- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Williamgrant #9450 üzenetére
Utolsó pontnak lehet jobban lefedné ha azt mondanánk, hogy "nincs érvényes garanciajegy a készülékhez". Ha nem szolgáltatós a telefon és elveszted a papírjait akkor nincs rá jótállás. Függetlenül attól, hogy forró-e a telcsi vagy sem.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #9450 üzenetére
No ez a bootloader nyitás érdekelne, hogy az micsoda?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #9440 üzenetére
Ennél root után változik valamilyen számláló? Gari miatt érdekel.
Ill gondolom a gyári szoftver felhúzása tünteti el a root nyomát. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #9438 üzenetére
Samsungom volt (van még...) azon alapból volt recovery mód, de a gyári elég ratyi volt így CWM -t használtam... Ha szoftvert nem is, de rootolni szeretném, nagyon sok app kéri a root jogot...
Köszönöm! -
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9373 üzenetére
+1
Én is hasonlót használok: 360°Car Air Outlet Stents Frame Vent Mount Cradle Stand Holder Support For Phone
http://i.ebayimg.com/00/s/NjAwWDYwMA==/z/7WAAAOSwBLlVKNAq/$_12.JPGEz is jóval olcsóbb megoldás mint amit írt DonDragonka talált és egy mágneses töltő/szívartyújtó usb-re alakító adapterrel sokkal jobb ár értékaránnyal bír, egyszerű és nagyszerű, könnyen fel és leszerelhető.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #9384 üzenetére
Még hogy hogy a egy kecskeméti zenefesztivál nem egyenlő a recoveryvel.
(ezt dobja rá a Google
Ne Google a barátom...)
-
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #9381 üzenetére
köszi
root + recovery megvan. gondolom xda -s progi -
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #9356 üzenetére
Csak leszedtem kibontottam, megnéztem mi van benne, és abból mondom, hogy egy sima Kingroot, csak le van töltve hozzá a recovrey, su, busybox, stb. "Z3"-hoz. A root.apk-ban meg gyakorlatilag egy Kingroot van ágyazva, max. annyi az előnye, hogy működik hálózat nélkül és akkor nem küld IMEI-t.
Amúgy IMEI-t azért küld ha jól értelmezem, hogy beazonosítsa a telefont 100%-osan (minden más build.prop-ban átírható, és a sok kínai hamisítvány miatt jobb nekik gondolom) és a megfelelő root metódust tölti le hozzá az apk. -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #9356 üzenetére
Én kingroot-tal rootoltam
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #9354 üzenetére
Nem az a tapasztalat, hogy sokan olvassák el.
Lényeg hogy semmi új nincs benne.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #9352 üzenetére
Csak, hogy más is tudja mi az.
Remélem nem csak te olvasod.
Igazból, csak annyit csináltak a zip-be, hogy előre le vannak töltve a Z3-hoz szükséges root file-ok, azt annyi, így nem fog semmit letölteni, sok előnye nincs. Ugyan úgy felrakja a saját KingMaster appját, és a dolgocskáit, amit nem feltétlen akar mindenki. -
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #9349 üzenetére
Sima Kingroot.
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #9349 üzenetére
nem egy bonyolult azt láttam, de valszeg érdemes várni, had tesztelje más első körben mielőtt ajánlanánk az összefoglalóban.
Ha jól olvastam 4pda-ról származik, azaz az oroszoktól.
Bár a KingRoot-ot is sokan használják... -
marilllyo
veterán
válasz
Williamgrant #9345 üzenetére
Aha! Beleírod az összefoglalóba?
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #9336 üzenetére
Mi van?? nem mondtam semmi rosszat... Viccen kívül úgy fogom csinálni, hogy bezárt fürdőszobába hosszan forró vízzel tusolok és majd rárakom az üveget... ÉS a mostani gyári fólia alatt tényleg vannak szöszök.... És a "és majd jó lesz" dologgal arra gondoltam, hogy majd úgy jó lesz rárakni az üveget... Nem szarkasztika, nem írónia semmi. Tényleg úgy fogom csinálni...
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #9330 üzenetére
Hát nekem olyan poros a szobám, hogy fél órát törölgettem a kijelzőt, és még így is 2 helyen a szélén buborékos, és a telefon két felső sarkánál a fólia alatt vannak szöszök (nem buborékos, csak látszódnak az apró szöszök
Majd tusolok egy órát jóó forró vizzel és majd jó lesz
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9330 üzenetére
Ok akkor majd jól letisztítom
Huááá!
Kösz!
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9328 üzenetére
Ez is buborékos lesz ha elszúrja a felragasztást az ember mint a fóliánál?
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9325 üzenetére
követem példád... estér halasztom az aplikálást, és lezuhanyoztál a készülékkel együtt
vagy mivel tisztítottad előtte le, azon kívül amit adnak hozzá?
Az nem elég?Ha jól értem direkt van egy por tisztító amit rá kell tenni és aztán lehúzni ami csak arra van, hogy teljesen pormentes legyen...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Williamgrant #9315 üzenetére
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #9281 üzenetére
igazad van, de a KK-ra sem lehet panasz, azt is szépen optimalizálták.
Az animációk azonban tényleg szebbek... nekem meg a design is bejön, de kinek ami... (#9317) Williamgrant: ez inkább csak szófordulat volt, inkább azt akartam jelezni, hogy a KK is jól működik ami a sebességet illeti
(#9313) DonDragonka:
másabb az AOSP tárcsázó, mint a Sony. A KK alatt bejött a Sony tárcsázó, de sajnálom hogy LP alatt két appra szedték (pedig az amúgy egy app)
Nekem az AOSP tárcsázó jobban bejön...
(#9301) marilllyo: a Sony szerencsére elég jó Téma menedszert rakott be a rendszerbe, rengeteg téma van. Nekem most ez a favorit...
-
DonDragonka
őstag
válasz
Williamgrant #9312 üzenetére
A szín az csak téma.
A tárcsázó meg SONY. Vagy ezt nem jól tudjam? Akkor hoppá bocsika.
De a lényeg, hogy a színvilág témázható, és alapvetően ez vót mi kifogásként megjelent... -
marilllyo
veterán
válasz
+1 a dizájnra. Ez a kék híváslista olyan komolytalanná teszi ezt a szép telefont. Pláne, hogy a sötét háttereket szeretem. Egyáltalán nem illik hozzá.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9277 üzenetére
Legalábbis próbálja...
-
arti1121
senior tag
válasz
melyik végződésü és regioju romot használsz 4.4.4-en
-
brazor
tag
válasz
Williamgrant #9255 üzenetére
Annyit fognak mondani hogy előbb küld fel a készüléket ők megnézik, és csak utána mondják meg hogy mennyi. Én keretet akartam cseréltetni a telefonon, viszont nincs időm fel küldeni, csere telefont nem adnak, úgy hogy majd ősszel megy fel, esetleg, ha megmondják az árát akkor a keret csere árát is megkérdezhetnéd.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9229 üzenetére
Aki ennyi felárért megveszi az megengedheti magának
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #9229 üzenetére
"Arról nem is beszélve, ha valaki nem lusta használni a keresőt (megsúgom hogy már egyszer leírtam hogy hogyan) meg tudod 100.000 Ft-ért venni zsír újként."
Milyen gari van rá? Próbáltam keresni, de nem találtam, ha nem túl nagy kérdés, le tudnád írni mégegyszer (vagy linkelni)?
-
Naigen
aktív tag
válasz
Williamgrant #9052 üzenetére
LG ügyfélszolgálatnak erről más a véleménye. Garancialevél kell.
(#9054) vicze1, az egy G3. Anno G2-ből független 32GB-s nem volt kapható kis hazánkban, csak 1 év gyártói garral. Tavaly körbejártam a témát, elhiheted
Garipapír meg itt van előttem, szal tudom milyen.
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Williamgrant #9040 üzenetére
nem fikáztam.. ha nem lenne meg sem fikáznám.
-
vazzz
őstag
válasz
Williamgrant #8962 üzenetére
Kipróbáltam ma a 06.21. miuit. Nem rossz, de nem az én világom, elszoktam már tőle.
Semmi hibát nem tapasztaltam azon kívül, hogy a csengőhang beállítása fc-zik, de nem fektettem energiát az újbóli wipe-okra, stb. hogy megjavuljon. Nekem sok egy kicsit egy kitakarított lp után, nem igénylem már a rengeteg beállítást (biztos öregszem
) A magyar nyelv azért bőven hiányos. Gyorsasága megfelelő, bár nekem az lp animációi egy hangyányival folyamatosabbak. Lehet később még nekifutok, egyelőre maradok a bevált nandroid backupnál
-
Scarface_
csendes tag
válasz
Rendben, köszönöm az infót!
-
Isual
veterán
válasz
2 év garancia
akkor vip phonetól legyen? -
válasz
Williamgrant #9026 üzenetére
Jó, hogy linkelted, legalább beírtam a végkifejletet, nem csak a panaszkodást, mikor még nem tudtam, mi lesz a sorsa a telefonomnak a szervízben.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #9026 üzenetére
Semmiféleképpen sem szerettem volna szapulni a szervizet, csak szeretném elkerülni. Azért írtam ide is (tudom, hogy OFF, meg a Z3-ban eléggé kevesen írnak) hogy hátha tudtok okosat is mondani, és a hozzászólásaitokkal rávettek, hogy hívjam fel őket
Ezúton is szeretném megköszönni
Remélem, hogy teljes új készüléket adnak helyben, mert most hogy megnéztem jó pár színnel, igenis egy csomó színnél eléggé jól látszódik és zavaró. Nem szeretnék szervizet, mert várni kell (ez a legkisebb baj), meg lehet pont nálam lesz az, hogy összekarcolják, stb. És nem szeretnék egy olyan telefont, ami már az első nap javítva lett... Ha már igenis fizettem érte, akkor legyen az makulátlan amikor megveszem, és ha leejtem vagy valami, és szervizbe kell küldeni, megértem. De hogy így egyből rossz... Na mivel benne vagyok a 3 napban, remélem tényleg adnak egy új készüléket. Mert biztos, hogy nem az én hibám, nem lett vízbe mártva, amint hazaértem vele ráraktam a T-ben kapott fóliákat és egyből beleraktam egy tokba, olyan, mintha épp most csomagoltam volna ki (nem is áll messze az igazságtól). Szóval bizakodom, hogy holnap kicserélik egy teljesen új telóra!
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #9018 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #9016 üzenetére
Szerintem ez is elég, de ha kell keresek még.
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Williamgrant #9006 üzenetére
Főleg hogy nem egy olcsó készülékről beszélünk, de még akkor is!
Ha jogosan garis akkor megcsinálják, lásd PL: Samsung gari az a kedvencem a háztól házig ezt a Sony is átvehetné, és akkor nem számított, hogy a Tabletett a T-nél vettem.... házhoz jöttek megcsinálták és mentek!és Hepinessz!
-
B.F.G.
senior tag
válasz
Itt vannak a képek jobb később mint soha
, remélem nem baj, hogy nem privátban küldtem hanem ide töltöttem fel.
A dokkolóhoz sajnos kell egy kis hézagolás ennél a toknál sajnos hogy illeszkedjen rendesen sajnos egyik aljzatba sem illeszkedik rendesen az utángyártott dokkolóba, de a stabil és csúszás mentes fogás miatt ez ennyit bőven megér. Nagyon egyszerű és könnyű feltenni illetve levenni a telefonról.Nektek a dokkolóban mennyi idő alatt tölt fel teljesen a telefon kb hány óra?
Az lehet a mágnese csatlakozó rossz érintkezésének a hibája, hogy lassan tölt fel illetve ha kiírja, hogy nem töltődik elég gyorsan a telefon, vagyis azt írja, hogy gyorsabban merül mint ahogy töltődik?Egyébként most nem írja azt, hogy nem töltődik elég gyorsan, miután kihézagoltam a dokkolóban, főleg most a legutóbbi hézagolás sikerült a legjobban most úgy tűnik, hogy elég gyorsan töltődik.
Aku is elég jó bírja... vettem melóba és otthonra is dokkolós töltőt.., de csak melóba használom...
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Williamgrant #8989 üzenetére
Imei tiltása.. igaz. De azt nem értem, hogy a szolgáltatónál ezt miért nem ajánlották automatikusan amikor tiltottam a sim-et.. Pedig ez "Svájc"..
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
Williamgrant #8973 üzenetére
Na ezt én még nem ismertem.. mi a kutyafüle ez,..
Más: Kész vagyok.. ma sikeresen elhagytam, kilopták a zsebemből kedvencemet.. kezdhetek új telót keresni. -
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8973 üzenetére
jól hangzik, de már voltak változások a modell körül, én azért kíváncsi lennék végre egy valós tesztre, természetesen a speckók impresszívek
-
levente222
tag
válasz
Nem, egy vidéki szervizben van a telefonom, ott mondták, csak azt nem tudom hogy ha szerelték a telót a gyári garancia el veszik e?
-
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #8942 üzenetére
köszi!
arról esetleg hallottál valamit hogy milyen különbség lehet mondjuk egy EU régiós vagy Ázsiai vagy arab régiós között?? esetleg előfordulhat hogy valamiben más a különböző régiókban szánt modell?? -
arti1121
senior tag
válasz
Williamgrant #8938 üzenetére
szerintem is. egy repedt hátlap mennyire tartozhat ide??
holnap megis rendelem!! -
holozis_HUN
addikt
válasz
Williamgrant #8934 üzenetére
Dehogy! Mai napig imádom az S2-őm, nagyon fog hiányozni! Még mindígy gyors ennyi idő után is! Tényleg nagyon jó telefon.
-
ViSAS
senior tag
válasz
Williamgrant #8910 üzenetére
Szíved joga frissíteni az összefoglalót.
FYI, az előbbi hozzászólásom előtt kipróbáltam a keresőt (az itt töltött évek során sokadszorra is) és kiderült, hogy még mindig remekül működik és szemléltette is velem, hogy Fehérvár még nem került itt említésre.
Ezért kérdeztem rá, hátha van itt Fehérvári (vagy közeli) tulajdonos, aki esetleg megkönnyítheti a dolgom, ugyanis van egy "pár" üzlet itt is, had' ne kelljen mindegyikbe bemennem és pazarolni a drága időmet, hátha megkönnyíthetem a saját dolgom.
Szerintem érthető, logikus lépés részemről.
(#8912) marilllyo: Köszi, ha úgy alakul, írok privátot!
-
bedibazsa
senior tag
válasz
Williamgrant #8910 üzenetére
-
taki01
őstag
válasz
Williamgrant #8798 üzenetére
Sikerült újra indítanom avval a kis gombbal a sim mellett. Csak furcsáltam hogy a bekapcsoló gomb hosszan nyomására sem reagált.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #8757 üzenetére
Ertem, koszonom.
Nem tudtam, hogy ez .bat mert le sem toltottem még, de akkor megcsinalom ezt is.
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #8744 üzenetére
Olvastam azt a reszt is, es lattam is a kipucolt lollit a vegen, es tudom azt is hogy a sracok az xda-n szuper munkat vegeznek ahogy te is itt, de nekem pl azzal a rommal az volt a bajom, hogy nem stock. Ellenben ez teljesen stock volt plusz recovery meg egy supersu, ezert valasztottam igy, lejott hozza 20 mega OTA-n es jo is lett majd en kitisztitom magamnak en ugy jobban szeretem. A KK felrakasaig + root egyebkent innen csinaltam, lenyegeben osszeolloztam magamnak a 2 cikket.
A backup TA is rendben lenne de azt egyelore nem tudom megcsinalni mert meg nem jott meg a telohoz az SD kartyam (gondolom oda mentene ha mar backup), illetve az sem volt teljesen tiszta hogy mire is valo az pontosan. Lett is volna azzal kapcsolatban is kerdesem, de mar nem volt kedvem leugatast kapni a valasz helyett.
Respekt az osszefoglalohoz, es hidd el en is tudom mi az az idohiany csaladapakent es egyedul kereso kemenyen dolgozo kisemberkent.Nem olyan egyszeru osszeguglizni a cuccot mikozben egy par honapos pici fiu sikongat az oledben es uti vagja az asztalt meg hajigalja lefele a dolgokat. Ezert is batorkodtam bebofogni egy kerdest erre jonnek nekem azzal, hogy bmeg akko inkabb ne is root-olj
erted. Mely tiszteletem azoke akiknek van idejuk a neten kukazni a napokat, ok konnyebben megtalalnak mindent de sajna nem mindenkinek igy megy...
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Williamgrant #8673 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a service menüben a "Bootloader unlock allowed?" után "NO" van nálam, vodás telónál...
-
Vasy09
őstag
válasz
Williamgrant #8664 üzenetére
Lehet!
Amúgy sajna nekem a német HermesPacket kavarta el pont egy hónapja a kint feladott Xboxom de úgy, hogy a mai napig nincs is meg! Szerintem ott is valaki szemetvetett rá!
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8611 üzenetére
én is gondolokoztam már ezen, de azért nincsne kedvem beáldozni az algoritmust, ami lehet csak az éjszakai képeket érinti, bár mivel a nappali képek is kicsit túlvilágosítottak lehet arra is megy az "effekt", de amíg a CM12 is ilyen gyéren áll a kamerát illetően addig még marad az LB.
Valahol mintha láttam volna már képeket B nyitás után, de majd utánanézek kicsit...
az biztos, hogy én bazi sok kamerát tesztelgettem már, de érezhető változást nem hoz egyik sem. A driver az adott, egy kis pluszt tudnak esetleg adni hozz, pl az új Google Camera is elég jó...
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #8625 üzenetére
Ha egy ilyen vagy ilyen szintet hoz, az nekem elég. Nyilván ritkán tudom ennyire eltalálni, de van amikor sikerül. (Persze ezen a koncerten rengeteg fény volt, lehetett jót készíteni igazából.)
Többnyire azért nyilván ez és ez a szint van csak meg, még ezt se tartom a körülményekhez képest annyira borzalmasnak, mivel ennél rosszabb viszonyok nem is lehet lehetnék.
Ja és mindegyik kép full auto emlékeim szerint. -
-HTC-
tag
válasz
Nem reklámnak szántam, de gondoltam többeteket érdekelhet!
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Hogy áll a MIUI ROM? Lassan vége a tesztidőszaknak?
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #8611 üzenetére
Már csak a 4K miatt is szerintem saját drivert használ a Sony kamera app, és nem az android API-n keresztül éri el. A Camera2 API tényleg jó lenne.
Egyelőre fotózgatok változatos körülmények között és próbálok ráérezni a képességeire, erősségeire gyengéire. Ha 3rd party kell akkor valószínű Camera Zoom FX lesz, az elég sokat tud a gyári képességeiből.Esetleg koncerteken sötétben fotózott vele valaki? Különösen olyan körülmények között nagyon elégedett voltam a UP-pal mivel villámgyorsan fókuszált és nagyon gyorsan tudtam képet készíteni.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #8602 üzenetére
Nem menjünk át légy szíves mrlujoak szintre.
Úgy vettem a készüléket hogy nagyjából tisztában voltam/vagyok a hibáival és negatívumaival, és ezeket figyelembe is véve számomra továbbra sincs megfelelőbb készülék a piacon, tehát ez a legkisebb kompromisszumot ez nyújtja.
De ahhoz képest, hogy ez igenis egy felsőkategóriás készülék és ahhoz amit vártam, bizony csalódtam. Azt hogy a földig alázott és lenézett UtraPixel-t használhatóbbnak tartom az sokat elmond.
"nyamvadt téma kiválasztást"
Igen csak melyiket? Ma reggel szeretem volna egy képet készíteni, mivel szerencsére volt időm és úgy a 4. mód jó volt. Szóval nem arról van szó, hogy állítgatni kell, hanem még kitalálni azt is hogy most épp úgy mégis mi lehet a jó. Ez nem point and shout ezt nem az mit az ember elvár ettől a szinttől. Az hogy a Superior izé 99%-ban rosszabb képet csinál mint kézzel állítgatva az a maroknyi lehetőséget (nagyon kevés van más készülékekhez képest amúgy), az csak arra vezethető vissza hogy borzasztóan gyenge az SW oldal, és ez marad a készülék messze leggyengébb pontja.
Az pedig hogy egy mára olyan durván alapfunkciót, hogy a fehér egyensúlyt a touch to focus-hoz mérje(azóta teszteltem több kiáltott készüléket és egyik se tudja) nem tud elég kiábrándító, mert így hiába a manuál az istennek se tudok olyan képet készíteni amit akarok vagy csak nagyon sok állítgatással, ahhoz meg semmi kedvem.Ezt az egyet és a töltőcsatlakozót kivéve (ami végül is orvosolható) úgy 99%-ban(kijelzőbe bele tudok kötni, de sok értelme nincs, nem az FHD-t hiányolom!) elégedett vagyok a telefonnal és sok dolog tetszik is benne, de a kamera egyszerűen csak csalódást keltő, ennyi. Nem a kamera volt az első számú szempont vasaláskor, de akkor is egy amúgy igen jó készüléket sajnos leront összképben.
@Wajk: Köszönöm.
Megpróbálok ilyet szerezni.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Williamgrant #8591 üzenetére
vincze1 leírta a lényeget. Hiába mondjátok, hogy nem, egyszerűen így van. Nyilván nem vagyok iPhone fanboy, mivel nekem is z3c-m van, de ha ti azt mondjátok, hogy ennek van olyan jó a képminősége, akkor ideje lenne elgondolkozni, hogy kik a megrögzött fanboyok, akik uszítják a népet, lehülyéznek mindenkit, és nem hallgatják meg a puszta érveket. Lassan azok, akik szidják az Apple fanboyokat sokkal de sokkal visszataszítóbb módon viselkednek mint maguk a fanboyok...
-
Freezee
senior tag
válasz
A megrögzött almafanok állandóan elfeledkeznek arról hogy a telefonjuk egy több cégtől összevásárolt "Lego" készülék. Folyamatosan szidják azokat a gyártókat akik az ő telefonjuk alkatrészeit is gyártja
. Nem tudsz velük mit csinálni a hamis agresszív "gyümölcs"marketing megölte a józan eszüket
-
vicze
félisten
válasz
Amíg a kamera SW egy **** saját készülékein addig hiába gyártja a legelterjedtebb szenzorokat...
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #8511 üzenetére
mert az én telefonom is járt ott, és kizártnak tartom hogy cserélték a fél telefont. Papíron biztos, a többi meg kitudja. Csak a sim kártya tálcát felejtették el visszaküldeni, emiatt a telefon használhatatlan volt több napig.
-
vicze
félisten
válasz
Williamgrant #8474 üzenetére
Nem CCD, hanem CMOS van a telókban.
Azért a 808 azt is mutatta, hogy nem csak a nagypixelek a járható út, az nyilván egyszerűbb, de meg lehet oldani magas pixel sűrűséggel is. Valóban a RAW tenne a legjobbat ennek a kamerának mint ahogy az M9-nél is megmutatta, hogy a SW nagyon problémás. -
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8413 üzenetére
akkor legalább ez is kipipálva, kössz az infót
u.i.: van újabb verzió is belőle (tegnap jelent meg) ami már a MIUI 5.5.29-re épül. Hátha akksiban is már jobban teljesít.
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8392 üzenetére
nekem meg van tapasztalat elég sok, bár nem a bőrömön hanem nekem hozzák lehet-e kezdeni vele valamit. Fényképezőgépekből, telókból, stb. Persze volt amit lehett menteni, meg amit nem. Gart arra értem - ami viszont személyes tapasztalat - Pendrive om volt ami szeretett meghalni és simán cserélték Gariba. Ez többször előfordult.
Amúgy egyet értünk, szerintem is egy kicsit elszaladt a ló sebességben és tárhelyben. Ahogy írtam is egy névleges 48MB bőven elég lehet, de 10MBos írás legyen meg minimum és az már elvisz mindent és a mentés róla sem egy siralomház.
Én amiatt nézek kártyát mert szeretek fényképezni és videózni és a belső tárhely az hamar kimaxolódik. A kártyát kizrólag a fényképezőgépnek ajánlanám. 16-os is elég lenne, de max 32GB-ban gondolkozom. (Ez nem magyarázkodás, csakhogy lehet igény memóriakártyára. Pl. Mi2 32GB mellett eszembe sem jutott
És ami vicc, flagshippek még mindig 16GB-al jönnek
)
-
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #8376 üzenetére
1. Mivel zárt a BL, ezért csak gyári fw-t tehetsz fel, azaz kernel-t.
2. Pont ezt írtam.
3. Egy rosszul beállított CPU, vagy sikertelen flash esetén, már is elszállt a telo.
TA csak 2.-hoz kell, mikor valaki vissza akarja zárni és menjen DRM védett app-ok.
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #8315 üzenetére
Úgy tettem ahogy javasoltad.
Azóta is a V6-ot nyúzom, imádom, csak az a fránya átlagon felüli melegedés ami zavar benne. Ma délután tettem fel a 05.24-ei verziót, meglátjuk milyen lesz. Te melyiket használod ? Greatslon féle V6, vagy esetleg más ? Ha jól emlékszem, volt róla szó, hogy Wajk kolléga is dolgozik egy V6-os porton. Arról mi hír ? -
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #8368 üzenetére
Bármi szoftveres gubanc lesz később, ha van TA partíció mentésed, mindent vissza tudsz gyári állapotra állítani (még bootloader unlock után is)
Ez így kicsit félrevezető.
1. Ha nincs BL nyitva, akkor bármikor helyrehozható
2. Ha BL nyitva, akkor TA csak az eredeti zárt BL állapothoz kell
3. Ha BL nyitva és fw gond akad, akkor könnyen tégla lesz a telo, ezen a TA mentés nem segít. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Williamgrant #8364 üzenetére
Már csak azért is, mert a Kingroot elküldi a telefonod IMEI számát egy kínai IP címre.
-
Freezee
senior tag
válasz
Williamgrant #8368 üzenetére
Aham ahogy nézem ez nem nagy melo megcsinálom. Viszont ez a Backup TA más telefonmárkára is jó ? TEhát ha lementem a z3 ról és késöbb másik telefont venne arra átvihető a mentés? Ez ment mindent, telefonkönyv, sms, viber üzenetek stb? Mert például a Samsung note 3 ról a mai napig nem tudom kiszedni az sms-eimet amiket a gyári szoftverrel mentettem le, és nem tudom áthozni a mate 7 re
Tudom , tudom a Kies egy kalap sz... , de az volt épp kéznél és 3 percem volt lementeni mert vitték el a telefont. -
Freezee
senior tag
válasz
Williamgrant #8364 üzenetére
Köszönöm nektek, Értem nagyjából. Az egyik készülékem egy Mate 7 azon root jog van SuperSu val és ott telepítgettem még amikor üres volt. Azonban a Z3compact a feleségemé és már belakta, nem akarom neki szétcincálni. Gondoltam ha úgy működik mint a towelroot egy kattintás és minden rendben akkor felrakom. Lollipop van fennt gyárilag és semmiféle képpen nem szeretném visszarakni őt 4.4.x re. Örülük hogy megszokta ezt
viszont pár beállítási lehetőséget szeretnék kapni amiket úgyis én végzek el a telefonján ( mentések, fényképező beállításai, sms ek mentése, kinézet gyorskezelő ikonok kirakása, ileltve sok gyári használhatatlan app kiszedése.)
Viszont ilyen dual recovery meg TA ezek nekem nem tiszták 100% osan így ilyeneket nem babrálok ha nem muszáj
Szóval elvileg megoldható úgy hogy Kingroot fel - Jogot megszerez ha engedi - Supersu fel - kingrootal a Supersu nak jogot engedélyezni - Kingroot uninstall és akkor megvagyok , jól értem?Köszi
-
Freezee
senior tag
válasz
Williamgrant #8356 üzenetére
Köszönjük az összefoglalót.
Nem vagyok profi, de amatőr sem, azonban a KingRootnál nem értem ezt a sort:
"3. Nem ajánlott: Használod a kínai appokat (ha törlöd őket, akkor elveszted a ROOT jogot!"
Pontosabban azta részét hogy használom a Kínai appokat. A Samsung Note 3 nál is volt ehhez hasonló root a "towelroot" amit elindítottam és root jogot kaptam. Azután azt csináltam amit akartam. Ha még1x rányomtam akkor elveszett a root jog illetve én frissítettem utána OTA-n és akkor is elveszett. Ez is így működik? vgy mire célzol pontosan azzal hogy használom a kínai appokat? Csak kínai appok fognak menni ezzel a root módszerrel, mondjuk egy titanium backup vagy egy hasonló már nem?Köszi a választ
-
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #8321 üzenetére
Sajna eddig nem voltam, most tudok csak válaszolni a kérdésre...
Az egész telefonon kerestem a minden programok közt
Aztán root explorerrel is, ami fél óra keresés után kidobott egy könyvtárat meg egy programot, de arra meg azt kérdezte mikor rákattintottam hogy akarom-e installálni.
De nem akartamTörölni sem akartam, így nem csináltam semmit
Szóval hol kell lennie és mit csináljak vele?
Aztán majd ha lesz pénzem veszek végre egy micro sd-t -
vazzz
őstag
válasz
Szuper lett!
-
|AP|
veterán
válasz
-
Wajk
addikt
válasz
köszi és grat
-
marilllyo
veterán
válasz
Williamgrant #8328 üzenetére
Van ilyen műanyagból készült tok?
-
lcee79
addikt
válasz
Williamgrant #8314 üzenetére
keresem egy ideje, de nem találok ilyen progit
hol kellene lennie? -
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #8235 üzenetére
Nos, két napja fent van újra a V6, most nem melegszik, viszont az akksival nem vagyok kibékülve teljesen.
Azért ennek ellenére teljesen használható és tetszetős. Amit nem találok a V6-ban egyelőre az a backup. Tudnál segíteni hová tették ebben a verzióban ? Működik rendesen ?
Nem tudom te melyiket használod, de én a 05.10.-ei verziót raktam fel, de közben van már egy újabb 05.24.-ei és kipróbálnám, csak backup nélkül nincs sok kedvem most nekiállni.
V5-nél írtad még hogy Vagyula dolgozik a full magyarításon. Van valami előrelépés benne ? V6-ra esetleg normális lokalizáció ? -
Dino69
aktív tag
válasz
Williamgrant #8295 üzenetére
Bevolt pattintva minden ajtó, a nyomáspróba is működik. Csak bejutott valahogy a víz.
-
vazzz
őstag
válasz
Williamgrant #8284 üzenetére
Igen, megy rendesen. Gravitybox van alapból, eddig nem vettem észre problémát, bár még csak 1 napja használom. Tiszta telepítéssel (wipe dalvik/cache/data/system) raktam fel, így nincs probléma, bár előtte sem volt, mikor csak frissítésként toltam fel az előzőre (wipe cache/dalvik).
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8274 üzenetére
szerintem max ajánlott tokok és ott a neveik, és max linkben legyenek képek, hogy ne legyen olyan áttekinthetetlenül nagy az első hsz.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #8258 üzenetére
Bakker nem Ez
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #8250 üzenetére
Közben szórakoztam E-Robottal , beállítottam hogy minden alkalommal amikor elmegy a térerő, dobjon fel egy értesítést, jó kis app ez amúgy.
-
válasz
Williamgrant #8248 üzenetére
Lassan annyi vegyszerrel kísérletező ember lesz itt, hogy új értelmet nyer a "feloldottam a képernyőt" kijelentés
-
muchacoado
aktív tag
válasz
Williamgrant #8250 üzenetére
Pár nap és kiderül, remélem neked van igazad
-
-Valinas-
senior tag
válasz
Williamgrant #8222 üzenetére
Megkérdezhetem, hogy honnan töltöttétek le? XDA-n nem találtam így kapásból. Közös letöltőoldala van? Bocsi.
-
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #8219 üzenetére
Volt fent két napja.
Piszok mód melegedett a készülék már a böngészéstől is. Akku pedig rohamosan merült közben.
Nálad nincs ilyen gond ? -
Freezee
senior tag
válasz
Williamgrant #8204 üzenetére
köszi,
Közben működik, de úgy néz ki lötyög a tálcában a cucc és ha ugy tolom be hogy egy picit is elmozdul akkor nem működik....
-
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #8201 üzenetére
Mi?
Ők szokták frissíteni az összefoglalót is.
Nem egyszer csinálták.
Az hogy Modik, még ők szerkesztik. -
darvinya
titán
válasz
Williamgrant #8199 üzenetére
Ide kell csak írni mit, merre, stb:[link]
-
Tel Chi
tag
válasz
Williamgrant #8187 üzenetére
Szerbusz, végre méltattál válaszra, mégha hisztiből is!!
Szeretném, ha megnyugodnál, mert senki sem becsmérli a tudásodat, ill amit itt letettél az asztalra!!!!!! Sőt...
Ugyanúgy elkezdtem mindent a legelejéről, ahogy írtad a német rommal. Azután, amikor oda került a sor a flashelést követően, hogy magyar nyelv, fejlesztői szint, usb hibakeresés, álhelyek engedélyezése, összeköt, repülő üzemmód és akkor semmi sem települt a telómra és nem is indúlt újra. Többször is próbáltam!!
Ott álltam egy német rommal, ilyedten!
Ennyi!! Nekem nem sikerült valamiért, senki egy szóval nem mondta, hogy te lennél a hibás, bár értetlenűl álltam a dolog előtt és még csak eszembe sem volt bármit is kérdezni TŐLETEK ilyen "felkészületlenül"!!!!!
Amúgy is tele ven velem a nemesebb szervetek!!!Higgyétek el én is van amihez jobban értek nálatok!
Pl. Nem verem agyon és nem fikázom azt a tanítványt, aki TELJESEN ügyefogyott kétbalkezes a harcművészethez, de annál nagyobb kihívás és majdan öröm, ha megtanítom valamire, vagy éppen a tanúltak alapján, saját maga jön rá dolgokra!!!!
Bevallom őszintén én a visszaolvasásokhoz voltam lusta talán ez is emelte a probléma szintjét, felétek is és felém is!!!!
De azért mégegyszer köszönök minden szót, türelmet és időt mindenkinek aki segített!!
Nagy öröm, hogy sikerült!!!
Ja igen a bekavarást pedig úgy kell értelmezni, hogy már annyi féle módon próbálkoztam, hogy kicsit kevertem-kavartam a dolgokat!
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #8187 üzenetére
ha az előzményeit elolvasod, nem veszed magadra
Én a te listádon mentem végig anno, tökéletes -
Uuser
tag
válasz
Williamgrant #7256 üzenetére
Szia !
Mi a helyzet MIUI fronton ? Írtad hogy Vagyula kolléga dolgozik a nyelvi tökéletesítésen. Elkészült vele esetleg időközben ? Nálad hogy muzsikál a rendszer azóta ? Nincsenek bizonyos alkalmazásokból kilépéskor újraindulások ? Widgeteket betölti újraindítás után ? Kb. ezek miatt számomra továbbra is használhatatlan. -
fPApi
őstag
válasz
Williamgrant #7747 üzenetére
"...Ennél sokkal húsba vágóbb problémát okoz(hat)...."
Ez érdekelne, például miket?
-
Tel Chi
tag
válasz
Williamgrant #7705 üzenetére
Szerbusz!
Igazad lehet, de talán az is megoldás lenne, ha valaki esetleg válaszolna a kérdéseimre, amivel esetleg részemre egyértelműbbé válna a dolog.
Azért vagyok körültekintő, mert nem szeretném a telómat tönkretenni.Pl: a DualRecovery by Nut nál lövésem sincs melyiket töltsem le!
Azután a KitKat-nál a mappában lévő összes filet le kell-e tölteni?? -
Brada:D
tag
válasz
Williamgrant #7644 üzenetére
Ksözi
-
|AP|
veterán
válasz
Williamgrant #7647 üzenetére
eddig minden telefonom képernyővel befelé tettem a zsebembe. Így érzem biztonságosabbnak és így szoktam meg.
Gyorsmegoldásnak persze jó -
FhRossi
tag
válasz
Williamgrant #7590 üzenetére
És mi lenne az? App Ops-al igazgatok most. A gyári Romnál a Stamina-ra gondoltál?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest