- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
válasz
Keef_Lee #6506 üzenetére
Igen, attól még lehet jó, annyira nálam sem volt szempont, hogy minél nagyobb teljesítmény legyen.
Gondolkodtam a rácson, végülis élére állítani sehogy sem lehet a húst, nem tudom ezt hogyan gondoltam.Esetleg akkor, ha a rács közei pont a hús vastagságával egyeznek meg és megszorulna.
A mikróhoz járt egy grillrács, amit be tudnék fogni a fritőzhöz, de nem tűnik ideálisnak.
Aliexpressen nézelődtem és láttam egymásba rakható apró rácsos tálcákat, ez lehet jó megoldás?
Ilyenkor nem gond, ha nem forgatom meg a húst? -
jozsi252
veterán
válasz
Keef_Lee #6461 üzenetére
Köszi, Pennyben akkor szétnézek. Szoky videóiban szoktam látni hogy azért ő is szereti fújkálni a kosarat olajjal, nem gondoltam hogy annyira rá tud égni hogy ne lehessen letakarítani.
Amúgy érdekes mert a kézikönyv azt írja hogy amikor ki be kapcsol a fűtőszál akkor csipogás jelzi ezt. Na most első alkalommal ment egy 20 perc 200 fokos kiégetés és ott az elején meg a végén csippant 5x és kész, közben nem.
Illetve pontosan nem tudom de bekapcsolás után egy kicsivel volt egy csippanás, ez lehetett az hogy elérte a hőfokot? De ez kb 1 perc lehetett a készülék bekapcsolása után.Van itthon nagyon frankó bőrös császár, hétvégén fel is avatjuk a gépet.
Szeretjük még a baconos sajtos virslit, a pácolt csirkemellet, fagyasztott péksütikre is nagyon kíváncsiak vagyunk, meg még van 1-2 amivel így hirtelen ki akarjuk próbálni.
-
bul07
nagyúr
válasz
Keef_Lee #6419 üzenetére
Na csak összejött a kép
Siguro AF-R550 kosara, kb 14hónap után
Nem tudom mennyire látszik a kopásMost azon gondolkozok hogy erre él e a garancia, mert amikkor rendelve volt ingyenes volt a Azonnali termékcsere garancia, így ha vonatkozik a garancia rá akkor elméletileg küldeniük kell egy újat
-
bul07
nagyúr
válasz
Keef_Lee #6392 üzenetére
Hát ez nem jött össze, tegnap este kiment a fejemből, most reggel meg megcsúsztam és nem volt időm.
Így majd csak holnap tudok képet csinálni ha otthon leszek.(Nem igérem hogy reggel felé mert akkor kómásan mindent nehéz fejben tartani.)#6415 Essej
Még milyen jó is lenne ez a 86eurós ár ha nem 410környékén váltanák hanem a sok évig standáló 330-350 közöttin. -
bul07
nagyúr
válasz
Keef_Lee #6392 üzenetére
Megpróbálok ma képet lőni ha nem felejtem el
Reggel jöttem haza 24órából, aludtam vagy 3órát, nem szabad többet mert akkor este nem tudok aludni, mert holnap reggel fél hatkor megint megyek 24órára. És így most szétszórt vagyokHasábot én is airfryrben sütöm, csak a mirelit húsoknál hozzáad az ízhez ha olajban sütöm ki, nagyon észre lehet venni hogy mibe sül.
-
bul07
nagyúr
válasz
Keef_Lee #6324 üzenetére
Meg is, én nagyon burgonyás vagyok, kicsi hús sok burgonya
Ha valahol veszek gyros tálat tuti az lesz a bajom vele hogy kevés lesz a hasáb
Nálam ilyen a Gyros tál sok hasábbal zöldségek hús meg egy kevés
.....................................
Ahhoz a témához hogy mi mennyit fogyaszt sütés közben
Előre berakom
Siguro AF-R550Olyan 800-900g mirelit hasáb sütése, előzetes melegítés nélkül
20perc, 200°C
0.396kWh fogyasztott [kép]
Legnagyobb pillanatnyi fogyasztás 1644W[kép]
Tehát egy ilyen periódus ~12Ft, ha belefér a normál árazásba, ha nem akkor ~24Ft
Bár az is igaz hogy most ezt a hasáb mennyiséget 33percig sütöttem, ha jól rémlik 0.485kWh lett a végeMa méregetem az új kombinált tűzhelyünket üresen, első kiégetés
Electrolux LKK520001W (videó [link])
1830W-os a sütője, és nem is nagy méretileg(legnagyobb fogyasztás, idő, össz energia fogyasztás)
Alul felül sütés : [kép] , [kép] , [kép]
Innen már meleg gép volt így ezt figyelembe kell venni
Felület pirítás(felülről melegít) : [kép] , [kép] , [kép]
Alsó sütés: [kép] , [kép] , [kép]
Hőlégkeverés alsó felső fűtéssel: [kép] , [kép] , [kép]Lehet értelmezni a fogyasztási adatokat
Azt azért hozzá kell tennem hogy sok ilyen elektromos sütő teljesítménye nem ilyen kicsi, például ami még ki volt nézve Gorenje az 2800W-os volt 53%-al nagyobb
(azért nem a Gorenje lett mert azt már nem bírta volna el a elektromos hálózat) -
-
-
ernyo15
csendes tag
válasz
Keef_Lee #4299 üzenetére
Ez mind jól hangzik, egészségetekre.
A visszapuhulásról: látod hamar rájöttél hogy vissza lehet tenni rövid időre.
Ha krumplit és húst sütök a krumplit majdnem készre sütöm, utána megsütöm a húst majd a hús után visszateszem a krumplit 3-4 percre, így mindkettőt melegen ropogósan tudjuk enni. -
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
Ebből a "gyakorlati tanácsokat" és az "ötleteket" hiányolom egy kicsit, a "recepteket" meg nagyon!
A címet módosíthatom!
Amúgy ha valaki vállalna topikgazda-ságot, kezelhetné a topikot, Összefoglalót is írhatna, plus gyakorlati tanács, ha receptet ír be valaki, érdemes külön sorba írva megcimkézni a hsz-t a kereshetőség miatt...
# sültmalacfüle
De ha már odáig jutunk egy PH fórumon, hogy FB csoportot javasolnak, ott szoktam elveszíteni az érdeklődésem.
-
Breki
veterán
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
Receptekért inkább ajánlom ezt a fórumot, én is inkább oda rakom fel a kész ételek képeit
[link]
Illetve ha jól emlékszem így fejből van külföldi fórum is kb 50.000 taggal.
Előbbinél pont most volt szó a sült krumpliról
[link]
SárgaburgonyaFelvágtam mint a steak burgonyátMinimális, de tényleg, épp hogy csak bevonja a krumpli cikkeket annyi olajat permeteztem rá. Sültkrumpli fűszerkeveréket szórtam rá. Program szerint 1x15 perc 200*c2/3 időben megráztam.
Hozzászólás
Én fűszeres burgonyát szoktam házilag készíteni. Megmosom őket,és hejastol mikroba tegyem 6 percre. Ha kicsit hűlt,nagyobb kockákra vágom,egy tálba be,rá frissen őrölt bors,so,fokhagyma és rozmaring ehy kevés,és pici olajjal meglocsolom. Összerazom és pár perc után sütés! Egyrészt nem kell sokáig sütni,másrészt belül tuti nem lesz nyers!
Nekem főleg Batátás próbálkozásaim voltak.
[link] -
ggeleven
őstag
válasz
Keef_Lee #4120 üzenetére
De pontosan 76x25 mm-es legyen, mint a Cosori recectben! Se több, se kevesebb!
Egyébként pont amiatt szoktam videókban/receptekben vadászni a hőfok+percet, mert azt be tudom állítani magamnál, míg egy "Válasszuk ki a French Fries menüpontot"-tal nem vagyok előrébb. Bár pont ilyen van kb minden gépen, de jobb szeretem én felügyelni a dolgokat. A hasábburi kb az egyik legérzékenyebb kaja. Jártam már úgy, hogy ugyanúgy előkészítve, ugyanolyan hőfokon, ugyanannyi ideig sütött krumpli nem sült át úgy, mint egy hetekkel előrre vásárolt másfajta. Fűszert a krumplira én nem szoktam tenni sütés előtt, hanem kivételnél szórom meg.
Szerk: +1 az áztatásra -
erdey_a
addikt
válasz
Keef_Lee #4120 üzenetére
- 1kg krumplit pucolom (vagy nem, ez krumpli és kedv függő)
- cikkekre vágom, csak úgy ahogy sikerül
- átmosom, konyharuhán leszárítom
- 2-3 evőkanál olajat öntök rá, összeforgatom
- 15 percig 150 fokon, majd 15-20 percig 200 fokon sütöm
- alkalmanként átrázom (5-8-10 percenként, amikor éppen arra járok)ma pont ez lesz ebédre, csevapcsicsa mellé
most nagyobb krumplikat hoztam fel, mert könnyebb pucolni, úgyhogy a cikkek is durvábbak lesznek [kép]
-
ggeleven
őstag
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
Egyébként tök általánosan youtube-ot tudom javasolni. Szoky, Streetkitchen, gastrohobbi és random egyéb csatornákon is vannak jó ötletek (illetve hőfokok-percek). Illetve vannak jó dolgok NutriU appban is, nem szükséges hozzá Phillips gép. Ha az alapokat innen lelesed, akkor már ki tudod szemezni a neked tetszőket/beváltakat.
Nemrég ez próbáltam ki és nagyon finom:
sajtos baconös csavart -
erdey_a
addikt
válasz
Keef_Lee #4114 üzenetére
egy receptet leírni időigényes. de egyet választhatsz. mit szeretnél sütni? azt beírom.
- sült krumpli
- gyümölcsös piskóta
- sült csirkecomb
- grillcsirke
- hurka, sült kolbász
- sült császár
- zsemle
én ezeket csinálom rendszeresen. meg fagyasztott dolgokat, de ahhoz minek recept. -
bul07
nagyúr
-
ggeleven
őstag
válasz
Keef_Lee #4098 üzenetére
Siguro AF-R550-nél írják többször is a jellemzők között:
A sütőkosár kényelmesen elmosható mosogatógépben
A sütőkosár mosogatógépben mosható
Könnyű tisztítás - Mosogatógépben mosható sütőkosár
mosogatógépben mosható kosár
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest