- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szombó
senior tag
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
mrlujoak #1683 üzenetére
A laptopod mikor merül le használat közben, úgy hogy töltőn van? Az autós GPS-ed mikor merül le, ha töltőn van?
A fóliás sztorihoz: Én is úgy tudom, hogy gyárilag két fólia van rajta. Egy amit az elő használatkor lehuzhatsz és használhatod, a másik meg rajta van gyárilag, de nagyon nehezen szedhető le.
-
Szombó
senior tag
-
Szombó
senior tag
válasz
mrlujoak #1661 üzenetére
Én sem sírtam! Már 1995 óta gondolkodom hogy mit akarok.De szinte minden félévben,évben az Ericsson a Sonyericsson vagy épp a Sony telefonjait választom.Mert ezek passzolnak hozzám.
Egyszerű tény lett közölve.Nem rinyálunk, csak mivel ez egy szakmai topik hangot adunk nemtetszésünknek.Komolyodjunk már meg!Senki nem írt olyat hogy szar Sony.
A véleményem már korábban kifejtettem az Amoled kijelzővel kapcsolatban.Nekem sem tetszik.Pont azokért amiket írtál.
Igazad van máskor is volt már ilyen.Például a más minőségű Ladát kapott a kelet és mást a nyugat.És még sok más példát lehetne felhozni.De látod hiába vagyunk hozzájuk képest nyugaton mégis mást kapunk.Ui
yugodj meg senki sem szidja a telefont.Nem azért vettük.
-
Deck
titán
válasz
mrlujoak #1661 üzenetére
Nem sírtam.. De ha kifizetek egy terméket ami 200k akkor elvárnám, hogy én is ugyanazt kapjam mint a japánok. Főleg, hogy ide haza minden drágább. Miért kellett 2 kijelzővel megcsinálni? Miért nem lehetett ugyanazt rakni bele mindenkinek? Vagy a köcsög európaiaknak jó lesz a szarabb fakóbb kijelző? 0betekintési szöggel.. Ugyanúgy kifizetem az árát mint a japánok.. Vagy van akinek mindegy? Szerintem nem.. Amúgy meg te szerintem fizetett sony védő vagy. Bármiről van szó te csak védeni tudod őket..
-
válasz
mrlujoak #1517 üzenetére
valahol érthető is, hogy lassan nem akarják preferálni a lomhább hálózatot, bár attól én is gutát kapok, amikor hazautazunk a szülőkhöz, ahol csak 2g és gprs van - edge sincs a közelben -, és netezni szinte lehetetlen, illetve néha még a térerőt is úgy kell keresgélni - ott viszont tapasztaltam, hogy az iphone 4s kikapcsolt 3g esetén kevésbé volt merülős, mint bekapcsolt 3g mellett, de az xperia z esetén még kérdéses, mert mostanság nem készülünk haza, viszont kíváncsi leszek...
ezt a 2g kontra 3g fogyasztást nem csak hálózata - annak erőssége - válogatja, hanem telefonja is, a modulok típusának függvényében. -
darvinya
titán
válasz
mrlujoak #1517 üzenetére
Halot ügy amibe fogtál.
Azt nem értik meg, hogy ha „2G”-n van akkor sem fogyaszt a készülék kevesebbet.
Mert ha használják ugyanannyit eszik.Ahol nincs lefedetség 3G-nek ott a 2G-n még a net is csak Max. 150kbps, ami Op bizonyos funkció tiltást hajt végbe.
De ezt a user erőltetheti azt a tiltott funkciót, akkor meg ugyanott van fogyasztásban.Áááá minek oda ilyen készülék.
Én sem rohanok LTE készüléket venni azért, mert már van, de nincs lefedetségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest