- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
mulatosdj #6650 üzenetére
Philips gépek nagyon jól sütnek alulról, mármint a két kosaras gépek, itt olvasottak alapján
Siguro AF-R550 Air Fry Deluxe, ez is egy jó gép, kirívó hibája még nem jött elő senkinek, talán a kosár csavarjaira időnként érdemes ráhúzni aki szokta rázogatni főleg(mint én is)
Hogy megéri e a +~50% a Philips az neked kell érezni
Viszont az tudom tanácsolni hogy halgas a megérzésedre, és ne legyen később megbánás, inkább most kicsit többet költeni rá mint később megbánni hogy inkább azt kellet volna.
(Én elkövettem ezt a hibát a Tefal gépel kapcsolatba, megbántam hogy azt vettem meg, garanciáztatás óta a dobozába pihen használtan eladni szinte lehetetlen értelmes áron, és aktívan használok egy AF-R550)1700W kontra 2000W
Ez bemelegítésnél számít meg mirelit cuccoknál, meg biztos ki is lehetne mérni hogy mondjuk 800g mirelit burgonya esetén hogy alakul a fogyasztás
Méretnél viszont igen, nagyon nem mindegy hogy 5.5literre van a 1700W vagy 7literreAmúgy amit még számolgatni kel hogy mi van még azon az áramkörön ahova be lesz dugva. Egy 2800W-os tűzhely sütő meg egy airfryer nem fog elmenni egy mondjuk 16A kismegszakítón.(2800W meg mondjuk 1700W 230V mellet az 19.5A(ha meg nincs is meg a 230V még rosszabb))
Meg kell nézni hogy azon az áramkörön mi van még mi mehet egyszerreSiguro AF-R550 gép fogyasztását benne a hozzászólásomba láthatod [link](Na meg egy képet hogy milyen gyrost szoktam reccsinteni) , meg van mellette egy rendes 1830W-os tűzhely fogyasztása is összehasonlítás miatt
Én inkább a műszaki részében vagyok benne, sütés része nálam kimerül a mirelit sütésnél, hogy mit hogy kell sütni nem is igen szoktam hozzászólni
-
PociAti
őstag
válasz
mulatosdj #6610 üzenetére
Amit te belinkeltél, az egy 6,2 literes Philips 45k-ért.
Holnaptól a Pennyben akciós lesz a 7,2 literes BerlingerHaus 20k értékben.Nekünk egy kisebb Philips van, minőségi termék, szeretem rajta a betekintő ablakot, de ár érték arányban ez most elég jó vétel. BH nem rossz gyártó, elég jó bevonattal rendelkező edényeket tud gyártani.
-
bul07
nagyúr
válasz
mulatosdj #5428 üzenetére
Ha fizikailag két kosarasra gondolsz akkor ott annyi lehet a gond hogy elég kicsik a kosarak, ahogy néztem legtöbbje ilyen 3.8 és4.2liter között vannak. És itt meg már megint a méret a gond mert egy 4.2 literesbe kb 800g hasábot lehet egyszerre sütni, az 4-5főre már kevés (lehet)
Talán megoldás lenne két Aldis Ambiano gép, már ha van hely két gépnek
-
bul07
nagyúr
válasz
mulatosdj #5423 üzenetére
Szerintem
4-5főre kicsi a 5 és 5.5l verziók, de a 6-6.2l is kicsik lehetnek
Bár attól is függ hogy a 4-5fő hogy jön ki, 2felnőt és 3gyerek 3és 7kor között akkor talán elég lehet, de ha ez már 2felnőt és 3gyerek 10 és 15 között akkor már tuti nem elég
Most meg kell nézni hogy egy főzésnél mennyi alapanyag van felhasználva, ha nem elég 1Kg mirelit hasáb akkor már kicsi a méret
Húsnál is ugyan ígyMásik dolog köret és hús, na ez egy ilyen géppel nem fog egyszerre menni, vagy köret vagy hús fog sülni
Még a húst csak csak meg lehet melegíteni miután megsült a köret de egy hasábbot megmikrózni hús sütés után hátEzeket először megnézni és dönteni a mérettet illetően
Ha egyszerre hús és köret akkor fizikailag két kosaras gép a nagyobbak közül, vagy eleve két gép
És ne köss kompromisszumot, hogy óó majd megoldjuk
Nem nem fog sikerülni, ha kicsit kicsi akkor kicsi nincs rá megoldás, vagyis van venni mellé egy másikatPéldakén itt vagyok én
Nekem van egy Tefal EY111B15 4.2l ez 800g hasábot tudott, és sokszor kellet rázni az egykosarassága miatt, és mivel én sok hasábbot szoktam enni max másfél adag jött ki belőle náluk
Mikkor elromlott a Tefal ép akciós volt a Siguro AF-R550 vettem egyet (Bár arra számítottam hogy a Tefalt nem javítják hanem az árát kapom vissza, de nem így alakult)
Siguro AF-R550 na ebben már olyan két és kétésfél adag hasáb megvan, vagy három ha kis étkű rajtam kívül, de ez függ az ételtől is
Gyros tál esetén másfél adag jön ki sok hasábbal szeretem ([kép]képen kb egy 30x30 tányér van)De ha tehetném egyszerre használnám a két gépet, mert nem tudom egyszerre sütni a hasábot meg a mirelit csirkét(ilyet régi akciós kép), pedig én csak magamra vagy még egy főre szoktam sütni
De nem tudom használni mert nem bírja el a két gépet az elektromos rendszer, 1db 10A kismegszakító van és nem bírja(régi parasztház)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Konteó topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest