- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
Azt írta,hogy Márc. 15.-e előtt lesz MIUI... Az a nem bíztató,hogy azt írta,hogy legkésőbb ma lesz MIUI és ha néhány napja döntötte el,hogy milyen verziójú romot portol,akkor szerintem nem lesz ma kész vele
de amúgy örülök nekicsak az zavar,hogy (valószínűleg) később lesz kész, mint ígérte
Ha viszont időben elkészül,akkor nem szóltam -
Mano_01
aktív tag
CM7 rom van fent nekem.
Kérdés: Ezt próbáltam feltenni rá,mint témát, de valahogy nem adja vissza a képen látottakat.Mi lehet a problem? -
istvan47
senior tag
Köszönöm!
""""mennyivel egyszerűbb volna jobb fent abba a k..keresőbe beírni hogy csengőhang??
2óra elteltével rinyálsz, oltassz mindenkit, hogy nem segítünk...ilyen rinya után örülj, hogy segít majd valaki..."""""De nekem nem az a problémám, hogy nem tudom választani a csengő hangot!!!!!
hanem az volt a kérdés hogy amit be állítottam csengő hangot mondjuk a hossza 5 másodperc és nem ismételi a hangot csendben van holott a hívás még tart!
""""után örülj, hogy segít majd valaki..."""""
erről meg csak annyit én is sokaknak segítettem már és fogok is,de nem nagyképűen leoltom az embert én kérek elnézést -
Már miért lenne az? Már készül a CM9-is erre a telóra.
Egyébként a CM7 gyosabb is mint a gyári, boot gyorsabb, görgetés akadásmentes, némely appot gyorsabban indít. Bár vannak bugok, rádió nem megy, wifi pár nap után nem akar bekapcsolni, ilyenkor újraindítás után újra megy. Aki együtt tud élni ezekkel a kompromisszumokkal annak jobb is a CM7 mint a gyári.
-
Eli_Stone
aktív tag
Ez így igaz alaposan fel kell készülni mielőtt bármit is aláírsz.
Szerencsére a mobil szolgáltatókkal még eddig semmi problémám nem volt.
Mondjuk a V-nél van egy otthoni mobil szerződésünk és idén tavasszal nem működött mert sose érzékelte úgy, hogy otthon lenneés hetekig szenvedtek. De végül megoldották.
-
Eli_Stone
aktív tag
??? áremelés mi?
Csak egy gyors példa szerencsére nem velem történt.
Egy ismerősöm vett egy mobilnetet a telenornál majd miután soha nem ment rendesen térerő / sebességproblémák visszavitte és fel akarta mondani a szerződést arra kitételre hivatkozva, hogy ha telenor nem teljesít a szerződésnek megfelelően felmondhatod. Nos nem hagyták felmondani és végül perre mentek mert a telenor pénzt akart az ismerősöm meg igazságot. -
zho-lee
addikt
Elromlott, cserére jogosító papírt adtak, és elkezdődtek a gondok..
részletek.. -
-=Vacsek=-
senior tag
Már kikapcsoltam ezt a tájolást de akk is ezt csinálta..
Hát olyanra amihez elég a gps. Ha pl elmegyünk túrázni vhova megtudjam nézni hol vagyunk. Találtam egy ilyen progit ez a neve: GPS Essentals ez mükszik faszán talál 7-8 műholdat is felettem megy is a térkép de ha kikapcsolom a wifit a térkép megszülik..
-
qltsar
veterán
nemtudom honnét szedsz ilyen urban-legend jellegű információkat, de több órát bír a telefon ha használod a gps-t, sőt...
ez az elbírósdolog meg egyszerűen röhelyes. android 2.2-nek sokkal jobb a memóriakezelés...ez nem windows xp, hogy nem lehet felrakni egy 486-osra. 2.3-mas droidban pedíg készenléti időt optimalizáltak a fejlesztők.
amúgy keress rá, t-mobile pulse gingerbread, meg fogsz lepődni...
-
qltsar
veterán
"2.1 van rajta. 2.2 nem fog menni rajta!" ezt mégis hogy érted? pár lépés kell, és van full működő 2.2 a telefonra
. olvasgatni kéne xda-s topicokat
akadásra meg annyit, hogy launcher pl jobban megy v845ön mint zte-menez azért gáz. jókis telefon ez, felesleges tovább vacilálni ezen. Navigációról meg azért azt kérdezném, hogy miért nem megfelelő neked? Pontos a GPS, IGO időben mondja a hangokat, az meg hogy nem 200.000Fps-sel megy a navigációs program, szerintem nem fog dominálni. Ehhez még annyit fűzök hozzá, ha a telefon akadását figyeled vezetés közben, akkor gratulálok
és nem fogsz sokáig jutni.
-
hito
nagyúr
Ki mondta hogy a fénysebesség 2x-esét várom??? Ezt hol olvastad??? Olvasd át kérlek még1x a hsz-t és annak tükrében reagálj, ne pedig startra készem várd a torokra támadást
Az, hogy kikészít, hogy 6mp-et is kell akár várni mire egyik betűről a másikra ugrik szerintem teljesen érthető. És ezt megcsinálja egy sms íráson beelül 3x, 4x. Nem várok én flash videó lejátszást, meg 3D-s játékokat, továbbmegyek: még sebességet sem. Csak azt, hogy működjön. Mert ez így nem működik.Ja és ne aggódj, helyén tudom kezelni a dolgokat, az iPhone sebességének a harmadát sem várom. Hangsúlyozom csak annyit, hogy működjön!
-
Lasy
veterán
Zoc!
letöltési link, vagy kép?
igen van magyar verziója a touchPal-nak.
Közben meg is találtam a barátom segítségével.De erre való a wipe, de a clockwork-ben ez nincsen.
ext2 -re is meg kell csinálni.predoc
Szerintem -
Z0C!
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest