Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz AMD Power #3167 üzenetére

    Eddig nem sok progit próbáltam, gyári lejátszó, Act1 Player, Rock Player. Itt megjegyzem, hogy 3 formátumot próbálgattam: divx, xvid (srt felirat), mp4.

    Gyári lejátszó mp4-re tökéletes, ha ráégeted a feliratot akkor olvasható, igaz pici, de megszokható én simán tudom olvasni közben. Akadásmentesen játszotta a videt.

    Az act1 player annyiban különbözik számomra a gyáritól, hogy jobb a kezelőfelülete és elméletileg kezeli a feliratokat. Viszont csak mp4-et látott, divx és xvid tömörítésű avit nem.

    RockPlayer: ez kezelte az xvid és divx tömörítésű videókat is, plusz a feliratot is mellettük. Felbontásilag 320 fölött volt mindegyik, egyik egy hdtv-s sorozatrész felirattal (olyan 600x akármennyi kb a felbontás, most nem nézem meg). Szóval lejátszott mindent szépen. Eddig ez tűnik a legjobbnak.

    RP mellett szól az is, hogy nem muszáj ráégetni a feliratot. Én meg vagyok elégedve az mp4-el is méretileg, gyorsan átkonvertálom ami kell és mellédobom a feliratot. Még az elejében teszteltem divx-xvidet, ott beszaggatott és lassú volt, amiket most másoltam azokkal nem volt gond, kicsit talán a betöltésnél, de folyamatosan játszotta és nem csúszott a hang se.

    Valahol olvastam régebben, hogy a RP az xvideket gond nélkül viszi, de a divxekkel nagyobb felbontásban már gondja van. Részemről maradt ez a lejátszó egyelőre.

    .

Új hozzászólás Aktív témák