- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tsabeekaa #15501 üzenetére
Inkább ne kisérletezz vele, mert még csomó mindent fel kell tenni a gépre hogy vissza tudd flashelni a gyári állapotot, fastboot flasheléskor ugyan az usb-n lóg a teló de abban nem vagyok biztos hogy így is tölti az akkut, ha flashelés közben kikapcsol akkor kampec. Ugyanez elmondható a kábel nélküli gyári visszállításról ha gyenge az akku és flashelés közbe kapcsol ki a teló... szóval nem tudom mit lehetne tenni. Illetve egy megoldás -egyszerűbb- van, szerezni egy másik feltöltött akkut és azzal megcsinálni a kábelnélküli gyári visszállítási műveletet ahogy az előző postban (#15494) linkelt qltsar oldalán levan írva.
-
válasz
tsabeekaa #15494 üzenetére
Fastboot módba kell bekapcsolni a telót talán úgy még bekapcsol (ilyenkor a homokóra a képernyőn marad) csatlakoztatni a géphez majd ráflashelni a gyári recovery-t, így kikpacsolva is biztosan tölt, ha ezután se indul akkor szintén fastboot módban a gyári romot. Qltsar többet tud ebbe segíteni.
Itt van qltsar cikke a témában [link]
Itt két visszállítási módszert is leír, de egy nem 100-as akkuval könnyen téglázható a teló, szóval várd meg qltsar mit mond, melyik módszer az üdvözítő. -
ducsidu
senior tag
válasz
tsabeekaa #15494 üzenetére
Szerintem töltődik. Próbáld meg amit írtam: töltsd egész este a telefont,ha nem megy akkor nincs tippem... Talán ha sokáig tartod a töltőn akksi nélkül akkor bekapcsol...
Amúgy az a furcsa,hogy a másik telefonommal is (Szigetphone) ugyan ez történt,meg a fórumon olvastam,hogy egy Moto Razr tulaj is hasonló élményben részesült
Netius: itt egy videó a rootról és a rom telepítésről:
www.youtube.com/watch?gl=US&hl=hu&client=mv-google&v=XFFt0KB2ghA&nomobile=1És az ott szereplő ROM helyett ezt ajánlom:
www.mediafire.com/?8ucf9pdjgd5bxjs -
válasz
tsabeekaa #15488 üzenetére
Valamelyik másik fórumon olvastam hogy az X3-nál -az is huawei- ha clockwork recovery van rátéve akkor kikpacsolt állapotba nem tölt hanem bejön a recovery. Lehet hogy ez a telo custom recoveryvel hasonlóan reagálja le a dolgot csak itt még a recovery sem jön be ? Mióta custom romot használok még nem töltöttem kikapcsolva. Lehet érne meglepetés.
-
Steve1207
veterán
-
qltsar
veterán
válasz
tsabeekaa #9897 üzenetére
gmail-t sehogy még mindíg, sok olyan programot kiszedtem ami a gmail függősége, így vissza kéne rakni azokat is, és ha azokat visszarakod, olyan mintha egy másik romot tennél fel, amiben bennevan
eredeti notibárt, még senki nem akarta felrakni, de utánanézek még a dolgoknak.
Petri: több okból sem jó szvsz. ha sim kártyáról olvastatod a dolgokat, alapjáraton nekem soha nem olvasta be, még eredeti rommal sem, és nem is jöttem rá, hogy hogyan kellene. én az összes telefonszámomat a gmail-es címemen tartom, és onnét egyből leszinkronizálja amint beállítod a címedet (pl. belépsz a marketbe és beírod neki az emailt, és az accot, de feltételezem ilyen már volt, és ha igen, akkor fentvan a gmailes címeden minden, úgyhogy cska lépj be marketre, várd meg míg szinkronizál, és ott is lesznek a telefonszámaid)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest