-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Winnie The P #7470 üzenetére
Én húsbol eszek keveset és burgonyából többet.
Kétfajta étel se szokott lenni, ha van leves nincs második, mert nem férne belém egyszerűen. És fordítva se.Gyros esetén is olyan 200g hús bőven elég nekem, de hasábból kell sok. Az a bajom kajázdákba árultakkal is hogy hasábbon spórolnak sok helyen.
-
erdey_a
addikt
válasz
Winnie The P #7471 üzenetére
linkeltél 60ezres cosorit, de ugyanebből a legóból készült alza siguro af-r550 csak 30ezer. az nem olyan drága.
-
erdey_a
addikt
válasz
Winnie The P #7466 üzenetére
szerintem drágák. fele ennyiért is van jó gép lidlből, alzáról...
vegyél két olcsóbbat és akkor tudsz 9 főre is sütni. -
bul07
nagyúr
válasz
Winnie The P #7466 üzenetére
Philips születésnapos -30% kupon ha megy rá
Kuponosba kérj [link] , de le is van írva hogy hogy lehet "gyártani"Cosori
Amazonon nézd az árát, mert sokszor meglepően olcsóbb a hanyatló nyugaton mint nálunk3felnőt esetén is már szűkös lehet az ilyen 5-6literesek, nemhogy még több főnél
(Én magamra képes vagy 5-700g hasábot megsütni, így belőlem kettő és már a Philips 1.2Kg-os kapacitása is határeset) -
H-Mano
tag
válasz
Winnie The P #7097 üzenetére
"gépi mosogatás és betekintő ablak: jó ötlet?" írtam
Ott van az "és"... -
H-Mano
tag
válasz
Winnie The P #7094 üzenetére
Egész pontosan:A betekintő ablakosnál?
Jó eséllyel víz kerül be az ablak és a ház közé idővel...
(Ez még kézi mosogatásnál is előfordulhat, de kisebb valószínűséggel) -
Essejó
veterán
válasz
Winnie The P #7075 üzenetére
Nekem Tefal gép ide az életben nem kell többé!
Volt ilyen air fryer link a rácsot tartó gumi elöregedett benne és folyton kimozdult a rács rázás közben. Most egy ilyen link botmixerrel szívtam meg. Hortobágyi palacsintához aprítottam vele a pörköltet, rendesen zsíros lett belülről. Elmostam, utána láttam 3 piktogrammot a felső rész belsején, hogy folyó vízzel és mosogató gépben nem mosható, csak nedves szivaccsal szabad törölni. Bele ment a víz a felső részbe, kiráztam míg kotyogott benne, most bő másfél hete a radiátoron szárad de rázásra még jön belőle vízcsepp.
Ráadásul ótvar hangos a motorja. -
H-Mano
tag
válasz
Winnie The P #7075 üzenetére
Szerintem ennyiért találsz jobbat...
-pl. kivehető kosár, méret, teljesítmény...
(Nálam még az is számít, hogy a kezelő felület NE a tetején legyen:kell a hely a vasárnapi főzésnél és azt is felhasználjuk)
Talán gyetlen dolog szólna mellette, ha a hasonló árú termékeknél VALÓBAN jobb az anyaghasználat...De már utánad dobják ezeket az eszközöket, szóval nekem biztos a közelében sem lesz tartamban az ezeréves TEFAL keverőlapátosnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest