- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
Üdv!
Van egy Intel X25-M G2 80 GB-os SSD-meghajtóm, amit a napokban terveztem (volna?) eladni a Hardverapró-n, de a HD Sentinel elbizonytalanított, 96%-os kondíció, ellenben 4 hibás szektor van rajta : - S .
Nem nagyon használtam eddig a programot, csak a meghirdetés előtt gondoltam, hogy ráfuttatok mindent, hátha erre (is) kíváncsi lehet majd a vevő.
Általában max. a media wearout-ra figyeltem SSD-knél, egyébként meg nem aggódtam túl, mert több, mint 3 évig kifogástalanul ment, így azt sem tudom, pontosan mióta van a 4 bad sector(?).
Látszólag most sincs semmi baja, pl. az Intel SSD Toolbox mindent rendben talált.(A Toolbox SMART-ben a Re-Allocated sectorhoz 4-et írt, de ott sem figyelmeztetett, hogy az baj lenne, ami viszont érdekes, hogy a HD Sentinel S.M.A.R.T.-ben 0 a Reallocated, de ehhez sajnos nagyon nem értek : - S).
Megköszönném, ha egy hozzáértő fórumtárs elmagyarázná, hogy ezek után kell-e tartani attól, hogy a közeljövőben tönkremegy az ssd, vagy bírni fogja még évekig?
Új hozzászólás Aktív témák
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest