- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
cicur99 #11294 üzenetére
8.5.3.0-t használok, ez az aktuális. kb. annyit tudok pozitívumként megemlíteni, hogy tudom mikor tölt gyorstöltéssel a telefon és hogy a LED beállításai már majdnem jól működnek. viszont kivették a rezgést helyes érintéssel történő feloldásnál, fokozatosan hangosodó a csengés, amikor hívnak. az ikonok most már ilyen béna fehér keretet kapnak, ha nincs kitöltve a hátterük. a gyári levelező jobban kezeli már a címeket, de közben becsempésztek egy szűrőt, ami miatt kategóriákban sorolja fel bizonyos oldalakról érkező értesítőket. ez rohadtul zavaró tud lenni, kérdés nélkül ez az alapértelmezett viselkedés. ez lehet csak Outlook sajátosság, viszont Outlook felületen kikapcsolható. ja és a hívásnaplóban nem realtime jelzi ki a hívás óta eltelt időt.
nem jut eszembe mi volt 8.1.1.0 után, de az a verzió még elment éppen. ezt már annyira nem tudom ajánlani. inkább idegesítő és értelmetlen változássokkal van tele. legalább ami eddig jó volt és hasznos volt, azt meghagynák opcióként. de az a jellemző, hogy inkább kiekézik azt szokd meg az új elképzelésük, amik amúgy a hivatalos fórumon olykor megjelenő szavazásokon is leszavaznak a népek egyébként.
-
Tocso76
tag
válasz
cicur99 #9704 üzenetére
Na ez frankó. Igaz Kínából, de majd csak ideér.
Hátha nem szívatnak meg vele.
Köszi.Amúgy az elsők közt voltam tavaly aki ilyet vett. De gyors túl is adtam rajta B20 hiánya miatt. Unokatesóm nagyon kivan nyúlva a telóval azóta. 38ezerért vettem azt cakk pakk. Nagyon érdekes, hogy most többe kerül, már ha lehet kapni egyáltalán.
-
fa4hu
őstag
válasz
cicur99 #5412 üzenetére
Mióta ezeket letiltottam, még nem volt újabb rendszerfrissítés.Nem az én érdemem, egy fórumtárs találta.
(#5413) Lenry:
Próbáltad a futó programok között zárolni a program lefelé húzásával? Ha nem így sem megy, próbáld újratelepíteni az alkalmazást, hátha úgy megy.(#5414) jettison:
Azt nem linkelném be, mert nem ez a típus szerepel benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Philips LCD és LED TV-k
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- TCL LCD és LED TV-k
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest