Hirdetés
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szergei
tag
Üdv!
Van egy Intel X25-M G2 80 GB-os SSD-meghajtóm, amit a napokban terveztem (volna?) eladni a Hardverapró-n, de a HD Sentinel elbizonytalanított, 96%-os kondíció, ellenben 4 hibás szektor van rajta : - S .
Nem nagyon használtam eddig a programot, csak a meghirdetés előtt gondoltam, hogy ráfuttatok mindent, hátha erre (is) kíváncsi lehet majd a vevő.
Általában max. a media wearout-ra figyeltem SSD-knél, egyébként meg nem aggódtam túl, mert több, mint 3 évig kifogástalanul ment, így azt sem tudom, pontosan mióta van a 4 bad sector(?).
Látszólag most sincs semmi baja, pl. az Intel SSD Toolbox mindent rendben talált.(A Toolbox SMART-ben a Re-Allocated sectorhoz 4-et írt, de ott sem figyelmeztetett, hogy az baj lenne, ami viszont érdekes, hogy a HD Sentinel S.M.A.R.T.-ben 0 a Reallocated, de ehhez sajnos nagyon nem értek : - S).
Megköszönném, ha egy hozzáértő fórumtárs elmagyarázná, hogy ezek után kell-e tartani attól, hogy a közeljövőben tönkremegy az ssd, vagy bírni fogja még évekig?
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- További aktív témák...
- ZTE Blade A31 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest