- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hogy másoknak könnyebb legyen linkelem őket, ha már úgyis rákeresek hogy véleményt tudja mondani
Tefal EY905D [link]
Ninja AF400EU [link]
Philips 3000 series airfryer dual basket [link] (remélem jót linkeltem, nem színpontosra értem)Esetleg Cosori gépet nem néztél, az Amazonon szokott igen jó áron lenni
És csekkold a Ninja gépet is az Amazonon hátha sokkal olcsóbb
Philips esetén nézd meg az árát születésnapos kuponnal is (-30%)Fő kérdés hogy akarsz e nagyobb dolgot sütni mondjuk egész csirkét, mert akkor egyértelműen az aszimmetrikus kialakítás kell neked
Nálam ez lenne a sorrend
Philips
Ninja
Tefal
Nálam azért első a Philips mert aszimmetrikus, nekem pl több hely kellene a hasábburgonya sütéshez és a kisebbe meg menne a mirelit húsok
Én több burgonya kevés hús evő vagyokDe esetleges hátrány amit én gondolok
Ninja - az a tekerős gomb, tiszta kézzel tekergetés oké de ha nem utána letakarítani, én félnék hogy gomb mögé folyna a tisztítószer
Philips - tetején vannak a gombok kijelzők, ha magasabb helyre kerül akkor magasnak kell lenni hogy rálásson aki kezeli
Tefal - ez a legkisebb a három közül, a kisebbik kosara csak 3,1 literes, hát lehet ez már túl kicsiAmúgy Ninja gép itt nem sokmindeninek van, Philips igen bár főleg a sima egy fizikai kosaras, Tefal van de abból se sok(nekem is van de én megbántam azt a gépet(és nem amiat mert garanciáztatnom kellet) így lehet nem vagyok objektív teljesen a tefal márkával)
Amúgy talán még sose volt ilyen csönd ebben a fórumba, 6napig senki
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged