- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ATM_automata
őstag
-
janez
aktív tag
válasz
szaboknak #10456 üzenetére
A helyzet az, hogy nekem is visszaállt 61megára reboot után. Amit az extre tett data mappát, eltűnt, de nem érdekes. Elég, ha egyszer működik a dolog.
A movetosd csak rootolt, a2sd-s custom ROMokon működik. Például: RMB, FLB. A Paul féle mcr-en nem megy, ill. nincs értelme futtatni.
Mindenkinek az a jó rom amit használ, ez igaz. Én is a számomra legjobbat használom. Egy javaslat: Csak az mondjon véleményt, aki próbálta is a fent említett változatokat.
Kecz: SysTray Monitor
-
janez
aktív tag
válasz
szaboknak #10156 üzenetére
Hiába törölsz csak a /system/app helyről, nem lesz több felhasználható memóriád. Ám, ha ugyanannak a proginak az úgymond párját is törlöd a /data/dalvik-cache mappából, akkor már lesz több felhasználói memóriád is.
Azt lenne jó tudni, hogyan lehetne a letörölt "gyári" appok helyére másikakat tenni a felszabadult helyre. Annyit már elértem, hogy csengőhangokat tettem a megfelelő helyre, amik egy reboot után már kiválaszthatóak.
-
janez
aktív tag
válasz
szaboknak #10156 üzenetére
Hiába törölsz csak a /system/app helyről, nem lesz több felhasználható memóriád. Ám, ha ugyanannak a proginak az úgymond párját is törlöd a /data/dalvik-cache mappából, akkor már lesz több felhasználói memóriád is.
Azt lenne jó tudni, hogyan lehetne a letörölt "gyári" appok helyére másikakat tenni a felszabadult helyre. Annyit már elértem, hogy csengőhangokat tettem a megfelelő helyre, amik egy reboot után már kiválaszthatóak.
-
rhen
senior tag
válasz
szaboknak #8188 üzenetére
Egyik sem hivatalos forrás.
Érdemes Pocok256 által linklet cikket elolvasni.
A Pulse-ban egyébként ilyen érintőfelület van a TFT fölött. Nem tud még dual touch-ot sem.Vagy ha már itt tartunk és valakit érdekel, MSM7200A chip adatlap, MT9T013 kamera modul adatlap.
Ahogy nézem egyébként elég sok minden rajta van az msm7200a-n, amit alapból támogat a .32-es kernel. Milyen driverek szükségesek tulajdonképpen a 2.2 működésre bírásához vajon? -
CoolBoy323
nagyúr
-
n00n
őstag
-
sippet
senior tag
válasz
szaboknak #6121 üzenetére
olyan van, amire ráböksz, és utána minden hívást automatikusan a külső hangszóróra irányít. car mode a neve, marketből ingyen letölthető, én a kocsiban ezt használom. a telefon hangszórója van olyan hangos, hogy tökéletesen halljam a másik felet, és meglepő módon a mikrofon is egészen érzékeny, mivel eddig senki nem panaszkodott (a kelleténél jobban
, hogy nagyon rosszul hallana.
zsolabola: hát ez ciki. nekem a stereo bt headsetemmel tényleg nincs ilyen bajom. lehet, hogy tényleg a nokiát nem kedveli, bár ha már egyszer párosodnak, akkor nem tudom, mi baja lehet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest