-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteadyMan
aktív tag
válasz
margithid #6958 üzenetére
"Tudom, de nekem pár nap után kezdett feljönni..."
Igen, ez tipikus, ha a széleket nem törlöd le/zsírtalanítod rendesen.
Minden edzett üveg felrakós videóban mutatják, hogy agyon dörgölik a teló kijelzőjét, de arra nem hívják fel a figyelmet, hogy amikor kihúzod a koszt a szélekre, akkor azt nagyon gondosan le kell szedni onnan is, mert amikor feltapad a védőüveg, pont a koszosan maradt szélek nem "ragadnak le" rendesen és bizony onnan elkezdve szépen feljöhet, sajnos. -
SteadyMan
aktív tag
válasz
margithid #6953 üzenetére
Igaz, hogy kicsit érzéketlenebb az üveg, de én ejtettem már el úgy telót, hogy pont egy kiálló részre esett és pontszerűen törte a védőüveget. Leszedtem, másik fel. Kijelző ép maradt.
Azóta én nem is üvegfóliát, hanem csakis edzett üveget használok.
(Reménykedni meg persze lehet, de csak egyszer segítsen...) -
margithid
veterán
-
lócitrom
őstag
válasz
margithid #5193 üzenetére
azt érts már meg, hogy nem mindenki akar leváltani valamit csak azért, mert jelenleg hibás vagy fejletlen. ez nem egy EOL szoftver, hogy az ember feltétlenül leváltsa. ez csak egy állapot, így az ilyen lebeszélések feleslegesek. ráadásul a Xiaomi sem kukázta ki, szóval terve lehet vele. sokan jobban preferálják, ha vannak ilyen out-of-box alkalmazások mintsem telepítsenek folyton ezt-azt, hogy elérjenek alap szolgáltatásokat.
-
trebrona
nagyúr
válasz
margithid #5027 üzenetére
"Igen, az újabb romok esetén már többen jelezték."
Valószínűleg Xiaomi szerinti "plusz védelem".
Mint ahogyan régebben afastboot oem edl
is működött, most pedig már a device is locked, vagy valami hasonló a hibaüzenet fastboot módban.Szerk: erről jut eszembe, elméletileg a multitool is tud edl-be bootoltatni. Valaki kipróbálhatná, akinek zárt a bl. Bár gyanítom, ugyanaz lenne az eredmény.
-
-
lócitrom
őstag
válasz
margithid #4663 üzenetére
némi paranoiát érzek, de te tudod. OTP alkalmazás se szereti, a Pokémon Go sem. de ez nem jelent semmit sem. ettől még nem lopnak meg engem. ez csak egy felesleges magatartás a részükről, mert hát biztos akkor hackerek áldozata vagy, vagy éppen marhára szétcsalod magad. de ez mind csak egy feltételezés és nem valós probléma. felhasználás kérdése minden. ha nem retardált az ember kicsi az esélye annak, hogy beletenyereljen valamibe, amibe nem akar.
-
pranksta
tag
válasz
margithid #4647 üzenetére
Fastboot ROM-ot lehet bootloader nyitás nélkül is telepíteni, ahogy az összefolaló is írja. Global Stable-t is. Nem értem, miért szól hozzá, aki nem tudja miről beszél.
Ezt a leírást kövesd. Arra figyelj, hogy a MIUI fórummal írtakkal ellentétben nem fastboot, hanem download módba kell tenni a telefont, ahogy kelzsoca is írja.
Edit: upsz, az kimaradt, hogy download módban újraindul a telód. Ez attól független, hogy be van-e dugva az adatkábel, amikor belépsz dl módba?
-
margithid
veterán
-
-
-
-
-
kmisi99
addikt
válasz
margithid #1557 üzenetére
Nálad a beállítások/akkumulátor résznél az alkalmazások közül az android rendszer mennyit fogyaszt? Hány százalékot? Illetve a Hardware résznél a kijelzőre ha rá mész hány óra kijelző idő van? Azaz hány órát használtad is ténylegesen? Nekem valami marhára nem okés, mert megint csak 100% ról 90% ra fél óra nyomkodás kellett.
Nekem 7 napja van meg a telefon de már 3x töltöttem fel.Én a telefonok akkuijaival rengetegszer szívok. De szerintem nálam a rendszer zabálja az akkut. 30% ot mutat az android rendszerre.
-
kmisi99
addikt
válasz
margithid #1508 üzenetére
Köszi! És az nem baj a telefonnak, hogy így frissítgetem? Tudod van az a mondás, hogy a tiszta telepítés a jó telepítés. Legalábbis az updater gondolom megint csak átfrissíti úgy, hogy a beállításokat alkalmazásokat megtartja.
Jelenleg még megvárok egy új developer romot ami nem lesz bugos, addig is újraindítottam. Nem hiszem, hogy hardveres a gond, mert első feltöltés után 30% ig nagyon korrektül merült, valami 5 óra kijelző idő volt benne, azaz ilyen elven számolva 7 óra simán meglett volna, és kb végig fenn volt wifin és mobilneten is valamint 2 kártya aktív.
-
kmisi99
addikt
válasz
margithid #1506 üzenetére
Az akkut nekem az a "alkalmazások" közzül az android rendszer meríti 30% ot mutat. A hardverből meg a kijelző ami 20% al, 1 óra 40 perc.
Nekem nem kell magyar nyelv, én alapból mindent angolul használok. Akkor ilyen esetben a stabil kiadást érdemes felrakni? Mert én nem akarok kísérletezgetni béta dolgokkal, egy jól működő fix rendszert akarok, és azt, hogy a telefon azért egy 6-8 óra kijelződiőt produkáljon. Nekem a magyar nyelv kifejezetten még hátrány is.
Stabil kiadást hol lehet elérni?
-
D4ni
őstag
válasz
margithid #886 üzenetére
Arról már nem is beszélve, hogy a szolgáltatások : pl garancia, ügyfélszolgálat , tartozékok értékesítése általában(ha nem is olyan sokszor) de jobbak. Plusz az anyaghasználat és a szoftveres támogatás(ezért szeretem a hTc-t, Apple-t és a Xiaomi-t( mondjuk itt a szolgáltatások kiesnek javarészt, főként a támogatás marad) . Én egy redmi note 2-essel kezdtem a sziamiaulázt, gyötörtem , adtam neki minden térent. Úgy,hogy műanyak hulladék minőségi hátlap volt rajta nagyon szépen bírta, a kijelző elég nehezen karcolódott. Még talán ma is meglenne,ha nem csináltam volna belőle egy G Flexet
Elsődlegesnek iPhone-t, másodlagosnak redmi 3s-t akarok használni mert nem találok jobb ajánlatot. -
csongi
veterán
válasz
margithid #880 üzenetére
Szerintem 2 éves távlatban is elegendő a Snapi bőven.
Jelenleg a MTK6592 2Giga rammal tökéletesen megy, és semmi gond nincs vele.
Túl van hájpolva ez a Hardver dolog rendesen. Az android is folyamatos optimalizáció alatt van, és 4 magos kisebb 1Ghz-es vasakon is szépen fut a 6-os. Általános felhasználásra bőven elegendő most és lesz is egy jó darabig. -
attiati
veterán
válasz
margithid #770 üzenetére
jahogy a nem EU raktárosra gondoltál
végülis igazad van:
EU raktárból: 170 usd - 5% kupon + 34 usd szállítás = 195 usd
ázsia raktár: 147 usd - 5% kupon + 0 szállítás = 140 usd és ha erre rá is jön az áfa+vám akkor is 178 usd + 7 usd vámkezelés = 185 usdDe azért jobb számolni az áfával szerintem. Mikor rendelted? Neked átjött?
Esetleg garanciáztatásnál nem lehet gond az ázsia raktár? (több szállítási idő, több visszaküldési díj)?
Mert akkor nem éri meg szerintem a 10 usd-vel olcsóbb ár. -
margithid
veterán
-
Zeranch
csendes újonc
válasz
margithid #738 üzenetére
én se tudom pontosan, a külföldi rendeléses topic leírásában van 1 link hozzá ahol leírja, elvileg ha paypallal vettél valamit, és visszaküldöd, utána lefényképezed a postai számlát(plusz nem hátrány ha a megcímezett csomagról van fényképed(asszem
)) akkor a paypal azt visszafizeti
-
Milestone2
nagyúr
válasz
margithid #729 üzenetére
Azt nem tudom, de ez biztosan igen.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
margithid #718 üzenetére
Sokadszori próbálkozásra sikerült belépnem a TWRP-be, ott pedig újra felraktam ugyanazt a ROM-ot, és közben imádkoztam.. Aztán jön ugye az elején a varázsló, és végre látta a wifi hálózatokat, onnan meg már ment minden.
(#717) F.B.I. Az elején a varázsló egyetlen wifi-t sem ismerhet elvileg, hisz szűz rendszer.
Kihozta, hogy "Kapcsolódás" .. és semmi.. Vártam,.. Semmi, pedig aztán van vagy 15 wifi a közelben és semmit se látott.. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Product RED Független 128GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest