
-
bepero
csendes tag
-
Z0C!
őstag
ha van okostelefonod és nem használod az okos részeit miért nem vettél nokia 3310-t?
5napnál jársz. grat.
én szinte naponta töltöm, de net 0-24, telefonálok 2-3órát rajta meg sms vagy napi 80-90db.
reggel 100% este már 25 vagy 15...
ez az átka az okostelefonnak, hogyha használod akkor merül az akksi... -
Steve1207
veterán
Itt egy cikk a rootról meg romolásról stb. [cikk]
Nekem hétvégén lesz meg a teló, de a cikkből idézve a rom felrakás előtt "Ezután jöhetnek az egyedi romok!"
Én ezáltal azt értelmezem, hogy előtte el kell végezni a többit. De mint mondtam, nekem még pár nap van amíg ilyenekkel foglalatoskodok majd -
-
Cxgrav
aktív tag
De én azt akarom beállítani, hogy mikor a billzár mellett elhúzom a hang ikont némára, akkor is rezegjen. Ha visszahúzom hogy Hang be, akkor meg csörögjön is meg rezegjen is. De most hogyha elhúzom hogy Hang ki, akkor meg sem mukkan a telefon, nem rezeg.
Nem akarom folyton nyomogatni a hangerő gombot fel-le...
-
kelzsoca
félisten
~3 hete vettük meg páromnak a telefont, a tegnapi napig ment rajta a gyári vodás szoftver, de nem voltam megelégedve a sebességgel és semmivel sem, alig volt szabad memória, a görgetés, lapozás, 1-1 program megnyitása nehézkesen, akadozva ment, egészen tegnap reggelig, amikor is rákerült a Vodafone 845 Mr Edition v1.4 RM a készülékre
Azóta mint egy kezesbárány, nem gondolkozik sokat, mindenre szinte azonnal reagál, javult a giroszkóp érzékenysége, minden gördülékenyen és úgy megy ahogyan már az elején mennie kellett volna.
Bekapcsolás után általában 70-80mb a szabad ram mennyiség.Egyszóval szerintem megérte a szoftver csere
-
pantomimes
aktív tag
Meglepődtem mikor először bedugtam a fülest, mert úgy kritikán aluli amit művel, fel is húztam magam, mert pont ezért (is) váltottam nokia e51-ről, annak sem volt szép hangja, konkrétan a magas hangoknál azt hittem epilepsziás rohamot kapok
Nekem amugy tetszik a gyári lejátszó felépítése, a menü, szép kis egyszerű, csak kéne egy EQ, a ttpodot lehet, hogy megpróbálom, bár nokián nem tetszett, meg az mp3-aimból a felét nem ismerte fel.
-
pantomimes
aktív tag
Próbáld meg úgy a füleseket, hogy bedugod, elindítod a zenét majd megállítod, kihúzod és újból bedugod a fülest, nekem ezzel a módszerrel normálisan szól aránylag.
Jó ez a teló meg minden, de azért érezhető rajta, hogy hol spóroltak, sajnos van 1-2 idegesítő dolog, mint pl. ez a füles mizéria, remélem hosszabb távon nem fog földhözvágáshoz vezetni
-
pantomimes
aktív tag
Próbáld meg úgy a füleseket, hogy bedugod, elindítod a zenét majd megállítod, kihúzod és újból bedugod a fülest, nekem ezzel a módszerrel normálisan szól aránylag.
Jó ez a teló meg minden, de azért érezhető rajta, hogy hol spóroltak, sajnos van 1-2 idegesítő dolog, mint pl. ez a füles mizéria, remélem hosszabb távon nem fog földhözvágáshoz vezetni
-
JonC
csendes tag
pontosabban ezzel a módszerrel nem működik... az oldalon beállítottam, hogy akkor most uninstall, de amikor a telefonon is érvénybe akartam ezt léptetni, akkor kiírta, hogy nem tudja eltávolítani.
na de akkor is megcsináltam
íme:
letöltöttem a Terminal Emulator nevű appot Android Market-ről (nem, nem az AppBrainről), majd ott végigtoltam az ezen az oldalon található leírás alapján a törlést mindhárom rohadék .apk file-ján. Az rm -r megtette a hatását
de most komolyan: ha nem lennék ekkora kocka, meg nem lenne root jogom a telefonon hogyan szedtem volna le ezeket az appokat? ment volna a telefon szervízbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Egyedi ékszerdobozka
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest