- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
re-d-evil
tag
Elvileg, ha a Current task, vagy Current Processes view-ban vagy, ott nyomsz egy menüt, majd settings-et. Ott mégegyszer nyomsz menüt és akkor csak az ignore list jön föl. Utána nem tudom mi van, mert az nekem üres...
Amúgy meg köszi az ndrive-os tippet, csak még be kell szereznem...
-
-
sippet
senior tag
autós töltőt az ebayről vettem. illetve nem is töltő, tulajdonképpen csak a csonk, amibe bármilyen usb kábelt be lehet dugni, így készülékcsere esetén sem kell cserélni, ha esetleg másféle csatlakozót használ az új telefon, illetve bármi, ami usb-n keresztül is vesz fel áramot. a legolcsóbbak postaköltséggel együtt 1 pennybe kerülnek.
[link]nálam a touch input tökéletesen működik, bár a better keyboard jobban tetszik, valahogy kézreállóbbnak érzem, főleg ha kap valami jobb skint.
-
sippet
senior tag
még nem berheltem meg én se a telefont. el vagyok rá szánva, de csak akkor fog megtörténni, amikor először mondja azt, hogy megtelt a belső tárhely. akkor nem lesz kegyelem, de addig elvagyok vele így is.
kérdezted korábban az autós tartót, én egy herbert-richter univerzális tartóval és karral használom, amit a for-max nevű helyen vettem a wesselényi utcában, keress rá neten. a tartókar (van több féle hosszúságú) tuti jó minőségű, több mint másfél éve nyúzom, a bölcsőt pedig három hete vettem rá (előtte telefonspecifikus bölcsőt használtam ugyanezen a karon), és az is teljesen okésnak tűnik minőségileg, bár nem használom naponta. a kisebb verziót választottam, abba is belefér a pulse, de a boltban bele is tudod próbálni.
-
re-d-evil
tag
-
bucsupeti
senior tag
viszont neki rossz volt, azaz lehet hoyg nem ezzek a verziók voltak fenn (bár ez nagy baromság lenne ha így lenne, de ki tudja)
Szóval most azt érzi használat közben mint amit én is. Azaz meg van elégedve a pulzussal. Nekem is tökéletese az érzékenység és nem akad ha kilépek a home-ra. -
bounty123
őstag
Előtte aktiváld a settingsben a locale/textnél vagy hol.
Amúgy szuper ez a HTC-s billentyű progi, nálam ez lesz a default simán. Elforgatva gyakorlatilag tökéletes. Könnyen elérhetők belőle a számok/írásjelek, de nem olyan zsúfolt mégsem, mint a touchpal és sokkal jobban is reagál. Nameg a rendes ékezetek csak ebben vannak meg.
-
sippet
senior tag
"de pl ha netezés közben lehuzom felül azt a noti-izé bar-t és ott megnyitom az advanced task managert,akkor sem látja a böngészőt.pedig fut..."
hmmm, ez mondjuk érdekes. nem raktad ignore-ra véletlenül? nálam az advanced task killerrel látja a böngészőt, ha közben lehúzom a notification baron.
-
sippet
senior tag
ezt már tegnap írtam, hogy szerintem ez azért van, mert a böngészőt ha épp nem használod, akkor mindig egyből bezárja kilépés után, mert baromi sok memóriát zabál, és emiatt nem rakja háttérbe. nálam legalábbis 10-ből 9-szer így van. ha éppen valamiért nagyon ki van pucolva a memória, akkor előfordulhat, hogy nyitva hagyja, de ez ritka.
-
petertel
csendes tag
Sziasztok!
Meg vettem, nagyon nagyon tetszik.
De lenne néhány kérdésem. A zene lejátszóban hogy lehet hang színt állítani?
Hogy kell programokat törölni?
Melyik gps programot érdemes le tölteni? Internet kapcsolat nélkülit.
És említettek már itt valami gojós játékot annak mi a pontos neve?
Előre is köszi. -
sippet
senior tag
akarmelyik levelezoben be tudod allitani, hogy a leveleidet adott cimre atiranyitsa. nekem is a freemailes leveleim a gmailes cimemre jonnek, es egybol megkapom oket. ha mar androidos telefonod van, akkor a helyedben en regisztraltatnek egy gmail cimet, es azon keresztul leveleznek. igy minden leveledet hianytalanul megkapnad, viszont push eleresed lenne, amitamugy a freemail nem tud nyujtani.
de ha ez a megoldas nem tertszik, akkor is ahogy azt irtam, az email kliensben be tudid allitani a freemailes cimedet. nem is kell semmi extra hozza, csak a cim meg a jelszo, a tobbit siman beallitja magatol. probald ki, kar a bongeszon keresztul szenvedni.
-
sippet
senior tag
nem tudom, mi lehet, de nem az a gond, hogy flash, vagy valamilyen mas, a bongeszo altal nem tamogatott megoldas a problema? egyebkent miert akarsz bongeszon keresztul levelezni? allitsd be a levezokliensben a telefonon a freemailes accountodat, aztan annyi. sokkal gyorsabb es kenyelmesebb.
a torrentnel meg arra tudok gondolni, hogy nem a memoriakartya volt beallitva a mentes helyenek.
-
bounty123
őstag
Pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy nem oldható-e meg az Android SDK-ban levő emulátorral, hogy azon feltelepíted a programokat, lemented az APK-kat a gépre és feltolod a telefonra.
A kütyüre feltelepített programok lebackupolhatók pl. az Astro file managerrel az SD kártyára és vissza is installálhatók amúgy, van erre külön program is, application manager azt hiszem a neve, én az Astro-t használom.
-
bounty123
őstag
Mappák:
Az app listában mindig így lesznek az ikonok, abc szerint ömlesztve.Viszont a home screenekre simán tudsz mappákat létrehozni és azokba belerángatni általad csoportosítva az ikonokat! Ugyanúgy csinálod, mintha widgetet tennél ki, csak ott a new foldert választod. Annyi, hogy a mappákba widgetet nem tudsz húzni, csak ikont. Ha a mappa meg van nyitva, a fejlécén nyomva tartod az ujjad, akkor utána át tudod nevezni. Pl. játékok, iroda, stb. ami tetszik. Ezzel a mappa módszerrel a home zsúfoltságát és betöltődési sebességét s csökkentheted.
Letöltés: Valamelyik file manager, ha jól emlékszem a Linda tud olyat, hogy letölthető lesz bármi a böngészővel.
Memóriakártya USB:
A notification menüt le kell húzni az ujjaddal, rákattintani az USB értesítésre, mountra bökni és ezután fogja érzékelni a PC a kártyát. Csak a kártyát, a memóriát így nem éred el. -
Az csak szöveg, hogy "amennyiben munkatársaink fel tudják Önnel venni a kapcsolatot eddig és eddig..."
Ha szállítás alatt van, akkor holnap megy a telefon. Nekem eddig mindig így volt, a Pulse-nál is!
llaszlo: Miért nem nyit akkor egy ilyen topicot? Lenne itt hely is, meg kérdés is, én úgy érzem!
Sőt, sok usernél szerintem öröm is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest