- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steve1207 #1866 üzenetére
"Én a kijelző érzékenységét még alacsonyabbra is állítottam kicsit, mert volt hogy görgetés helyett egyből megnyitottam valamit."
Hol állítottad a kijelző érzékenységét ? Csak ilyet találtam hogy Érintőpad érzékenysége, ez a dpad-et állítja gondolom, mert hiába görgetnék dpad nélkül az alkalmazások részben, kicsit megmozdul ugyan de vagy elindít vmi akalmazást, vagy ha hosszabban nyomom és így próbálok görgetni, akkor az épp útba levő alkalmazást kirakja a főképernyőre.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Steve1207 #9968 üzenetére
Elírtam mert a restore nem akar menni. a backupból van mindkét féle (sima meg sak ext. is) Viszont ugyanazt kidobja nekem is mint anno qltsar-nál
Ezt: 'Error : run 'nandroid-mobile.sh restore' via adb!'
Egyébként a telószámok már megvannak mivel hála az égnek kb egy hónapja szinkronizáltam a gmail-el és a teló visszahúzta magának, de minden más egyenlőre elszállt.
Most megvárom míg az aksi feltölt teljesen és akkor hátha lehet csinálni a restore-t.Ha meg nem akkor újra belakom a telót.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Steve1207 #9849 üzenetére
Érintőképernyővel még én sem találkoztam huzamosabban, nem tudom ez mennyire okozna problémát. Az biztos, hogy lesz mit szokni
A qltsar által linkelt progival nagyítva azt hiszem az apró betűs névjegyek is megoldódhatnak. A stylus nem tudom mit takar, sejtésem szerint egy érintőpálca lehet
Nem tudom mi a trükk a vodánál, de két évvel ezelőtt egy SE W910-es vágtak hozzám (húgom örömére
) szintén hasonló konstrukcióban, ott mindössze 2 éves hűségszerződést kellett "csak" aláírni. Remélem most is megúsznám ennyivel
egyelőre nem kívánok úgysem váltani.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
Steve1207 #9810 üzenetére
én is ezeket a hibákat tapasztaltam, most majd ha wifi közelébe jutok letöltök vmi benchmarkot vagy vmi játékot és tesztelem hogy azok jobbak-e.
egyébként ha valaki nem tudná hogyan lehet a notification bárt lehúzni: menü hardver gomb és azután, értesítésekés már lent is van, de amúgy én a jobbfelső sarokból nagynehezen kézzel is letudom húzni
már szerintem tényleg nagyon kevés kell ahoz hogy tökéletes legyen
-
hodostamas
addikt
válasz
Steve1207 #9731 üzenetére
Még a 845-nél, és most galaxy3-nál is végig próbáltam szinte az összes(már ami annak nevezhető) zenelejátszót marketen, de mindig ugyan oda lyukadtam ki: PowerAmp
Ezt tűnt a leggyorsabbnak, 2 órás mixnél sem gondolkodik hogy most mit is csináljon vele..
No meg persze ez használ kb ugyan annyi erőforrást mint a gyári, a többiek mind jobban csipegetik a procit. Nem utolsó sorban meg, ott az EQ, és egész jól is szól. -
Bibby
addikt
válasz
Steve1207 #8908 üzenetére
Launcher pro van, de nekem konkrétan egy widget kellene erre. Lock screen-re szeretném kitenni, mert ha a notification bar-t eltüntetem, akkor az ég világon sehogy sem látom ha kerestek vagy üzenet jött. Egy sima kis boríték vagy telefon ikon megjelenhetne, ahogy "normál" telefonokon... ez nagyon hiányzik.
-
tibi683
tag
válasz
Steve1207 #8851 üzenetére
Biztos van benne csak valahogy engedélyezni vagy nem tom mit kellene vele csinálni
De hát most megvan a wifi driver asszem, szoval ha lesz Froyo akkor jobban rá fognak repülni a témára remélem
Ám ha engedélyezve lenne akkor sok játék futna azért elé szépen
(ám én a Deadly chamberral játszom kis 3D-s gyilkolos játék, ellehet vele játszani)
-
szentkuti11
addikt
válasz
Steve1207 #8718 üzenetére
Kipróbáltam,Opera Mini még mindig jobb sajna.
Eszembe jutott még egy program, ha már gyűjtögetünk.
JustPictures: A gyári gyengécske galéria alkalmazás helyére való, gyors, látványos Galéria alkalmazás, ami globális forrásokból is képes fotóinkat gyűjteni (Facebook, Twitter, Picasa, stb.)
Továbbá a Sense Clock egy nagyon jó analóg óra, csak kicsit nagy, de egy Launcher Pro Plussal kicsinyíthető.
-
-
Bergkamp
csendes tag
válasz
Steve1207 #8681 üzenetére
Köszi!
Lehet hülye kérdés de belehet állítani úgy a telefont hoyg csak a gprs internet elérést használja?
mert nekem van a vodafonenál ilyen korlátlan gprs (mobilweb néven fut) elérésem.
de nem tudom hogy most alapból azt használja vagy felmegy a fizetős mobilinternetre? -
Bogyi007
veterán
válasz
Steve1207 #8642 üzenetére
Market jöhet nekem is a bogyi007@freemail.hu címre.
Egyébként egy-két pici hiba nálam is akad, nagyritkán amikor a kedvenceknél kiválasztok egy számot akkor mást tárcsáz valamint a Voda ügyfélszolitól ami üzenet jön azt nálam Tompai rendőrörsnek jelzi ki (képzelhetitek azt az ijedt arcot amikor először láttam így a kiírást - azt hittem hogy valami bírságról kaptam értesítést.
)
fagyni nem szokott a teló, újraindítást talán ha 2x csináltam az eltelt kb 3 hónap alatt.
Továbbra is a kicsirics féle Mr 1.3.2-es rom van fent és az OC aminek következtében a hárombetűs navi is tökéletesen fut (annyira kell csak figyelnem hogy elindulás előtt állóhelyzetben kell lennem - tehát ne kocsiban menet közben indítsak - akkor teljesen pontos a követés. Angry birds futtatása is korrekt nálam.Én maximálisan meg vagyok továbbra is elégedve a telóval. nálam simán ez a készülék lesz a következő két évre az elsődleges telóm, majd ha lejár megint a 2 év hűségnyilatkozatom akkor körülnézek a piacon megint, hogy mi kapható.
-
Lasy
veterán
válasz
Steve1207 #8647 üzenetére
Az a gondom vele, hogy teljesen más, éa a csillagos jelölés ugye nagyon elcsúszott, és ha jobban meglesem akkor látszik, hogy az függőleges vonallal van mintha egy pálcika árnyék lenne.
megpróbálok képet csinálni...
De még a letöltést sem láttam hogyan kell, csak véletlenül sikerült. -
qltsar
veterán
válasz
Steve1207 #8637 üzenetére
szegényt már az elején ne zavard össze 'kínai' kifejezésekkel
meg felesleges fáradnod, az oldalon minden össze van szedve, érthetően leírva, ezért készült
jah más téma, frissített már neked a marketed? nekem valamiért nem igazán akar...
ha az új van (asszem 2.2.3) akkor feltöltenéd nekem valahova?
-
Z0C!
őstag
válasz
Steve1207 #8560 üzenetére
ez a Froyo téma
szerencsétlen telefonunk a 2.1el is küszködik..hát még a 2.2vel
lehet január közepén megválok a telefontól és áttérek az SE X8ra.(vagy amit a Vodafone kínál.)
na ott mi modding lesz. viszont az asszony az én telómat megkapja úgyhogy azért még be-be nézekmert hát olyan jó kis banda lett itt
-
helixP
nagyúr
válasz
Steve1207 #8525 üzenetére
Tudom, hogy működik más lejátszóval is, rengeteget próbáltam már csak nehéz kiválasztanom az igazit (Pulse Minim hangereje nem a legjobb gyárilag, emiatt pl a PowerAmp sajna kiesett, mert halkabb volt, mint a többi, az Astro Player jobban szívta az akksit, mint a stock gyári. A gyáritól mondjuk ez pont a lock widgetben különbözik csak, emiatt jó).
-
icemad
nagyúr
válasz
Steve1207 #8344 üzenetére
Engem nem zavar, igazából eddig nem is vettem észre. Ez valószínűleg beállítási gond lehet. Holnap mélyebben beleásom magam. Most töltöttem le hozzá win7 ikonokat, azokat beállítottam programokhoz. Meg a menüt is átállítottam 3x3-as elrendezésűre.Kicsit szellősebb, de átláthatóbb. A gyorskereséssel meg 2 kattintás, és megvan bármelyik program. Kár hogy a felső gyorsindító sávnak az ikonjait nem lehet megváltoztatni. (Vagy igen?
)
A widgeteket, meg ugyanúgy lehet átméretezni, mint launcherpro-nál. (Bár ez nem javítja az olvashatóságot.) -
bull84ghia
őstag
válasz
Steve1207 #8286 üzenetére
megpróbálom majd valamelyik progit kiderül hogy jó lesz-e, gondolom nem hardveres a hiba ami nálam jelen van!? Vagy már megint vihetem vissza gariba, de akkor vissza sem hozom, kezd kicsit sok gondom lenni vele, pedig most teljesen csupasz rom van rajta, hogy elkerüljem az olyan progikat ami esetleg bekava
-
Lasy
veterán
-
denver6772
tag
-
Zoly75
aktív tag
-
Lasy
veterán
válasz
Steve1207 #7520 üzenetére
Szerintem érdemes lenne lecserélni a 710Mhz-re, hogy a legtöbb embernél elinduljon a ROM.
Viszont még akkor is hiányos mert a dátum kiírás sajnos fekete maradt.
Illetve a MARKET letöltés megy, de telepítés után azt írja, hogy telepítés nem sikerült.
Igaz ehhez hozzátehetem, hogy nem csináltam WIPE-ot. csak a dalvik-ot. -
qltsar
veterán
válasz
Steve1207 #7512 üzenetére
Leito erősködött, hogy hűdejó, gondoltam adok neki egy esélyt. De nem találom a fájlt amit csinál, mivel ugye ez nem swapmeghajtó, hanem egy darab swapfile, mint windowsnál alapértelmezetten, de itt passzolok, hogy holvan. Amúgy nagyon nagy gyorsulást nme tapasztalok vele...placebo
Angry Birds függők: nálam lényegesen javít a játék teljesítményén, ha kikapcsolom a wifit, illetve mellette kikapcsolom a mobilnetet is, hangsúlyozom, kikapcsolom tehát nem widgettel átíratom a címet, hanem kikapcsolom teljesen, tehát a notibáron már sipol is hogy baja van. Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok, hogy másnál is javít e!
-
qltsar
veterán
válasz
Steve1207 #7510 üzenetére
ha másik frameworkot raksz bele, akkor az egész framework mappát át kell rakni...
egy példa, így érteni fogod: tomo frameworkot akarsz egy v8 romba. akkor ha csak a framework-res.apk-t másolod át akkor el sem fog indulni, velem is ez volt, aztán átmásoltam a services.jar-t az sem segített. már nem volt kedvem barkóbázni így fogtam az egész könyvtárat aztán kész. úgy simán beindul.
compcache-es kérdésemre valaki nem tudna válaszolni? -
kmarkk22
aktív tag
válasz
Steve1207 #7486 üzenetére
nem csnálnál egy videót hogy mien gyors működés közben? nagyon kiváncsi vagyok
nem kell autofókuszos hiper szuper HD kamerával elég egy másik telóval is , csak nagyon kiváncsi lennék h mit lehet kihozni a telóból. nekem is ilyen van és lehet hogy megpróbálnám ezt a romot ha nagyon jó
-
Steve1207
veterán
válasz
Steve1207 #7485 üzenetére
V845 Simple Edition 1.0
Fájlnév: v845simpleedition1.0.zip
Fájlméret: 59,7 MBA ROM alapja: Vodafone 845 Mr Edition v1.9.5
- The Celestial Teapot RC3-hoz Kallt_kaffe által készített 729,6 MHz-es OC kernel
- JIT engedélyezve
- LR845 1.8-as Tomao framework és boot animáció
- Teljesen áttetsző Elektromos vezérlés, narancs színű indikátorral
- Saját Setting.apk új ikonokkal
- Saját FM Rádió Winamp szerű skinnel
- Launcher Pro 0.8.1.1Eltávolítva a gyári csengőhangok és jelzőhangok többsége, de megmaradtak:
- Csengőhangok: BeatPlucker, ChimeyPhone
- Jelzőhangok: On The Hunt, HeavenEltávolítva a gyári:
- Live Háttérképek
- Audio Vizuális HáttérképekTeljes mértékben használható, de eltávolítható is a gyári:
- Böngésző
- Számológép
- Fájlkezelő
- SMS kezelőEgyebek:
- ShootMe képernyőkészítés nélkül a Benchmark 4,9 fölötti
- Bug: a Gyári zenelejátszó benne maradt, mint eltávolítható program, de nem települNormál rom-ként telepíthető, előtte data/dalvik cache törlés. Gond nélkül felment nálam, aki vállalkozó kedvű az próbálgathatja
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Linux felhasználók OFF topikja
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- Titan Quest II
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest