- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
A fűtőszál gondolom 4-5 centire van a sütni való ételtől, az aljához meg kb. ötször nagyobb utat megtéve tud eljutni a forró levegő. Hiába keringetik lefelé a levegőt, attól még nem lesz az alja jobban megsütve. Azt érik el, hogy ne legyen széjjel sütve a teteje, miközben az alja még nyers.
-
Beni2360
félisten
Hát ha fentről fújom, alulról vissza csapódik és megy ki a szellőző nyíláson. Ha nem fentről fújna akkor miért hajlik a sütőpapir tálka széle befelé a húsra? Miért fújja le a sajtot a meleg szendvicsről?
Egyébként be lehet kapcsolni kosár nélkül is és érezni lehet a ventilátor fújását. Ezért is süt jobban a dupla kosaras gép mert a kosár mellet is lefúj és onnan áramlik vissza a forró levegő.
Én itt ezzel lezártam a témát. -
Az alsó burkolat szellőzőin keresztül beáramló levegő egy része ide érkezik:Itt kilép, majd át a sütőtál burkolatába:
Abből felül lép ki a levegő:
Ahonnét folytatja útját felfelé, majd a nyilakkal jelölt kiemelkedésben hátra és ki a szellőzőn:
A ventilátor lapátjai nincsenek döntve, tehát igaziból csak oldalra keringeti a levegőt. A sütőtér belső kialakítása következtében kering a levegő, illetve távozik hátrafelé. Azért tud alul beáramlani a levegő, mert a ventilláció hatására egyfajta vákuumhatás alakul ki. Amúgy ha az ember letakarja a tetejét egy nylonfóliával, nem történik semmi, se oda nem szívja, se semmi. Ezen kívül mivel írtam, hogy láttam szétszedve is (csak az valamiért nem ment át egyeseknek), részemről lezártnak tekintem a témát.
-
PociAti
őstag
Én vettem egy Philips-et, 7 év után sajnos kinyírtam, véletlenül üst behelyezése nélkül bekapcsolva volt kb. 24 órát, és ez a melegen tartó funkció a hőérzékelő szenzort, vagy valami mást kiégethetett. Állítólag javítható.
Közben vettem egy fele akkorát az Aldiban, ez 5.000 Ft volt, a Philips meg kb. 27k.
(Majd rendeltem ez eMag-tól egy Bosch-t, de szállítással amit szarakodtak az kész botrány volt. Végül nem lett belőle semmi. eMAG azóta nálam fekete listás, mert nem ez volt az első szarakodás ezzel a román céggel.)
Aztán vettem egy Tefal Turbo Cuisine-t, 30.000 körül volt és ez gyakorlatilag már egy kukta, mivel nagy nyomáson dolgozik. Kb. 12-15 perc alatt elkészül a rizs/bulgur, míg a többieknél ez 25-30 perc. Nagyon praktikus, mert reggel csak beleszórom az összetevőket, zuhanyzás alatt elkészíti és szállítható hőmérsékletűre hűl, mire indulok.Így rangsorolnám őket:
9 pont: Philips (a kerámia üst, és menet közben felnyitható fedél miatt)
8 pont: Tefal (ízre talán nincs is különbség, de sokkal gyorsabb)
5 pont: Aldi/Lidl és társai
5 pont öntöttvas lábos
3 pont hagyományos lábos.Aldisnál nem olyan zárt a rendszer, sokkal több párát pöfögnek ki a konyhába, egyszerűen nem lesz olyan finom, mint az előzőekben. Eredményt a nehéz öntöttvas edényhez hasonlítanám.
-
PociAti
őstag
Maximális pontszámot megadnám erre a hozzászólásra (ha lenne ilyen).
Nem vagyok a mikró híve, de mélyhűtött termékek esetén nincs még egy annyira hatékony és hasznos készülék, ami a mikróhoz hasonlóan belülről melegítené fel a terméket.
Sajnos vagy nem sajnos, de csak emiatt az egy tulajdonsága miatt szinte nélkülözhetetlen a konyhában. Persze ki lehet várni azt az időt, amíg a cucc teljesen kiolvad (ha van rá idő), de vastagabb élelmiszerek esetén kifejezetten áldásos.
-
Essejó
veterán
Természetesen az aprító felső része link és nem a motor.
Megfordítva ugyanezt link alul bal oldalt ott az áthúzott mosogatógép, jobb oldalt meg az áthúzott csap. Felül középen meg a nedves szivacs mint egyedüli takarításra való eszköz. Természetesen ezt már csak az alapos zsírtalanító mosogatás után láttam meg.
Az meg, hogy mit hazudnak be a leírásban, már részlet kérdés. -
Breki
veterán
Tudtommal nincs feleségem. De ha többet tudsz nálam értesíts.
További poénokat megelőzve az új páromnak ajánlottam.
Hogy off is legyen Cápaharcsát készített valaki Air Fryerben?
Akciósan volt az Auchanban, kibontva nagy jégtömbökben vannak, egy oldalon azt olvastam érdemes kicsit leolvasztani és a jégréteget leszedni.
De érdekelne utána, hogy érdemes ajánlott elkészíteni, egyet megcsináltam hasonlóan mint a sült keszeget anno plusz fokhagymával sóval borssal paprikás lisztben forgatva, de érdekelne simán fűszerezve paprika liszt nélkül milyen lehet.
Valaki készített már?
Olyan tanácsot is kaptam, hogy érdemes egy napra fokhagymás tejbe áztatni. -
Breki
veterán
Na jó de ezzel menet közben a kosár kihúzása nélkül, hogy tudod nézni, illetve a készülék működésével automatikus összehangolni?
Mondjuk ahogy olvasom, pont azt írják kritikának, hogy adott hús sütésekor nem a hátralévő időt írja ki, hanem a sütési dolgokat abszolút magától szabályozza. -
-
-
-
bul07
nagyúr
Na igen a méret is
Ha egész grillcsirkét akar csinálni a 4litereshez igen kicsi csirkét kel vadászni, lehet inkább galambot
Na meg ha jön mondjuk egy vendég már lehet kevés lesz az adagNagyobba lehet kevesebbet sütni de kicsiben nem lehet többet
Gép fogyasztásába meg nincs drasztikus a különbségDe ez mindenkinek a saját döntésének kell lenni, és meg kell fontolni rendesen, mert nem hónapokra hanem évekre vesz az ember egy ilyen gépet, késő bánat alapon
Használtan eladni meg, hát -
Essejó
veterán
Hát nézd, nekem az Amazon azt jelezte, hogy Pénteken este 8-ig kiszállítják, a csomagkövetőjük is ezt mutatta. Eszerint az E.O. ezt nekik bekamuzta. Ehhez képest pénteken 17:30-kor jött egy e-mail, hogy szept 9-én hozzák.
Nem az Amazon írta.
Egyébként ahol az Amazonnak már van üzlete (webáruház) ott bizony a hétvégén is kiszállítanak. Mi több ha van élelmiszer boltjuk is akkor két órán bellüli kiszállítás van rá. (Élelmiszerre)
Anyit tegyünk még hozzá, hogy Ausztriában adták fel. -
-
Khadris
csendes tag
Akkor én valamit nagyon elrontok, mert szuper grillcsirkéket csináltam eddig a kiló alatti példányokból, combját, mellét kicsit bevágva, félidőben hátára fordítva. Meg tippre a sütőpapírral letakarás működhet itt is, hogy a nagyobb teljesítményű gépeknél a fűtőszál ne kapja meg, nem?
-
Beni2360
félisten
De még mindig ott tartunk nem minden süthető ami belefér. Gyakorlatilag minden légkeveréses sütőbe csak 3/4 rész magasságig szabad pakolni.
És egy egész csirke ugye több mint 7.5 -8 cm.
Hogy a reklámok mit mutatnak az más kérdés.
Nálam is bele férne de nem ildomos.
Nem kell e miatt veszekedni. -
Beni2360
félisten
Nem értitek. Minél közelebb van a fütö szálhoz ott gyorsabban meg éghet, kiszáradhat a magasabb hö végett. A gril nyáron ipps forog körbe és nem egyhelyben megy a forróság a csirkére. Nem véletlen, hogy Szoky is kifekteti a csibét. Gyakorlatilag a csibe nem vész el csak lepihen.
Én kívántam a farhátot tettem a többihez levesek és fél csirke bőven elég volt nekünk. -
Breki
veterán
Tudtam, hogy lesz ilyen hozzászólás :-)
Mint írtam másik csoportban ahol ·
178,2 E tag van több ilyen volt, a felső kép is innen van, idézem pl az ehhez való hozzászólást."Első körben csirke progi 40 perc vol 180 fok 10 per, utánna 170 fok a többi. 20 percnél fordít. Ez után 2x10 perc 200 fokon.
Biztonság kedvéért kettévágtam, na ekkor derült ki, hogy még belül nem szupi. Na gyorsan vissza a sütőbe 170 fok 20 perc."Szóval számomra ez, meg saját tapasztalat reprezentatívabb, de te süsd egyben és Siguroban és Philipsben is inkább szétszedem sokkal egyszerűbb.
-
-
bul07
nagyúr
Philips HD9257/80
Kivehető kosaras és ablakos
De úgy nézem hogy eltűnt a magyar piacról, volt amikkor igen jó áron volt 43E Ft([link])(#5484) TA68
Hogy valami olcsó még nem biztos hogy gagyi, főleg a mai világban mikkor délután egy nagy cég saját márkája jön a szalagról, délellőt meg egy nagy márka nevét nyomják rá
Mint a siguro és cosori gép kosármegegyezése, na jó nagyon hasonlósága, és ezt mindkettőt birtokló mondja [link] , [link]
-
csibe1
addikt
Valamennyire igen.
Viszont lassan már olyan elvárások lesznek egy airfryer-es sütővel, hogy csak pislogok, és amit a beépíthető sütők sem tudnak jelenleg.
Szóval érdekes, hogy ki mire vágyik egy airfryernél.
Amúgy ezeket az "álmokat" tudatni kellene a gyártókkal is, hátha valóra válnak.
Némelyik mikró is elég fullos, úgymond; talán Beni linkelt egy Bauknecht mikrót ami grillez, pirít, és nagyon jól olvasztja ki a fagyasztott dolgokat .
Szóval alakul ez apránként. -
bul07
nagyúr
Mondjuk ezeket kizártad vagy nem is kerültek képbe
Rohnson R-2847
[link]
26 690 Ft
1800 W teljesítmény,
8 l-es űrtartalomSiguro AF-S800 Air Fry Long
[link]
34 990 Ft
teljesítménye 1700 W,
tartály térfogata 8 l
Jótállás 36 hónap
Alza saját márkája
+ ajándék ebben az értékben 2 890 Ft
Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetésRohnson R-2849 6,5 l
[link]
35 290 Ft
1600 W teljesítmény,
6,5 l-es edény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest