- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
magnusheron #3949 üzenetére
Majd két év múlva, ha lejárt a garancia.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #3891 üzenetére
koszonom, mert viszem vissza a keszuleket, mert nem adnak akkumulatort hozza igy szamamomra hasznalhatalan, igaz jo keszulek, de vannak hibai.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #3889 üzenetére
koszonom azt toltsem fel ra, ami hivatalosan is a t-mobile oldalan van? azt a frissites tegyem fel, vagy hol tudom megszerezni? koszonom
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #3887 üzenetére
Igen pontosan igy irtam.xD
-
kaller1
veterán
válasz
magnusheron #3680 üzenetére
Csak a vodánál lesz,azért írtam annyit.Na igen,a kinti árak az külön kategória.
-
Indy
tag
válasz
magnusheron #3630 üzenetére
Az 1.7-es is úgy működik, hogy felteszem a kicsomagolt zip-et a kártyára és a menüből kérek egy update-et mint a decemberi hivatalos frissítésnél?
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #3567 üzenetére
Ez viszont ellent mond a GPL-nek. Márpedig az Android ha jól tudom GPL liszensszel jelent meg. És a GPL szerint azt módosítok a SW-ben amit csak akarok, szabadon terjeszthetem és másolhatom. Szerintem lesznek még ebből jogi viták.
-
Pter_
tag
válasz
magnusheron #3567 üzenetére
Szerintem bízhat benne az ember, hogyha gond van, visszateszi a gyári szoftot, akkor nem szórakoznak vele, megcsinálják gariban a telót
Máskülönben a decemberi update előtt nem tudtam contactot felvenni a telón. Azért ez elég gáz. Ezt egy 2e Ft-os teló is tudja. Ha normálisan működne a T-s szoft eszembe nem jutna hekkelgetni. De, hogy valaki otthon jobb, gyorsabb szoftot tud írni, mint a T ez röhej. Kiváncsi leszek a 2.0-ra. -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #3563 üzenetére
De ez mégis hol van?
-
Indy
tag
válasz
magnusheron #3560 üzenetére
Igen, köszönöm. Látom ebből játszadozás lesz, mert nem tudom a pontos méretet...
-
zs0lt33
csendes tag
válasz
magnusheron #3519 üzenetére
Apa kezdőőődik!
Elérte a kritikus tömeget a felhasználói tábor, jönnek a károkozó férgek (programok és készítőik)
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #3518 üzenetére
4 giga szabad helynél nem mondanám, hogy tele van. És class 6.
-
n00n
őstag
válasz
magnusheron #3480 üzenetére
Tudom, hogy már többször volt kérdezve, de nem találok egyértelmű választ.
A decemberi T-s frissítés van fent. Ha felrakom ezt ami neked fenn van. Akkor netán ha történne valami a készülékkel, vissza lehetne rá varázsolni a decemberi T-s romot, úgy hogy ne lássák a szervizben?
Egyébként mennyi is rá a garancia (T-s webshopban vettem) fél év vagy 2 év? Mert ha az első akkor szó nélkül teszem fel, de 2 év azért elég hosszú idő, akkor átgondolnám a romolást, h megéri-e.
-
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #3404 üzenetére
jaja. egy ledfény szerintem is jobb lett volna
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #3350 üzenetére
MCR 1.0-1.2 csak angolul tudod kiíratni magyarul nem. De van erre valami beállítás a menüjében. Azt nyilván egyszerűbb, mint a konzollal szerkeszteni.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #3352 üzenetére
Egyszerű művelet, 1db szövegfile szerkesztése de nem túl felhasználóbarát a módszer
Az bonyolítja, hogy egy alapból csak olvashatóként becsatolt partíción van.
1. a telefonon a system partit read-write módban kell újracsatolni. Pl. adb shell-ben a gépedről, vagy terminal progiból rootként a telóról (better terminalban su+enter után) kiadva:
mount -o remount,rw /system2. A /system/build.prop fájlban kell átírni az FR-t EN-re 2 helyen.
Pl. úgy, hogy a PC-ről "adb pull /system/build.prop /helyimappád/build.prop" paranccsal lehúzod saját gépre, átszabod ezt a 3 sort ilyenre:
ro.product.locale.language=en
ro.product.locale.region=EN
#Ha ezt a sort átírod, a netcounter is működni fog végre:
ro.product.device=U8220 (8230 szerepel itt alapból)3. "adb push /helyimappád/build.prop /system/build.prop" -el visszatolod a telóra.
4. reboot (recoverybe, ext repair aztán reboot)Nem vállalok felelősséget semmiért, fejből írtam ezeket
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #3350 üzenetére
Esélyes, hogy azt a francia problémát megoldja, ha átírod a build.prop-ban a locale-ket FR-rol EN-re.
Kis, kb 1cm x 2cm-es (szemüvegtisztító ruha) szövetdarabokat tettem a hátlap alá oldalra oda, ahonnan a nyöszörgés jött, lényeg hogy vékony legyen, visszamenjen a hátlap
Azóta meg se nyikkan.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #3348 üzenetére
Hja még szerencse, hogy a ráhúzott felület ellen van megoldás (8230-as rom-ok).
A hátlap nyöszörgés nálam teljesen megszűnt 2 kis szövetdarab hátlap mögé tevésével, így már kifejezetten minőségi hatása van -
juan88
tag
válasz
magnusheron #2580 üzenetére
Ismét csak azt tudom javasolni, hogy olvasd el a használati útmutatót, 14. oldal állapotikonok. Csumára megjelenik ám, már akkor is, ha gmail-re kapcsolódsz.
-
juan88
tag
válasz
magnusheron #2571 üzenetére
Érdemes lenne elolvasni a használati utasítást!
A "a kis kör" valószínűleg a szinkronizálást jelenti, már ha két nyíl alkotja a kört.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #2571 üzenetére
Mit húzol honnan? A servo search egy rakás khmmm semmi.
-
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #1837 üzenetére
Ez szép és jó, de ON-LINE.
-
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #1310 üzenetére
Szerencsére az Android nem Winmo, amihez több évig hozzá sem nyúlnak, akkor is legföljebb csak annyit változik, hogy a startmenünek más lesz a színe
-
bucsupeti
senior tag
válasz
magnusheron #1267 üzenetére
Teljesen normális az hogy visszaáll akár 15%-al jobb értékre a töltöttség. Ugyanis ez egy számolt érték. Ugyan úgy működik mint az autókba épített fedélzeti számítógép fogyasztásmérője.
Ha teletankolod azt mutatja hogy tudzs vele menni 700 km-t. Aztán mikor kiérsz a városból és mész vele 20-25 km-t akkor már azt írja hogy 850km-re elég a benzin.Szóval úgy működik hogy veszi egy adott időszak fogyasztását (mondjuk az elmúlt 5 percét, vagy autóknál az elmúlt 10 km adatatit) ebből számolja ki hogy UGYANILYEN (!!! ez a lényeg!!!) felhasználás mellett meddig fogja bírni az aksi.
Ekkor ha mondjuk 50%-on volt az aksi, úgy hoyg ki volt kapcsolva a nethasználat és bekapcsolod, majd 5 percig nyomod a netet és dolgoztatod a vezetéknélküli rádiókat, akkor az bizony megterheli az aksit. A számolási algoritmus pedig ezt a fogyasztást használja ki a hátralévő idő kiszámítására. Miután abbahagyod és kikapcsolod a rádiókat, meg esetleg a teló egyéb dolgai is pihenőre térnek akkor egy idő után újra minimális fogyasztásból számol egy sokkal jobb időt.
Magyarán ne higgyetek ennek az adatnak. Tájékoztató jellegű, de vedd mindig figyelembe hogy az elmúlt rövidebb időszak (szerintem néhány perc) átlagából számolt értéket látsz.Ezzel nincs semmi baj és nem az aksinak van problémája. Szerintem ha valakinek nem bírja ki reggeltől estig az aksija akkor van baj, különben tök normális a jelenség.
Hétvégén teszteltem és bekapcsoltam mindent (GPS, 3G, WIFI) telefonáltam is sokat, neteztem is róla, sőt a GPS-t is használtam, szándékosan sokkal többet használva mint normál esetbe tenném. Este feltettem ugyan a töltőre, bár nem votl lemerülve. 50%-ot mutatott töltöttségre. -
sippet
senior tag
válasz
magnusheron #1267 üzenetére
az a baj, hogy viszont amikor kiírja a 15 %-ot, utána pár perc múlva tényleg kilövi magát lemerülésre hivatkozva. tehát hiába ugrana vissza később akármennyire, ez a folyamatos használat közben nem segít rajta.
-
Akron99
aktív tag
válasz
magnusheron #1186 üzenetére
Minden szolgáltatás ki volt kapcsolva (gps, wifi, bluetooth, stb...), kivéve a telefont.
-
válasz
magnusheron #1171 üzenetére
Azért ne kiabáld még el, az SDK-ból kihackelt töredék még messze van a normális 2.0-ától. Bár a kilátások jók most, hogy a Google végre betette az AOSP-be a 2.0-át is. Elvileg cyanogen dolgozik rajta...
Egyébként miért ne merné? Nem ők írják a szoftvert, hanem a Huawei, S60-nál meg nyugodt szívvel ücsörögnek rajta hónapokig (oké, ez most elsősorban a magyar T hibája).
De remélem én is a legjobbakat kibicként is
-
MartOOn
addikt
válasz
magnusheron #1171 üzenetére
remélem G1-re is lesz hivatalos 2.0 el tudnám viselni...
-
-FreaK-
veterán
válasz
magnusheron #1160 üzenetére
Nah, most határoztam el magam véglegesen hogy márpedig nem kell egy pulse, de akkor megvárom mibe kerül a Hero majd, holnap lesz róla infó. (bár érzésem szerint sokkal többe)
Mennyivel gyengébb a pulse hardvere a Heroé-nál? -
llaszlo
veterán
válasz
magnusheron #909 üzenetére
Én is tudom, hogy kellene viszáru papírnak lenni, de nem volt a csomagban!
De postán amúgysem adnám fel. -
petertel
csendes tag
válasz
magnusheron #879 üzenetére
Sziasztok!
Komoly kérdésem lenne, légyszi korrekt választ adjatok. Az egész úgy kezdődött, hogy nagyon meg tetszett a telefon. De minél többet olvasok itt róla, egyre jobban el megy a kedvem. Én azt hittem, ez egy szuper telefon. És akkor ki derül: nem is tud magyarul, nincsenek ékezetek,még az sms íráshoz is programot akartok telepíteni, senki nem írja milyen képeket csinál,pedig ennyiért már igen is az is fontos, akkor most van GPS, vagy nincs? nagy fizetőset kéne rátenni? msn van rajta? egyáltalán mi van rajta gyárilag? és lehet megint hülíeséget kérdezek, de holvan az a market ahol emlegetitek a programokat? az egy oldal? mi a link? Nagyon tetszik, de nem vagyok számítóhép technikus érdemes nekem ilyenben gondolkodnom? Mindenki csak a gondokat írja örömötök is van benne? Mert ugye az lenne a cél! Légyszi segítsetek!!! -
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #874 üzenetére
Aki régi előfizető és nem volt sose tartozása annak nem is.
De ha jelenleg is fizeted rendesen bizonyos idő elteltével akkor is lehetséges
Én is úgy kaptam meg, peddig fünnek fának tartozokk.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #872 üzenetére
akkor téged átvertek.
-
válasz
magnusheron #835 üzenetére
Nincs ilyen összefüggés a kettő között.
-
norbesz74
aktív tag
válasz
magnusheron #833 üzenetére
Szervizben a telefonom de valami dremer nem tom pontossan.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #789 üzenetére
Nekem otthon és a munkahelyen is van WiFi. nincs semmilyen mobil net előfizetésem. Teljesen jól elvagyok a telefonnal, mondjuk én úgy vagyok ezzel, hogy ha elszabadulok a melóból és otthonról, legalább akkor ne netezzek... Amúgy alap telefonnak se nevezném, a widgetekkel, testreszabhatósággal, hatalmas kijelzővel , sokkal jobb vele sms-ezni, naptárat/tennivalókat rendezgetni vagy játszani is akár, mint egy 'alap' telefonnal. És ezekhez se kell net, sok ezer program van ami köszöni szépen nagyon jól elvan állandó net nélkül.
sippet:
itt a link ahol írják: http://tinyurl.com/ygjh7yn -
ZeroCool
csendes tag
válasz
magnusheron #699 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ.
-
bounty123
őstag
válasz
magnusheron #695 üzenetére
Én szinte csak wifin netezek vele. APNdroidal apn átállítás, akkor pl. garantáltan nem lesz adatforgalom. Plusz lekapcsolhatod a 3g-t és a teljes adat szolgáltatás menüpontot is.
-
sippet
senior tag
válasz
magnusheron #699 üzenetére
nekem sincs gondom e téren, maximum hangerőn talán még túl hangosan is hallja az ember a másikat, és úgy is patyolattisztán. elején direkt mindenkit megkérdeztem, akivel beszéltem, hogy hall-e rendesen, és senki nem panaszkodott.
-
DarkByte
addikt
válasz
magnusheron #695 üzenetére
Szerintem tiltsd le éjjelre a Data Services-t, vagy rakd át WiFi-re. Én legalább is ezt fogom csinálni és akkor nem tör rám a szívbaj ha éjszaka elkezd torrent-ezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- sziku69: Szólánc.
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Gumi és felni topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest