Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
válasz
szentkuti11 #15794 üzenetére
Akkor nem csak nálam rossz a ROM Manager
Yaffs Experttel meg lehet csinálni. Mobilról vagyok,szóval nem tudom linkelni,de leírták,keress rá a fórumban.
Debilon: Akkor nem tudom,hogy mi lehet a baj
ha nem oldódik meg és zavar,akkor vidd be szervizbe
-
ducsidu
senior tag
válasz
szentkuti11 #15792 üzenetére
Szerintem a CM7-es romok lassabbak.
A CWM-et ROM Managerrel tudod visszarakni.
-
ducsidu
senior tag
válasz
szentkuti11 #15789 üzenetére
Ez: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=932605
vagy ez: -
chris94
tag
válasz
szentkuti11 #15789 üzenetére
Az FZF legfrissebb változata a leggyorsabb sztem
-
kmarkk22
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9828 üzenetére
én nem nyugodok bele, sőt 100%-ig biztos vagyok hogy sikerülni fog egy használható romot összeszkábálni
már nagyon sokat fejlődött.
azért kell mert: gyorsabb, kevesebbet fogyaszt (mármint jobb az energia kezelése), a ramot is jobban kezeli és minden másban jobb mint a 2.1 -
AMD Power
titán
válasz
szentkuti11 #9825 üzenetére
En naponta adok el N8-t. Amit kaptam a Nokiatol N8 hasznaltam 1,5 honapig es eleg volt. Nincs olyan erzesem,hogy kiszaltam egy 400le kocsibol es atulok egy 60le-be. Ezt a jellegu visszalepest nem erzem. De persze nem egy kategoria a ket keszulek.
-
AMD Power
titán
válasz
szentkuti11 #9823 üzenetére
Csak tudom... szekrenyben van otthon a ceges N8-m!
-
helixP
nagyúr
válasz
szentkuti11 #9799 üzenetére
Ismerős
Szerintem nincs az a memkari ami elég lenne. Mindig az egyel nagyobb vásárlása után mondom azt, hogy Na ez tuti elég lesz.. De egyre több olyan zene kerül rá amit úgy érzem nem tudok letörölni...
Már nézem az olcsó 16 GB-osokat. Apropó szerintetek hol a legolcsóbb? -
qltsar
veterán
válasz
szentkuti11 #9779 üzenetére
Mr Edition: Launcher Pro (ami sok embernek okoz bosszúságot, ugyanis outdated benne az alkalmazás, így kezdő felhasználók első indításkor már egy fura hibába ütköznek
)
TCT_LRS: Launcher Pro
Lightning Red: ADW
V8: ADW
qltsar_minimal: ZEAM
Leito Edition: ADW
Froyo Alpha2: Stock Android Launcher
Ezekből V8, TCT befagyasztásra került, tehát további frissítéseket ne várjatok, Leito tervezi a ZTE Blade vételét, nekem már az van egy ideje, így én sem tervezek ezek után 1nél több frissítést a ROM-omhoz, Leito nemtudom hogy áll vele. Tehát megmarad tomao, freddyemmer (Mr. Edition) pedíg eléggé meghalt, nem reagál a fejlesztő a kérdésekre, illetve már egy jó ideje nem frissítette, tehát nem jósolok neki jót.
Tehát a végeredmény 6v2, persze nem kötekedni akarok, csakhát mégse a Launcher Pro a leggyakoribb, és optimálisabb.
Jelenleg a ZEAM Launcher a legoptimálisabb a készülékre, utána következik a Launcher Pro, bár az új "csillivilli" funkciói miatt nemtudom érdemes e már felrakni erre a telefonra, a régi verziók pedíg mint már megismerhettük ezt a "jó" tulajdonságát, hogy egy idő után lejár, és nem hajlandó elindulni, így arra alapozni nem lehet, hogy régi verziósat használjon az ember.
Ez pedíg csak egy egyéni vélemény
!
-
viktorhmv
senior tag
válasz
szentkuti11 #9781 üzenetére
Értem. Akkor lehet, hogy megpróbálkozok a telepítéssel (ahogy nézegettem nem túl bonyolult). Tudnál ajánlani egyet ami stabil, gyors és hasonlóképpen igényes mint a Launcher Pro?
-
viktorhmv
senior tag
válasz
szentkuti11 #9779 üzenetére
Mi az eőnye annak ha külön romot telepítek azzal szemben,hogy csak egy sima LauncherPro-t telepítek?
-
Chris78
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9774 üzenetére
Nagy köszi.
Menni fog.
-
Chris78
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9771 üzenetére
Ok köszi.
-
Chris78
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9759 üzenetére
Kint van az anroid figura és kerülgeti a zöld csik.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
szentkuti11 #9749 üzenetére
nem nekem kell hanem Dzsoni-nak ő akarja törölni mert tőlem vette meg a telefont
-
Steve1207
veterán
válasz
szentkuti11 #9732 üzenetére
Nekem nincs gyári se videóra se zenére, de ha már vannak ilyen dupla progik akkor egybe legyen az egész, ne két nagyobb lejátszó foglalja a helyet, amit nem használok ki. Vidlejátszóról meg annyit, hogy nálam fontos a felirat kezelés. Teljesen minimalisták az igényeim az alap rendszert illetően.
Ja és MusicPlayerPro kedvenc, jobban is szerettem, mint a winampot, sokat ajánlottam anno
de megváltam tőle egy idő után. A kompaktság a fontos, meg egy teljesen kiszelektált rendszer most, de aztán lehet visszatérek a megszokottakhoz.
-
Chris78
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9725 üzenetére
ertem koszi. Es gyari romot vagy pc-suit progit hol talalok? ill mlert nem tudok ekezetet irni?
-
Dzsozyy
csendes tag
válasz
szentkuti11 #9721 üzenetére
És érdemes lecserélni? van jobb ami fölrakható rá? Vagy esetleg fölteszek egy másikat, aztán egy jobb pro-t?
-
Lasy
veterán
válasz
szentkuti11 #9705 üzenetére
azért, mert ha nem 4%körül csinálod akkor azt hiszi, hogy onnantól kell töltenie.
-
Lasy
veterán
válasz
szentkuti11 #9696 üzenetére
ja csak ne 100%nál!!!
-
helixP
nagyúr
válasz
szentkuti11 #9698 üzenetére
és akkor ez csak a battery stat-ot wipe-olja ugye? Máshoz nem nyúl hozzá.
-
petri
tag
válasz
szentkuti11 #9698 üzenetére
Köszönöm, lefutott!
-
petri
tag
válasz
szentkuti11 #9688 üzenetére
Próbáljak Leito 1.4-et? Lehet, hogy vannak az 1.5-el még gondok? Van erről tapasztalat esetleg? Köszi!
-
GeorgeKilroy
csendes tag
válasz
szentkuti11 #9617 üzenetére
Feloldóminta be van állítva. Részben ezért sem értem a dolgot, mert a lezárógombbal tudtommal feloldómintára is zárja a teló magát...
-
hodostamas
addikt
válasz
szentkuti11 #9678 üzenetére
aszem kijelző vibrálás és hasonló gondok abban nincsenek ha húzva van a proci. Más előnyéről nem nagyon tudok
-
petri
tag
válasz
szentkuti11 #9644 üzenetére
Milyen formátumot szeret?
-
BRIKLY
veterán
válasz
dobnál egy linket ahonnan le tudom tölteni Az AXN Player-t? jöhet pü-ben ha itt nem lehet.
-
petri
tag
válasz
szentkuti11 #9642 üzenetére
Köszi! A konvertálót nem értettem, valószínű rosszul csináltam. Magyarul jobban tudok, mindjárt kipróbálom!
-
BRIKLY
veterán
válasz
párszor mondta pár ember hogy wifi-n nézett filmet a neten. de én még nem jöttem rá hogy hol.
-
BRIKLY
veterán
válasz
szentkuti11 #9642 üzenetére
köszi. így már nekem is menni fog.
viszont engem az online film is érdekelne. (WIFI-ről.) -
Dzsozyy
csendes tag
válasz
szentkuti11 #9633 üzenetére
Fölvettelek skypra.
-
boxfan
tag
válasz
szentkuti11 #9620 üzenetére
köszi szépen
-
tiko76
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9591 üzenetére
az igo8 mutatja a nyíl mellett a házszámot vagy lehet hogy csak skin-nel
-
tiko76
aktív tag
válasz
szentkuti11 #9588 üzenetére
akkor marad ez de azt meg lehet oldani hogy házszámot mutassa
-
BRIKLY
veterán
válasz
szentkuti11 #9308 üzenetére
sehogy sem szeretném szervizbe vinni. nemhogy főzött rommal.
épp ezért szeretnék mindenről informálódni mielőtt nekiállok. -
hodostamas
addikt
válasz
szentkuti11 #9308 üzenetére
Nem állítható vissza 528-ra a CPU. ha egyszer fent van a maláj, onnantól mindig 600-on ketyeg.
-
tomao
tag
válasz
szentkuti11 #9036 üzenetére
én ezt engedelmeddel beraktam egy cikkbe
tudod majd szerkeszteni ha át akarnál valamit írni ott
-
pusha
tag
válasz
szentkuti11 #9038 üzenetére
volt néhány oldallal korábban egy hosszú hozzászólás ajánlott progikkal, játékokkal
az is mehetne linkben
-
Lasy
veterán
válasz
szentkuti11 #9036 üzenetére
Az IGO warez, és meg sem jelent, ezt tuti nem fogják kitenni, csak módosítva.
T.Idy
Így ne is várd hogy menjen.
Most próbáld meg megint. -
Lasy
veterán
válasz
szentkuti11 #9033 üzenetére
Amennyiben megcsinálod, lehet róla szó, hogy bekerüljön az első hozzászólásba. semmi akadálya nincsen.
-
Lasy
veterán
válasz
szentkuti11 #9007 üzenetére
az x10 minihé nem jó?
-
qltsar
veterán
válasz
szentkuti11 #9007 üzenetére
akadni fog szerintem, mint lp-n kívül kb minden más
-
Steve1207
veterán
válasz
szentkuti11 #8871 üzenetére
Fancy Widget és ebből is az 1.3-as verzióját szerezd be szerintem, mivel az a legstabilabb. Az új szériát pl alapból nem azzal a skinnel van, van belőle sok változat, sima, pro, de pl nálam nem működött a skinelés, akárhogy szedtem le hozzá :S
-
qltsar
veterán
válasz
szentkuti11 #8871 üzenetére
-
Steve1207
veterán
válasz
szentkuti11 #8757 üzenetére
Én átváltottam a legkisebb ikonképekre és onnantól kezdve vége volt... Utána leszedtem az egészet, töröltem a cache-t sd-ről is, felraktam a legújabbat alapból és szintén ezt produkálta.
-
Steve1207
veterán
válasz
szentkuti11 #8719 üzenetére
Böngésző: hát kinek mi jön be, lehet én is visszaváltok, de egyelőre teszt
JustPictures: király vagy
Eszméletlen jó ez a képnézegető és a gyári képnézegető méretétől alig nagyobb!
Most nézegettem, van LiveWallpaper funkciója: ennek annyi a lényege, hogy beállítod LW-nek a progit és a benne kedvenceknek megjelölt képeket berakja háttérnek, ezeket időnként váltogatja, ha több van. A fektetett képeket automat a legnagyobb széllességben állítja be, ahogy általában szokás.
És itt jön egy várva várt funkció! Végre, ha 240x320-as állóképet jelölök be, akkor kirakja állónak teljes méretben ahogy kell és minden oldalon ugyanúgy van, nem mozog!
Plusz megemlíteném, hogy az eddig engem zavaró LiveWallpaper által generált, sima szöveg widgetek széle recés, darabosabb dolog nem jelentkezik!
Mindenkinek ajánlva szintén! -
Steve1207
veterán
válasz
szentkuti11 #8351 üzenetére
A gyári névjegykezelőben, menü gomb, névjegyek kezelése, mentés sd-re. Képekkel együtt mindennel lementi, egy fájlba.
-
hodostamas
addikt
válasz
szentkuti11 #8273 üzenetére
Kijelzőre érdemes odafigyelni, ha úgy van veszi a karcot.
Facebook-ra
A 3 mp-s késést meg egy ROM cserével tudod megoldani. (már ha a gyári van fent. ha már moddolt rom, akkor esetleg setcpu-ban túlságosan vissza van fogva a proci) -
Patrik915
csendes tag
válasz
szentkuti11 #8245 üzenetére
Köszönöm , linket meg majd keresek ha meglesz a teló, bár még megkell nézni, hogy - hogy kell rom-ot felrakni
-
tibi683
tag
válasz
szentkuti11 #8241 üzenetére
És játékoknál mennyit számit ez a durván begyorsul?
-
Patrik915
csendes tag
válasz
szentkuti11 #8241 üzenetére
Köszike a "nagyon durván" mennyit jelenet?
KB 2x?
És esetleg 1 linket tudsz adni? -
icemad
nagyúr
válasz
szentkuti11 #4378 üzenetére
Pár válasz a kérdéseidre, szépen sorban:
-Ez relatív, attól függ, hogy mennyi programot használsz, de van rá megoldás. Custom ROMok általában jobbak ilyen téren, mint a gyári. Nekem nem lassú windows mobile után. (Sőt!)
-Eddig nem volt vele gondom.
-Kamera minősége nem nulla, de nekem átlag alatti. Talán Facebookra képeket feltenni elég... Egyébként is, egy 15000 forintos teszkódigital fényképező odaver az összes fényképezős telónak.
-Zárt oprendszeres telókat felejtsd el!!! Ez bármelyiknél jobb!!! Ez Android!!! Vannak hülyeségei, de azért mégiscsak jobb.
-Kijelzőérzékenység is relatív... Én rendeltem hozzá f@sza fóliát németből, azzal nagyon jó. Feleségem fólia nélkül használja, ő is csak néha panaszkodik a kijelzőre. Azért az iphone-tól messze elmarad. De ennyi pénzért...
-Nálam a telefonok 90% nem bírja egy hónapnál tovább. Ez megvan 5 hete.
-Ezt a kérdést passzolom. Majd a nagyok megmondják.
-
sagesz93
addikt
válasz
szentkuti11 #4372 üzenetére
Ilyen repülős cuccból van jópár droidra is.
pl. az általad említett néven is van egy ha jól tudom, a másik amit ismerek az az air control.ja látom előttem is írták.
-
hodostamas
addikt
válasz
szentkuti11 #4372 üzenetére
Tess: [link]
AMD Power: én a kihasználtságra gondoltam. alapból 10% alatt van, ha nem nyúlok semmihez. Meg úgy tudom x idő múlva ha nem nyúlsz a telefonhoz a proci sebességét is visszaveszi amennyire kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest