Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bul07

nagyúr

válasz beeble #7012 üzenetére

Hogy másoknak könnyebb legyen linkelem őket, ha már úgyis rákeresek hogy véleményt tudja mondani
    Tefal EY905D [link]
    Ninja AF400EU [link]
    Philips 3000 series airfryer dual basket [link] (remélem jót linkeltem, nem színpontosra értem)

Esetleg Cosori gépet nem néztél, az Amazonon szokott igen jó áron lenni
    És csekkold a Ninja gépet is az Amazonon hátha sokkal olcsóbb
    Philips esetén nézd meg az árát születésnapos kuponnal is (-30%)

Fő kérdés hogy akarsz e nagyobb dolgot sütni mondjuk egész csirkét, mert akkor egyértelműen az aszimmetrikus kialakítás kell neked

Nálam ez lenne a sorrend
    Philips
    Ninja
    Tefal
    Nálam azért első a Philips mert aszimmetrikus, nekem pl több hely kellene a hasábburgonya sütéshez és a kisebbe meg menne a mirelit húsok
    Én több burgonya kevés hús evő vagyok

De esetleges hátrány amit én gondolok
    Ninja - az a tekerős gomb, tiszta kézzel tekergetés oké de ha nem utána letakarítani, én félnék hogy gomb mögé folyna a tisztítószer
    Philips - tetején vannak a gombok kijelzők, ha magasabb helyre kerül akkor magasnak kell lenni hogy rálásson aki kezeli
    Tefal - ez a legkisebb a három közül, a kisebbik kosara csak 3,1 literes, hát lehet ez már túl kicsi

Amúgy Ninja gép itt nem sokmindeninek van, Philips igen bár főleg a sima egy fizikai kosaras, Tefal van de abból se sok(nekem is van de én megbántam azt a gépet(és nem amiat mert garanciáztatnom kellet) így lehet nem vagyok objektív teljesen a tefal márkával)

Amúgy talán még sose volt ilyen csönd ebben a fórumba, 6napig senki

Új hozzászólás Aktív témák