- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiro
senior tag
Nyilván a nagyobb. Szerintem. Fejlettebb meg mitől lehet? Szinte soha nem használok előre programozott gombot, vagy ha igen, felül is írom. Nem egyforma idő alatt sül meg a sültkrumpli sem, a csirke sem, ha nem egyforma teljesen. Ha velőt rántok, nyilván magam állítom be, mert olyan program nincs és sorolhatnám... Ahogy tagtárs írta, a lényeg a fűtőszál, ahhoz kapcsolódó teljesítmény és a propeller. Na meg a kosár kivehető legyen. A Philips nagyon jól forgatja alul is a forró levegőt. Nekem nagyon bejött. Dupla kosarat értettem.
-
vacs
veterán
Határeset lesz a 4.2 Liter!
Az Airflyer nem egy űrtechnika, kis túlzással egy fűtőszál + ventilátor!
Én inkább a 9270-et venném.magmakocka:
A liter adatok kicsit csalókák, nekem a 6,2 literes Philipsem nem sokkal nagyobb mint a 4,5 literes Gorenje gépem!
Az a baj, ha a kisebb gépben (akár részben) egymásra kell rakni a húst a krumplival, ekkor már nem sülnek át szépen!
Én a te helyedben is inkább megvenném a Philips 9270-et, az egy nagyon jó gép!
Szülinapi kupon sok-sok éve van és addig lesz, amíg a marketing osztály meg nem szünteti. De a KOSZI15 is működik, bár ez 15%-ot ad. -
bul07
nagyúr
Szerintem betekintő ablak nem nagy előny, ha meg két réteges tartanék tőle hogy közzé folyik valami és azt onnan kitakarítani
Úgyis időnkét ki kell húzni a kosarat vagy forgatni, vagy megrázniLinkelt Xiaomi gépek nem kivehető kosaras gépek, ha kicsit visszaolvasol vannak írva érvek hogy ki mi miatt nem tartja ezt jó megoldásnak
Méret, méretnél az a gond hogy később megköt, kipróbálnál mondjuk egy grillcsirke sütést, lehet nem találsz olyan kicsi egész csirkét ami rendesen elférne egy kisebb gépbe, ha meg ketté kell vágni az
Fizikai méretre kb 4-5cm-rel foglal több helyet hosszra és szélességre, magasságra meg szinte egykutya -
bul07
nagyúr
Nem írtad hányan vagytok, ha már ketten akkor a 4.2l akár kevés is lehet
Ha van hely és még kis plusz keret akkor nagyobbat venném meg, a 6.2l [link] , és természetesen ne feled a -30% kupon megszerzését és használatátNagyobba lehet kevesebbet sütni de kicsibe többet nem, meg amúgy is ugyan az a mennyiség a nagyobba hamarabb megsül hasábból mondjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hobby elektronika
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Lenovo Legion gamer laptop szép állapotban (RTX 3060, Ryzen 5 5600H)
- Asus Tuf Gamer Laptop i7, GTX 1660 Ti, 24GB RAM!
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged