- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
woodworm #7282 üzenetére
Meg kell találni az ideális arányt a magasság és a kerület között
Mert az se jó ha magas de kerültre kicsi, és az se jó hogy alacsony de kerületre nagy, bár ez is függ hogy ki mit süt
Mert aki csak mirelit cuccokat, vagy lapos húsokat süt annak nem kell hogy magas legyen az üst, de aki egész csirkét is szokott sütni oda már kell magasság isÉn aki legfőképpen csak burgonyát sütök, vagy mirelit húsokat, nem fontos hogy magas legyen az üst, az lenne nekem a jobb hogy lapos de minél nagyobb a kerülete
-
Beni2360
félisten
válasz
woodworm #7261 üzenetére
Én megvettem az Alzátol ezt a kosarat, ugyan ilyen van a KLARSTEIN sütőmbe. Egy gumi tappancs van az alján. De sajnos a biztonsági pöcök ami kapcsolja a mikro kapcsolót nem volt jó helyen, így nem indította el a rendszert. Át lehetett volna szerelni az én füles tartómbsa csak a 3 lyuk tükörképe volt vagyis fúrni kellett volna a fogantyú helyeket.
Már vissza küldtem és a pénzt is vissza kaptam, ott van bontotként. Sértetlen.
Most lesz 3 éves az én kosaram és a kereszt bordákon látszik enyhe kopás. Az oldalnyillás tisztítása nem egyszerű feladat. De ezen rések végett sül jobban ebben a cucc. -
bul07
nagyúr
válasz
woodworm #5054 üzenetére
Hát igen pont most néztem meg egy Cosori gépet
Ezt [link]
A két kossár összeér benne tényleg, és direkt, már a kiállított darabnál is kezdett lejönni a bevonat
Az meg hogy hogy milyen csálén ált a kosár borítása, bár ezen gondolkoztam hogy kiállítási darab és lehet leejtették, de nem láttam ennek nyomát, így nem tudomItt egy kis videó hogy hogy ér össze [link]
Képek
Ezen a kis púpon fekszik fel[kép]
És itt van megkopva ahogy hozzáér [kép]
Csálé mivolta [kép], [kép]A kosara súlyra érzetre teljesen Siguro AF-R550 kosara, bár ennél vannak lábak hogy ne érjenek össze.
Én a ventilátorát se láttam nagyobbnak Cosori gépen mint a Siguro AF-R550 gépnek, jó milliméter pontosra nem mértem le de így szemre.
Siguro AF-R550 kosár lábacskája [kép] -
erdey_a
addikt
válasz
woodworm #5054 üzenetére
Elutasítás, a cosori iránt? dehogy. én általában a marketingköltséggel feleslegesen felárazott termékek ellen vagyok. Majd 4 éve használunk egy princess 182050 gépet a legnagyobb megelégedéssel. 37.500 pénz volt akkor, tehát még olcsónak sem mondanám. Napi használatban van, és valóban a kosáron a bevonat - alapvetően a bordákon - megkopott, de ennyi legyen a legnagyobb baja. Ha holnap vennem kellene egy airfryert, akkor megvenném a legnagyobbak közt legolcsóbb külön kosaras gépet, márkától függetlenül.
-
bul07
nagyúr
válasz
woodworm #3175 üzenetére
Gyártók nem véletlen adnak meg ilyen számokat, mint ahogy gépenként eltérő hogy milyen magasságig lehet pakolni a kosárban.
Az enyém 800g enged mert csak 4.2l, de bele tudnék önteni akkár 1.5-1.7kg hasábot is mert beleférne, de csak azt érném ell hogy nem jól sülne meg, nem egységesen.
Hát azért azzal vitatkoznék hogy egy nagy gépbe(pl 6.4l) elég 1700W, persze használni lehet de szerintem jobban dolgozna egy 1900-2000W-al
-
bul07
nagyúr
válasz
woodworm #3060 üzenetére
Szerintem múlt év novemberre óta egyre többen gondolkodnak Airfyer vásárlássán, így a Lidl 3éves garanciájának és a gép jó árának és hogy nem lehet állandóan venni a hatássa hogy elkapkodják.
És ez szerintem fokozódni fog ha majd az olaj rendes árras lesz, na majd akkor lesz igazán roham.
És még árremelkedés e miatt -
Czimby
addikt
válasz
woodworm #2783 üzenetére
Feltűnt, hogy a jelenleg 65e Ft-os Cosori kosara kb 1:1-ben megegyezik a szögletes princessel, sőt más hasonlóságok is vannak a két gép között.
Számomra gyanús, hogy egy helyen készülhetnek.
Ha lenne időd meg tudnád mérni a kosár méreteit?
Illetve csinálni egy-egy képet a gép hátuljáról, aljáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Tőzsde és gazdaság
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- eBay
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged