Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
zermi
aktív tag
válasz
manokaki #1454 üzenetére
Nem SD kártyára való áthekyezésről van szó hanem belső tárhelyre való áthelyezésről.
Az általad írt belső memória az nem egyenlő a belső tárhellyel. A belső memóri 2 000 MB, a belső tárolóhely pedig 16 GB. Ha megnézed a telefonodon a Beállítások/Tároló információit a felépítése a következő:
- Eszköz memőriája:
- Belső tároló
- SD kártya
Android verzió: 4.1.2
Ez speciel a SXT-é, mivel a az SXZ felmondta a szolgálatot. -
szimike79
őstag
válasz
manokaki #1451 üzenetére
ICS alatt is át lehet pakolni. Beállítások\alkalmazások\alkalmazásra rányomsz azon belül áthelyezés belső tárhelyre (bár ez konkrétan az SXS-nél van), viszont párom Minijén át lehet rakni az SD kártyára. Bár a rendszerhez tartozó alkalmazásokat nem lehet átrakni pl.: böngésző.
Igaz SXZ még nem volt JB-vel a kezemben, de valószínű, hogy ott is hasonlóan müködik. -
válasz
manokaki #1446 üzenetére
látod, hogy valakinek baj...
magamból indultam ki, hogy nem mindig járok át oda, de mivel adott alkalmazás alapban része a rendszernek, ezért bátorkodtam ide leírni, feltételezve, hogy több sxz tulajdonos olvassa itt, mint ott.Szombó; az alkalmazás támogatja? mert bár ezen a telefonon még nem próbáltam, de korábban találkoztam olyan alkalmazással, amelyiknél adott volt a lehetőség, engedte oda a telepítést/áthelyzezést, de nem mindegyiknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest