- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék air fryerbe sütni paradicsomot, lilahagymát, fokhagymát, paprikát. Szerintetek erre milyen megoldás lenne jó?
Vettem IKEA-ba 600-1200ml közötti üveg ételtárolót amit sütőben is lehet használni. Olyasmire gondoltam hogy koktélparadicsomot félbevágok, rakok rá kis lilahagymát, 1-2 kis fokhagymát, pici paprikát, majd ezt olajjal kicsit befújom, grillzöldség fűszerrel befűszerezem, majd elindítom 10-15 percre.
Van aki esetleg hasonló módon készített már el sült zöldségeket, és van rá jól bevált hőfok/idő kombója?Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
jozsi252
veterán
válasz
Beni2360 #6945 üzenetére
Házi kolbász volt sertésbélbe töltve, fagyasztóból kivettük előző este hogy engedjen ki teljesen, és úgy került bele a kosárba. 190 fokon sütöttük 20 percig. És a vége előtt nagyon picivel jött a füst.
h1mpi
És te használtál sütőpapírt alá vagy nem? Nem lett megszúrkálva egyáltalán. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Szeretnék tanácsot kérni kolbászsütéssel kapcsolatosan. Múlt héten kipróbáltuk a Siguro-t kolbászsütésre de valami nem jött össze.. Egyszer csak 20p után amikor már szinte vége volt a sütésnek, jött ki egy kis füst belőle.
Pont az történt amit szerettem volna elkerülni de végül nem sikerült. Egy kis zsír felfröccsent felülre.
Aki kolbászt is süt az nem szokott ilyentől tartani? Sütőpapírt használtam, lehet hogy a végefele le kellett volna öntenem a zsírt? Vagy a zsír ami felfröccsent felülre az azért fröccsent mert a kolbász valahol szétment egy picit? Amúgy nem láttam hogy nagyon szétment volna bárhol.Köszönöm a tanácsot előre is!
-
jozsi252
veterán
Megvolt az első nagyobb teszt a Siguro AF-R550-nek. Tegnap este pácolt csirkemell lett kisütve benne, nagyon finom szaftos maradt mondjuk sütőpapírra lett rakva így a lében tudott sülni. 170 fokon sültek 16 percig.
Ma reggel péksütiket sütöttünk benne az is nagyon jó lett, de fél úton megfordítottuk. A péksütik 14 percet sültek 180 fokon.És akkor jött a nagyobb teszt ami az ebédet illeti. 1.5kg-os bőrős császár került bele 3 darabba. 100 percet sült 120 fokon, 50 percet 150 fokon, 5 percet 200 fokon hogy a bőre piruljon meg jobban. Nagyon finom lett a végeredmény. A kosár alufóliával lett kibélelve hogy ami kisül az benne maradjon.
Köretnek pedig krumpli lett gerezdekre vágva, fél órát ázott a vízben, utána szárazra lett törölve, és 10 percet sült 150 fokon, majd 25 percet 180 fokon. A 25 perces sülés alatt 3x kevertem meg. Nagyon finom lett a krumpli is.
Itt van a husiról illetve a krumpliról 1-1 kép. -
jozsi252
veterán
válasz
Keef_Lee #6461 üzenetére
Köszi, Pennyben akkor szétnézek. Szoky videóiban szoktam látni hogy azért ő is szereti fújkálni a kosarat olajjal, nem gondoltam hogy annyira rá tud égni hogy ne lehessen letakarítani.
Amúgy érdekes mert a kézikönyv azt írja hogy amikor ki be kapcsol a fűtőszál akkor csipogás jelzi ezt. Na most első alkalommal ment egy 20 perc 200 fokos kiégetés és ott az elején meg a végén csippant 5x és kész, közben nem.
Illetve pontosan nem tudom de bekapcsolás után egy kicsivel volt egy csippanás, ez lehetett az hogy elérte a hőfokot? De ez kb 1 perc lehetett a készülék bekapcsolása után.Van itthon nagyon frankó bőrös császár, hétvégén fel is avatjuk a gépet.
Szeretjük még a baconos sajtos virslit, a pácolt csirkemellet, fagyasztott péksütikre is nagyon kíváncsiak vagyunk, meg még van 1-2 amivel így hirtelen ki akarjuk próbálni.
-
jozsi252
veterán
Tescomás konyhai dolgokat nagyon szeretem, jól beváltak és tartósak, ezért nézegettem az általam linkeltet.
De szétnézek Alin is ha azt mondod hogy azok között is van jó.
OPiiPO
Az sima olivaolaj vagy napraforgó olaj, vagy valami más esetleg?Szeretnék még egy dolgot kérdezni. Érdemes mindenhez sütőpapírt használni, vagy csak olyan dolgokhoz ami szaftosabb?
Siguro AF-R550 géphez honnan tudnátok ajánlani sütőpapír kosarat ami jó ár érték arányú? LIDL ALDI TESCO.. ilyen helyeken lehet kapni?
Cosorit néztem de a 100ft-os darabárat sokallom. -
jozsi252
veterán
Sziasztok
Air Fryerhez ez az olajszóró szerintetek jó választás? GrandCHEF olaj/ecetszóró tölcsérrel 250 ml
Illetve tudom hogy extra szűz olívaolaj nem túl jó erre a célra mert a túl magas hőfok nem tesz jót neki, de ti milyen olajat tudtok ajánlani ami jó arra a célra hogy mondjuk egy adag hasábburgonyára néhány fújás rámenjen?
Sima olívaolaj, vagy napraforgó olaj?Illetve milyen ételekhez használtok olajat ha használtok? Mirelit húsokhoz, hasábburgonya, pácolt húsokhoz pl csirkemellre érdemes 1-2 fújást nyomni a kosárba helyezés előtt?
Gastrohobbi-nak van Air Fryeres receptkönyve, azt érdemes gondolom tanulmányozni mert jó ötleteket adhat az elkészítéshez?Köszönöm!
-
jozsi252
veterán
válasz
erdey_a #6388 üzenetére
Azon kívül hogy mondjuk az összeszerelés minősége más egy kicsivel, a funkcionalitásban gondolom nincsenek olyan nagy különbségek? Mondjuk a drágább nem keringeti a hőt jobban mint egy olcsóbb, meg ilyesmire gondolok?
Nyilván az más ha alsó/felső fűtőszálas különbséget nézünk egy csak felső fűtőszálashoz.A pékárut amúgy meg kell forgatni, vagy ha ki van olvadva akkor megsül forgatás nélkül is? Illetve érdemes minden alá sütőpapírt tenni, vagy van aminél nem érdemes mert kering a hő annyira jól?
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Meg szeretném kérdezni hogy a Cosori Premium nyújt 2x annyival többet mint amennyibe most a Siguro AF-R550 kerül? Előbbi ugye 50-60k körül van, utóbbi pedig 24k.
Illetve szeretjük a pékárukat, nagyon jó lenne néha pár darab fagyasztottat bedobni az Airfryerbe. Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalatotok? Mennyire sül meg rendesen ha mondjuk fagyasztóból egyből kivesszük és megy a sütőbe? Van aki esetleg használja a sütőjét erre a célra is?Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest