- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
h1mpi
félisten
válasz
Balázzs #6480 üzenetére
Köszi, hasonlóan tettem és nagyon finom lett. 15 perc és 180 fok. Ha valaki szereti a halat, akkor tudom javasolni a Metroban a grönlandi laposhal filét. Nem szárad ki és gyönyörű fehér a húsa. Ma volt egy verseny, hogy fél kg hal az olajban a másik fél kg hal az Airfryerben készült. Mindenki szerint finomabb lett az Airfryeres, úgyhogy nyugalmazzuk a serpenyőket.
-
bul07
nagyúr
válasz
Balázzs #6251 üzenetére
Jó de ha nem akarja egyszerre kivenni mert mondjuk köret már kellene valami máshoz
Mondjuk vad példa, sül egy grillcsirke vacsorára aminek ugye recepttől függően több óra is lehet sütési ideje, de közben ebédhez kellene egy kis hasáb, na ekkor nem egyszerre kell, és valamilyen eszközzel kell majd "kavargatni" meg kiszedni valamivel
Na meg hogy ha le van választva és hasáb van sütve, ott is hogy lesz az rázva, azért az elég emberes ha az egészet rázni kell még ha csak a fele is van használtbaMeg amúgy is állandóan használni az egész kosarat még ha csak 3-400g hasábot sütne az ember, oké hogy el lehet választani de mosogatásnál az egészet kell mosni
Én azt a gépet tényleg csak akkor tudnám itthon elképzelni ha nap mint nap ilyen tábla oldalasokat, vagy egyéb nagy húsokat sütnék, és köret sütés csak mellékes dolog
-
bigrob
őstag
válasz
Balázzs #6099 üzenetére
Igen, megjött, nagyon boldogan használjuk Cosit.
37x21cm a sütőtér, én origamiztam bele sütőpapírt, pont olyan széles mint a méretre vágható.
Aliexpressen láttam belevaló papírt ilyen 12-13 USD-ért, de nem érzem szükségesnek (még). Viszont 1,8 USD-ért vettem 50db felébe illő papírt.Sült benne csirkemell több verzióban, melegszendvics, elősütött pékárú (ezt még ki kell tapasztalnom, mert kicsit száraz), sült krumpli (nem kellett rázni elindít és 20 perc múlva kész), brownie (pont belefért a kerámia tepsi).
Kereséshez: Cosori Dual Blaze TwinFry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest