- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
jones965 #3069 üzenetére
hááát, nálam 450/450 elvileg az SSD, az meg nem SATA II sebesség már. Hogy IRL mennyit számítana? Igazad lehet, SATA II-ről SATA III SSD-re váltottam, de nem érezhető a gyorsulás (mondjuk nem vágok videókat vagy ilyesmi, PS/Corel, stb. elég nekik így is).
Vizes témában kérdeznék
ha egy nagyobb tartállyal lenne 2-5 l vízzel több a rendszerben, az mennyit számítana? Az egybevízben kevés folyadék volt, ott a 3 dl-es tartály "csodát" tett. Phobya radi (ami Neked is van) mellett lenne értelme növelni a vízmennyiséget?
Köszönöm -
válasz
jones965 #3036 üzenetére
Köszi!
A lécek az illesztéseknél teljesen síkba voltak csiszolva egymással, direkt csiszoltam kis V alakot a ragasztásoknál, így tervezem majd a házzal is, ezzel próbálom megtörni az "egysíkúságot", próbálom elérni, hogy ne csak egy ragasztott kocka kinézete legyen, hanem "kontrasztot"kapjon minden oldal.Csináltam a keretbe 3mm-es rétegelt lemezből ugyanolyan ívű leszorító pántokat, plusz két simát a függőleges oldalakhoz, és sorban egymás után minden oldalt leszorítottam, és leszegeltem a megfelelő pánttal...
Pete55555: neked is köszi...
Én közvetlenül az üzemből kaptam ezt, még kb 8-10 éve, igaz jópár négyzetmétert...
Én csak feketéről és szürkéről tudok...
Nem tudom jó-e porszűrőnek, de én bízom benne, ezért van duplán a keretben... -
csabi112
Modder
válasz
jones965 #2960 üzenetére
Csatlakozom az előttem hozzászólókhoz, brutál jól néz ki, a kivitelezéshez is minden elismerésem. Profi munka! Talán annyi hiba van az összképben, szerintem, hogy a videókártya-hűtés ventillátorai helyett, jobban mutatna egy fullcover vizesblokk.
A világhírnévhez is gratulálunk, büszkék vagyunk Rád! -
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
seniman
veterán
válasz
jones965 #2972 üzenetére
Asus ROG facebook oldal,épp most pillantottam meg
-
-
válasz
jones965 #2888 üzenetére
Én is ilyet akartam a 2db tartályba fentre. Csak én úgy terveztem, hogy direktbe a pumpával. mikor kipróbáltam akkor meg jött a cunami és nem látszana belőle semmi. így inkább a 2db tartályt bekötöm a rendszerbe.
Így ez a folyadék nem lesz benne mert szét gyaláz mindent ami az útjába kerűl -
ViZion
félisten
válasz
jones965 #2849 üzenetére
..elég jól vetted az akadályokat
Nem hittem, h 5 éve csinálod, azt sem, hogy nem mérnök, asztalos, esztergályos vagy ilyesmi szakmád ne lenne (több is)... Sőt, most sem hiszem el
Jah, azt hittem ott többféle anyag találkozik, amik a hőingásra előbb-utóbb ereszthetnek.
FID: frankó lett, nehogy levágja a tartály tetejét!
Nagyon tolja a szivattyúd. Nem hangos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Napelem
- További aktív témák...
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest