Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Hirtelen ezt találtam: Vodafone Családi Csomag. Ebben azt írják, a családi csomag + havonta SIM-kártyánként 790 Ft "Egymás közt 0 Ft-ért" szolgáltatás. De majd Z0C! kijavít, ha tévedek...
-
qltsar
veterán
nekem 100megás csomag van, ez 100megáig HSDPA sebességet garantál (persze ahol elérhető). Ezután (elvileg) belassítják, de szerintem nem lesz annyira durván lekorlátozva, mint ahogy írták, a sávszélkorlát függ a hálózat terheltségétől.
Jah, és nincs túlforgalmazás valóban
Jah és mégegy érdekesség, ha feltelepíted a hsdpa modem programját a telóról, akkor pc-vel is tudsz netezni a telefonodon keresztül. -
tomao
tag
hát nem tudom, én nem tudtam semmire használni az apktoolt mert ki még csak-csak kitömörítette/lefordította az xml fájlokat, de visszacsinálni nem tudta, (az apk-ban bináris xmlek vannak) folyamatos error üzeneteket kaptam, ezért én hex editorral túrtam anno a status_bar.xmlt is egy leírás alapján mert nem lehetett visszalakítani binárissá
-
sbazsi
veterán
sbazsi: TurboSIM nem jó alternatíva? És még a garanciád is megmarad. Én is most vettem egyet kelzsoca kollégától. Eddig tökéletesen működik
Ha működik, és működni is fog, nekem asszem megfelel. Egyelőre csak nézegetem a telefont, régi e51-esem akarom erre lecserélni (a "másodtelefont", t-mobil kártyához). -
qltsar
veterán
hát csak így gyorsban ezt találtam, de nem próbáltam:
@bull84ghia: egész jónak tűnik, de az állíthatósága alapján, bármilyen telefonhoz jó, ennyi erővel lehet, hogy találsz olcsóbbat, ha nem specifikusan keresed a voda 845höz a tartót. múltkor haverommal mentem vidékre, és az ő gps-tartójába tökéletes volt a készülékem. szerintem még nézegess hátha találsz másikat, jobb áron!
-
tomao
tag
ez az amit nem tudok megmondani, mert folyton szét van a sok tesztelés miatt, de tegnap meg voltam vele elégedve egész délután telepítgettem meg a wifin lógtam, mert pakoltam rá a cuccokat marketről, meg a file share nevű program segítségével a gépről - kénytelen vagyok így csinálni mert nem működik az usbje a laptopomnak - a lényeg, hogy így is csak 50% fogyott
-
tomao
tag
nem jársz messze az igazságtól már készen van, csak fel kéne tölteni
vidéken vagyok és itt csak 30 kbtal tudom tölteni
most két verziót "adok ki" lesz egy solid ami folytatja a hagyományokat és kb ugyanaz és egy cr4zy, amiben kicseréltem a böngészőt, az ébresztőt, a zenelejátszót, az üzenetkezelőt, és a fájlkezelőt
sorrendben: dolphinehd, alarmklock, mixzingm handcent, astro, plusz egy digital clock widgetet beraktam
a gyári megfelelőjük kiírtva és természetesen ezeket mind le is lehet szedni és cserélni sajátra majd
ja és kap a calendar egy fixet, amitől elvileg jobb leszm majd megmondjátok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest