- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Régebben nézegettem én is ezeket a gépeket. Érdekes, hogy nincs hozzájuk pótalkatrész a shopban. Míg például a 9270-hez még a legapróbb gumidugó is megvásárolható, ehhez se sütőtál, se rács, se szilikonlábak.... Pedig utóbbira szükség lesz az tuti. Vagy ott az NA3xx sorozat, szintén nuku pótalkatrész.
-
-
Szerintem belenyúlhatott két rossz gépbe, nem gondolom, hogy ennyire rövid élettartamúak lennének a gépeik általánosságban. Azért annak lenne nyoma a neten, ha fél-egy évet bírnának az airfryerek. Amúgy az amazonos rendeléssel ettől a profi supporttól is elesne az ember, érdemes meggondolni.
Még azon gondolkodtam, hogy a cosorinak a kosarát mennyivel lehet nehezebb tisztítani például a philipshez képest. A cosorié oldalt is tele van nyílásokkal.
--------------------------------------------------
Múltkor a fogyasztásmérőn keresztül készítettem vacsorát a hd9270-el, kíváncsi voltam mennyi áramot fogyaszt. Összesen 18 percet üzemelt 180 fokon, 0,33kwh áram fogyott el, ami körülbelül 13 forint.
-
Köszönöm! Amazonos dologgal nekem az a bajom, hogy probléma esetén nehezebb velük ügyet intézni. Apropó, a cosori 2 év cseregarancia mit takar? Ha 2 éven belül bármi probléma adódik, nem kell szervizbe küldeni, hanem azonnal cserélik? Itt például nem is a géppel volt probléma és kapott másikat a user.
Ennél a prémium cosorinál azért elég trágya megoldás, hogy a sütőtálon csak úgy fekszik a kosár. A philips 9270 gumis megoldása szerintem ezerszer jobb ötlet.
Mondjuk utána a második gép is összeszarta magát.
-
werszomjas
addikt
Konkrétan erre gondolsz?
3000 SeriesAirfryer XL
HD9270/70
Ez kuponnal 28k lenne.Philips Airfryer XL Essential HD9270/00 miben különbözik tőle a színen kívül?
HD9270/00 vs HD9270/70
-
AndrewBlase
senior tag
Igaz, nem airfryer, de nekem nem engedte az akciós árat megfejelni a 30%-os szülinapi kuponnal.
"A kupon a philips.hu webshopban a készlet erejéig érvényes, az üzenet érkezésétől számított 30 napon belül. A kupon az akciós oldalon szereplő termékekre, illetve tartozékokra nem váltható be, valamint más akcióval és kuponkedvezménnyel nem összevonható."
-
szonti
aktív tag
Egyedül vagyok, max két főre kellene. Wifi stb nem nagyon érdekel, betekintö ablakra gőzöm sincs, h van e szükség, ha strapabirobb amibe nincs, akkor inkább nem. Hely miatt nem akartam túl nagyot venni, de amúgy elfér a nagyobb is.
Jol vettem ki, azért inkább Philips felé nézelödjek szerintetek is? -
beeble
csendes tag
Köszi a részletes választ és a linkeket, igen, arra a Philipsre gondoltam.
A Cosorit néztem, de azt valamiért kiszelektáltam az elején (talán túl gyengének ítéltem az 1700W körüli teljesítményét, ha jól emlékszem).
Jelenleg a Ninja tűnik befutónak, bár arról is olvastam eléggé lehúzó teszteket. De mondjuk a többiről is...Egész csirke nélkül tudok létezni, bár lehet, hogy a Ninja kosarába is belefér egy kisebb példány (4,75 liter). Viszont ami nagyon tetszik, hogy tud 240 C fokot - bár ez lesz az első arfryerem, így saját tapasztalatból nem tudom megítélni, hogy ez tényleg annyira hasznos-e, mint a tesztekben írják.
A Ninjánál még plusz pont az elképesztő, 4,9-es felhasználói értékelés, több tízezer felhasználó által. A tesztek nem mindig ennyire optimisták.
A Tefalnál a 15 éves javíthatóság és a könnyen elérhető és olcsó pótalkatrészek (pl. pót kosár) fogott meg, a Ninjánál pl. nem találtam hazai webshopot, ahol a pótcuccok beszerezhetők lennének. De ez is végső soron megoldható külföldről, ha minden kötél szakad. A Tefalt egyébként lassan el is engedtem, úgyhogy maradt még a Philips.
A Philipsen még azért rágódok, mert azon állítólag van grill funkció. Azonban gyanítom, hogy ez kiváltható a Ninja 240 C fokos tudásával.
És bár ez természetesen nem döntő érv, de az AI is a Ninját ajánlotta (lehet, hogy lefizették) a három közül.
-
Essejó
veterán
Vagy Garancia ügyben érdeklődni az Amazon topikban
-
PociAti
őstag
Ebben a hozzászólásban is elveszítettem a logikai szálat.
Nem tudok semmit sem édesapád egészségügyi állapotáról, de ahhoz, hogy valaki 6 hét alatt 15 kg-ot le tudjon adni kórházban, ahhoz a szervezetében nagyon sok folyadéknak kellett lennie. Kórházban zsírból képtelenség ilyen rövid idő alatt pár kg-nál többet leadni. Nagyon komoly kalóriaégetés mellett lehetne zsírtól hatékonyan megszabadulni. Nyugalmi állapotban pedig előbb a folyadék távozik a szervezetből, aztán az izmok épülnek le és csak utána nyúl a zsírkészlethez. Persze ezek egymással átfedésben történő folyamatok, nem akkor nyúl a zsírhoz, mikor már nincs izom.
És a sok zsír a keringési rendszernek biztos nem használ. Az ideális testalkat feletti zsír nem a túlélésben segít, hanem a kórházba kerüléshez és a nehezebb felépülésnek.
A cukrokkal kapcsolatos részben is akad logikai bukfenc.
Nem ok nélküli a "cukor gyűlölet". Viszont az még nem teszi egészségessé az édesítőszereket. Létező probléma lecserélése egy másik problémára.
Matematikai példával élve ha nullánál nagyobb számot szeretnél, akkor sem a -12 sem a -15 nem lesz jó. Mindegy melyik van közelebb a nullához, vagy melyik bukkant fel később, ugyanúgy helytelen.(Meg lehet említeni, hiszen a gyümölcsökben is van cukor, de most nem az ételek természetes cukortartalma a téma.)
-
woodworm
veterán
A drágább felvágottakat én ezzel oldottam meg. Pontosan tudom mi van benne és úgy fűszerezem, ahogy nekem tetszik.
Sonkaprések -
bigrob
őstag
Csak meg ne betegedjen az ember...
Több mint 9 hónapot szenvedtem mire végre bejutottam egy dokihoz aki foglalkozott velem és 3 hónap alatt megmondták hogy glutén érzékeny vagyok, ebben a 3 hónapban 15 kg-t ledobtam én is.
Mióta nem eszek gluténos dolgokat sokkal kevésbé vagyok fáradékony.
Szerencsére rajtam van bőven úgyhogy én most azon küzdök hogy még menjen le legalább ennyi. -
A képek alapján ez a Tefal egy fura jószág, nem mutatja hogy a kosarat körüljárja a forró levegő, hanem szerinte az ételen kellene keresztülmennie. Nálam az ételt tartalmazó kosarat alulról körül tudja járni a forró levegő, mint ezen a képen. Szóval akkor nem általában az egykosarasokkal van a gond, hanem ezzel a bizonyos típussal, jó tudni
-
PociAti
őstag
Még a kicsi, 3,2 literes Philips Airfryerbe (NA211/100) is belefért a mirelit pizza.
Fel kellett hajtani a széleit, de még így is jobb lett, mint egy átlagos légkeveréses sütőben. Ropogósság szempontjából talán még jót is tett neki a szélek felhajtása, bár nem minden feltét alkalmas rá.Következő projekt az, hogy (ismét) magam gyúrom a pizza tésztát, és akkor kosár méretűre gyártom a korongokat. Mérete miatt legalább kettőt kell sütni, de nem baj. Így még jobban is hozzáigazítható a mennyiség az aktuális igényekhez.
Ja és a pizza napoletana-n kívül is van élet. Nem csak a 3 mm vastag és 385°C-on X másodpercig sütött pizza létezik. Főleg ha már elve mirelit termékről beszélünk.
-
Ajándékok
aktív tag
A normál méretű sütőm tud egyszerre 2 dolgot csinálni alul pl 200fok, felül 150fok.
Pár hete volt linkelve egy másik ninja, ami ajtós és alul tud főzni felül pedig sütni. Talán az vagy ez a másik is tud egyszerre 2 módban sütni is.Bár én inkább a normál elektromos légkeveréses sütőkhöz várok airfryer kiegészítőt.
-
h1mpi
félisten
-
féldekás
aktív tag
A Lidl kínálata is érdekes, a múltkori Silvercrest 2150W és csak 5,5 literes, ez pedig 7 liter és 1800W. Valószínűleg pont ennél lenne indokoltabb a nagyobb fűtőteljesítmény.
Más:
Korábban említettétek, hogy kapható fritőzökhöz rács, mely segítségével lehet élére állítva, helytakarékosan sütni a húst. Honnan érdemes ilyet rendelni?
A múltkor vásárolt 5,5 literes Silvercrest fritőzhöz szeretnék venni. -
erdey_a
addikt
megreklamálhatod, de várhatóan az új is így fog kinézni hamarosan.
a princess is ilyen lett hamar, de tovább aztán nem kopott, 4+ év után is ugyanilyen volt. mindig ezek a "keresztbordák" kopnak le. már nálam is kezd kopni, de nem oszt, nem szoroz. A sík részről nem kopik le, így a tapadásmentesség megmarad. -
Keef_Lee
senior tag
Érdekelne a kép.
Én azon gondolkodtam, hogy gyártótól függetlenül nincs az a bevonatos lemez, ami kibírja hosszútávon, hogy -15 fokosról +200-ra melegszik nagyon rövid időn belül. Szóval, aki sok mirelites cuccot nyomat annak ezzel számolnia kell valószínűleg.Az olajban sütés ízlés dolga. Nyilván nem tud ugyanolyan íz megjelenni égett olajjal és nélküle. Nekünk ízlik a krumpli az airfryrben is és nagyon becsüljük, hogy így nincs büdös olajszag a lakásban az elszívó használata ellenére.
-
csibe1
addikt
Aaaz szép, jól nyomta.
Lett belőle valami?A mérőóra nem tudom hová készült, de lehet nem hozzánk; mert a Celsius skála a kisebb, és nem az az elsődleges skála.
Amúgy szerintem az ember általában a nagyobb skálát nézi meg elsőre.
Megszokás kérdése, ha többször használod már nem lesz gond.
Van olyan is amin csak a Celsius skála van: [link] -
vacs
veterán
Szlovéniában mától kapható a Lidl-ös gép, ami magyarba hétfőtől lesz!
Saját képek itt!- tényleg 2150W
- mosogató gépbe is tehető
- kb 1,4 kg sült krumpli fér bele
stb.Na most már tényleg nem tudom, hogy Lidl vagy Philips!
-
-
bul07
nagyúr
Közben a BB fórumból
Philips Airfryer XL Essential HD9270/00
[link]
Kuponos ár 41.293Ft2000 W teljesítmény,
6,2 l-es űrtartalom (Valóságban ez kisebb kicsit mert valószínűleg az üst ennyi nem a kosár)(20,25 és 30 % kedvezmény a megjelölt termékekre, GLAMOURNAPOK20, GLAMOURNAPOK25 és GLAMOURNAPOK30 kóddal)
-
Ajándékok
aktív tag
Talán Ninja Combi egyszerre süt és főz.
Azért érdekes a fejlődés. Még ez sem tud annyit, mint a ~10 éves normál méretű sütőm. Pedig annak is vannak hiányosságai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest