- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Psanyi42
tag
Tényleg ez lenne a megoldás, hogy ha nem írsz ékezetet, akkor 1 SMS-ben küldi a 2-t ? Fura.
Csatravi
Igen utánanéztem, külső oldalakkal le lehet tölteni az APK-kat a Play Store-ból, pont mint az Ncore-ról. Attól hogy ingyenes, a fejlesztő még kaphat pénzt a letöltésekért.
Csak félig kapcsolódik az előző témához, remélem nem kerül törtlésre. -
-
-
-
dethroner
veterán
Nem én írom tele a topikot. Vannak bőven akik leírják saját tapasztalatuk alapján. De hát olyan ez, mint a király új ruhája. Mindenki tudja hogy ez gáz hiba, de mindenki bizonygatja hogy ettől még milyen faintos kis masina ez, meg hogy ez csak szoftveres hiba. Nem mindegy mi okozza? Nem tudjátok megjavítani
-
-
fa4hu
őstag
No, szóval, akinél nem menne a wifi hotspot kapcsolat létesítése, az az adott csatlakoztatandó eszközön az IP-cím kérést állítsa manuálisra, és a 192.168.43.xxx tartományból válasszon (az 1-est ne, mivel az a telefon IP-je), átjárónak a 192.168.43.1-et állítsa be, DNS szervernek pedig a 8.8.8.8-t, de lehet, hogy a DNS beállítása nélkül is menni fog.
-
KMT
addikt
-
Weather
csendes tag
Igen, és az egyéb engedélyeknél az "indítás a háttérben-t" is.
De sokszor csak áll a widget tartalom, nem változik semmi, rá kell nyomnom egy frissítés gombot vagy ki-bekapcsolni a widget szerkesztését.
Már nem emlékszem hogy másnál is fennáll ez a nem frissülő widget-mizéria, vagy már lett megoldás. Pedig olvasom a fórumot. -
vadkutya01
csendes tag
-
xabolcs
őstag
Elviekben lehetseges internet nelkul kinyitni a telefon bootloaderet.
Gyakorlatilag
- beleptet a Mi Fiokodba
- megnezni, hogy van-e nyitasi jogosultsagod
- megnezi, hogy ossze van-e kapcsolva a Mi Fiokoddal a telefon
- ker a szervertol egy egyedi, telefonra szolo alairt fajlt
- ezzel a fajllal kinyitja a bootladertLathato, hogy a konkret nyitashoz csak nyito fajlra van szukseg. A nehezseg a nyitofajl eloallitasaban van.
Lopott keszulek eseten az elso par lepesnel elbukik a nyitasi procedura.
En meg Redmi 3 eseten azon izgultam, hogy hogyan lehet atcsempeszni kinaibol developerbe ezt a funkciot!
-
-
-
zolmesz
aktív tag
Nem pont ezt, de hasonlóan a hangokkal kapcsolatban érzékeltem furcsaságokat. Ha az Óra alkalmazásban állítok be riasztást, és másik hangot szeretnék benne kiválasztani, mint az alapértelmezett, akkor ha rányomok a másik beállítandó hangra, azt írja ki, hogy ébresztés némítva, pedig nem is van némítva az ébresztő hangja a beállításokban.
Na tessék, most próbáltam megint, hogy a pontos üzenetet tárjam elétek, erre tökéletesen működik másik hang kiválasztása az ébresztéskor
Na mindegy, sokszor úgysem váltogatom az ébresztő hangot, tudok vele élni
Ettől eltekintve eddig jó a teló, egy nagyobb Redmi Note 2-t cseréltem le erre, és eddig nem bántam meg. -
fa4hu
őstag
Megoldás: A tárcsázó telefonkönyvének beállításainál az Exportálás\Importálás menüpont utolsó alpontjára (Importálás a MI Fiókba) kézzel átvihető. Sajnos ez korántsem automatikus.
Egyben a MIUI fordítói felé jelezném, hogy félrevezető a fordítás, ugyanis ez nem importálás, hanem exportálás a MI fiókba (a telefon telefonkönyvéből indítjuk, ezért onnan kell megítélni, hogy export a fiók felé).
-
RaVal
tag
Unrootolni a SuperSU alkalmazásban lehet, a beállításokban alul van a teljes unroot opció, viszont vissza kell vele állíttatni a boot image-t amikor felajánlja, mert ha nemet nyomsz, akkor szintén megakad MI logónál a telefon újraindítást követően.
A nyitott BL nem tudom, hogy gond-e a dev global OTA frissítésnél, azt még nem próbáltam, bár szerintem nem, mert 6.9.22. is feltelepült TWRP alól gond nélkül. -
margithid
veterán
Köszi
Nagyon egyben van a teló, szerintem majd még sok kérdésem lesz, remélem a developer rommal nagyobb bajok nem lesznek.
A stabil Globalba már bekerült a magyar régió, igy talán a nyelv s várat magára sokat.
Számomra nagyon gördülékeny a rendszer, 2 éve nem volt dolgom droiddal, sokat fejlődött!
Most lesz igazán jó, hogy 2 kártyás a telefon, Vodánál 19 Forintosak a percdíjak, a t-mobilenál meg 500 Forint egy simkártya amihez kapok 1 GB netet 3 hónapig!
Aksira leszek majd kiváncsi mit bír, főleg mikor 2 kártya lesz benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest