- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kbali
nagyúr
válasz
DrDobos #7193 üzenetére
Adott esetben ez egy plusz hibaforrás, bár a sima sütőm is WiFi-s, de nem kapcsoltam rá, eddig nem éreztem hiányát. Értem én, hogy akár távolról is akár el lehet indítani, ha be van készítve a cucc - de benne hagynál mondjuk reggel úgy alapanyagot, hogy mondjuk délután 4-kor induljon be, hogy mire hazaérsz, készen legyen? Hááát....
-
MrChris
nagyúr
válasz
DrDobos #6979 üzenetére
Valszeg gépfüggő az idő. Most sütöttem 1kg-t, az enyémben 200°-on és 14 perc. De sütöttem 300gr-ot 12 percig az is jó volt. Viszont 20 perc meg már kicsit sok volt. Ma egy jól megtöltött csirke sült meg benne, 180°-on 1 óra kevés volt, +30 perc meg sok.
Cry0; ha garis akkor gaiztatni kell. Érintkezési hibától, bénán betekert csavaron át, végállás kapcsolón, kábelen keresztül akár a szoftverig bármi lehet.
-
bul07
nagyúr
válasz
DrDobos #6979 üzenetére
Saját ízlésednek megfelelően ki kell tapasztalni. Ki mennyire szereti megsütve
Én kicsit jobban szinte már ropogósraÁltalában mireliten van elég olaj a sütéshez, de ez is egyéni dolog. Pappírra szoktam kiborítani és van olajnyom, teát még ennyi is marad rajta hogy van mit leitatni
-
PociAti
őstag
válasz
DrDobos #6899 üzenetére
Szinte mindegy melyiket veszed meg. Ha egyik fele annyiba kerül, mint a másik, akkor lehet fele olyan vastag a papír. Legfeljebb olajosabb ételeknél kettőt raksz alá, kenyereknél meg egyet.
Ha már 2-3 típust egymáshoz hasonlítottál, akkor lehet majd saját véleményed neked melyik jött be jobban. De igazából mindegyik teszi a dolgát. Nem ezen múlik, meg lehet lenni nélküle is. -
PociAti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest