- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Holnap érkezik a rendelt gép. Bármi tanács lenne így első használatra? Illetve vannak e fellelhető receptek, javaslatok ételek elkészítéséhez? Köszönöm.
-
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Mennyire fontos ezeknél a gépeknél a teljesítmény? (1700 vs 2000W)
Illetve néztem az utolsó írásom óta, hogy kivehető vs nem kivehető kosaras! Melyiknek mi az előnye vagy melyik a jobb?
Az általam linkelt Philips vagy esetleg az itt ajánlott Siguro lenne a jobb vétel most? (10k különbség lenne köztük). -
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok!
A linkben lévő gépnél van-e jobb lehetőség jelenleg vagy szokott-e? (Ár kuponnal 31,5k) Gondolok itt Aldi,lidl, siguro, xiaomi termékekre,mivel ezek vannak többnyire ajánlva? Ár kb ez lenne a maximum és minél nagyobb méretű kellene. Köszönöm!
[link] -
mulatosdj
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, nem írogatok már külön külön.
Ezek alapján minél nagyobbat kell, hogy nézzek. Valamire érdemes még odafigyelni? Teljesítmény gondolom minél magasabb ; 2 kosaras legyen;....? -
mulatosdj
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék AF felől. 4-5 főre kellene, úgyhogy az itt olvasottak alapján egy nagyobbra lenne szükség.
Amit kinéztem a következők lennének:
[link] Ambiano
[link] Siguro AF-S800
[link] Siguro AF-R550 (legtöbbet látott itt szerintem)Van bármi más ajánlott még ami meggondolandó? Árba kb 40ezer lenne rá. Lehet ajánlás 50-60k körül is, hátha kifogható majd akcióba. 1 kosár, 2 kosár amit még itt láttam hogy utóbbi a jobb. Köszönök bármilyen hozzászólást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest