- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megpróbáltam slyking 10.4-ét felrakni de indulás helyett bootloop van
Pedig javította a kamerát meg a wifi-n is reszelt valamit, megtetszett a 2.3 használtam volna, na akkor marad a gyári.Gondolkodok hogy le kellene cserélni ezt a telót, Defy+on gondolkodok mert azt lehetne mindenfele hurcolszáni és nem lenne baja, de angol nyelvű csak, vagy Skate azon nyers android van azt jobban szeretem, de ha leejteném a kijelzője egyből betörne az biztos
-
ducsidu
senior tag
Újra Vodafone 845 user?
Jacak: Szerintem egy próbát megér Lolololololol romja,de ha 2.3-mast akarsz,akkor azt ajánlom amit helixP. Cobaltum romja nekem nagyon bejött. Csak azért tértem vissza 2.1-re mert 2.3-hoz a 128MB RAM már kevés. Folyamatosan fogy a RAM és nekem estére mindig olyan kevés maradt,hogy ha kiléptem egy appból a launcher újraindult és mindent szépen lassan be kellett töltenie.
Mano_01
em használtam huzamosabb ideig azt a romot,de a launcher szvsz katasztrófa,és van 1-2 hibája. Szerintem Cobaltum romja,qltsar legújabb romja vagy slyking legújabb romja jobb
chris94: Az X10 jó teló,de ha nem kell a nagy kèpernyő akkor az Xperia Mini jobb.
-
chok
csendes tag
Szia,
Ha az ertesites mellol ki kell venni a pipat a cimszo alatt hogy "uzenetertesites megjelenitese az allapotsorban" az mar ki volt veve.
Csak amikor kapok egy uznetet akkor felugrik egy ablak, valami gyors valasz gyanant, en ezt szeretnem vhogy kikapcsolni, allapotsorban mar nem jelzi ki az alap uzenetkezelo, hogy uzenetet kaptam ott csak a handcent jelez. De hogy ablak miert ugrik fel es hogy lehet kiloni
arra keresnem a valaszt.Elore is koszi,
-
grafikus17
senior tag
Köszönöm az érdeklődést. Igen úgy néz ki hogy végül is sikerült. Találtam egy leírást itt a forumban, ahol részletesen szerepelt, hogy a DOS-os ablak csak egy pillanatra villan fel és kész. Nem kell várni perceket. Igaz nekem csak akksi levétellel indult újra., mind két esetben.
De ha már tudnál segíteni. Azzal hogy meg volt a Superboot telepítése és a Rootolás (Recovery telepítés) -megcsináltam, futtattam, azzal még nem települnek maguktól az alkalmazások a kártyára? Ugye?
Ha jól olvastam kell még ez is:-Mentsd le az SD kártya tartalmát (kártyaolvasóval, mert formázni kell, ez kvázi biztonsági mentés)
-Recoveryben indítsd a telefont, de most hangerő le és zöld híváskezdő gomb nyomva tartása és bekapcsolás mellett.
-Válaszd a “Partition sd card” lehetőséget (mozgás az optikai iránygomb nyomkodásával)
Így nézzen ki:-> “Partition sd card”
-> swap-size = 0 MB
-> Ext2-size = 512 ext
-> FAT32-size = Remainder (automatic setting)
-> Erősítsd meg a változtatásokat az iránygombbal (20 sec van rá)
-> SD:ext2 to ext3
-> Erősítsd meg az EXT frissítést az iránygombbal (5 sec van rá)
-> Hangerő gomb le, hogy visszalépj a főmenübe
-> Válaszd: Power off -
-=Vacsek=-
senior tag
Az a durva hogy ha nézem az akumulátor előzményt ezt látom!
Utolsó lecsatlakozás óta
Fut (0.8%)
Képernyő BE (0.4%)
Telefon BE (0,0%)
20 és fél órája szedtem le a töltőről akkor kapcsoltam be mikor 100% feltöltött. Aksi szint 50
20 órája nem nyúltam a telóhoz szinte! Tehát még kb 20 óra és megint csutkára lemerül!Valami nagyon nem kóser..
-
Tv
senior tag
-
GeorgeKilroy
csendes tag
Na ezt megnézem, hogy csinálod?
Mit hogy csinálok?
Hogy lövetem ki a Task Killerrel saját magát?
Simán
és akkor minek is teszed fel?
Hogyhogy minek? Kilőni taskokat, mi másért?
Amúgy nem teszem fel vagyis nem most teszem, azaz tettem fel, mivelhogy már eddig is fenn volt, jó ideje.uninstallálod, és semmi gond...
Ezek után ezt végképp nem értem...
-
zho-lee
addikt
-
Hunter2
addikt
na mégis csak normál filehosting lett: AnrylBeta8_FROYO
-
Devil
tag
Hali, WIPE oltam mindent minden ROM telepítés előtt.
V845 minimal ROM volt fent utoljára. Tökéletesen működött majd egyszer csak valami progi után amit marketről nyomtam fel elszállt az egész és többet nem bootolt be.
Csak a Vodás rom megy rajta számomra értheteln okokból. -
jucye
tag
Erre kifejezetten nem emlékszem, csak a romot tettem fel. Lehet azt is megcsináltam egyidejűleg.
Akkor annyi lehet, hogy a memkari adta be a kulcsot és nem tudja betölteni a szükséges appokat?
Na most hogyan tovább?
Szerk: wipe-al nem lehet helyretenni a kérdést?
A C3 tudja olvasni a memkarit....
-
david00888
csendes tag
hmm...cyanogenmod wikipediaján meg egy csomó xda topicban azt írják,h 100%ig töltsd,utána wipeolod a battery statst és ezek után lemeríted.
http://wiki.cyanogenmod.com/index.php?title=Troubleshooting#Battery_recalibration
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=827355
itt meg azt írják amit te,meg ami az androidundergroundon van...
http://androidforums.com/hero-all-things-root/76717-how-increase-battery-life-performance-your-new-shiny-rom.html
most akkor hogy is van ez?
-
petri
tag
Szia! Köszi! A rom-leírásban benne van a wipe-olás nem? Azt megcsináltam pedig. Most tettem fel másikat,(1.9 sinthesys) ez jól sikerült, legalább is még jó. Még csak a magyar bill. telepítést nem értem. Telepítettem, de hogyan tudom használni?
szentkuti11 - Hogyan kell az akku előzményeket wipe-olni? Köszi!
-
realpopek
tag
Üdv.Megoldottam a problémát.De ilyet még nem tapasztaltam:Simről névjegyek telóra-majd simről törlés mindent-ezután telóról vissza a simre a névjegyek.Ezek után beállítottam hogy csak a névjegyeket használja,és működik.De hogy miért kellett letörölni majd visszamásolni és csak ezután lett jó,azt nm tudom.
-
elfelejtette
veterán
-
predoc
csendes tag
Köszönöm a választ, így fogom megoldani, csak reméltem, valaki tud valami megoldást. Több ilyen telefonra tettem már ROM-okat, de ilyet még nem láttam. Esetleg lehet attól, hogy nincs gmail fiókja, és net sem volt, csak simán gépről ment fel a ROM, így nem is volt szinkronizálás induláskor.
-
BRIKLY
veterán
megnyugtattál!
akkor már csak pár kérdés maradt..."mennyiben a memkaridon rajta van a DLOAD mappa, benne a gyári ROM-al, akkor csak 3 gomb, és 5 perc türelem, és kezdhetsz mindent elölről."
ezt hogy kell oda "varázsolni" ? akkor ha nekiállok az egésznek,utána nem cserélhetem le a mem.karit? mert most csak 1gigás van benne, de tervben van egy 8gigása linkelt ROM-ok magyar nyelvűek? melyikben van overlok-olva a proci?
hoppá,ez már jópár kérdés volt
de még van egy. hol találok részletes leírást szó szerint elejétől a végéig?
KÖSZI -
Bergkamp
csendes tag
Köszi!
Arra van mód hogy kikapcsoljam az alap sms programot.
A handcent van fent de ha kapok sms-t mindig 2x jelez :SMásik meg hogy a Youlo address bookal együtt feltelepült valami youlo messeg de ezt sehogy nem tudom eltávolítani, mert az alkalmazások listán nem is szerepel :S
-
pusha
tag
nagyon egyszerű az egész, pont úgy kell feltenni mint egy sima windowst
sima iso formátumban jön a cucc... és még live funkció is van rajta, szóval cd-ről kipróbálható telepítés nélkül
közben itt felment, 5 perc alatt megvolt az egész
háááát ..
na, nem pc-re van tervezve, az biztos.
az egész eléggé lassú, az egér működik, de akadozik rendesen...amúgy net kapcsolatot látja kábelről/wifiről, zene, videólejátszás, minden működik.market nincs ebben az isoban, szóval a külső app telepítés nehézkes (talán nem is lehetséges)
egyszer érdemes megnézni, csak hogy elmondhasd, hogy ez is megvolt
majd arra leszek kíváncsi, hogy a 3.0-s tablet android mikor lesz áthegesztve pc-re
azzal talán már lehetne valamit kezdeni -
duo
addikt
én a helyedben virtualbox alól telepíteném.
[egyszer]
illetve
[másrészt]ugyanis ha desktopra akarod, és meglévő oprendszer mellé akkor partícionálnod kell, csinálnod kell swapot stb. ha csak kíváncsi vagy mindenképp a virtualboxos megoldást javasolnám. ha véletlenül szög kerülne a virslibe, elkerülhetsz egy win reinstallt.
////nagyon zárójelben mondom nem hittérítteni akarok hogy egyébként meg opensuse/littlesusie/ubuntu////
jobban segít(het) megérteni az android működését is ha tényleg érdekel
hopp pusha megelőzött a vmware-rel.
+1
-
duo
addikt
de a tippeket szótárt ki lehet kapcsolni, billméretet nem lehet sztem. eléggé laggolt amúgy a telómon.meg mikor láttam hogy egy másfél soros lett a szövegdoboz amiben megjelennek a bötűk, elszomorodtam mint a vetélő kutya. úgyhogy leszedtem és felküldtem a smartkeyboardot. ez tényleg jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest