- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faterkam
addikt
válasz
nvialpha #10871 üzenetére
Pontosan erre jutottunk mi is, de random csinálja. Most 3x hívtam fel magam, és minden alkalommal azonnal csörgött! Zavaró a dolog egy picit!
Szerk: de mondjuk azt nem értem, miért csak a Xiaomi vonalon jön ez elő? Samu és 2 Vernee teló van még itt, azoknál nincs ilyen gond!
-
retesz147
addikt
válasz
nvialpha #10759 üzenetére
Hmmm...
Ugye nekem kb 1 hónapja van meg a teló, sd nélkül használtam/használom....Flottul érzékel, gyors....
Hétvégén kipróbáltam a kivezetőt, lassú lett...Kivettem, ismét gyors....
Tettem bele kivezető nélkül sd-t, ismét lassú....
Ezért kérdeztem, aki egy simmel és egy sd-vel használja mit tapasztal.cappa72: Neked sem lassult be?
Hozzá kell teni, rommá van buherva a készülékem
-
Pistike1985
aktív tag
válasz
nvialpha #9811 üzenetére
Érdekes! Nem mégse, inkább vicces, nem, szánalmas. ÁÁÁ nem is tudom melyik a legjobb szó erre a cikkre. Érdekes módon nekem semmi bajom a kis redmi 3s-el. Lehet hogy a 2gb ramos kicsit lomhább? Nekem 3gb-s van és elégedett vagyok vele lassan fél éve. Volt iphone-m is pár, de.... inkább nem minősítem (4,4s,5s), ahogy a samut és a sany-t se. :p
-
válasz
nvialpha #6252 üzenetére
Szerintem az nem volt kérdés, hogy van-e olyan rom
cyanogenmodokba is külön teszed a google appokat (gapps) és nélkülük is lehet használni a telefont - de nem kényelmes és a funkcionalitás erősen korlátozott. Valamerre "el kell köteleződni" és a google-nál vannak rosszabbak is.
---
most appból is lejött végre az OTA 8.1.x és ... ugyanaz: 15 perce fekete alapon karika. ez normális?
meddig kellene ennek tartania?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest