Hirdetés
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyote2000
őstag
válasz
compi.hu #3299 üzenetére
sajnos ez a bajom nekem is.
Előző telefonjaim mind fémek és üvegek voltak, valahol a SE T610 és Nokia 8800 idején szoktam rá a nemes anyagokra, és a minimalista dizájnon kívül ez volt az az ok, amiért felfigyeltem az Xperia Z-re.Az S3 "vérplasztik" cucc, de már néztem, hogy ebayen van rá alumínium hátlap
Persze attól még ugyanaz a fos marad.
Ideiglenesen jó lesz, amíg eljutok a HTC One-ig.
Bár még mindig nem adtam fel, nagyon küzdök, hogy menjen ez a k.rva bluetooth, és ne kelljen megválnom ettől a szépségtől.
-
compi.hu
senior tag
Az I9000-emben gyakorlatilag nem volt GPS mert az elso par szeriaban gagyi GPS antennacsatlakozot hasznaltak, hogy sporoljanak darabonkent fel centet. Elso korben eskudoztek hogy firmware frissitessel majd jol megoldjak, aztan amikor valaki az xda-n utanna jart es kiderult, hogy a csatlakozoval van a hiba (na arra aztan adhatsz ki firmware update-et amennyit akarsz) szepen agyon hallgattak a dolgot, a keszulekeket termeszetesen nem hivtak vissza...
S3 ketszer volt szervizben: egyszer a kamerapanelt csereltek mert az egyik hangerogomb erdekesen dolgozott (az ellenallast amit a megnyomasakor mutatott lkeginkabb a "langyos fing" kifejezes irja le), a csere mellesleg azt az idegesito problemat is megoldotta, hogy zenehalgatas kozben random idokozonkent pattant egyet valami a fulesben, mint ha valami statikus kisules zajat hallottad volna, aztan nemreg egyik pillanatrol a masikra a bootloaderen kivul; minden torlodott a flashbol, annyira, hogy meg ODIN-nal sem lehetett ujraflesselni mert a PIT-et se tudta lekerni a telefonbol. Alaplapcsere lett, szerencsere meg gariban.
Mindemellett ha kezbe veszem az S3-at meg mondjuk az XZ-t, az S3-rol a "cheap" kifejezes az ami elsore beugrik. Szok, kici, occo, plasztik...
-
spawn21
veterán
válasz
Coyote2000 #3293 üzenetére
erős túlzás fostosnak nevezni.
Arról jöttem erre, az ez nagyon jó telefon. Veszel rá eg rendes hátlapot (amit én is megtettem) voálá.
Kevlár hátlappal nagyon odakúr. Igaz abból az LTE-es a jó. A ram miatt.
-
Coyote2000
őstag
válasz
HuaweiU8500 #3296 üzenetére
rákukkantok, hátha - de az enyém 2004-es, nem tudom, hogy ezeket egyáltalán lehet-e frissíteni. Mondjuk miért ne...
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Coyote2000 #3292 üzenetére
az auto BT szoftverfrissitését kipróbáltad? én letöltöttem a bmw oldalról valami upd0001.bin fájlt, amit sd(?)-n kell bejuttatni állítolag...
a Z ezeket a profilokat támogatja:Advanced Audio Distribution Profile v1.2
Audio/Video Remote Control Profile v1.0
Generic Attribute Profile Client/Server over LE
Handsfree Profile v1.6 (Wide band speech)
Headset Profile v1.1
Health Device Profile 1.1
Host Interface Device Profile
Human Interface Device Profile v1.1
Message Access Profile
Object Push Profile v1.1
Personal Area Networking Profile v1.0
Phonebook Access Profile v1.0
Proximity Monitor Profile over LEsztem valahol itt lehet az összeműködési probléma
-
válasz
xperia z után csak s3 lte, a sima s3 szidós lesz...
compi.hu; nem bírtam még hibás samsung telefont kifogni, pedig nekem is volt néhány, illetve az asszonynak is volt, illetve neki most is az van, bár most xperia lett nála is a kiszemelt.
-
compi.hu
senior tag
válasz
Szigoruan IMHO: Barmit csak ne csamcsungot. 2-bol 2 androidos csamcsunggal futottam eddig csocsre. (I9000, I9300)
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #3292 üzenetére
wifi, stamina off -- továbbra sem működik...
idegesít, mert egy fostos S3 meg simán megy vele. (még a végén fostos S3-ra cserélem, mert épp felajánlotta az egyik kollégám - értékegyeztetéssel persze... az a baj, hogy a Sony sokkal jobban tetszik még mindig)
-
Coyote2000
őstag
válasz
compi.hu #3291 üzenetére
wikipedián és bluetooth.com-on is csekkoltam
R U f.ckin' sorry?
Ma próbáltam a BT modul teljes törlését, minden telefont elfelejtett. Sony továbbra sem jó.
Gondoltam az Android lesz a baj, ezért megpróbáltam S3-mal. S3 tökéletesen működik vele. Nem az Android a baj.
Sony support fórumon javasolják, hogy Stamina ki, wifi ki, mert bezavarnak. LOL. Kipróbálom persze.
-
compi.hu
senior tag
válasz
Coyote2000 #3290 üzenetére
R U f.ckin' sure?
-
Coyote2000
őstag
válasz
HuaweiU8500 #3289 üzenetére
Hát ez az, a 2.1 csak 2007 környékén jött. De visszafelé kompatibilis mind.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Coyote2000 #3279 üzenetére
Lattam a BMW oldalon valami frissitest az auto BThez, azt kiprobaltad? 2004 ben meg a 2.1 sem volt kitalalva sztem
-
jgrg
tag
válasz
Coyote2000 #3279 üzenetére
szia mondtam már vegyél autót az én 2009-es Renaultommal sirályul megy. Egy 2011-es bomosre egy picit rafizetsz és cserelhetunk:-)
-
Invi
aktív tag
válasz
Coyote2000 #3248 üzenetére
Bal zsebben i5 jobban xperia z. Azaz az i5 holnap megy szervizbe, piszok van a lencserendszerben :/
-
darvinya
titán
válasz
sanyigtasa #3284 üzenetére
Van directX a gépen min. 9b?
Telepítés után újraindítottad a gépet?USB 2 portot használsz alaplapi szinten.
-
válasz
sanyigtasa #3284 üzenetére
a win 7 alapban illeszti, semmi sem kell hozzá, csak telefon és usb kábel.
-
sanyigtasa
csendes tag
ugyan azt írja ki :S hiába telepítettem fel.. amúgy az automatikus frissítések ki van kapcsolva azthiszem ez lehet a baj, valami windowsos cucc nem a legfrissebb és nem támogatja a telefont szerintem, majd megpróbálom egy win7es gépen, remélem nem a telefonnak van gyíkja
-
darvinya
titán
válasz
sanyigtasa #3280 üzenetére
Ezt rakd fel winXP-re.[link]
Utána már MTP módban lehet csatlakoztatni és PCC is felismeri.
-
-
Coyote2000
őstag
válasz
sanyigtasa #3280 üzenetére
próbáld ki másik gépen, és kiderül.
Lehet telefon, kábel vagy PC probléma is. Nekem XP-re és Win7-re is simán felment.
-
sanyigtasa
csendes tag
Hi
segítsetek légyszi, usb-n sehogy se tudok adatokat átvinni a telefonra, felraktam a sony pc companiont is a telefon a beállításokban jelzi is hogy csatlakoztatva van az usb kábel, de nem töltődik és nem is tudok adatokat tallózni, nem tudja a windows telepíteni a telefont, valami mtp device-ként ismeri fel és azt írja hogy: a következő hiba történt az eszköz telepítése alatt: a megadott szolgáltatás nincs telepítve.
a pc companion is észleli de megakad a telefon előkészítésénél.
windows xp sp3am van az lehet a baj? -
Coyote2000
őstag
A Sony fórumon is feldobtam a témát, ezek szerint új, (2011-es) BMW-ben is gondok vannak, illetve ismertek a BT-kompatibilitási gondok... érdemes rákeresni.
-
minasm3
tag
-
skul0
aktív tag
válasz
compi.hu #3272 üzenetére
Kössz a felvilágosítást, ezzel én is tisztában vagyok.
De azért kapacitív kijelzőnél sem elképzelhetetlen, hogy benne a telefon a dokkolóban és valamit meg akarsz nézni, ezért megérinted a kijelzőt, de a dokkoló elcsúszik, mert sz@r anyagból van a talpa. (Lásd 2.1-es hangfalak asztalra kivezethető hangerőszabályzói, csak a drágábbak nem csúszkálnak, hiába van az olcsóbbakon is gumitalp.) -
compi.hu
senior tag
válasz
Jeanne d'Arc #3274 üzenetére
A kijelzo elsosorban azoknek lehet problemas, akik amoledes keszulekrol jonnek. (En is igy voltam, amikor az SIII-am minden ok nelkul megadta magat akkor vettem az XZ-t.) Az amoled kicsit tulszaturalt, az LCD meg kicsit alul, szoval ilyen valtasnal nagy a kontraszt de egy ido utan megszokja a szemed. Emlekeim szerint direkt napfenyben pl. az SIII sem volt jobban olvashato mint az XZ, de ha visszajon a szervizbol, direktben osszehasonlitom oket.
Most az oregecskedo Desire Z-mmel (SLCD) tudtam csak egy gyors osszehasonlitast csinalni, szembol szinhomersekletben van valami eppenhogycsak eszreveheto elteres, kulonbseg akkor mutatkozik, ha a betekintesi szoget novelem. A DZ kijelzoje ilyenkor sotetul, az XZ kijelzoje pedig vilagosodik. Azaz ha a dz-t kezdem oldara donteni, az egesz kep egyre sotetebb lesz a kontraszt valtozasa nelkul, mig az XZ kijelzojen a sotet reszek egyre vilagosabba vallnak, csokkeno a kontraszttal. -
válasz
spawn21 #3270 üzenetére
Én nem mondtam hogy sz*r, de nem estem hasra amikor megláttam egy kiállított darabot. Ezért is kérdeztem hogy javult-e valamit mert hallottam erről hogy állítólag javulgat a másik része a dolognak gondolom a Tacskóba nem foglalkoznak azzal h a telefon naprakész legyen frissítés szempontjából.
-
Coyote2000
őstag
válasz
Jeanne d'Arc #3269 üzenetére
434 (legfrissebb) pár napja érkezett meg, semmi komoly változást nem látok, talán kicsit kontrasztosabb a kijelző, de lehet, hogy bemesélem magamnak.
Eddig se volt bajom a kijelzővel amúgy. Kalibrációs lehetőség ebben még nincs
-
compi.hu
senior tag
-
Gáben81
senior tag
Rohadt facebook integrációt nem fogadja el,mindig azt írja hiba próbáljam később,azóta újraraktam,már másik rom van fönn és akkor is.Ki be kapcsoltam fészbukon is az alkalmazásoknál és úgysem jó.
Valaki nem tud segíteni?pls -
spawn21
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #3269 üzenetére
miért mi baja volt neki?
Ugyan ezt a kijelzőt hagyjuk kérlek. Koránt sem olyan szar.
De a következő frissítésnél lesz kalibráció is.
-
Az lenne a kérdésem hogy mennyit javult a kijelző a frissítésektől? Egyáltalán javult-e?
-
compi.hu
senior tag
A relytely megoldodott, ugy latszik ma mindenkinek elment az esze..
-
compi.hu
senior tag
válasz
SkyS1gn #3262 üzenetére
Emberek mi a bubanatos lopikula van hogy ekora hisztt csaptok emiatt a baromsag miatt? Nem kaptatok este puncit (vagy kukit vagy porszivot - ki mire gerjed) ?! Ha bemesz a boltba es ott veszed meg, ugyan mi a fene akadalyozott meg benne hogy kinyittasd es megnezd mi van benne? Ha interneten rendeled, 8 napon belul indoklas nelkul visszakuldheted ha nem tetszik. Amugy meg igy legalabb nem udul itthon az n+1.-ik AC->USB adapteres nem kell akkor is foloslegesen kifizesd az elektronikai hulladekot ha hegyekben all otthon...
Biztos napfolttevekenyseg vagy front vagy nemtom...
Komolyan irigylem a problemaitokat... -
Coyote2000
őstag
válasz
SkyS1gn #3262 üzenetére
jó, ez tényleg surmóság, de tény, hogy mások is ezt csinálják.
Az Applenél sem kapsz kábelt, csak egy USB csatis "tálkát". Viszont szereztem f.sza kínai hamisítványt (iDock
) amin ott figyegett az USB kábel.
Idő kérdése, hogy a Sonyra is megjelenjen valami kínai olcsósított verzió.
-
Rigel77
tag
válasz
Coyote2000 #3258 üzenetére
Fentebb írtam pár hozzászólással 9990ft , kábel nincs benne csak a műanyag darab. Este már abban pihen a gép, lehet hozzá rendelni tevékenységet ( legalábbis ha jól láttam). A mókás, hogyha kiveszem itt is megkér, hogy zárjam le a fedelet ( tudom, hogy ki lehet kapcsolni) .
-
válasz
Rigel77 #3259 üzenetére
jó, hogy leírtad, hidd el, nem is kötekedésből regáltak így, csak ez mondhatni megszokott dolog, más gyártó sem kimondottan tesz ilyesmikhez külön tölltőt...stb, még egy sokkal drágább - és más gyártású telefonhoz készült - hordozható akkumulátorhoz sem adtak töltőt, csak kábelt, de már az is nagy szó...
-
Rigel77
tag
válasz
darvinya #3239 üzenetére
Már bocs de ha Charging Dock DK26 a termék neve akkor az elvárható, hogy termék töltésére alkalmas legyen és ne kelljen még hozzá kábelt és adaptert szerezni. Nem találtam ráírva, hogy kábel kell hozzá. De lényegtelen elmentem vettem hozzá másik készletet. Azért írtam le az egészet , hogy aki esetleg vidékről rendel vagy interneten, ne akkor érje meglepetés amikor kibontja.
-
Coyote2000
őstag
-
compi.hu
senior tag
Csak hogy ne caplasson senki foloslegesen a westendbe: Ma reggel az utolso darab dokkolot hoztam el toluk
-
válasz
Coyote2000 #3254 üzenetére
Így van. Ez pedig meg tudja mutatni, hogy a fogható wifi jelek melyik csatornán vannak.
-
válasz
spawn21 #3251 üzenetére
az iphone típusa is válogatja, a sima 4 esetén a bluetooth még csak 2.1, de a 4s és az 5 már olyan 4.0 modullal rendelkezik, mint az xperia z.
a wifi esetén nem a telefon wifi modulja gyenge, inkább a környezeti tényezők számítanak, illetve az ellenoldal milyensége, a szórási csatorna értéke...stb.
nekem a z ott sem dobja el a kapcsolatot, ahol a 4s már megtette; cisco epc3925 hgw, a környezetnek megfelelő - mások által nem használt - csatorna beállítva, 3 paneles fal - ezekből egy vastag, és két vékony -, illetve úgy 10 méter távolság.
fontos megjegyezni, hogy nagy házról van szó, sok lakással, rengeteg wifi hálózat, alig van szabad, és olyan nincs is, aminek a szomszédos értéke is szabad lenne - pedig az lenne az ideális. -
spawn21
veterán
válasz
darvinya #3250 üzenetére
értjük, hogy Te csak a véleményed fejteted ki, de "valaki" félre is értheti. Aztán pedig jön a hadelhad vagy hogy kell leírni
Az tény, hogy az Iphonban lévő bt "butább". De maga a telefon szerintem jó.
Más: nekem valamiért tökre gyenge a wifim. Bent a szalonban ahol dolgozom, 5-8 méterre van a router, és maximum 3-4 térerőt mutat. Hm?
-
darvinya
titán
Engem sem érdekel, mert tudom mi van benne és kész.
És nem szidtam, csak kifejtettem a véleményemet.
Arról, hogy nehezen értik meg a technológia fejlődés hozományát.
Attól még nem a gyártó a szemét és anyázni kell.Az, hogy valaki nem technikai guru nem jogosítja fel ilyen kijelentésre.
Ráadásként hasonlítgatja másik elavulttal.Ez pont olyan mint az aksi dolog.
-
kavics325i
őstag
válasz
Coyote2000 #3248 üzenetére
Én nem szeretem az iOS-t az android mellett
-
Coyote2000
őstag
hagyjad, válaszra sem méltó.
Érdekes, hogy az iOS fórumban nem fikázzák az Androidot, itt meg megy a fújás az iOS-re.
De ugyanezt tapasztalom az autós fórumokon: a BMW fórumban arról beszélgetünk, hogy az asszonynak Yaris, Ford KA vagy Swift lenne-e a jobb, a Suzuki fórumban meg meghallják, hogy BMW, és már kapjuk is az ívet, hogy a BMW túlárazott, mert az is csak elvisz A-ból B-be... LOLPedig az iOS meg az Android között nincs is akkora különbség, és nálam jól megfér mindkettő egymás mellett.
Én csakis azért emlegetem az iPhonet, mert 4 év után váltottam le Xperia Z-re, és nem vagyok még tisztában a problémákkal: addig kérdezgetni és hasonlítgatni fogok, amíg nem zárhatom ki, hogy a telefon jó, csak én vagyok béna.
-
hanati64
tag
válasz
naturepalmer #3243 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem. Ez egy passzív tartó.
Aktív tartója sajnos csak a Broditnak van ( kb. 20.000.-Ft + szállítás). -
naturepalmer
tag
Sziasztok!
Autós tartót vett esetleg valaki a Z-hez? Ha igen, tudnátok ajánlani típust/boltot?
Köszi!
-
darvinya
titán
válasz
Coyote2000 #3241 üzenetére
k660i-mben mindennel kompatibilis és azért, mert nem korlátozott 2.1 van benne.
iPhone-ról csak annyit, hogy gagyi mobil drágán eladva.
Ráadásképpen pont az van benne mint k770i-be.De ha elolvastad volna Bluetooth leírásokat kitűnik, hogy a BT 4.0-ás visszafelé már nem kompatibilis minden szempontból. [link]
Ez pont olyan mint a legtöbb Op. rendszer.
Én amikor valamit veszek valamit, rendesen körbe olvasok előtte mindent róla.
Ha meg nincs rá időm és bele futok ilyenbe akkor sem a gyártót szidom, hiszen minden adat meg volt.Mostani technológia fejlődésnél nem 20 évre van szabványozva, örülhetünk a 6 hónapnak.
De itt az OFF vége.
-
-
darvinya
titán
válasz
Coyote2000 #3233 üzenetére
Igen elavult szempont, ha drága BMW korlátozott 2.1-est rak a járműbe.
És ennyit a kompatibilitásról.(#3238) Rigel77
Neharagudj, de maga dokkoló szó mire utalhat?
(mint a hajóknál, ott sem jár daruval és rakodó munkással a kikötő magyar nevén)Vagy az a neve, hogy töltő dokkoló, de akkor elég sok minden töltő fejegységgel kompatibilis.
A csomagoláson fel van tüntetve mi van benne.
-
Rigel77
tag
válasz
compi.hu #3235 üzenetére
Ember vegyél már vissza.
A dokkolóról beszéltem. És arról hogy semmilyen kábelt nem adtak hozzá. Persze a telefon töltőjét lehet használni hozzá, de pl én úgy akartam használni, hogy otthon a dokkoló van, és bent a cégnél a meg az töltő és adatkábel amit a telefonhoz kaptam. Most vehetek egy töltőt pluszban, nem is az összeg zavar, hanem az hogy ezt előre nem tudtam. Ezért írtam a figyelmeztetést, más ne fusson bele a dologba.
A másik dolog, hogy veszel valamit amit nem tudsz használni. Legyen inkább 11990ft és egyből használható termék. Néha nem értem ezeket a spórolásokat. De a lényeg aki, rendel ilyet számoljon vele, hogy nincs benne semmi kábel.
-
w333
félisten
Ilyen töltőt vegyetek : Link
-
SkyS1gn
félisten
Remélem erről tud a Sony... mire a vásárlásig jutok lehet lesz a telefonból valami
-
Rigel77
tag
Egy dologra figyelni kell. Sajnos a Sony a hálózati kábelt nem rak csomagba. Nem is értem, ha nem lett volna otthon kábel és adapter akkor nem lehetne használni. Talán arra gondolták a telefon töltött használja az ember.
-
naturepalmer
tag
válasz
Gáben81 #3227 üzenetére
Ráadásul még nem latjuk úgy ahogy kellene: "If you're outside the U.S., you may not see featured/promotional content for a bit. Once Google is ready to roll this release out in other countries, the content should start populating as you would expect. The rest of the Play Store works just fine."
-
darvinya
titán
válasz
Coyote2000 #3214 üzenetére
Ne haragudj, de a Sony-nak miköze van BMW elavult technológiájához.
Menj vissza Szifonra, mert az is butafon és elavult.
-
Gáben81
senior tag
válasz
naturepalmer #3224 üzenetére
Fölraktam,hát elég puritán lett,inkább a régebbi verzióra emlékeztet,nekem nem jön be
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok !
Vettem én is bátorságot és frissítettem a Sony Z-m 10.1.A.1.434-re. A Flashtool-al .[link] -
Rigel77
tag
Most jövök a Westend Sony szalonból. Van Dk26 Dokkoló. 9990 ft. Még volt pár darab.
-
naturepalmer
tag
Akit érdekel esetleg, kint van a 4-es verziós Google Play: [link]
Le lehet tölteni, fel is raktam, működik, ez a hivatalos és végleges verzió amit a Google ma kezdett el pusholni.
-
Smiro
senior tag
Kérdés: hogyan lehet kikapcsolni a telefont? Lányom szerint ha eddig hosszan nyomta a gombot, feljött a menü. Most ez nem müxik. Mellesleg megvolt az első fagyi is.
-
Coyote2000
őstag
saxo71: például itt Én is veszek, ha sikerül megoldást találnom a Bluetooth problémára, azaz használható lesz a telefon a hétköznapokban.
jgrg: úgy látom, egyre vonzóbb a szervkereskedés, mert a p*navadászok is erre hajaznak
A kép Magyarországon készült.
-
saxo71
csendes tag
Ilyet Hungariban hol lehetne venni??
Sony Charging Dock DK26 - Xperia Z állvány, töltő -
jgrg
tag
válasz
Coyote2000 #3191 üzenetére
Szerintem vegyél Renaultot, olcsóbb és semmi gond sincs a fejegységgel kapcsolódni. Ráadásul egy p*na van az orrán, tehát nem kell magyaráznom, hogy mi után megyek:-)) Te meg max tiltott szervkereskedő lehetsz a veséiddel:-)))
-
Coyote2000
őstag
válasz
HuaweiU8500 #3215 üzenetére
néztem, de az vicc kategória. Ha tényleg így van, akkor egyértelmű, hogy nem autót fogok cserélni, hanem a telefontól búcsúzok.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Coyote2000 #3214 üzenetére
Mindentől függetlenül, a BMW honlapon 3 Sony teló van listázva mint kompatibilis. Az XS, XP, és XT. Ráadásul az XZ BT 4.0 az előbbiek 2.1 és 3.1 verziójuak...
-
Coyote2000
őstag
válasz
Coyote2000 #3212 üzenetére
Közben egy kis érdekesség: Sony support válasza a bluetooth problémára: "Your car handsfree device might not be compatible with Xperia Z. Please contact your car manufacturer."
Anyátokat, azt.
-
darvinya
titán
válasz
Coyote2000 #3209 üzenetére
Pedig az.
Ezek szabvány helyek(értsd úgy, hogy itt csak a BT kapcsolat mutató helyek. Ez Op. független)
Nem a telon kell nyomni resetet, hanem a kocsin kell kitörölni az iPhone és a Z BT kapcsolatát.
-
inkább nem...
-
Coyote2000
őstag
válasz
darvinya #3207 üzenetére
nem teljesen értem amit mondasz, de megpróbálom a törlést majd újrapárosítást.
"De a kocsi leállításkor csak a helyre mutató marad meg.
Ezért lesznek vadidegen névjegyek."Arra gondolsz, hogy az iphone névjegyzékének az elérési útját használja a sonyn? Sztem kizárt dolog, hogy iOS-en és Androidon egyetlen mappanév is egyezzen
Hol a túróban lehet elmentve az előző tulaj névjegyzéke amúgy? Esetleg nyomjak egy resetet a Sonyn?
-
DaWeD05
csendes tag
Valaki nem tud gyári .434 Global ROM-ot? Mert néztem xda-n azokat amik fent vannak, de az egyikről mennek a találgatások hogy az nem is Global, a másik pedig nem LTE verziós Z-hez van. Esetleg valakinek nincs meg? .350-es is jó. Előre is köszi a választ.
-
darvinya
titán
válasz
Coyote2000 #3206 üzenetére
Pont azért működik, mert iPhone közvetlen csatlakoztatás után adatok meg vannak.
De a kocsi leállításkor csak a helyre mutató marad meg.
Ezért lesznek vadidegen névjegyek.
Kihangosítót meg 2 tud kezelni a többi média, hiába írják az 5-öt.Valószínű iPhone és a Z-t ugyanoda pakolva kezeli és ez zavar be.
Autóban töröld az iPhone és a Z-t.
Utána Z-n is töröld a kocsit.Utána csak Z-t párosítsd.
-
Coyote2000
őstag
válasz
darvinya #3204 üzenetére
nem lett törölve, nem is szeretném. Egyszerre 5 készüléket tud megjegyezni, persze sosem használok egyszerre kettőt sem, nehogy véletlenül bezavarjanak. Nokiával, Blackberryvel, iPhone-nal tökéletesen tudtam használni, szépen beolvasta a névjegyeket is, tudtam kormányról vezérelve választani és hívni, sőt, híváslistát is kezelt.
A SONY esetében is sikeres volt a párosítás, szépen csatlakozik rá a telefon. De:
- vadidegen névjegyeket mutat (nem találok ilyen neveket sehol a telefonban, honnan a tökömből olvassa ki az előző user névjegyeit?)
- telefonáláskor eldobja a BT-t
- néha nem hajlandó kapcsolódni sem.És a legszarabb az egészben, ami igazán felb.sz, hogy NÉHA, teljesen logikátlanul MŰKÖDIK. Tegnap este például:
1. Sony csatlakozik
2. hívnék, nem megy, ledobja
3. próbálkozok még 3-4 alkalommal, mindig ledobja
4. iphone-nal is kipróbálom, hátha a kocsi szarakodik, iphone BT be, működik
5. iphone-nal hívok, BT stabil.
6. iphone-t leválaszt
7. Sony csatlakozik, MŰKÖDIKmivan??
Huaweii: ott csakis a Telefon hangja van a listán. Az meg kell..
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz
Coyote2000 #3202 üzenetére
ha a beállítás/bluetooth-ot kiválasztod, látszanak a párosított eszközök. Ha a jobb oldali beállítás ikont kiválasztod, láthatóak a tulajdonságok (Telefon hangja, Média hangja) ott lehet kitiltani egyes funkciókat... tehát lehet olyan, h két BT eszközhöz csatlakozol, az egyikhez zenehalgató üzemmódban, a másikhoz telefonkihangosításra...
-
darvinya
titán
válasz
Coyote2000 #3202 üzenetére
Igen azok csak akkor érhetőek el.
Azért így távjavítás elég nehéz, mert látni kellene mind a telot, mind a kocsit.
Kocsinál törölve lett az előző teloval való BT kapcsolat?
-
naturepalmer
tag
válasz
Coyote2000 #3201 üzenetére
Jah értem, akkor még annyira sem ért ide mint gondoltam...
-
Coyote2000
őstag
válasz
darvinya #3200 üzenetére
légyszi segíts ki, nem tudom hol és mit lehet beállítani ezen még. Vagy csak akkor elérhetőek bizonyos menüpontok, ha párosítva vagyok (tehát ott ülök a kocsiban)
Audiora és Throw funkcióra semmi szükségem, csakis telefonbeszélgetésre szeretném használni. Amúgy a Throw tuti nem is működne, be is zavarhat.
-
Coyote2000
őstag
válasz
naturepalmer #3195 üzenetére
az enyém UK-ből van (persze magyar menüs, stb), a frissítés OTA volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Részletfizetés elérhető , bérlési lehetőség elérhető LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- SzoftverPremium.hu
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest