- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Új hozzászólás Aktív témák
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #5114 üzenetére
Az biztos, hogy nekem fenn volt a régi amon-ra recovery, majd miután feltettem a decemberi frissítést, eltűnt. Az eredeti huawei recovery indult el, újra fel kellett tennem az amon-ra-t.
Legtöbb helyen azt írják, hogy az akksi kivételével indítsd újra a telefont, ahelyett fastboot reboot-al is újraindul.
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #5114 üzenetére
Nem értem. Minek kell ez a macera?
A gyári ROM beállításai nagyon nem jók semmire. A gyári ROM-ot meg le lehet tölteni a T oldaláról nem kell mentegetni. Ott le is van írva, hogy hogyan tudod feltenni. Ez úgyis felülír mindent (a customROM-ot, felülírja a nandroidot és vissza teszi a gyári backupot) a telefon, gyakorlatilag olyan lesz, mintha most vettem volna.Ha meg felteszed a custom rom-ot az is felülír mindent ami előtte volt.
-
n00n
őstag
válasz
DarkByte #5021 üzenetére
Telepítettem (hiba nélkül), illetve létrehoztam a könyvtár szerkezetet. Kérdés azt ext-es partícióra kell másolni vagy az "adatoknak" fenn tarottra?
CharlieDrop: Valószínű nem is látják akiket hívsz, hogy te hívod őket.
Hidd el nekem, hogy kell ilyen (általában olcsóbb előfizukban nincs alapból).
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #4801 üzenetére
közben jelentem, megérkezett a bluetooth headset adapter, és kiválóan működik. a következő problémáimat oldotta meg:
1. baromi alacsony hangerő zenehallgatás közben. ezt mondjuk nem magának a bluetooth átviteli technológiának köszönhetem, hanem annak, hogy járt hozzá egy ilyen "agybadugós" füles, ami nagyon brutál jól szól. háromszor olyan hangosnak tűnik a telefon, mint korábban, maximum hangerőn elviselhetetlen. mondjuk ez például biciklizéshez nem ajánlott, gyakorlatilag minden környezeti hanghatást teljesen kizár.
2. ha ezen keresztül nézek/hallgatok youtube videót, nem indul el a zenelejátszó program. ez eddig általános bug volt ugye.
3. az 1.7-es rommal sajnos megjelent egy olyan bug, hogy ha be volt dugva a füles, akkor is ha jött valami üzenet, email, vagy bármi más jelzés, akkor egy másodpercre elkezdett a zene is a külső hangszóróból szólni. ez halálra idegesített (bkv-n hadd ne mondjam, milyen kellemetlen), de ez a dolog is megszűnt.
4. eddig nem tudtam alternatív zenelejátszó programokat használni, mert ha elindítottam az egyiket, valamiért egyből elindult a másik is (á la youtube). ez a hibajelenség is megszűnt.összességében tehát az összes olyan hiba eltűnik a használatával, ami az adapter bedugávásal jön elő a készülékből, és amik eddig engem kurvára zavartak.
a párosítás nagyon gyorsan ment, bekapcsoltam a telón a bluetooth-t, benyomtam az adaptert, három másodperc múlva már párosítva volt a két eszköz, zenelejátszót elindítva pedig már üvöltött is, aminek kell. szóval semmi gond nem volt, tanúsíthatom, hogy a pulse ezen a téren jól teljesít.
konkrétan az én eszközöm telefonálásra is tökéletesen alkalmas, bejövő hívásnál zene elment, csipogás jött, hívást felvéve tökéletesen hallottak, és én is hallottam az hívót. kinyomás után zene egyből vissza.
amivel probléma van (ez nem tudom, a pulse hibája-e), hogy csak a hangerőt tudom az adapterről állítani, sem a play/pause, sem a számléptetés nem működik. ezt nem igazán értem, elvileg a pulse is tudja az avrcp profilt, amivel ezek lehetségesek lennének, és mondom, a hangerőnél megy is a dolog, lehet, hogy ez bluetooth-eszköz függő. mondjuk annyira nem zavar, így, hogy nem lóg vezeték a telefonból, simán elő tudom kapni bármikor a zsebemből, nem kell vele szöttyögni, míg kibogozom a gatyámból vagy a kabátból.
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #4749 üzenetére
a 4735-ben írtam, jabra bt3030. argep.hu-n rákeresel, kihajítja, hol mennyiért lehet kapni.
egyébként lehet, hogy amit te linkeltél, az is simán jó, csak szerintem rizikós. mondjuk pont mi nem szólhatunk semmit, elvégre ha jól emlékszem, te is megjelenés napján (vagy legfeljebb hetében) vetted a telót, ami ráadásul egy kínai műanyag tepsi, és végülis bevált.
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #4738 üzenetére
amit en rendeltem, az is csak egy adapter, fulhallgatot kell csatlakoztatni hozza. en a linkelt oldalon lathatohoz hasonlo olcso cuccot nem vennek, egy jobb bluetooth cucc legolcsobban is 30 dollar korul van, ennel olcsobbakkal szerintem azert nagyon rizikos kezdeni hangminoseg es hasonlo aggalyok miatt.
-
magnusheron
tag
válasz
DarkByte #4725 üzenetére
Egyenlőre nem nagyon akar működni, legalábbis nálam.. Nem tudom milehet a baja (1.8)
Nem értem a mini koncepcióját... Pont az a jó a Pulseban, hogy szép nagy a kijelzője. Ha az ember 2g-n használja simán maxon lehet a fényerő, alig merül és minden ismerősöm megkérdezi, hogy csak nem AMOLED a kijelző, mert olyan szép a képe...
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #4624 üzenetére
ÉS mégis, hogy regisztrált volna újra?
Regisztrált
2004-07-21 09:17, azaz 2027 napja ― újonc
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2004-07-21 09:17 utolsó feltűnés
2004-07-21 09:17A másik:
Regisztrált
2007-01-22 17:17, azaz 1111 napja ― tag
Aktivitás
utoljára bejelentkezve
2010-02-07 13:20 utolsó feltűnés
2010-02-07 13:28 -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
DarkByte #3781 üzenetére
nekem a debreceni ápdét van, oszt mégse reagál...
llaszlo: aszondod, h az egész telefon áramot ad le, és ha a kezembe fogom, akkor "zárlatos" lesz, és úgy már reagál az érintésre? szerintem ez így elég butaság... nem hiszem h magának a burkolatnak lenne vmi feszültsége... el nem bírom képzelni mivel lehet másabb a működése ha leteszem meg ha kézbeveszem.......
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #2974 üzenetére
Ok semmi gáz, egyébként az mindenképp pozitívum valóban, hogy a hazai T is támogatja immár a frissítéseket, legalább léptek valamit.
Sok sikert a vizsgákhozEgyébként a samsungnak nem kéne kiadnia a spica kernel forrását, ahogy a huawei is tette kérésre? Akkor lenne rögtön magyarítás. Mondjuk esélyes, hogy a saját magyarosításukat amúgy se kéne kiadniuk, de az android viszonylag nyitott szellemiségéhez úgy illene..
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #2964 üzenetére
Nem mondtam, hogy nem örülök, csak tényként közöltem, hogy a verziószáma megegyezik a külföldi oldalakon már hetek óta kinn levő változattal. Ez baj? Amúgy szerintem tényleg ciki, hogy egy darab sor nincs magyarítva a szoftverben, mégis több héttel később rakják ki.
Örülni igazán majd egy 1.5 feletti android szoftvernek fogok.
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
DarkByte #2724 üzenetére
Nagyjából nálam is ez a helyzet.
Amire gyanakszom, hogy az okos linux blokkolja az eszközt, mint Usb Mass Storage (pendrive).dmesg kimenet: pastebin
érdekes részlet:
waiting for device to settle before scanning
esetleg valaki linux guru, aki tudna workaroundot?
Lehet, hogy nem ez ám a probléma, de ez sem kizárt. Írtam korábban, hogy windowson is próbáltam. Igen, de ugyanezen a linuxon futó vmware-en belül
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
DarkByte #2722 üzenetére
Nekem a screenshot se megy.
Ha rákattintok az eszközre a bal oldali panelon, akkor mögötte a terminál ezeket írja ki:
http://pastebin.com/mc1d0d41screenshot-nál csak ennyit:
44:19 W/ddms: Unable to get frame buffer: device (????????????) request rejected: device not found
Viszont amit most próbáltam, az működik:
./adb shell
$ ls -l
drwxrwxrwt root root 2009-12-20 11:44 sqlite_stmt_journals
drwxrwx--- system cache 2009-06-29 06:29 cache
drwxrwxrwx system system 1970-01-01 01:00 sdcard
... (még 14 sor) -
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #2715 üzenetére
A hivatalos német és angol ROM (nem pont a decemberi, mert az újabb, hanem pl. az előtte levő novemberi) konkrétan megegyezik a gyárilag rajta levő ROM-mal, amivel megvetted. Szóval nem lehet emiatt baja a garanciának.
Nameg eleve custom rom pakolás előtt ugye lementendő nandroiddal/bart backuppal az egész, amit vissza is pakolhatsz bármikor. Nem kell annyira félni a garivesztéstől szerintem. Gond a decemberire frissítés után lehet, ha nem megy fel a recovery, én ezt ki is hagyom - főleg mivel semmi bajom a kütyüvel. Bluetooth-t nem használok, szóval arról nincs infóm.
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #2055 üzenetére
Az új MoDaCo-s 8230 alapú rom már rootolt, a legelső fórumbejegyzésben Paul leírja, hogy miket tartalmaz.
A recovery menü, amiben partícionálni lehet stb. az az amon ra-féle recovery image feltelepítésével lesz elérhető, ez az egy amiben nem vagyok biztos, hogy ez eltűnik-e, ha visszateszed az eredeti rom-ot, vagy hogyan tűntethető el.
A custom rom a rootolással együtt nyomtalanul eltűnik, ha visszaírod az eredeti romot.szerk: Mondjuk recovery módba eleve csak a quickboot-ból lehet bemenni ha jól tudom, szóval az eredeti rom visszatolása után nem is tudom, hogy lehetne elérni a recovery módot. Úgy érzem ki kell próbálnom, hogy alaposabban kiismerjem ezt az egészet
-
válasz
DarkByte #1728 üzenetére
Linuxhoz (és OSX-hez) nincsenek ADB driverek... Legalábbis hacsak a Huawei nem hackelt valamit külön. Az biztos, hogy az OSX+HTC párosítás teljesen plug'n'play, Linuxon is csak egy kicsit kell matatni ahhoz, hogy menjen a debugger.
Ezzel szemben Windows 7-en határozottan sokat kell szopni.
SilentBobium: Van memóriakártya a telefonban?
Próbáltad a Mount gombot megnyomni? -
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #1676 üzenetére
bounty írta korábban, hogy neki a nokia micro usb kábelei működnek, úgyhogy az is lehet egy kiindulási alap, hogy nokia (vagy ahhoz használatos) kábelt veszel. egyébként újfent tudom ajánlani erre a célra az ebayt, 1 GBP-ért már lehet kapni postaköltséggel együtt. ehhez képest az árgép szerint a legolcsóbb kábel a makrotexben 695 forint, de én a mátyás térre inkább nem merészkednék be emiatt
, máshol, mondjuk az edigitalban meg már bőven ezres fölött van az ára.
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #1538 üzenetére
Az előbb lejjebb pont erről a postról beszéltem. Azért nem tulajdonítok különösebb jelentőséget neki, mert csak azt írja, hogy "valószínűleg lesz", és persze semmi dátum.
lefordítom legjobb tudásom szerint
"Információink szerint valószínű egy 1.5->2.0 SW verzió frissítés megjelenése. Hogy ez pontosan mikorra várható, azt a termékfelelőseink nem tudták megmondani. A letöltés a weboldalunkon lesz elérhető. A www.t-mobile.de oldalon a Segítségnyújtás és támogatás kategóriában válassza az "Így működik -> Az én mobilom" menüpontot. A készüléktípus kiválasztása után az összes elérhető letölthető frissítés listája megjelenik.
Barátságos üdvözlettel,
Német Telekom
Multimédia Osztály" -
DarkByte
addikt
-
llaszlo
veterán
válasz
DarkByte #611 üzenetére
Pár hónapja nagyon utána olvastam az aksis témának. Most szervízes vagyok és mindig elmondjuk, hogy az új telókat le kell meríteni és aztán 16 órát kikapcsolt állapotban tölteni.
Ártani nem árt. Az tény, hogy a LI-ION és Li-Pol aksik jól bírják a rátöltést, mint a régi Nikkelesek. De kell néha lemeríteni, mert ha az aksi bizonyos részeit nem használod akkor sokkal gyorsabban tönkre megy. Az aksik 4-5 töltés után érik el a maximális kapacításukat. -
norbesz74
aktív tag
válasz
DarkByte #577 üzenetére
Ja kibaszott nagy segítséget nyújtanak. Rakás szarok azzok a számok.
Ott hivogatom csak a saját készleteit tudják meg mondani a free számok meg nem bolhoz kapcsol. Így is érdeklődtem eredménytelenül. Igaz a nagy boltokhoz menjek be a mamut a legszarabb.Tapasztalatból mondom. Bementem a megjelenés napján mondták nincsen. És hol kapható más üzletekben? Erre csak jövö hét kurva anyát arkadban volt 3 darab készülék.
Csoda nem
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #512 üzenetére
hmm. én winmoról jöttem, és ott nem találkoztam hasonló problémával. mindenesetre ha más telóknál is ez a helyzet, akkor kicsit megnyugodtam, de azért jó lenne, ha más tulajok is visszajeleznének, hogy nem csak nekem produkálja ezt a telefon. azért figyelem a fejleményeket, és ha romlik (vagy javul) a helyzet, majd beszámolok.
@akron: csak ismételni tudom magam, a htc polarisomon nem tapasztaltam ilyesmit, de mondom, hiszek nektek.mindenesetre hátha valakit érdekel az akkuidő, leírom az eddigi tapasztalataimat. nyilván nem csináltam teszteket, de azért a hétvégén próbálgattam, hogy mit bír, és biztos vagyok benne, hogy ha nem nyomkodja az ember folyamatosan, akkor simán egy napnál is többet. szóval szombaton de f11-kor húztam le a töltőről, aztán még neteztem wifin kb. negyed órát otthon. ezután egész nap be volt kapcsolva a background sync a google szolgáltatásokra, így kaptam pár emailt, amiket elolvastam meg válaszolgattam, meg néhány sms-t, amikre szintén. volt egy-két telefonhívásom, és neteztem is vele összesen kb. fél órát, meg úgy általában is nyomkodtam hébe-hóba. így volt délután 4-re 70 %-on a töltöttsége.
aztán este 9-től (eddigre kb. 60 %-on volt) nekiálltam wifin nyúzni. kb. két és fél órán keresztül nyüsztettem (market böngészés és appok letöltése, közben folyamatos böngészés, és a remek fotmob alkalmazással focimeccsek követése stb), és ezután lehelte ki a lelkét végleg aznapra. ez szerintem korrekt teljesítmény.
-
pitterr
tag
válasz
DarkByte #477 üzenetére
win7 alatt csak a memóriakártyát tudtam működésre fogni, ami valljuk be, jobb, mint a semmi. névjegyeket kijelöltem a régi telón és bluetoothon simán átküldtem az összeset egyszerre. ja és a user guide néha elég bugyután fogalmaz, meg sok mindent hiányolok belőle, mármint talán nem is a kézikönyből, hanem az androidból, pl h forgalommérőt is külön kellett letölteni, viszont való igaz, h eszméletlen mennyiségű program van rá marketen, uiqnál ez csak álom volt nekem. viszont amit nagyon várok az 1 free divx/xvid lejátszó, mert az nagyon kéne rá. a youtube downloader meg nagyon fa*za, mert nem megy rajta
-
válasz
DarkByte #433 üzenetére
Részemről (szintén nincs tapasztalat) kizártnak tartom, hogy kikapcsolva is ébresztene. Egyébként nem tudok olyan programról, amivel befolyásolni lehetne a nethasználatot, ha olvastad a G1-es sztorimat, akkor láttad, hogy milyen simán leszedte a háttérben a frissítését
. A Pulse egyáltalán nem is biztos, hogy magától tud rendszert frissíteni.
-
Akron99
aktív tag
-
bounty123
őstag
válasz
DarkByte #345 üzenetére
A 2 ezerért viszi el annyit jelent, hogy a kezdőrészletből - ami 10k körüli - elengedtek neki 8-at, a részleteket meg pengeti ugyanúgy havonta.
Szerintetek érdemes a Pulse-ra valami képernyővédő fóliát venni? Aaz eddigi érintőképernyős mobiljaimon (P800, P1i) volt, nem tudom tegyek-e erre, és ha igen milyent.
-
válasz
DarkByte #345 üzenetére
Szóval. Ha lejárt a hűségnyilatkozatod, de leghamarabb a hűségszerződés megkötését követő 18 hónap múlva, amennyiben legalább aranykártyás vagy, jogosulttá válsz a készüléváltásra. Nem tudom, van-e My T-Mobile regisztrációd. Ha igen, akkor ott belépve meg tudod nézni a kedvezményes készülékváltásnál, hogy mennyit kell fizetned. (Azt gondolom tudod, mennyi pontod van, bár ez sem lényeges, a kosárba helyezés után, ezt is tudod ellenőrizni! Remélem, az aranykártyád utolsó három számjegyét (jelszó) már megváltoztattad....) Ha pedig nem, akkor gyorsan regisztrálod magad...
-
ThorsHUN
őstag
-
sippet
senior tag
válasz
DarkByte #227 üzenetére
ahogy feljebb írták itt a topicban, sem a westendben, sem a mamutban nincs pulse. ezek után gondolom, még 140 karakterben is könnyedén le lehetne írni azoknak a boltoknak a listáját, ahol kapható, legalábbis budapesten, ha egyáltalán. úgyhogy le ne törjön már a keze, akárki is írja a t-mobileos twittert.
érdeklődnék én telefonon, ha lenne az üzleteknek telefonszáma, de a francokat, egy automata kapcsol mindenhol, és ha sokat nyomogatod a választási lehetőségeket, akkor bekapcsol a központba, ahol arról tájékoztat az ügyintéző (legalábbis nekem ezt mondta), hogy az üzleteknek nincs saját elérhetősége, menjek be személyesen érdeklődni. kicsit eldurrant az agyam.
de most nézem a twittert, és látom, hogy már beírta. asszondja: MOM, Europark, Pólus, Aréna
-
Greg-77
aktív tag
válasz
DarkByte #208 üzenetére
Ez a dominós ár valóban jól hangzik, de az SD kártya hiánya számomra nem érthető (elég filléres tétel) lehet, hogy fehér hátlap és tok sem lesz benne
Mindenki: Az elég szánalmas dolog, hogy mindenhol adnak hozzá ráadásul kártyás csomagban 50ezer Huf környékén meg kapható a készülék a britek földjén. De tudom a választ ez Mo. Örüljünk, hogy egyáltalán eljutott ide?
Ez mit takar: Sajnos ez a termék jelenleg nem rendelhető! Ez most csak a webshop-ra vonatkozik, vagy nem lehet még kapni? -
Reignman
aktív tag
válasz
DarkByte #161 üzenetére
Kérdezd már meg azt a T-mobilos zsenit, hogy a 2 gigás kártyát adják e, vagy kilopják szokás szerint a csomagból? Köszi
Jó a duma a twitteren "olcsó ahhoz képest, hogy teljes felszereltségű android mobil". A teljes felszereltség mit jelet? Az előre telepített ingyenes, vagy korlátolt ideig használható programokat, vagy esetleg a töltőt, USB kábelt és memóriakártyát? Szemét cég ez a T-mobil...
-
sippet
senior tag
én is az engadget teszt miatt írtam, hogy most már bizonyítottnak látom, hogy kapacitív kijelzője van. a szerző külön megjegyzi, hogy szándékosan piszkálták stylus-szal, és semmi reakciót nem mutatott, ergo.
az anyagminőséget és összeszerelést pedig pont hogy dícsérik a tesztekben, egyedül arra panaszkodnak, hogy gyűjti az ujjlenyomatokat, viszont nem recseg-ropog, a trackball is fasza stb.
-
DarkByte
addikt
És az iránytűs dolog is úgy tűnik csak szoftver kérdése, legalább is a teszt fórumában azt írják hogy a Market-ből a "compass" alkalmazás letöltésével ez is elérhetővé válik. Egyébként nem tudom a 60MB-os alkalmazás memória mennyire lesz akadály, főleg majd egy iGO szintű navigációnál. Mondjuk a térképfájlok kerülhetnek az SD kártyára, szóval elvileg megoldható.
Egyébként úgy tűnik kapacitív panel lesz benne, legalább is a Engadget teszt azt írja kipróbálták stylus-al és arra nem reagált. Ámen.
-
Konflikt
addikt
hivatalosan egyenlore a Heroban a bongeszoben van multitouch. (ez sem hivatalos google fejlesztes, htc-ek pakoltak bele)
nem hivatalosan pedig G1-en is, (sztem Magic-en is) van, a jonehany custom rom segitsegevel.
nagy hiba volt (mar ha tenyleg igaz) kihagyni a kapacitiv kijelzot. dehat tul szep lett volna a 3,5" os android 70K induloar korul..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Íme az új Android Auto!
- Óra topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Analóg fényképezés
- E-book olvasók
- Bluetooth hangszórók
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- További aktív témák...
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest