- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
féldekás #6299 üzenetére
Siguro AF-R550 Glamour kuponnal 24e Ft
(20,25 és 30 % kedvezmény a megjelölt termékekre, GLAMOURNAPOK20, GLAMOURNAPOK25 és GLAMOURNAPOK30 kóddal)Na igen de ennek is a belsejét kitakarítani ha összefröcsköli az olyan cucc
Üstös verzióknál max felfelé a fűtőszálra tud fröcsögni ahogy meg is történik de ezeknél mindenfelé -
bul07
nagyúr
válasz
féldekás #6298 üzenetére
Ez többet tud
Melegen tartás funkció érdekes lehetHa vennél belőle az adatbáláját majd fényképezd már le hogy lássuk hogy valóságba hány wattos, mert a 2150W egy kicsit erős
Bár lehet már sehol nem kapsz ebből, mert a Lidl ilyen termékei akár az első délelőttön is elfogynak, ez meg már jó pár napja megvehető
-
féldekás
aktív tag
válasz
féldekás #6298 üzenetére
A Silvercrestről elég szegényes az információ, az elődről találtam inkább, amelynek zongoralakk fekete színe volt.
Jobb lehet ez 20-ért, mint a Siguro 25-ért akcióban?
Végülis kialakítás hasonló(nem kör alakú), kapacitás is pariban van, kivehető kosár is adott, garancia 3 év. -
bul07
nagyúr
válasz
féldekás #6219 üzenetére
2023. 08. 24-én rendeltem 20.980 Ft, de akkor futott a -3000Ft-os időszak
Ha jól kerestem legutóbb 2024-07-08 volt akciós 24490Ft
[link]Érdemes beállítani rá az árfigyelőt az alza oldalán
Amúgy gondolom olvastad meg megnézted a ide berakott videót hogy igen hangos a sípolása
Sokaknál e miatt esik ki a képből, mert még a szomszéd is tudni fogja hogy lejárt a gép
(Bár én igen ritkán szoktam hallani a csipogást, mert nem időre sütök, hanem mikkor szemre úgy látom hogy jó akkor kikapcsolom, az időt mindig sokra szoktam állítani)(#6222) TA68
Egykosarasba olyan sok variálás nincs
Van egy elválasztó az alján és egy zárt üst
Na jó meg van amikkor az üst oldalát kihasítják, na de akkor azt már lehet két részesnek venni mert a gép teste lesz az üst a betolt meg a kosárAz hogy egyre több ilyen gép van szerintem a gyártási olcsósága miatt van, mert biztos hogy sokkal olcsóbb az egy kosarast legyártani, több lesz a nyeresége a cégnek, mert az ár nem lesz kisebb hogy olcsóbb gyártani
Én úgy gondolom hogy lassan jönnek az olyan gépek amiknél már tervezési szempont lesz a nem tartósság, már vagy annyi tapasztalat hogy tudják hogy miből lehet olcsóbb rosszabb alkatrészt használni ami garancia végéig kitart, és záros időn belül garantálja hogy újat kell venni
(Mit a mikrók esetén, nagyon régi mikrók évtizedekig működtek, a mostaniak meg elég hamar elhullanak.
Mi is egy kapott vagy 20éves mikrót használunk, a 4-5éves mikrónk mikkor bedöglött(ami már rozsdásodott is) nem vettünk újat, hanem ezt amit azért kaptunk mert vettek újabbat jól megtakarítottam és azóta is üzemel) -
bul07
nagyúr
válasz
féldekás #6207 üzenetére
Te döntésed kell legyen
Én nem bántam meg a Siguro AF-R550 megvettem
Viszont alza esetén nem lehet tudni hogy másnap nem e rakják nagyon akcióba, és akkor rosszul tud esni a teli áras rendelésÉs ugye 40e Ft magasságában már ott a Amazonos Cosori, csak ott a garanciáztatás amire ha jól rémlik még nem jött válasz hogy mennyire egyszerű
(#6208) Essejó
Na én annyiért nem
Tefal EY111B15 [link]
Én ha jól emlékszek 17e-ért hirdettem, talán 10 felelet oda adnám, de alatta jó lesz tartaléknak
Ha elbírná a hálózat simán használnám a kettőt egyszerre, egyikbe köret másikba a hús sütés -
H-Mano
tag
-
bul07
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest