Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Akkuban erősít a középkategória
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sebhelyes
senior tag
válasz
jackbacsi87 #14897 üzenetére
MIUI Global Beta mindig az utolsó! Living on the edge
-
trebrona
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #14904 üzenetére
Eu rom 6.0, PE 8.1, ráadásul az egyik stock android, a másik moddolt.
Nem fog menni visszafelé sem.Nem véletlen kell a factory reset váltás előtt. Még ha be is tudna bootolni, akkor is folyamatos FC-k lennének, gyakorlatilag használhatatlan lenne.
-
trebrona
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #14902 üzenetére
Eu rom adatait ne akard PE-re visszaállítani!
-
hati
addikt
válasz
Gyári utolsó stabil MIUI8-as rom. A 9-es nekem semmi hasznosat nem hozott és ahogyan látom a 10-es sem fog.
-
Bubesz90
csendes tag
válasz
Lehet érdemes lenne csinálni valami nyílt szavazást / google spreadsheet-et / valamit, hogy ne ezzel legyen tele a téma.
Én amúgy Pixel Experience-t, PixelExperience_land-8.1.0-20180823-1008-OFFICIAL.zip -
kiir
tag
válasz
jackbacsi87 #14256 üzenetére
Gyári menüben beállíthatod, hogy milyen funkcióra melyik SIM-kártyát használja:
Settings / SIM cards & mobile networks / Default settings
Itt mintha lett volna sms-küldés is, de nem tudom ellenőrizni, mert mostanában egy SIM-et használok. -
trebrona
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #14159 üzenetére
APN?
-
trebrona
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #14025 üzenetére
Már egy jó ideje működik ismét.
Persze, hogy fel, amikor megjelent: kép
Ebben is előjött a az eltűnő és újratelepíthetetlen alkalmazás hiba, nálunk konkrétan a GCam. Más hibával nem találkoztam.
-
hati
addikt
válasz
jackbacsi87 #13889 üzenetére
Nekem az utolsó MIUI8-s stabil rom bevált. MIUI9-re nem akarok váltani.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #13874 üzenetére
Eu stabil 9.2-vel nem jutok előbbre.
Ki mit ajánl, mit használ? 8.6.0 megy vissza ha nincs más. -
retesz147
addikt
válasz
jackbacsi87 #13867 üzenetére
még mindig meg tud lepni a MIUI
-
22Dávid22
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #13862 üzenetére
A biztonsági beállítások alatt kéne egy olyannak lennie, hogy Trust Agent komponensek. Itt ki van kapcsolva a Smart Lock? Ugyan nem ezen a telefonon, hanem még régen egy másikon okozott ez nekem wakelockos problémákat, azóta nekem mindig ki van kapcsolva.
-
trebrona
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #13761 üzenetére
1. Mentés előtt kapcsold ki a mintát/jelszót/ujjlenyomatot!
2. Állítsd angolra a nyelvet, az aktiválás idejére!Multitoolban van ilyen opció a hasonló esetekre: - PIN/Jelszó/Minta törlése
-
trebrona
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #10973 üzenetére
Igen, romfüggő, az általad használt stable rom régebbi, mint a linkben említett developer.
-
retesz147
addikt
válasz
jackbacsi87 #10627 üzenetére
Sajnos az én telóm nem hisz az e fajta rituálékban, mivel minden egyes feltöltésnél újraindítottam, pont ezért, de sajnos nem segített eddig. Azért köszi a tippet!
BT-vel kapcsolatban találtam valamit, hogy MiBand képes megzabolázni, úgyhogy leszedtem minden Mi appot, ami Mibandal szinkronizál és BT-t is kikapcsolom éjelre, azt meglátom hogy alakult....@feco99: ezt már én is észrevettem, hogy feloldás után vált az óra korábbi időpontról, de ezzel eddig nem foglalkoztam, mivel olyan gyorsan vált, hogy néha nem is látom, hogy miről váltott, csak azt hogy váltás alatt vannak a számok. Értesítések random érkeznek, valamikor korábban mint a gépre, valamikor lemaradnak 1-2 percre...
A netes dolgot én nem vettem észre (eddig gyors volt a net), mert most kicsit másabb témával küzdök. -
retesz147
addikt
válasz
jackbacsi87 #10335 üzenetére
1 órája tettem fel.....és vagy 2 órát heggesztettem, de csak rájöttem, hogy kell feltenni...ugye első telepítés, mert tegnap vettem telót. BL-t nyitáshoz 9 perc alatt megkaptam az engedélyt
, de persze csak utánna jöttem rá, hogy mivel Edigitalos, így nyitott volt alapból
Eddig nem találtam hibát, de alig használtam.
Viszont keresnék Xposed-t, mert nem megy a OTP Smart bank.
Korábban Sutee89 kolléga által linkelt jó lehet hozzá?
Vagy kell újabb? -
válasz
jackbacsi87 #6044 üzenetére
Akkor levonhatjuk a következtetést, egy eladó weboldalról ne tölts le romot.
-
sphe
senior tag
válasz
jackbacsi87 #5079 üzenetére
A kamerája jó képeket készít (az (f)első 9 kép - némelyik utómunkával - redmi), csak be kell állítani. (magasabb telítettség, 16:9 képarány, magas élesség és hdr mód használata)
-
trebrona
nagyúr
válasz
1. Csak az eustock felejtette kint a figyelmeztetést, felesleges, amíg aktuális volt, addig szerepelt
2. Betettem a telefonnal készült pár képet, ki-ki döntse el maga
3. Máshonnan is érdemes... -
gabe_
őstag
válasz
Jaja.
És teszt fotók is vannak a cikkben, ami alapján el lehet dönteni, hogy megfelel-e a minőség.
(Nekem például tökéletesen) -
sphe
senior tag
válasz
jackbacsi87 #4126 üzenetére
3 giga ramos verzió 6.10.20 rommal van fent. Gyári EU - s két amperes töltővel használom. A fényerő így télen 25 százalék körüli, volt hogy ot óra filmnézés és messenger egész nap gyakori csevegéssel. Játékot nem játszok rajta, a játékok merítik a legjobban.
-
zzz03
őstag
válasz
10+ ora kijelzö idövel tuti nem igen hasznaljak a telefont.
Nalam pl tegnap 2 nap jött ki 6ora kijelzö idövel: wifi, mobilnet, bt mindig bekapcsolva. BT vagy hangprojektorra vagy fülesre ratolva par ora zene lejatszassal soundcloudrol sztrimelve. Böngeszes eleg sok volt, emailezes, viber whatsapp alap persze volt cirka 1 ora telefonalas is. DE ha epp csak mobilnetem van az nagyon tudja szivni az akkut. Szoval igy vegyesbe sztem egesz jo ez a 6h kijelzö idö.
-
Антей
tag
válasz
6.11.10, és semmi "extra" beállítás nincs, csak annyi, hogy én a szinkronizálást tiltom (manuálisan csinálom) Adatkapcsolat 2-3 óra, csak egy simet használok, fényerő automatán van. Napi 1-2 óra zene, vagy rádió, filmet nem nézek rajta.
-
Антей
tag
válasz
melléböktem...
-
tiko76
aktív tag
válasz
jackbacsi87 #3743 üzenetére
Van különbség a stabil meg a developer rom között?
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #2795 üzenetére
Erre valaki?
-
cincinatus
tag
válasz
jackbacsi87 #1614 üzenetére
Köszi! Akkor simán Mobile Voip-pal használod? Úgy jó a minőség?
-
csongi
veterán
válasz
jackbacsi87 #1538 üzenetére
Engedelyek!
-
fa4hu
őstag
válasz
jackbacsi87 #1403 üzenetére
Nekem 1,5 alatt megvolt, jött az sms róla, hogy nyithatok.
De ha már nyitás: Tapasztalt olyat valaki, hogy i.mi.com oldalon a felső sorban bal oldalon nem a készülék típusát (azonosítóját) írja ki a weblap, hanem hogy "Just a sec..."? A kontakjaimat sem látom, viszont a többi adat látszik a fiókban.
-
D4ni
őstag
válasz
jackbacsi87 #1136 üzenetére
Hát, egyszer dühömben tiszta erőből a falnak csaptam a telefont, úgy hogy a falból kijött egy kis darab, plusz a telefon széle is megsínylette kicsit,de tökéletesen működött tovább. A TG nillkin volt, azóta is arra esküszöm (redmi note 2-n volt nem 3
S-en) -
Magnat
veterán
válasz
jackbacsi87 #1009 üzenetére
-
attiati
veterán
válasz
jackbacsi87 #989 üzenetére
ahogy nézem geek-ről is pont annyiért lehetne beszerezni
kíváncsi vagyok redmi note áraikra (de sajna csak október végén érkezik be) -
Janou
őstag
válasz
jackbacsi87 #989 üzenetére
Pont ebben a pillanatban akartam én is ezt ide beírni. Már a vágólapon volt.
Tudtok ajánlani valami frankó védő fóliát, üveget stb. a telóra? Esetleg tokot?
-
válasz
jackbacsi87 #962 üzenetére
Alin nem lehet PayPallal fizetni? Ez meglepett. A sima utalás nem szimpatikus.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
jackbacsi87 #960 üzenetére
Tehát:
Eustock: hamarosan lesz, elvileg 55000+posta.Aliexpress: "Seller's Shipping Method"-al +költség nincs, b20 van, US $166.83
Spemall: b20 nincs, +költség nincs, 2év eu gari van, így kerül US$ 171.84-ba.
(ár kuponnal ennyi, infók itt)Igen, a kérdés az, hogy megéri-e a gari a felárat. Az meg már mindenkinek a saját döntése. Eustock-ot én még megvárom, kíváncsi vagyok marad-e a kiírt 55e-es ár.
-
Cruzito76
csendes tag
válasz
jackbacsi87 #916 üzenetére
Találtál ennél kedvezőbb ajánlatot valahol?
Alapból Eustock-ról rendelném, de nem győzöm kivárni, míg megjelenik náluk, plusz azért az a -10 ezer is kedvező, annyiból veszek egy tokot és edzett üveget bőven. -
albandy
tag
válasz
jackbacsi87 #916 üzenetére
Kínából jön csak UK-n keresztül seller shipping method-ot kell választani elvileg
Only you choose ""Seller's Shipping Method" can enjoy European Union Express,If you choose "Aliexpress Standard Shipping" or "DHL",maybe you need pay the custom duty.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kínaiak legújabb, elérhető árkategóriában versenyző modellje elődjére is rátesz a lapáttal, köszönhetően a Snapdragon 430 chipsetnek és más extráknak.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest